- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #108.921
Merhaba annişler
Nasılsınız?
Duru'yu uyuttum şimdi de fırsat bu fırsat bi bakıyım dedim napıosunuz diyeee...
ayyy bakla diyince canım bakla çekti valla olsada yesem :)
Herkesin çıkma saati geldi, bense yeni girebildim...Öldüm yorgunluktan..Evde olup da PC başında oturabilenleri ayakta alkışlıyorum.. Pelin değil PCde keyif yapmak, normal işlerimi bile yapmama fırsat vermiyor...Kusmalarımızsa aynen devam
Siz naptınız bu arada? Ayfer, Seyhan buluşmuşlar mı?
herkesin çıkma saati geldi, bense yeni girebildim...öldüm yorgunluktan..evde olup da pc başında oturabilenleri ayakta alkışlıyorum.. Pelin değil pcde keyif yapmak, normal işlerimi bile yapmama fırsat vermiyor...kusmalarımızsa aynen devam
Siz naptınız bu arada? Ayfer, seyhan buluşmuşlar mı?
Herkesin çıkma saati geldi, bense yeni girebildim...Öldüm yorgunluktan..Evde olup da PC başında oturabilenleri ayakta alkışlıyorum.. Pelin değil PCde keyif yapmak, normal işlerimi bile yapmama fırsat vermiyor...Kusmalarımızsa aynen devam
Da Da Da DİYE DURU KUZUMU ÖP ANNESİ ZİLLİ ŞEY ...FOTOLARI BİR ARA YOLLA CANIMMMMMM
Merhaba annişler
Nasılsınız?
Duru'yu uyuttum şimdi de fırsat bu fırsat bi bakıyım dedim napıosunuz diyeee...
ayyy bakla diyince canım bakla çekti valla olsada yesem :)
Tamam öperim sende öp Eli maşalı Hilal Kuşumu :)))))...Tamam yollıycam..sen bana özelden mail adresini yaz canım Facebooktan katılamadım gruba bari mail atarım :)
Beslenmede doğru bilinen yanlışlar « LOKMAN HEKİM – SADE BİR HAYAT
burda da tam tersi yazıyo bi kaç site de daha böyle okudum hangisine inanıcaz anlamadım ben:44:
aaaa doğuhan yürümüş maşallah...dün buluşma iyi geldi galiba...kıskandı heralde baktı dediki şuncacık çirozlar yürüyoda ben mi yürüyemiycem dedi :ddd..afferin hırslı çocuk :)
Ben et ve yoğurt yenmez dışındakileri hep uyguluyorum zaten..
Melesa,sabahları Pelin'in kahvaltısına pekmez koymuyorum,pekmezini ara öğününde meyve ve vitaminiyle birlikte içiyo..
HANİFE CANIM nURŞAH 2010 MART ANNELERİ İÇİN ONAY BEKLİYORMUŞ KİM İLGİLENİYOR..SEN BAKIYORMUSUN?
Hoşbulduk canımcım,slm canım hoş geldin akıllı duru kızlar gerçekten b başka oluyo yaa bıdıklarım benimm
facede buldum seni ama arkadaşlık isteğine bile kapatmışsın şekerim ekleyemedimm
Bizimki kendi kendine oynasa da benim açtığımı görünce gelip saldırıyo pc ye.. Zamane bebesi işte!!aynı valla...bil. hep açık (kapatsam da gidip açıyor küçük hanım) ama oturmam için onun ya uyuması ya da kendi kendine oynuyor olması lazım...
Saol cnm..buluştuk canım 4 cadı ile beraberdik:))) güzel bir gündü...pelin kuzuma çok geçmiş olsun tekrardan....
Aslında bi hastalığı yok da keyfi kusuyo Nurşahcım.. Her gün itinayla kusmaya başladı.. Dr bazı bebeklerde olabilir dedi ki annem ve ben de öyleymişiz ama bu durum beni çok üzüyorvalla bende giremiyorum maalesef..şimdi uyuda da fırsat buldum...Pelin'in nesi var canım geçmiş olsun
Buluşma fotolarınız yok mu?serhan uyurken oluyor bu durum yoksa oda gelip basıyor bütün tuşlara
evet canım buluştuk öznur ve nurşah da vardı çok güzeldii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?