2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yazgının dişi ağrıyomuş geçmiş olsun canım
merolaynnn hoşgeldin özlettin beyaw furkinin doğum günü kutlu olsun resimleri eklersin artık faceden
burcu bende senin gibiyim eve gidince herşeyi arkamda bırakıyorum oğlum için yaşıyorum desem yeridir
ebruuu nedemek bebeeem
ayşegül katılıyorum sana annenin yerini kimse dolduramaz,Rabbim bizi yavrularımıza,yavrularımızıda bize bağışlasın inşallah
kıymet bu ara bende en ufak bi habere ağlıyorum ne olacak sonumuz bilmiyorum

Ben de Pelin için yaşıyorum.. Eşimi fln bi kenara attım.. Bilmiyorum bu kadar da herşeyi silmiş olmak iyi mi... Yine söylüyorum; ben şu anda anne olmadan önceki halimden o kdr farkıyım ki eski arkadaşlarım beni tanıyamıyorlar.. Eşim bile tanıyamıyor.. Bazen psikopata bağlıyorum Pelinle ilgili şeyleri.. Dur demem lazım kendime yaa:44: Bu annelik çok garip bi psikoloji...Benim gibi odun bile bu hale geldiyse...
Gülşan sen de ağlıyosan ben tümden indirebilirim yelkenleri suya amirim..

olmaz mı hiççç hamileliğimin başından beri çocuklar benim hassas noktam. haber ben de izleyemiyorum direkt empati yapıyorum canım çok acıyo ((((( Allahım acılarını göstermesin hiçbirinin

Merolayn, sana bunları gönderiyorum:
:84:
Anladın sen onu

Çalışmam lazım bea, git deyin bana...

hayır gitmeeeeee

sağol Gülşancım, ne güzel görünüyo Mert öyle

selam...
Meralim hoşgeldin:))

üzüldüm yazdıklarınıza...aynı düşünüyor aynı hissediyoruz

hoşbuldum cnm benim

Sen epey genç anne olmuşsun o zaman Meralcim

hehe evet sorma:)) ne acelem vardıysa 20 yaşında evlenip 21'de anne oldum, ama şimdi boyumca oğlum olduğunu görmek mutlu ediyo beni

hepimiz aynı duygular içindeyiz....Zor bir durum ...
Meral Furkanın yeni yaşını kutlarım nice yıllara .....

sağol Ayfercim

Kıymetcim evet annelik çok değiştiriyor cnm insanı, daha merhametli oluyor bi kere insan herkese karşı hele de çocuklara, ben bu nedenle çocuk bakıcılarının,kreş öğretmnelerinin ve hatta ilkokul öğretmenlerinin anne olmasına dikkat ediyorum

slm millet
balıklama dalış yapıcam 2 gündür takip edemiyorum sizi dün yemeğe misafirim vardı bütün gün yemeklerle cebelleştim bu gün de oğluşla yürüyüşe çıktık.
veeeeeee
deniz pazar gününden beri yürüyor koşturmaca başladı :18: tek balşına 7-8 adım atabiliyor artık. darısı diğer ağır totolu paşaların başına kızlardan yürümeyen kalmadı nasıl olsa

niye amirler ağlayamazmı ben çok duygusalımdır özümdede hiç belli etmem ama yinede Allah ağlatmasın dimi canım

Son düzenleme:

Ben de oğlum için yaşıyorum valla, yaptığım ve yapmadığım her şey onun için.

Sen epey genç anne olmuşsun o zaman Meralcim

Cücük anne olmuş o :)

Aslında çok doğru sayılmaz...
Bu sıpalar büyüyüp bizi beğenmez olduklarında sap gibi kalacaz.
,

İyi gitmeyeyim :)
Yarın çok çalışırım...

gözün aydın şekerim artık oturmak yokkkkkkk

benim oğlum cok fena huysuz bi çocuk oldu acaba geçici mi ki diş geliyor dedi dr üst yanlardan gözüküyo beyaz beyaz .. ve hiçççç oturmuyo bugün evden attım kendimi resmen evi görseniz hısız girmiş gibi cekmeceleri boşalttı ben gyinirken mutfak falan cok fena .geldim büroya 2 tane sigara içtim o kadar bunalmısım ben yetişemiyorum artık hiç bir şeye biraz oyuncak oynasa normal çocuklar gibi nerdeeeeee

gözün aydın canım

sağol teyzesi
valla merolayn seni kıskanmamak elde değil biz 20 yıl sanra yavrularımızın yanında anneanne gibi duracaz,çok geç yaşadım bu mutluluğu ondan kızıyorum kendime

Şeymacım hadi gözünüzaydın, aferin Deniz beye

Burcu nevet bugün çalışma, yarını da yarın düşünürüz

Galiba ben dün de çalışmadım.
Ay ortasında yediğim hurmalar, ay sonunda epey tırmalayacak beni

Normal çocuklar oyuncakla oynamaz ki... Ya da topikte hiç normal çocuk yok

Deme öyle demeeeee, aynı yaştayız biz, deme

geçici bir dönem olabilir çünkü mertte oyuncaklarıyla oynamaz anca ortalığı karıştırırdı,çok şükür artık oyuncakları ile kendi kendine oynamaya başladı,darısı başınıza inşallah

aynen öyle olacak sap gibi ortada kalacaz oyüzden bitanede kız doğurmak lazım
bende kendime tatil verdim bugün çalışmıycam sende çalışma yarın bakarız çaresine
bi sürü işim var halbuki,patron emniyete gitti mobeseden durumu takip etmek için burası sakin tam çalışma ortamı ama canım istemiyo yarın iki ayağım bi pabuca girsin aklım başıma gelir nasılsa

yok be anacım abartma sen de, ne anneannesi, taş gibi anne olucan:)) insan bu yaşlarda daha bi başka anne oluyor yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…