2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nerelerdesin döğmeli bayen..cektr kurtul men gebi..

burdayım,dişim ağrıyoo
çektireceğimde,gidemiyorum ki.pazar günü biryerden düdüklü tencere ile halı aldık,gezmeye gideceğiz ve halı sığmaz diye siz getirin dedik.dün gelmediler,bugünde hala ses seda yok,eve bağlandım.çıldıriciiiim

aaaaa çok fenayım başımı sağa sola vursam göbeğim erir mi

espiri yapıos die biliodum ben yohusam ciddi mi

Dağıldım resmen.
Aramızın epey iyi olduğu bir tedarikçimiz vardı, adam 35 yaşında, karısı 31 (benim kadar yani), 4,5 yaşında bir oğulları var. Kadın cumartesi günü eczaneden ilaç alırken kalp krizi geçirmiş, 10 dk içinde vefat etmiş. Adam şokta, hastanede, çocuğun bir şeyden haberi yok. Bu arada kadının bilinen hiç bir hastalığı da yokmuş. Gidene mi üzülürsün kalana mı, korkunç bir şey...
Sizi üzmek için yazmadım tabi bunları, ama olur olmaz şeyler için kendimizi üzüyoruz, yok yere sinirleniyoruz hepimiz. Hayat çok kısa, yarına çıkacağımız belli değil işte, değerli zamanları ıskalamamak lazı. Rabbim hepimize, bütün annelere yavrularımız kendi ayakları üstünde durabilene kadar sağlıklı bir ömür versin inşallah...

gerçi babası inanmıyor alerji olayına..yani baba iki kez grip getrdi eve ikisindede benden bulaştı alejiyle alaksı yoktur diyor inş sadece grip vakasıdır..:44:
mertinde alerjisi yoktu zaten geçmek bilmeyen gribi yüzünden verdi dr

tıcker yapmayı unuttum..
toodlars age ve next bırtday hangisine tıklıoruz ve hangi tarihi girioruz.:44:
biri deyivere
toodlars age yi seçiyoz canım
mamurun doğum tarihini gir üst ve alta yazmasını istediğin notu türkçe karakter girmeden yaz

Topiği açaraçmaz bunu okudum..:26:
Gerçekten hayatta 1dk sonra ne olacağımız belli değil. Başkalarının başına gelen hastalıklar, felaketler, ölümler bize gelmeyecek sanıyoruz. Uyuşmuş gibi yaşıyoruz. ,Dediğin gibi olurolmaz şeylere kafayı takıp dünyayı kendimize zindan etmememiz gerek..

aminnnnn burcucum.ben de cok üzüldüm ege dogmadan ölüm korkutmazd beni ama şimdi tek duam onu hayatta yalnız bırakmamak annenin yerini kimse tutamaz ((

bende dağıldım şimdi
cuma günü burda bekçi olarak çalışan bi abi vardı 12 yaşındaki kızının bel ağrısı için gece acile gidiyolar,ağrı kesici iğne vurup eve yolluyolar evde daha çok fenalışınca geri getiriyolar ama yapacak bişey yok kız vefat ediyo,adli tıpa gönderdiler cesedini ihmal varmı diye

Selam gençlik nabersiniz, özlemişim sizi bee:))
Furki beyimin doğumgünü sonrası kv bende kaldı, dün gece yolcu ettim, işte geldim burdayımm:)) Burcu dün akşam konuştuğumuzda kv yanımdaydı, o nedenle bu gece gidiyo diyemedim
Doğumgünümüz güzel geçti,sonraki günlerde de ya birileri geldi ya biz biyerlere gittik derken vakit öylece geçti..
İnşallah hepiniz iyisinizdir, bizde problem yok çok şükür

offffff offffff Rabbim kadının mekanını cenet etsin, geride kalanlara sabır versin, o küçük meleğin de bahtı açık olsun, yüzü hep gülsün inş. sonradan((
Benim de aklıma ölüm gelince ilk aklıma çocuklarım geliyor, Hiçbir çocuk annesiz kalmasın Allahım(

aminnnnn burcucum.ben de cok üzüldüm ege dogmadan ölüm korkutmazd beni ama şimdi tek duam onu hayatta yalnız bırakmamak annenin yerini kimse tutamaz ((

Annelik beni çok değiştirdi.. Size de öyle oldu mu? Herşeyi çok farklı algılayabiliyorum. Çok hassas oldum Çocuklarla ilgili özellikle de.. Hiç haber fln izleyemez oldum.. Geçen gün okulda veli toplantısında ağladım Öğrencilerin hepsi duymuş.. Nie ağladınız öğretmenim die peşimi bırakmıyolar şimdi...

gülşan cm tenks bebem...
burcu üzüldüm ya..saniyemizin garantisi yok..gercekten yalan dünya..cok fazla dünya işlerine sıkıntılarına kaptrmamak lazım..her ne kadar da zor olsaboşvermeyi adet haline getrmek gerek..

ay pek bi kara haberrlerin ortasında geldim(

Aynen öyle... Sağlığımızın, huzurumuzun, Allah'ın bize bağışladığı mucize yavrularımızın kıymetini bilerek yaşamak, her an şükretmek lazım.

Ben de öyleyim, hiç derdim değildi ölüm falan, Allah ne yazdıysa onu yaşarız diyordum ama şimdi ödüm patlıyor.

Al işte...
Yandı anasının yüreği, Allah sabır versin.
Ayy, yazmasaydım keşke bee, nasıl karardı içimiz....

Nice yaşlar cnm Furkana.. Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin..Kaç yaşına girdi?

Hele şükür bea
Anladım yanında olduğunu, hadi Allah kavuştursun

Amin...

Aynen... Yoldaki mendil satan çocuklara bakıp ağlıyorum, adım başı olsa yine de hepsinden mendil alıyorum.

Kesinlikle... Ben eskiden şirkette bişeye takılırdım mesela, o gece gözüme uyku girmezdi. Şimdi saat 17.30 oldu mu, devreleri kapatıyorum, çok iyi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…