2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gülşan mert in topları hyırlı olsun bacım oynuyomu sevdimi..ben riske girip alamıorum cabuk sıkılan bi bebeçom var
bu arada stüdyo fotolarınz süper..bende istiyorum şöle pempee panterle elele tutuşsun kelepekleri kovalasın

yaaa kızlar benimde resimlerim vardı ama önümü Hilal çekiştirmiş açmış saç baş dağınık ogün Hilal ile uğraşmaktan....koymadım o yüzden..En güzel pozlar sizlerin....Benim ağzım gözüm yamulmuş halde çıkmışım....
Öznur kimse göbeğine bakmamıştır merak etme...Ebru bile kakülün için yorum yapmış. Sanki benim göbeğimi görmedin alalalaa...
Seyhan canım sen vermişsin gerçektende ama hızlı adımlarla inşallah devamı gelir....

Çok geçmiş olsun Mamur'a...

Aldım gitti, sağol amirim

ayrı ayrı yedrmek bi kenara dırsun kahvaltı öğünü işkence öğünü oldıu benim için..tahıllı cicibebeli bulamaç kahvaltı istemior..ayrı ayrı tabaga koyup önüne koyuyorum tabak ona o tabaga bakıo ..mecburen ya sigara böreginin içine koyup veriorum yumurta ve peyniri..ya da akıtma yapıorum krep..elinde yemek istiyo herşeyi..

sağol canım,şimdilik sevdi bikaç gün sonra yorumları yazarım tekrar senin için

mertte bi ara böyle gripten kurtulamadıydı, dr alerji için şurup ve burun damlası verdi 3 günde geçti,inşallah sizinkide geçer
ben hiç farketmedim göbek falan,sadece bebişler dikkatimi çekti öznur deyince bakasım geldi şimdi

ebrucum mamauruma çok geçmiş olsun canım inşallah çabuk düzelir
öznur bende seni paralarım diyince kızdın sen sankim bana
ayfercim onu bilir onu söylerim hiç fotojenik değilim iğrençimmmm
ya bişey daha yazıcaktım:44:

Son düzenleme:
ben kaçıyorum kızlar, burası karışık yine sağ salim evime varabilirim inşallah dün arabamın arkasından taşladılar yine ama hiç isabet etmedi
kamil mobeseden baktı şuan yollar açıkmış hemen uçayım eve ama dönüşü bilmem:26: tüm kepenkler kapalı bugün ama hükümet konağı açık haksızlık bizimde kapatmamız lazım değilmi

aman dikkat et canım

gerçi babası inanmıyor alerji olayına..yani baba iki kez grip getrdi eve ikisindede benden bulaştı alejiyle alaksı yoktur diyor inş sadece grip vakasıdır..:44:

selam herkese.
diş ağrım hala geçmedi,geçecek gibide değil,bu sebeple ve uykusuzluktan agresifim son derece:95:.
nerelerdesin döğmeli bayen..cektr kurtul men gebi..
Mamurun atkısını-beresini-montunu çok beğendim kuzuma yakışmış ve bu arada da çok geçmiş olsun kuzuma
teyzesi teşekkür ederis..yagmur a beyaz cok yakışıo gercekten
ben seni zayıflamış gördüm ve uzun sac yakışmış canısı....serhanı da japon bebelere benzetiorum çekik çekik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…