2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bakla yedirilmediğini ben de okumuştum bir yerlerde...ama önemsemedim kendimiz yemediğimiz için...hata mı yapıyorum bilmiyorum ama bizim yemediğimiz şeyleri alıp özellikle Nihan'a pişirmiyorum...bunu derken bazı şeyler hariç yani mutfak kültürümüzde olmayan şeyler genelde yemek seçmeyiz eşim de ben de...

Herkesin çıkma saati geldi, bense yeni girebildim...Öldüm yorgunluktan..Evde olup da PC başında oturabilenleri ayakta alkışlıyorum.. Pelin değil PCde keyif yapmak, normal işlerimi bile yapmama fırsat vermiyor...Kusmalarımızsa aynen devam
Siz naptınız bu arada? Ayfer, Seyhan buluşmuşlar mı?

aynı valla...bil. hep açık (kapatsam da gidip açıyor küçük hanım) ama oturmam için onun ya uyuması ya da kendi kendine oynuyor olması lazım...

buluştuk canım 4 cadı ile beraberdik:))) güzel bir gündü...pelin kuzuma çok geçmiş olsun tekrardan....

serhan uyurken oluyor bu durum yoksa oda gelip basıyor bütün tuşlara
evet canım buluştuk öznur ve nurşah da vardı çok güzeldii

Da Da Da DİYE DURU KUZUMU ÖP ANNESİ ZİLLİ ŞEY ...FOTOLARI BİR ARA YOLLA CANIMMMMMM

Tamam öperim sende öp Eli maşalı Hilal Kuşumu :)))))...Tamam yollıycam..sen bana özelden mail adresini yaz canım Facebooktan katılamadım gruba bari mail atarım :)

valla bende giremiyorum maalesef..şimdi uyuda da fırsat buldum...Pelin'in nesi var canım geçmiş olsun

Aaaa Doğuhan yürümüş maşallah...Dün buluşma iyi geldi galiba...kıskandı heralde baktı dediki şuncacık çirozlar yürüyoda ben mi yürüyemiycem dedi DD..Afferin hırslı çocuk :)

aaaa doğuhan yürümüş maşallah...dün buluşma iyi geldi galiba...kıskandı heralde baktı dediki şuncacık çirozlar yürüyoda ben mi yürüyemiycem dedi :ddd..afferin hırslı çocuk :)

öyle çiroz filan deme kızıma benim zilli yiyor ama neresine gidiyor belli değil senin zilli de boya gitmiş canım birde hastalık filan da olunca

Ben et ve yoğurt yenmez dışındakileri hep uyguluyorum zaten..
Melesa,sabahları Pelin'in kahvaltısına pekmez koymuyorum,pekmezini ara öğününde meyve ve vitaminiyle birlikte içiyo..

bende sütle hazırladığımda koymuyorum ıhlamurla hazırladığıma koyuyorum gerçi bi süredir vermiyorum pekmez oda kilo yapıyo çünkü

slm canım hoş geldin akıllı duru kızlar gerçekten b başka oluyo yaa bıdıklarım benimm
Hoşbulduk canımcım,
Hepsi şahsına münhasır:)...
Duru gerçekten o konuda memnunum zaten tek o konuda memnunum...Her söyleneni yapar..Karıştırma huyu çok var ama yinede yapma etmeden anlıyo..bırakıyo..Birde şu uykusu ve yemesi içmesi düzene girse çook mutlu olucam..
facede buldum seni ama arkadaşlık isteğine bile kapatmışsın şekerim ekleyemedimm

aaaa facebook ta aramalarda bulunabiliyormuyum? ismim ne diye görünüyo doğru kişimi yaaanii :)

aynı valla...bil. hep açık (kapatsam da gidip açıyor küçük hanım) ama oturmam için onun ya uyuması ya da kendi kendine oynuyor olması lazım...
Bizimki kendi kendine oynasa da benim açtığımı görünce gelip saldırıyo pc ye.. Zamane bebesi işte!!
buluştuk canım 4 cadı ile beraberdik:))) güzel bir gündü...pelin kuzuma çok geçmiş olsun tekrardan....
Saol cnm..
valla bende giremiyorum maalesef..şimdi uyuda da fırsat buldum...Pelin'in nesi var canım geçmiş olsun
Aslında bi hastalığı yok da keyfi kusuyo Nurşahcım.. Her gün itinayla kusmaya başladı.. Dr bazı bebeklerde olabilir dedi ki annem ve ben de öyleymişiz ama bu durum beni çok üzüyor
serhan uyurken oluyor bu durum yoksa oda gelip basıyor bütün tuşlara
evet canım buluştuk öznur ve nurşah da vardı çok güzeldii
Buluşma fotolarınız yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…