- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #109.101
Ben geldiiimmm..
Müdür dışarı çıktı, patronlarda yok, azıcık takılayım dedim, iş çok ama çalışasım yok :)))
İklim de kısa gibi geliyor bana, boyu 77 cm. di en son, kilosu da 11000 gr. dan 10100 gr. a düştü, yürümeye başlaması, hastalıklar hep üst üste geldi, üzülüyorum kilo vermiş olmasına ama bu evreyi de atlattıktan sonra yine açılır iştahı inşallah diye kendimi teselli ediyorum..
Deniz de yürümüş, Şeyma zayıflamak için bişeye ihtiyacın yok artık, Deniz in peşinde koş yeter :))
maşallah yakışıklıma
Nihan 80 olmamıştır daha yazdığım 1 yaş boyu...
bence de kudurk değilmiş zaten öyle bir görüntüsü de yok
Nihan da konuşarak uyanıyor...bakıyorum odadan sesler geliyor sanki biriyle konuşur gibi...gidip alıyorum...hemen öpüyor beni kuzum sarlıyor koyuyor başını omzuma oturma odasına gelene kadaraşkım o benim yaaa
MERAL İM GELMİŞŞŞhoşgeldin bitanem
BURCU HANIM,demek 21 yaşında anne olanlar cücük anne oluyorlar haapekii,tamam:104:
Hoşgeldin Yasmin, takıl takıl özlemişim:))
üzülme cnm yine kilo alır inş.
Şeymayı da boşa heveslendirme, Eyo yürüyo ama giden bi kilo falan yok:))
Eymen de 76cm canım, yok be cnm bizimkinin de dna sı pek müsait değil malesef, babası ve babasının tüm sülalesi kısa boylu(
Doruk 82cm oldu mu, maşallah paşamabüyümüş annesi, kilosu da geçmiştir inş.
Nihan uyandı..az önce yazdığım sahneler aynen yaşandıben çıkıyorum...öpüyorum hepinizi:))
Bu arada ben kursa başladım size bahsetmemiştim hiç, Çocuk Gelişimi Ve Psikolojisi kursu..
Öğrendiklerimi burada da paylaşırım isterseniz.. Kurs bitiminde sınava girip sertifika alacam, inşallah becerebilirim...
Bütün Mart bebeklerine Kıymet teyzelerinden hediye:)
Kayahan >>>ninni | İzlesene.com Video
Pelin çok seviyo:) Ancak bunu dinleyerek yemek yiyo...
Hoşgeldin Yasmin, takıl takıl özlemişim:))
üzülme cnm yine kilo alır inş.
Şeymayı da boşa heveslendirme, Eyo yürüyo ama giden bi kilo falan yok:))
MERAL İM GELMİŞŞŞhoşgeldin bitanem
BURCU HANIM,demek 21 yaşında anne olanlar cücük anne oluyorlar haapekii,tamam:104:
ay hoşbuldum cnm yaa
hehe evet accık öyle oluyoruz Yazgı:))
Evet canım öyle oluyor, sen kendini cücük değilsin mi sanıyordun, cücüksün işte[/COLOR]
Unutma ki karşında 30 yaşında zar zor anne olmuş bir kadın duruyor
Aa Eyo yürüyor mu, hiç demedin, maaşallah kuzuşa
yaa ne yazacağımı sapıttım.f...book ta bir video var,ben ve birçok arkadaşım paylaştık,adam bir evlenme teklifi ediyor ki,akıllara zarar.benim bile evet deyip koşasım geldiyok böyle birşey,sevgilim deyişinde bile bir büyü var yaa :44:
öyle olsun şekerler,itirazım yok
B]yürüyor tabi, demiştim ama unutmuşsun:)) epey oluyor çünkü, yaşını doldurmadan önceydi
[/B]
Alla alla o neymiş öle bi bakam
yaa ne yazacağımı sapıttım.f...book ta bir video var,ben ve birçok arkadaşım paylaştık,adam bir evlenme teklifi ediyor ki,akıllara zarar.benim bile evet deyip koşasım geldiyok böyle birşey,sevgilim deyişinde bile bir büyü var yaa :44:
Sabah izledim bende o videoyu, hiç çekici gelmedi bana, adam 3 ay ortadan kayboluyor sonra da gelip evlenme teklif ediyor, o 3 ayı benimle geçirmesini tercih ederdim :)))
Çokta değişik bir fikir değil gibi geldi bana yaptığı şey..
Yada ben fazla odunum bu konularda :))
bana blog reklamı gibi geldi, belki gerçekte öyle bi sevgili bile yok
Ayyy, ne kadan sevindim benim gibi düşünen birileri olduğuna
Ayyy, ne kadan sevindim benim gibi düşünen birileri olduğuna
Aferin
Unutmuşum valla :26:
Ben baktım, ruhsuzum sanırsam, hiç etkilenmedim...
Böyle üzerinde çok uğraşılmış şeyleri sevmiyorum galiba ben, daha doğal daha spontane sürprizler hoşuma gidiyor, okuyorsa Eko'ya duyurulur
Sabah izledim bende o videoyu, hiç çekici gelmedi bana, adam 3 ay ortadan kayboluyor sonra da gelip evlenme teklif ediyor, o 3 ayı benimle geçirmesini tercih ederdim :)))
Çokta değişik bir fikir değil gibi geldi bana yaptığı şey..
Yada ben fazla odunum bu konularda :))
bana blog reklamı gibi geldi, belki gerçekte öyle bi sevgili bile yok
evet evet tek ruhu geçen sen değilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?