2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

+kızlar acil cvp gece hiç uyumadık serhanın burnu akıyo sürekli gece de tıkandı uyuyamadı ağzından nefes almaya çalışıyo bu seferde sanırım boğazı kuruyo çok huzursuz burun akıntısı için ne verdiniz bende aferin var ama pek işe yaramıyo iyi gelebilecek bişey oda hiç uyumadı biraz rahatlasın babasına aldırırım gelirken

Günaydın,
Yine buz gibi, yine kapkaranlık İstanbul, aman bea :)
Uykusuz geceler geri geldi, çok sık uyanıyor, uyumak istemiyor, dün gece 45 dk sürdü uyutmam, sinir oldum.
Seyhancım Serhan'a geçmiş olsun, ben sadece burun akıntısı varsa, serum fizyolojik ve Coldmix'ten başka birşey kullanmıyorum. Cold Mix hani bebeğin yakasıa damlatılıp burnu açan damla. Zencefilli ballı limonlu ıhlamur da çok iyi geliyor, içirebilirsen.
Öznur sana da geçmiş olsun, ne oldu ki böyle?

Sağol canım.Kulak ağrısı ve ateşlenme yıllardan beri var.Ama mide ağrısı ve tansiyon sinirden zannımca :)))

sağol burcum içmiyo serhan kesinlikle ıhlamur falan bende okyanus suyu kullanıyorum tıkanınca ben kendimden geçtim onun uyumaması üzüyo beni tam uyuyacak burnu hem akıyo hem tıkanıyo

GÜNAYDIN canlar

Seyhan canım geçmiş olsun Serhana Eymeninde burnu sürekli öyle diş çıkarmasına bağlıyorum ben
bizde burun için artık sprey kullanıyoruz tonimer baby

Öznur geçmiş olsun bacım bence yarın yine avm yapalım biz boşver evde uğraşma hiç
ben arabayla götürürüm sizi Seyhan buraya gelir servisiyl
e

Sağol canım.Kulak ağrısı ve ateşlenme yıllardan beri var.Ama mide ağrısı ve tansiyon sinirden zannımca :)))

yeni bişi var zannımca :26:

sağol burcum içmiyo serhan kesinlikle ıhlamur falan bende okyanus suyu kullanıyorum tıkanınca ben kendimden geçtim onun uyumaması üzüyo beni tam uyuyacak burnu hem akıyo hem tıkanıyo

Cold mix rahatlatacaktır. evde vicks varsa, suya karıştırıp peteklerin üstüne koyabilirsin, o da işe yarar.
Çok geçmiş olsun tekrar...

olur canım.hangi avm ye gidelim ?

sağol canımmm
serhan ve hava böyle olursa ben gelemeyebilirim belki kızlar

günaydın annelerrr

canım ben sadece burun akıntısı olduğunda ilaç verniyorum sadece ser fiz sık sık burnunu aspiratörle temizliyorum bide muhtelif bitki çayları veriyorum

yeni bişi var zannımca :26:

Cold mix rahatlatacaktır. evde vicks varsa, suya karıştırıp peteklerin üstüne koyabilirsin, o da işe yarar.
Çok geçmiş olsun tekrar...

fiks işte hayatım :))) konuşmak istemiyorum artık bu durumla ilgili.
yaşam kalitemi düşürüyor.

kozzy olabilir kozyatağı carrefour olur sen karar ver

Seyhan

Kozzy nerede canım ?

kozzy olabilir kozyatağı carrefour olur sen karar ver

Seyhan

Kozzy'e gidin, çocuk oyun alanı çok güzel :)

Pınar yada Burcu"yu delirtmek için Bostancı Lunaparkın orada bi yer açıldı oraya gidebiliriz
Burcuuuuu

Geç buluşun, ben de 4 servisiyle çıkıp geleyim diyecem ama çıkamazsam rezil olurum :)

Kozzy kozyatağında ama minibüs yolu üzerinde içerde kalıyor fazla büyük değil geçen sene açıldı...
Güzel güzel, oraya gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…