2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bizim aşılada araya 1 ay koydular bizde su çiçeği için yarın gidicez
geçmiş olsun mert kuzuma umarım sadece diştendir huzursuzluğu
hayırlı olsun bol bol oynasın havuzunda bizim toplar dahavuzda geldi ama beraberinde pompa göndereceklerdi göndermemişler hala şşiremedik

kolay gelsin canım hem diş için hemde kız anası olduğun için bub bebik daha şimdiden bööleyse ben bunun genç kızlığını düşüneyiyorum

yok ben pimpirik oscarını sana devredeceğim
tamam tamam doğru diyorsun canım

bizim doktor da aşıların arasında 1 ay olması lazım en az dedi ve 12 . aşımızı yapmadı kızamık olduğumuz için haftaya gidicez 12. ay aşısını bir ay sonrada su çiçeğini yaptırıcaz

inşallah diştendir esincim ben 15 dakikada şişirdim havuzu üç boğumu vardı bide tabanıda şişme benim havuzun çabuk şişti yani pompaya gerek kalmadı benim nefesim kuvvetlidir

yok ben pimpirik oscarını sana devredeceğim
tamam tamam doğru diyorsun canım

Akıllım o oscarı ben aldım zaten, şimdi de hakkını vermeye çalışıyorum.
Asıl bu performansınız devam ederse, buluşma oscarını ben sana devredeceğim

Şaka bir yana, insanlara güvenmiyorum Öznurcum, gazete okuyup tv izledikçe de düzeleceğimi sanmıyorum. Doruk'un yemesi içmesi düşmesi giyinmesi hapşırması vb gibi konularda çok rahatım mesela ama insan faktörü girince bütün huzurum kaçıyor. Cumartesi yürüyüşe çıktık mesela ikimiz, sonra ben çorap alayım dedim, anacım o çorapları alana kadar puseti gözümden ayırmadım, yanlış çorap almışım o stresle...

Selam....

Gecmise bakmadan hemen bi daliyorum, unutmadim söyleyim.
Seyhan canim Resimlere gördüm, Serhanin ayagindaki Nike Ayakkabilar bizdede var ama fazla
giydirme hic tavsiye etmiyorum. Cok sert, rahatsiz ve sIkIyor.
Tugra 3 aydir güzelce yürüyor ama ne zaman o ayakkabiyi giyse pat pat kirk sefer düsüyor.
Ayagindan cikarincada yavrum parmaklarini oynatiyor büzüyor.

günaydın herkese ;
resimleri gördünüz mü bacılarrr
toplantıya gidiyom görüşürüz
faceyemi koydun hemen bakıyorum

bizim doktor da aşıların arasında 1 ay olması lazım en az dedi ve 12 . aşımızı yapmadı kızamık olduğumuz için haftaya gidicez 12. ay aşısını bir ay sonrada su çiçeğini yaptırıcaz
hımm demekki herkes aynı bir ay arayla yaptırmış,sağolun canlar

inşallah diştendir esincim ben 15 dakikada şişirdim havuzu üç boğumu vardı bide tabanıda şişme benim havuzun çabuk şişti yani pompaya gerek kalmadı benim nefesim kuvvetlidir

Gülşancım havuz çok güzelmiş, havuzdaki ayrı bi güzel
Ben de şişme tabanlı havus istiyorum, linki varsa verebilir misin?

kop Öznur kop kop
aynı stresi bende yaşıyorum.birde çok sinirli oluyorum kardeşlerime bile güvenemiyyorum.pusetteyse bi elim bi gözüm üzerinde olacak.

hadi yaa alırken özellikle baktım tamam sert ama ucundan falan boşluğu var birde ben onu sadece dışarı çıkarken giydiriyorum ama serhan da tam tersi onunla çok güzel basıyo yere tek elinden tutup rahatca yürütüyorum zaten yürümeye başlasın hayırlısıyla ortapedik güzel bi ayakkabı alıcam bakınıyorum tuğra kaç numara giyiyo annesi

20-21 Numara giyiyo canim...Ayakkabiya göre degisiyo. önünde bosluk kalacak sekilde.

en rahatda bu ilk adim ayakkabisi ile yürüyor.

Krabbelschuh, Weite M III - Schuhe - Jungen - Deichmann

Ayferrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
seni paralarım ben ayol.Ayyy göbeğime photoshop falan yapsaydın ya deli olazaaam şimci

ben seni paralıycam şimdiii hala konuşuyo yaaa ben ne yapıyım bide giydiğim blüzünde gazabına uğramışım önü düşmüş öne doğru hamile gibim çıkmışım yalnız ayfercimin hiç resmi yok yaa nurşah da vardır belkim senin çektiklerin nerdeee

Son düzenleme:
bu model varmıdır acaba türkiyede güzelmiş ama

varmış gördümm bakayım bi ara çıkınca sağol canımcım

Son düzenleme:
selam hatunçolar..direk dalıorum nedu bu kilo mevzu ya iki dirhem et bin ayıp örter anacm ..ayrıca seyhan cım seni kilo vermiş gördüm..öznur da kahkül kestireli ayrı bi hoşlaşmış
bize gelincee..burda paylaşmadım ama iki defa ardarda tam atlattık derken yine gribe yakalndı kızım..dün kontrole gittik..bukadar sık tekrarlamasını alerjik rinit e bağladı dr..şu an için alerji testi için küçük bu yuzden yapamıorlarmış..bununn için bi şurup verdi ve otrivine burun damlası kullanıcam..
öksürük için antibiotik ve peditus..
alerji bendede var okey ama bendeki çocuklugumdan kalma degil 3 4 sennedr var..
gece 38 i buldu ateşi fitil attım öölece hala uyuyo..
keza alt ve üzt kök dişleri cıktı..
yine iştahsızlık mvcut..eline börek kek simit hamurişi ne varsa ver onları yesin cok ekmekçi..

aktarma kablosunu bulamadım.bulunca yükleyeceğim canım.

geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…