- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #108.981
Burcu
Öznur kuzum ben seni alırım nasıl olsa aynı yolu gideceğim
Saat altıda ben spora gidiyorum
Saat kaçta alayım seni söyle hele :92:
günaydınlar
mert gece hep ağlayarak uyandı sakinleştirmek zor oldu,inşallah diştendir,ayaklarınıda çekiyo ağlarken içinde takılı stend ağrı yapmaz demiyti dr ama ondan korkuyorum iki hafta sonra çıkartacaz inşallah, bu korku bitecekburnuda tıkandı hep,azı dişi zorluyor galiba
seyhan geçmiş olsun canım, ben artık BURNU TIKANINCA SADECE KUCAĞIMA ALIP DİK tutup pışpışlıyorum burnu açılıp rahatlıyo,bide yastığını yükseltiyorum,burnuna dokundurtmuyo artık mert bey
buluşun bakalım, anca buluşuyosunuz zaten
öznur geçmiş olsun bacım
mert 5 gündür kahvaltısını ayrı ayrı yiyo teyzeleriartık bebe bisküvisi ve tahıllı mama vermiyorum kilo alımı baya bi azalacak sanırım
akşam top havuzumuz geldi mert bayıldı ilerleyen saatlerde resimlerini koyarım
Günaydın..
Ankara da sisli pis bir hava var bugün..
Dün gündüz annemin gece de benim canıma okudu İklim..
Eline soğan,pırasa,havuç, sulu dişlik ne verdiysem yere attı bağırdı ağladı..
Sürekli mızmız bir vaziyette dolanıyor, ne istediği de belli değil, sabır sabır ya sabır...
Sabah ta işe geç kaldım, peşimi bırakmadı, bütün ayakkabıları odaya getirmiş, sırayla giyip çıkaracakmış hanımefendi :)) Benim giydirdiğimi beğenmiyor, illa kendi seçecek..
Hasta olan annelere ve bebeklerimize geçmiş olsun..
Bugün yine yoğun olacam, işler üst üste geldi, aktif olamayabilirim, bilgilerinize..
sana kaç uyar biz zaten sabah 7 de kalkıyoruz.
.
1 gibi alırım seni tam olarak nerden alayım canım ?
öznur çeri domatesi bulursam deniycemmertin eline çay kaşığını veriyorum bala batırıp yalıyo çok sevdi balı mertin gazı olduğunu sanmıyorum ama karın ağrısından şüpheleniyorum offff,bugün aşı için gidecez,dr arayıp sormam lazım su çiçeği aşısını aynı gün vuruyolarmı diye,siz aynı günmü yaptırdınız bir yaş aşısıyla:26:
yasemin geçmiş olsun canım çok zor bi dönem ama bebekler diş çıkarırken sevgiye ve şevkate çok muhtaç oluyolar kucağına alıp bol bol sev kuzumu
Günaydın..
Ankara da sisli pis bir hava var bugün..
Dün gündüz annemin gece de benim canıma okudu İklim..
Eline soğan,pırasa,havuç, sulu dişlik ne verdiysem yere attı bağırdı ağladı..
Sürekli mızmız bir vaziyette dolanıyor, ne istediği de belli değil, sabır sabır ya sabır...
Sabah ta işe geç kaldım, peşimi bırakmadı, bütün ayakkabıları odaya getirmiş, sırayla giyip çıkaracakmış hanımefendi :)) Benim giydirdiğimi beğenmiyor, illa kendi seçecek..
Hasta olan annelere ve bebeklerimize geçmiş olsun..
Bugün yine yoğun olacam, işler üst üste geldi, aktif olamayabilirim, bilgilerinize..
öznur çeri domatesi bulursam deniycemmertin eline çay kaşığını veriyorum bala batırıp yalıyo çok sevdi balı mertin gazı olduğunu sanmıyorum ama karın ağrısından şüpheleniyorum offff,bugün aşı için gidecez,dr arayıp sormam lazım su çiçeği aşısını aynı gün vuruyolarmı diye,siz aynı günmü yaptırdınız bir yaş aşısıyla:26:
yasemin geçmiş olsun canım çok zor bi dönem ama bebekler diş çıkarırken sevgiye ve şevkate çok muhtaç oluyolar kucağına alıp bol bol sev kuzumu
63 duragını bılıyor musun ? ablana giderken önündenn geçiyorsun.seker bank a gelmeden
Geç oldu, biraz da güç oluyor bu diş çıkarma işi...
Canı acıyor kuzumun, napsın, sinirlendikçe dişlerini sık, ben öyle yapıyorum :)
Dün doktoru arayacaktın Yasemincim, aradın mı?
1 yaş aşısı ile su çiçeğini aynı gün yapmadı bizim doktor...
Geçmiş olsun Mert'ime...
Doruk da balı çok sevdi bu arada... Tek tek verirsem yiyor ama o zaman çok az yiyor, sıkılıyor, o yüzden ben hala karışım veriyorum.
Diş-sevgi-şefkat üçlemesine kesinlikle katılıyorum.
Şurdan yer saat konuşmayın diyorum 40 defa bea !
uzun uğraşlar sonunda uyudu kuzum geçmiş olsun diyen teyselerimize çok teşekkür ederiz
gülşancım mert kuzuma da geçmiş olsun bende serhanı omuzumda uyutmaya çalışıyorum ama sabaha kadar nasıl taşıyım yatırınca uyanıyo bide serhan asla yastıkla yatmıyo sevmiyo
pınarcım valla çok istiyorum sizi görmeyi özledim ama bu halde serhan evde durmuyo dışarıda nasıl zaptederim bilmiyorum yarın düzelirse gelmeyi çok istiyorum ama zor gibi görünüyo
öznurcum yeni gördüm canım sanada geçmiş olsun
neden ki :26: anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?