- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #109.081
geçici bir dönem olabilir çünkü mertte oyuncaklarıyla oynamaz anca ortalığı karıştırırdı,çok şükür artık oyuncakları ile kendi kendine oynamaya başladı,darısı başınıza inşallah
aynen öyle olacak sap gibi ortada kalacaz oyüzden bitanede kız doğurmak lazım
bende kendime tatil verdim bugün çalışmıycam sende çalışma yarın bakarız çaresine
bi sürü işim var halbuki,patron emniyete gitti mobeseden durumu takip etmek için burası sakin tam çalışma ortamı ama canım istemiyo yarın iki ayağım bi pabuca girsin aklım başıma gelir nasılsa
slm millet
balıklama dalış yapıcam 2 gündür takip edemiyorum sizi dün yemeğe misafirim vardı bütün gün yemeklerle cebelleştimbu gün de oğluşla yürüyüşe çıktık.
veeeeeee
deniz pazar gününden beri yürüyorkoşturmaca başladı :18: tek balşına 7-8 adım atabiliyor artık. darısı diğer ağır totolu paşaların başına kızlardan yürümeyen kalmadı nasıl olsa
slm millet
balıklama dalış yapıcam 2 gündür takip edemiyorum sizi dün yemeğe misafirim vardı bütün gün yemeklerle cebelleştimbu gün de oğluşla yürüyüşe çıktık.
veeeeeee
deniz pazar gününden beri yürüyorkoşturmaca başladı :18: tek balşına 7-8 adım atabiliyor artık. darısı diğer ağır totolu paşaların başına kızlardan yürümeyen kalmadı nasıl olsa
benim oğlum cok fena huysuz bi çocuk oldu acaba geçici mi ki diş geliyor dedi dr üst yanlardan gözüküyo beyaz beyaz .. ve hiçççç oturmuyo bugün evden attım kendimi resmen evi görseniz hısız girmiş gibi cekmeceleri boşalttı ben gyinirken mutfak falan cok fena .geldim büroya 2 tane sigara içtim o kadar bunalmısımben yetişemiyorum artık hiç bir şeye biraz oyuncak oynasa normal çocuklar gibi nerdeeeeee
hayırlı olsun...Allah yürü ya kulum demiş oğluşuna:))
düzelir canım...diştendir...Nihan da çok asabi şu sıralar halbuki melek gibidir..uyumludur...ama şimdi en ufak şeye tahammülü yok...bağırıp çağıyor ağlıyor...
Asabiyetini yerim onun ben be
bizim bebeikler boy-kilo cetveline göre de normal değiller:)) Eymen o grafiğe göre normal boyda ama kilosu az, oysa buraya göre boyu da epey ufak, ya burdaki bebikler hep selvi boylu ya da o grafikler artık eski zamanlarda kalmış:))
Aslında çocuğuma iftira atmayayım, Doruk da oynuyor oyuncaklarıyla. Ama çabuk sıkılıyor. Anasına çekmiş, napalım...
Evet yaa, Allah kısmet ederse ben de istiyorum bir kız...
Benim müdür de toplantıda, şirkette çıt yok, otur çalış işte, ama online kadro güzel, çalışmak için forumu kapatmam lazım biliyorsunuz, o yüzden gidemiyorum :)
Amaan daha ayın 19'u :)))
yok be anacım abartma sen de, ne anneannesi, taş gibi anne olucan:)) insan bu yaşlarda daha bi başka anne oluyor yine de
bizim bebeikler boy-kilo cetveline göre de normal değiller:)) Eymen o grafiğe göre normal boyda ama kilosu az, oysa buraya göre boyu da epey ufak, ya burdaki bebikler hep selvi boylu ya da o grafikler artık eski zamanlarda kalmış:))
ben bi gaza geldimki şimdi
mert maaşallah 2 yaş çocuk kriterinde bence o tablo eskide kalmış olabilir, yeni nesil daha uzun boylu ve kalıplı çünkü,bebekken olmayabilir ama büyüyünce bizim nesilden daha uzun olacaklarını tahmin ediyorum
ben kaçtım hepinizi öptüm
burcu dedim bile
ben kaçıyom bana dua edin sağsalim eve gidelim bugün:18:
bu yaşlarda zaten çok fazla oynayamazlar...Nihan maksimum 10 belki 15dk oynar...bana gayet iyi bir süre gibi geliyor:))
etrafta keşfedecek o kadar çok şey varken oturmalarını beklememiz hata:))
ye teyzesi...çok komik oluyor zaten bir de ağzını büze büze konuşmaya başladı şu sıralar...hem kızıyor hem kaynana gibi söyleniyor
grafikler günceldir canım...ama burdaki bebekler cidden uzun....Nihan en son 76ydı.boyu da kilosu da normal çıkıyor oersentil hesaplarına göre. Eymen'in boyu kaç?
genelde mart bebeikleri 80i geçti galiba...Nihan çok uzun olmaz zaten yavrumun dna sı pek müsait değil ama Eymen uzun olur kanımca
evet bizim topikte normal bebek yok bence de:))
güle güle canım....inşalah uzun olsunlar ama ben bir öğretmen olarak tam tersini düşünüyorum...çünkü öyle görüyorum...giderek kısalıyor çocuklar...beslenmeleri ve aktivite düzeyleri bozulduğu için...
ne doğal beslenebiliyorlar ne de bil. başından kalkıyorlar...hoplayıp zıplamadıkça biraz zor uzarlar....
Demeseydin iyiydi ama, neyse :)
Hadi yolun açık olsun...
10 dk Doruk da oynuyor...
O kadar da kuduruk değil yani benim kuzu demek ki :)
Küçük kaynana yafu, ısırmalık...
Bizim evdeki de nasıl çok konuşuyor, uykudan konuşarak uyanıyor resmen, ama anlayabilene aşk olsun :)
Doruk 82 cm :)
Kilosu da 10'u geçmiştir herhalde, umarım, inşallah :)
Ben geldiiimmm..
Müdür dışarı çıktı, patronlarda yok, azıcık takılayım dedim, iş çok ama çalışasım yok :)))
İklim de kısa gibi geliyor bana, boyu 77 cm. di en son, kilosu da 11000 gr. dan 10100 gr. a düştü, yürümeye başlaması, hastalıklar hep üst üste geldi, üzülüyorum kilo vermiş olmasına ama bu evreyi de atlattıktan sonra yine açılır iştahı inşallah diye kendimi teselli ediyorum..
Deniz de yürümüş, Şeyma zayıflamak için bişeye ihtiyacın yok artık, Deniz in peşinde koş yeter :))
grafikler günceldir canım...ama burdaki bebekler cidden uzun....Nihan en son 76ydı.boyu da kilosu da normal çıkıyor oersentil hesaplarına göre. Eymen'in boyu kaç?
genelde mart bebeikleri 80i geçti galiba...Nihan çok uzun olmaz zaten yavrumun dna sı pek müsait değil ama Eymen uzun olur kanımca
Doruk 82 cm :)
Kilosu da 10'u geçmiştir herhalde, umarım, inşallah :)
Folik asit bebeleri bizimkiler:) enerji patlaması yaşıyolar:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?