- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #109.001
kıvırcık tosbik sevmiş anlaşılan :)
canım bizim aşılada araya 1 ay koydular bizde su çiçeği için yarın gidicezöznur çeri domatesi bulursam deniycemmertin eline çay kaşığını veriyorum bala batırıp yalıyo çok sevdi balı mertin gazı olduğunu sanmıyorum ama karın ağrısından şüpheleniyorum offff,bugün aşı için gidecez,dr arayıp sormam lazım su çiçeği aşısını aynı gün vuruyolarmı diye,siz aynı günmü yaptırdınız bir yaş aşısıyla:26:
yasemin geçmiş olsun canım çok zor bi dönem ama bebekler diş çıkarırken sevgiye ve şevkate çok muhtaç oluyolar kucağına alıp bol bol sev kuzumu
geçmiş olsun mert kuzuma umarım sadece diştendir huzursuzluğugünaydınlar
mert gece hep ağlayarak uyandı sakinleştirmek zor oldu,inşallah diştendir,ayaklarınıda çekiyo ağlarken içinde takılı stend ağrı yapmaz demiyti dr ama ondan korkuyorum iki hafta sonra çıkartacaz inşallah, bu korku bitecekburnuda tıkandı hep,azı dişi zorluyor galiba
seyhan geçmiş olsun canım, ben artık BURNU TIKANINCA SADECE KUCAĞIMA ALIP DİK tutup pışpışlıyorum burnu açılıp rahatlıyo,bide yastığını yükseltiyorum,burnuna dokundurtmuyo artık mert bey
buluşun bakalım, anca buluşuyosunuz zaten
öznur geçmiş olsun bacım
hayırlı olsun bol bol oynasın havuzunda bizim toplar dahavuzda geldi ama beraberinde pompa göndereceklerdi göndermemişler hala şşiremedikmert 5 gündür kahvaltısını ayrı ayrı yiyo teyzeleriartık bebe bisküvisi ve tahıllı mama vermiyorum kilo alımı baya bi azalacak sanırım
akşam top havuzumuz geldi mert bayıldı ilerleyen saatlerde resimlerini koyarım
Günaydın..
Ankara da sisli pis bir hava var bugün..
Dün gündüz annemin gece de benim canıma okudu İklim..
Eline soğan,pırasa,havuç, sulu dişlik ne verdiysem yere attı bağırdı ağladı..
Sürekli mızmız bir vaziyette dolanıyor, ne istediği de belli değil, sabır sabır ya sabır...
Sabah ta işe geç kaldım, peşimi bırakmadı, bütün ayakkabıları odaya getirmiş, sırayla giyip çıkaracakmış hanımefendi :)) Benim giydirdiğimi beğenmiyor, illa kendi seçecek..
Hasta olan annelere ve bebeklerimize geçmiş olsun..
Bugün yine yoğun olacam, işler üst üste geldi, aktif olamayabilirim, bilgilerinize..
Bugün Pınar yerine, pala bi amca gelirse duraktan seni almaya, anlarsın :)
Anacım burayı sadece biz okumuyoruz ki, ne belli bütün okuyanların iyi niyetli olduğu...
Tamam biraz psikoyum bu konuda ama, mevcut koşullar böyle yaptı beni, özelden yazışın, mesajlaşın, mailleşin, telefonlaşın, delirtmeyin beni
canım bizim aşılada araya 1 ay koydular bizde su çiçeği için yarın gidicez
geçmiş olsun mert kuzuma umarım sadece diştendir huzursuzluğu
hayırlı olsun bol bol oynasın havuzunda bizim toplar dahavuzda geldi ama beraberinde pompa göndereceklerdi göndermemişler hala şşiremedik
kolay gelsin canım hem diş için hemde kız anası olduğun için bub bebik daha şimdiden bööleyse ben bunun genç kızlığını düşüneyiyorum
yok ben pimpirik oscarını sana devredeceğim
tamam tamam doğru diyorsun canım
faceyemi koydun hemen bakıyorumgünaydın herkese ;
resimleri gördünüz mü bacılarrr
toplantıya gidiyom görüşürüz
hımm demekki herkes aynı bir ay arayla yaptırmış,sağolun canlarbizim doktor da aşıların arasında 1 ay olması lazım en az dedi ve 12 . aşımızı yapmadı kızamık olduğumuz için haftaya gidicez 12. ay aşısını bir ay sonrada su çiçeğini yaptırıcaz
inşallah diştendir esincimben 15 dakikada şişirdim havuzu üç boğumu vardı bide tabanıda şişme benim havuzun çabuk şişti yani pompaya gerek kalmadı benim nefesim kuvvetlidir
Akıllım o oscarı ben aldım zaten, şimdi de hakkını vermeye çalışıyorum.
