2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canlarım ben kaçıyorum, hepinize iyi akşamlar, sevgiler...

iyi akşamlar...evdeki minik yakışıklıyı öp benim için

orası öyle...ama gerçekten o an ilgilenmek istediği şeyden kolay vazgeçmez...bil. hep elinin altında nasılsa

öyle çiroz filan deme kızıma benim zilli yiyor ama neresine gidiyor belli değil senin zilli de boya gitmiş canım birde hastalık filan da olunca

Seninki yine iyi canım maşallah..Duru yemediğini belli ediyo..seninki yediğini inkar edenlerden ozaman :18:bende öyleymişim..herşeyi yermişim..herkesle sofraya oturur tekrar yermişim ama çok zayıftım..Duru tam tersi belli ki yese herşey yarıycak kızıma ama yooook sanki zehir veriyorum...sadece yaşamak için yiyo keyif için yemek yiyenlerden değil :)))

Sizn oralarda hava durumu nasıl?
Burda hava sıcak ama kapalı ve acayip rüzgarlı:44: Enteresan bi hava var..

evet canım...ama ben de görünmüyorr istek...bir daha kontrol edeyim...
bende bakıyım tekrardan bi

Geçmiş olsun canım yaaa..benim ablamda sinirden ağlayıp kusturuyomuş kendini...psikolojik olarak olabilir canım dikkat çekmek için ilgi istediğinden yapabilir belki
fotoları koycezzz

bende ataya henüz patlıcan yedirmedim ( zaten mevsimi dışında hiçbir sebzeyi yedirmiyorum )

ama gecen gün kendimize bakla yapmıştık ojndan yedirdim birdaha vermeyeyim bari
ata bugüne kadar verdiğim her yemeği yedi çok şükür

ama her ne yaptıysam asla süt içiremiyorum
bu sabah kahvaltı öncesi tekrar denedim aç nasıl olsa belki içer dedim ama tadını aldığı an bıraktı içmeyi

bizim dr patlıcan verdırmıyor hala

beslenmede doğru bilinen yanlışlar « lokman hekim – sade bir hayat

burda da tam tersi yazıyo bi kaç site de daha böyle okudum hangisine inanıcaz anlamadım ben:44:

bunu bılıom ben yıyebılır ama emılımler azalıyor o kadar.yararı sıfır degıl yanı

ne zamandır aklımda belki biliyorsunuzdur..LCW online satışa başladı...indirimli oluyor...bedenlerine ben pek güvenmiyorum ama mağzada deneyip netten ucuza alınabilir belki...

düşününce hatırladım ben de senin isteğini kabul ettiğimi:))
hihihi oda güzeeeelll :)

bizim dr patlıcan verdırmıyor hala

bunu bılıom ben yıyebılır ama emılımler azalıyor o kadar.yararı sıfır degıl yanı
Seyhancım sanırım alerji yapma olasılığı yüksek sebzelerdir bunlar önlem amaçlı vermek istemiyodur doktorlar...ama kişiden kişiye değişiyodur..kimisine dokunmayabilir...Bizim doktor tüm sebzeleri ver demişti...bi keresinde alerji olmuştu Duru..Bana demişti ki kereviz yeme bi süre sütünden geçmiştir dedi..ama ben sonra Duru'ya Kerevizde yedirmiştim direk bişi olmadı DD

ne zamandır aklımda belki biliyorsunuzdur..LCW online satışa başladı...indirimli oluyor...bedenlerine ben pek güvenmiyorum ama mağzada deneyip netten ucuza alınabilir belki...

lcw DAN Hilal'e eşim 2 defa kıyafet aldı 2 indede değiştirdik 18-24 ay yazıyor yok anacım küçük yada dar olmadı...

Bunu ben de düşündüm ama zaten nerdeyse her hafta indirim yapıyo LCW, bi de mağazada görüp beğendiğim modellerin, renk ve bedenleri yok ne yazıkki internet sitesinde... Epey bi araştırma yaptım da ben bu konuda
Ben de Carter's Gymbroo gibi sitelerin online satışını buldum yurtdışından.. Alacağımdan diil ama vitrin geziyo gibi onlara bakıyorum şimdi Bi de ebrubazaar die bi site var, online alışveriş için bu carter's ın ürünlerini satıyor. Uygun fiyatlı güzel şeyler var. Tavsiye edilir...

bizim ki lcw ölçülerine tam uygun ne eksik ne fazla hakkını veriyo standartların :)

Evet LCW nin ürünleri tam oluyor ama Ayfer'in demek istediği 18-24 ay almalarına rağmen küçük olmasıydı galiba.. Etiketlerde hata olabiliyor. Bi kaç defa bana da öyle denk gelmişti..12 ay yazıyor ama 6 ay olan bedenden daha küçük çıkıyor ikisini üstüste koyup ölçtüğünde mesela..

hımmm bana hiç öyle rast gelmedi..aklımda olsun baariiii

herkese slmmmm...
anam buluşmalar olmuş çarşamba yine buluşcanız hava soğuk anacım üşütmeyin bak.
----metinin ve hilalin fotolar süper doğuhan paşayada maşallah.
----burcu geçmiş olsun annene kadıncağızın başınadada gelmedik kalmadı acil şifalar diliyorum.
----ilkim kuzumda hastaymış geçmiş olsun.dişler hepsi birden çıkıcakkı zorluyo sıpayı.taze soğan ver bol bol kemirsin.
----şebnem işin hayırlı olsun bacım inşallah tamamı gelir.
----doğanda peşimde hep ver ver diye koşar bu ver mama ver baba ver.... maşallah iştahı iyi amam sanırım şu balık yağıda açtı biraz.bizimki bitek pırasayı yemedi.doktor banada patlıcanı verme demişti baklada vermeyi düşünmüyorum.
----hepatit yiğidin yemesinin nedeni memeye düşkün olması sen evde olmayınca eminim yiyodur sen olunca emdiğinden yemiyodur.sen doktora bakma süte alıştır yarın memeden ayırınva zorluk çrkersin..

Günaydın
Tişiört ve eşofman takımları alınabilir,bi bakayım

bencede öyle zaten ama yemeyincede ifrit oluyorum.mesela Alp artık yemekleri ağzında tutuyor ve yutmuyor.buda onun için bana gösterdiği bir tepki bence.
bizim evdede pişiyor artık sebze ama sadece Alp e

Kero istemediği bişey olursa ısrarlarıma dayanamayarak ağzına alıyor ancak tükürüyor
Ben sebzeyi severim eti de severim pek ayırt etmem yemekleri ancak eşim sulu yemek sevmez,tostla akşamı geçirir,babasına benzemesin diye herşeyden yedirmeye dikkat ediyorum,bakalım nolcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…