2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldin Yasmin, takıl takıl özlemişim:))
üzülme cnm yine kilo alır inş.

Şeymayı da boşa heveslendirme, Eyo yürüyo ama giden bi kilo falan yok:))

82 cm de Doruk'un geçen ayki boyu, belki biraz daha uzamıştır şimdi, bilmem ki... Sen bakma onun görüntüsüne, peteklere tırmanmak için gösterdiği çabayı bi görsen
Bak benim aşkım da öyle yapıyor teyzesi, ölüyorum o sarılmaya.
Oynarken de aşka geliyor bazen, sarılıp öpüyor böyle dolu dolu, sonra gidiyor. Bir de cilveli cilveli annneeeeee diye sesleniyor... Ayyy çok özledim bak şimdi...

Sende hoşgeldin Meralcim, özlemiştim..
Ben niye kilo verip duruyorum o halde, evde hadi kovalamaca oynayalım diye beni koşturup duruyor İklim, ''kızım git şişko babanla koştur, biraz da o kilo versin'' diyorum, yok illa anasını koşturacak :))

Olmuş valla Meral teyzesi, sağol, park yatağa zar zor sığıyor :)
Nihan uyandı..az önce yazdığım sahneler aynen yaşandıben çıkıyorum...öpüyorum hepinizi:))

Öp benim için şöyle koklaya koklaya :)

Süpersin...
Ders notlarını harfiyen isterim..

Bütün Mart bebeklerine Kıymet teyzelerinden hediye:)
Kayahan >>>ninni | İzlesene.com Video
Pelin çok seviyo:) Ancak bunu dinleyerek yemek yiyo...

Teşekkürler

Aa Eyo yürüyor mu, hiç demedin, maaşallah kuzuşa

Bütün çalışan kadınları kışkırttığının farkında mısın

MERAL İM GELMİŞŞŞhoşgeldin bitanem

BURCU HANIM,demek 21 yaşında anne olanlar cücük anne oluyorlar haapekii,tamam:104:

Evet canım öyle oluyor, sen kendini cücük değilsin mi sanıyordun, cücüksün işte

Unutma ki karşında 30 yaşında zar zor anne olmuş bir kadın duruyor

Benim kızım, uykudan uyanınca, yataktan kalkıp benim bulunduğum odaya geliyor, gelene kadarda anneee diye seslenerek oda oda beni arıyor, sonra beni görünce sımsıkı sarılıp yüzümü öpüyor, bende onu öpüyorum tabi, offff özledim bende şimdi...

Dün gece de benimle birlikte uyudu, uyuyana kadar saçımla, yüzümle oynadı, anne anne diye seslendi, sonrada sarıldı, uyuduk, bu sarılmalar benim içimin yağlarını fena halde eritmekte, aşk bu işte yaaa :)))

Kıymetcim, paylaşım için teşekkürler, İklim de seviyor bunu, ben uyuturken söylüyorum hep, bitince ıhh deyip tekrar istiyor :))

yaa ne yazacağımı sapıttım.f...book ta bir video var,ben ve birçok arkadaşım paylaştık,adam bir evlenme teklifi ediyor ki,akıllara zarar.benim bile evet deyip koşasım geldiyok böyle birşey,sevgilim deyişinde bile bir büyü var yaa:44:

Aa Eyo yürüyor mu, hiç demedin, maaşallah kuzuşa

B]yürüyor tabi, demiştim ama unutmuşsun:)) epey oluyor çünkü, yaşını doldurmadan önceydi

Alla alla o neymiş öle bi bakam

öyle olsun şekerler,itirazım yok

Aferin

B]yürüyor tabi, demiştim ama unutmuşsun:)) epey oluyor çünkü, yaşını doldurmadan önceydi
[/B]

Alla alla o neymiş öle bi bakam

Unutmuşum valla :26:
Ben baktım, ruhsuzum sanırsam, hiç etkilenmedim...

Böyle üzerinde çok uğraşılmış şeyleri sevmiyorum galiba ben, daha doğal daha spontane sürprizler hoşuma gidiyor, okuyorsa Eko'ya duyurulur

Sabah izledim bende o videoyu, hiç çekici gelmedi bana, adam 3 ay ortadan kayboluyor sonra da gelip evlenme teklif ediyor, o 3 ayı benimle geçirmesini tercih ederdim :)))
Çokta değişik bir fikir değil gibi geldi bana yaptığı şey..
Yada ben fazla odunum bu konularda :))

bana blog reklamı gibi geldi, belki gerçekte öyle bi sevgili bile yok

Ayyy, ne kadan sevindim benim gibi düşünen birileri olduğuna

Ayyy, ne kadan sevindim benim gibi düşünen birileri olduğuna

Bende sevindim, benim gibi odunsu düşüncede olan birileri olduğuna :))
Şirketteki bayanlar, ayyy ne romantik falan yaparken ben bööğğğkk ne saçma demiştim sabah, uzaylıymışım gibi baktılar :)))

bence gayet çekici olmuş:78:tamam bende romantizm falan pek sevmem ,,vıcık vıcık sevgililerden hoşlanmam,ama bu adam başka birşey yapmış yaa,kadın için düşünmüş,okadar zahmete girmiş,daha ötesi var mı?
ayy ben öyle dünyayı gezsin falan istemem,beklemiyordum tamam ,bizim sokakta yapsa gene razı olurdum yani

evet 3 ay yok ama öyle bir dönüyor ki,o 3 ayın senle dolu olduğunu gösteriyor adam.
yok yok size yaranılmaz bacım,alın bir gül bir kuru teklif oturun

bana blog reklamı gibi geldi, belki gerçekte öyle bi sevgili bile yok

bence zihnin sana oyun oynuyor Meral im,kabullenmek istemiyorsun gerçek olduğunu.
diyorsun ki bu gerçek sevgili,ideal erkekse benimki ne

Son düzenleme:
evet evet tek ruhu geçen sen değilsin

Yaa geçmemiştir belki de Meral :)
Mesela 2 gündür kocam yok, çok özledim, gözümde tütüyor.
Ne bileyim, doğallıktan uzak geldi bana anacım, sevdiği kadına evlenme teklif eden bir adam gibi değil de, kağıttan replik okuyan oyuncu gibi bişi, ııhh, sevmedim, kendi evlenme teklifimi tercih ederim, söyleyeyim kocama da bi daha etsin aynısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…