Asıl bu performansınız devam ederse, buluşma oscarını ben sana devredeceğim
Şaka bir yana, insanlara güvenmiyorum Öznurcum, gazete okuyup tv izledikçe de düzeleceğimi sanmıyorum. Doruk'un yemesi içmesi düşmesi giyinmesi hapşırması vb gibi konularda çok rahatım mesela ama insan faktörü girince bütün huzurum kaçıyor. Cumartesi yürüyüşe çıktık mesela ikimiz, sonra ben çorap alayım dedim, anacım o çorapları alana kadar puseti gözümden ayırmadım, yanlış çorap almışım o stresle...
Selam....
Gecmise bakmadan hemen bi daliyorum, unutmadim söyleyim.
Seyhan canim Resimlere gördüm, Serhanin ayagindaki Nike Ayakkabilar bizdede var ama fazla
giydirme hic tavsiye etmiyorum. Cok sert, rahatsiz ve sIkIyor.
Tugra 3 aydir güzelce yürüyor ama ne zaman o ayakkabiyi giyse pat pat kirk sefer düsüyor.
Ayagindan cikarincada yavrum parmaklarini oynatiyor büzüyor.
hadi yaa alırken özellikle baktım tamam sert ama ucundan falan boşluğu var birde ben onu sadece dışarı çıkarken giydiriyorum ama serhan da tam tersi onunla çok güzel basıyo yere tek elinden tutup rahatca yürütüyorum zaten yürümeye başlasın hayırlısıyla ortapedik güzel bi ayakkabı alıcam bakınıyorum tuğra kaç numara giyiyo annesi
Ayferrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
seni paralarım ben ayol.Ayyy göbeğime photoshop falan yapsaydın ya deli olazaaam şimci
20-21 Numara giyiyo canim...Ayakkabiya göre degisiyo. önünde bosluk kalacak sekilde.
en rahatda bu ilk adim ayakkabisi ile yürüyor.
Krabbelschuh, Weite M III - Schuhe - Jungen - Deichmann
ben seni paralıycam şimdiiihala konuşuyo yaaa ben ne yapıyım bide giydiğim blüzünde gazabına uğramışım önü düşmüş öne doğru hamile gibim çıkmışım yalnız ayfercimin hiç resmi yok yaa nurşah da vardır belkim senin çektiklerin nerdeee
selam hatunçolar..direk dalıorum nedu bu kilo mevzu ya iki dirhem et bin ayıp örter anacm ..ayrıca seyhan cım seni kilo vermiş gördüm..öznur da kahkül kestireli ayrı bi hoşlaşmış
bize gelincee..burda paylaşmadım ama iki defa ardarda tam atlattık derken yine gribe yakalndı kızım..dün kontrole gittik..bukadar sık tekrarlamasını alerjik rinit e bağladı dr..şu an için alerji testi için küçük bu yuzden yapamıorlarmış..bununn için bi şurup verdi ve otrivine burun damlası kullanıcam..
öksürük için antibiotik ve peditus..
alerji bendede var okey ama bendeki çocuklugumdan kalma degil 3 4 sennedr var..
gece 38 i buldu ateşi fitil attım öölece hala uyuyo..
keza alt ve üzt kök dişleri cıktı..
yine iştahsızlık mvcut..eline börek kek simit hamurişi ne varsa ver onları yesin cok ekmekçi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?