- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #108.941
Canlarım ben kaçıyorum, hepinize iyi akşamlar, sevgiler...
Bizimki kendi kendine oynasa da benim açtığımı görünce gelip saldırıyo pc ye.. Zamane bebesi işte!!
Saol cnm..
Aslında bi hastalığı yok da keyfi kusuyo Nurşahcım.. Her gün itinayla kusmaya başladı.. Dr bazı bebeklerde olabilir dedi ki annem ve ben de öyleymişiz ama bu durum beni çok üzüyor
Buluşma fotolarınız yok mu?
öyle çiroz filan deme kızıma benim zilli yiyor ama neresine gidiyor belli değil senin zilli de boya gitmiş canım birde hastalık filan da olunca
bende bakıyım tekrardan bi
evet canım...ama ben de görünmüyorr istek...bir daha kontrol edeyim...
Geçmiş olsun canım yaaa..benim ablamda sinirden ağlayıp kusturuyomuş kendini...psikolojik olarak olabilir canım dikkat çekmek için ilgi istediğinden yapabilir belkiBizimki kendi kendine oynasa da benim açtığımı görünce gelip saldırıyo pc ye.. Zamane bebesi işte!!
Saol cnm..
Aslında bi hastalığı yok da keyfi kusuyo Nurşahcım.. Her gün itinayla kusmaya başladı.. Dr bazı bebeklerde olabilir dedi ki annem ve ben de öyleymişiz ama bu durum beni çok üzüyor
Buluşma fotolarınız yok mu?
evet canım...ama ben de görünmüyorr istek...bir daha kontrol edeyim...
AAA BEN ÜYE OLMUŞUM Kİİİ
NE FACEBOOK ÖZÜRLÜYÜM YAAA :dd
bu arada canım doğum günün kutlu olsun canımmmm
son sayfayı okudum ve hemen yazayım didim öncelikle semizotu ve ıspanakla birlikte yoğurt vermek bizde hep öyle yeriz ama yanlışmış yoğurt ıspanaktaki demiri neredeyse yok ediyormuş yani özü şu yoğurtla yenen ıspanak ve semizotunun neredeyse hiç bi faydası yokmuş diye okudum doğru bildiğimiz yanlışlar diye yazınca çıkıyo netten bakabilirsiniz canlrım
bebelere bakla ve patlıcan verilmiyor patlıcan yaşına kadar diye biliyorum isterseniz artık verilebilir ama ben vermedim henüz bakla da yetişkin insanlar bile fazla yerse zararlıymış kiçbebekleri allah korusun zehirleyebiliyormuş benim komşumun eşine veröiş annesi bebekken zehirlenmiş hastaneye zor yetişmişler şimdi bile yemesi yasakmış öyle söylemişti kızz
beslenmede doğru bilinen yanlışlar « lokman hekim – sade bir hayat
burda da tam tersi yazıyo bi kaç site de daha böyle okudum hangisine inanıcaz anlamadım ben:44:
hihihi oda güzeeeelll :)düşününce hatırladım ben de senin isteğini kabul ettiğimi:))
Seyhancım sanırım alerji yapma olasılığı yüksek sebzelerdir bunlar önlem amaçlı vermek istemiyodur doktorlar...ama kişiden kişiye değişiyodur..kimisine dokunmayabilir...Bizim doktor tüm sebzeleri ver demişti...bi keresinde alerji olmuştu Duru..Bana demişti ki kereviz yeme bi süre sütünden geçmiştir dedi..ama ben sonra Duru'ya Kerevizde yedirmiştim direk bişi olmadıbizim dr patlıcan verdırmıyor hala
bunu bılıom ben yıyebılır ama emılımler azalıyor o kadar.yararı sıfır degıl yanı
ne zamandır aklımda belki biliyorsunuzdur..LCW online satışa başladı...indirimli oluyor...bedenlerine ben pek güvenmiyorum ama mağzada deneyip netten ucuza alınabilir belki...
lcw DAN Hilal'e eşim 2 defa kıyafet aldı 2 indede değiştirdik 18-24 ay yazıyor yok anacım küçük yada dar olmadı...
ne zamandır aklımda belki biliyorsunuzdur..LCW online satışa başladı...indirimli oluyor...bedenlerine ben pek güvenmiyorum ama mağzada deneyip netten ucuza alınabilir belki...
bizim ki lcw ölçülerine tam uygun ne eksik ne fazla hakkını veriyo standartların :)
Evet LCW nin ürünleri tam oluyor ama Ayfer'in demek istediği 18-24 ay almalarına rağmen küçük olmasıydı galiba.. Etiketlerde hata olabiliyor. Bi kaç defa bana da öyle denk gelmişti..12 ay yazıyor ama 6 ay olan bedenden daha küçük çıkıyor ikisini üstüste koyup ölçtüğünde mesela..
Günaydınne zamandır aklımda belki biliyorsunuzdur..LCW online satışa başladı...indirimli oluyor...bedenlerine ben pek güvenmiyorum ama mağzada deneyip netten ucuza alınabilir belki...
bencede öyle zaten ama yemeyincede ifrit oluyorum.mesela Alp artık yemekleri ağzında tutuyor ve yutmuyor.buda onun için bana gösterdiği bir tepki bence.
bizim evdede pişiyor artık sebze ama sadece Alp e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?