2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Burcu

Öznur kuzum ben seni alırım nasıl olsa aynı yolu gideceğim

Saat altıda ben spora gidiyorum

Saat kaçta alayım seni söyle hele
:92:

günaydınlar
mert gece hep ağlayarak uyandı sakinleştirmek zor oldu,inşallah diştendir,ayaklarınıda çekiyo ağlarken içinde takılı stend ağrı yapmaz demiyti dr ama ondan korkuyorum iki hafta sonra çıkartacaz inşallah, bu korku bitecek burnuda tıkandı hep,azı dişi zorluyor galiba
seyhan geçmiş olsun canım, ben artık BURNU TIKANINCA SADECE KUCAĞIMA ALIP DİK tutup pışpışlıyorum burnu açılıp rahatlıyo,bide yastığını yükseltiyorum,burnuna dokundurtmuyo artık mert bey
buluşun bakalım, anca buluşuyosunuz zaten
öznur geçmiş olsun bacım

mert 5 gündür kahvaltısını ayrı ayrı yiyo teyzeleri artık bebe bisküvisi ve tahıllı mama vermiyorum kilo alımı baya bi azalacak sanırım
akşam top havuzumuz geldi mert bayıldı ilerleyen saatlerde resimlerini koyarım

Günaydın..
Ankara da sisli pis bir hava var bugün..
Dün gündüz annemin gece de benim canıma okudu İklim..
Eline soğan,pırasa,havuç, sulu dişlik ne verdiysem yere attı bağırdı ağladı..
Sürekli mızmız bir vaziyette dolanıyor, ne istediği de belli değil, sabır sabır ya sabır...
Sabah ta işe geç kaldım, peşimi bırakmadı, bütün ayakkabıları odaya getirmiş, sırayla giyip çıkaracakmış hanımefendi :)) Benim giydirdiğimi beğenmiyor, illa kendi seçecek..

Hasta olan annelere ve bebeklerimize geçmiş olsun..
Bugün yine yoğun olacam, işler üst üste geldi, aktif olamayabilirim, bilgilerinize..

Burcu

Öznur kuzum ben seni alırım nasıl olsa aynı yolu gideceğim

Saat altıda ben spora gidiyorum

Saat kaçta alayım seni söyle hele
:92:

sana kaç uyar biz zaten sabah 7 de kalkıyoruz.

ayaklarını karnına çeken bebeğin genelde gazı olur.nesi var acaba :26:
sagol canım.agrım vs var ama keyfim yerinde Allah"a şükür.

hehe Doğuhan 1 aydır kendi yiyor fekat artık az yiyor yani 2 gündür böyle. Sürekli yürümek çoşmak koşmak istiyor.Birde aklında olsun çocuklar genelde domates seviyorlar.Çeri domates versene eline.

abbovvv öyle durumlarda bende sabır çekiyorum canım.Allah kolaylık versin.

öznur çeri domatesi bulursam deniycem mertin eline çay kaşığını veriyorum bala batırıp yalıyo çok sevdi balı mertin gazı olduğunu sanmıyorum ama karın ağrısından şüpheleniyorum offff,bugün aşı için gidecez,dr arayıp sormam lazım su çiçeği aşısını aynı gün vuruyolarmı diye,siz aynı günmü yaptırdınız bir yaş aşısıyla:26:
yasemin geçmiş olsun canım çok zor bi dönem ama bebekler diş çıkarırken sevgiye ve şevkate çok muhtaç oluyolar kucağına alıp bol bol sev kuzumu

su çiçeği aşısı, 1 yaş aşısından 1 ay sonra yapılıyor canım.

Geç oldu, biraz da güç oluyor bu diş çıkarma işi...
Canı acıyor kuzumun, napsın, sinirlendikçe dişlerini sık, ben öyle yapıyorum :)
Dün doktoru arayacaktın Yasemincim, aradın mı?

1 yaş aşısı ile su çiçeğini aynı gün yapmadı bizim doktor...
Geçmiş olsun Mert'ime...

Doruk da balı çok sevdi bu arada... Tek tek verirsem yiyor ama o zaman çok az yiyor, sıkılıyor, o yüzden ben hala karışım veriyorum.
Diş-sevgi-şefkat üçlemesine kesinlikle katılıyorum.

63 duragını bılıyor musun ? ablana giderken önündenn geçiyorsun.seker bank a gelmeden

Şurdan yer saat konuşmayın diyorum 40 defa bea !

uzun uğraşlar sonunda uyudu kuzum geçmiş olsun diyen teyselerimize çok teşekkür ederiz
gülşancım mert kuzuma da geçmiş olsun bende serhanı omuzumda uyutmaya çalışıyorum ama sabaha kadar nasıl taşıyım yatırınca uyanıyo bide serhan asla yastıkla yatmıyo sevmiyo

pınarcım valla çok istiyorum sizi görmeyi özledim ama bu halde serhan evde durmuyo dışarıda nasıl zaptederim bilmiyorum yarın düzelirse gelmeyi çok istiyorum ama zor gibi görünüyo
öznurcum yeni gördüm canım sanada geçmiş olsun

neden ki :26: anlamadım

sağol canım.
dr aradın mı ?

sağolun teyzeleri önce bir yaş aşısını yaptıralım bugün ozaman,suçiçeğinide biir ay sonra

neden ki :26: anlamadım

Bugün Pınar yerine, pala bi amca gelirse duraktan seni almaya, anlarsın :)
Anacım burayı sadece biz okumuyoruz ki, ne belli bütün okuyanların iyi niyetli olduğu...
Tamam biraz psikoyum bu konuda ama, mevcut koşullar böyle yaptı beni, özelden yazışın, mesajlaşın, mailleşin, telefonlaşın, delirtmeyin beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…