- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #109.021
selam hatunçolar..direk dalıorum nedu bu kilo mevzu ya iki dirhem et bin ayıp örter anacm ..ayrıca seyhan cım seni kilo vermiş gördüm..öznur da kahkül kestireli ayrı bi hoşlaşmış
bize gelincee..burda paylaşmadım ama iki defa ardarda tam atlattık derken yine gribe yakalndı kızım..dün kontrole gittik..bukadar sık tekrarlamasını alerjik rinit e bağladı dr..şu an için alerji testi için küçük bu yuzden yapamıorlarmış..bununn için bi şurup verdi ve otrivine burun damlası kullanıcam..
öksürük için antibiotik ve peditus..
alerji bendede var okey ama bendeki çocuklugumdan kalma degil 3 4 sennedr var..
gece 38 i buldu ateşi fitil attım öölece hala uyuyo..
keza alt ve üzt kök dişleri cıktı..
yine iştahsızlık mvcut..eline börek kek simit hamurişi ne varsa ver onları yesin cok ekmekçi..
burcu bundan aldım ben çok memnunum,zemini baklava dilimli düşse kafası acımaz içinde bende oturdum test ettim yani,yazın bol bol yüzeriz mertle
Hepsiburada.com : Intex 3 Halkalı Gökkuşağı Renkli Yumuşak Taban Şişme Havuz ( 147 cm x 33 cm ) | Anne / Bebek / Çocuk
Çok geçmiş olsun Mamur'a...
burcum saol cnm..merolyn nerde bu arada 1 haftadr yok hatun:44:
burcum saol cnm..merolyn nerde bu arada 1 haftadr yok hatun:44:
sağol canım,şimdilik sevdi bikaç gün sonra yorumları yazarım tekrar senin içingülşan mert in topları hyırlı olsun bacım oynuyomu sevdimi..ben riske girip alamıorum cabuk sıkılan bi bebeçom var
bu arada stüdyo fotolarınz süper..bende istiyorum şöle pempee panterle elele tutuşsun kelepekleri kovalasın
mertte bi ara böyle gripten kurtulamadıydı, dr alerji için şurup ve burun damlası verdi 3 günde geçti,inşallah sizinkide geçerselam hatunçolar..direk dalıorum nedu bu kilo mevzu ya iki dirhem et bin ayıp örter anacm ..ayrıca seyhan cım seni kilo vermiş gördüm..öznur da kahkül kestireli ayrı bi hoşlaşmış
bize gelincee..burda paylaşmadım ama iki defa ardarda tam atlattık derken yine gribe yakalndı kızım..dün kontrole gittik..bukadar sık tekrarlamasını alerjik rinit e bağladı dr..şu an için alerji testi için küçük bu yuzden yapamıorlarmış..bununn için bi şurup verdi ve otrivine burun damlası kullanıcam..
öksürük için antibiotik ve peditus..
alerji bendede var okey ama bendeki çocuklugumdan kalma degil 3 4 sennedr var..
gece 38 i buldu ateşi fitil attım öölece hala uyuyo..
keza alt ve üzt kök dişleri cıktı..
yine iştahsızlık mvcut..eline börek kek simit hamurişi ne varsa ver onları yesin cok ekmekçi..
ben hiç farketmedim göbek falan,sadece bebişler dikkatimi çektiyaaa kızlar benimde resimlerim vardı ama önümü Hilal çekiştirmiş açmış saç baş dağınık ogün Hilal ile uğraşmaktan....koymadım o yüzden..En güzel pozlar sizlerin....Benim ağzım gözüm yamulmuş halde çıkmışım....
Öznur kimse göbeğine bakmamıştır merak etme...Ebru bile kakülün için yorum yapmış. Sanki benim göbeğimi görmedin alalalaa...
Seyhan canım sen vermişsin gerçektende ama hızlı adımlarla inşallah devamı gelir....
aktarma kablosunu bulamadım.bulunca yükleyeceğim canım.
geçmiş olsun canım.
Dün akşam konuştuk.
Kayınvalidesi onlarda, o yüden giremiyor.
İyilermiş hepsi...
slm canolar napıyonuz resimler nerrrdeeeee bende bakmak isteyorummm
ben kaçıyorum kızlar, burası karışık yine sağ salim evime varabilirim inşallahdün arabamın arkasından taşladılar yine ama hiç isabet etmedi
kamil mobeseden baktı şuan yollar açıkmış hemen uçayım eve ama dönüşü bilmem:26: tüm kepenkler kapalı bugün ama hükümet konağı açıkhaksızlık bizimde kapatmamız lazım değilmi
sağol canım,şimdilik sevdi bikaç gün sonra yorumları yazarım tekrar senin için
mertte bi ara böyle gripten kurtulamadıydı, dr alerji için şurup ve burun damlası verdi 3 günde geçti,inşallah sizinkide geçer
ben hiç farketmedim göbek falan,sadece bebişler dikkatimi çektiöznur deyince bakasım geldi şimdi
selam herkese.
diş ağrım hala geçmedi,geçecek gibide değil,bu sebeple ve uykusuzluktan agresifim son derece:95:.
teyzesi teşekkür ederis..yagmur a beyaz cok yakışıo gercektenMamurun atkısını-beresini-montunu çok beğendim kuzuma yakışmış ve bu arada da çok geçmiş olsun kuzuma
ben seni zayıflamış gördüm ve uzun sac yakışmış canısı....serhanı da japon bebelere benzetiorum çekik çekik..ebrucum mamauruma çok geçmiş olsun canım inşallah çabuk düzelir
öznur bende seni paralarım diyince kızdın sen sankim bana
ayfercim onu bilir onu söylerim hiç fotojenik değilim iğrençimmmm
ya bişey daha yazıcaktım:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?