2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yazgı Hanım, 22-23 yaşındayken biz de beğenirdik belkim, ne belli, git akranlarına sor sen, bizim gibi yaşlı başlı kadınları boşver

[BB]bence zihnin sana oyun oynuyor Meral im,kabullenmek istemiyorsun gerçek olduğunu.
diyorsun ki bu gerçek sevgili,ideal erkekse benimki ne[/B]

haha öyle mi diyosun, belki de öyledir

oy oy oy, 10. yıldönümünüzde etsin aynı yerde aynı teklifi, işte o romantik olur bence de:))

Yazgı Hanım, 22-23 yaşındayken biz de beğenirdik belkim, ne belli, git akranlarına sor sen, bizim gibi yaşlı başlı kadınları boşver

iyi beaa,beğenmeyin sizz.
Aylin,Esin falanda çok etkilenmiş,ee onlarda yaş olarak sizlerle akranlar,demekki yaşla alakalı değil

ben çıkıyorum,öpüyorum sizleri.

10. yıldönümüne daha 3 sene var bea...
Vazgeçtim istemem, yeni bişi yapsın.

alla alla senin de ne istediğin belli değil anacım, iyi yeni bişi yapsın o halde :))

Aylin,Esin falanda çok etkilenmiş,ee onlarda yaş olarak sizlerle akranlar,demekki yaşla alakalı değil

öptüm ben de cnm seni de Alpişi de

Burcu hadi git 1 saat çalış, yarına vakit kalsın:))
Furkinin gelmesine yarım saat kaldı, salatayı yapıp sofrayı kurayım öptümmm

Ben de öpüyorum ikinizi...

alla alla senin de ne istediğin belli değil anacım, iyi yeni bişi yapsın o halde :))

öptüm ben de cnm seni de Alpişi de

Heee, çok kararsızımdır ben, daha çoook değiştiririm :)

direk dalıyorum konyya hoşgeldin bu arada meral nerde olduunu bilmiyorum bi kaç kez sordum ama sonra kaçırdım cıktım sayfadan melikenin ani uyanışları yüzünden.
ben videoya bayıldım adam sevgilisi için bişiler yapmış bişilerr. ben ewlenme teklifi almadığım için bana çok hoş geldi biz tanıştık görüştük aileler geldi gün aldık fln fln öle ilerledi. we şu an seni seviyorum yada çok güzelsin karıcım bitanem bu çok yakıştı fln gibi sözlere hasret kalan biri olarak bu adamı ayakta alkışlamak geldi ama eminim buda ewlendikten sonra değişir...

selam yeniden gördümki meralcim gelmiş hoşgeldin canımcım özlettin valla furkan abimizin yeni yaşı kutlu olsun
deniz kuzu da yürümüş kocaman maşallah yakışıklıya
sanırsam en son serhan yürür gibi geliyo bana ne yapalım canı sağolsun yeterki sağlıkları yerinde ve mutlu olsunlar
serhan dan aldım alacağımı başım çatlıyo burnum tıkandı arada açılıyo musluklar o iyi olsunda ben razıyım hastalığa herşeye
kilo ve boy demişsiniz doktor biraz dikkat edin dedi bize boyla ilgili sorun yok ama kilosu sınırda dedi 13.100kg ve ölçebildiği kadarıyla hemşirenin 85cm ama doğuhan da 85cm'miş sanki dodo bana daha uzun gibi geldi

ayy facedeki evlenme teklifindenmi söz ediyorsunuz kızlar bugün ana sayfayı açtım herkes aynı şeyi paylaşmış başka bişey yok

ben çıkıyorum arkadaşlarım az kalsın annemin bi siparişi vardı onu unutuyodum keserdi beni yarın bi arkadasına kızı dogum yapmıs gidecekler hediye al dediydi .. ayyy iiki aklıma geldi olan aklımı aldı bu oğlanın yaramazlıkları şimdi gücümü topladım gardımı aldım hazırım aksamki yaramazlıklara öpüyorum hepinizi ...

geri geldim...çünkü sorum var:))

Nihan'ı öptüm Burcu teyzesi....evlenme teklifi ile ilgili yorumlarınıza bayıldım...ben de paylaştım ama benim ilgimi çeken de teklif değil adamın gezdiği yerlerdi...onun yerinde olup o kadar yer gezebilsem ne güzel olurdu:)) kocamın o kadar gezecek parası olsaydı o daha da güzel şeyler yapardı eminim...romantk değildir ama çok düşüncelidir.

ha sorum :)
beyaz lahana almıştım unutmuşum pişirmeyi sararmaya başlamış...kalanını doğradım kapuska için ama çok oldu...kalanını poşetleyip buzluğa attım...olur mu ki????

Son düzenleme:

hay maşallah tosunuma....4-5 yaşında benim boyumda olur bu gidişle
şaka bir yana her bebek farklı her ne kadar aynı olsalarda...Rabbim sağlık versin hepsine:))

Ohhh ne güzel, miss pamuk :)
Hiç lahana dondurmadım, o yüzden soruna cevap veremeyeceğim.
Evlenme teklifi ile ilgili olarak şunu söyleyeyim hazır destek bulmuşken, adam dünyayı gezmiş anacım, sefa sürmüş, bi de çok zor bi iş yapmış gibi anlatıyor, o arada da millete iki kelime söyletmiş işte :) Etkilenmedim napim... İçim geçirtilmedi, benim kocam ilgilidir, tatlı dillidir, geçtiyse bile kendiliğinden geçmiştir yani :)

Hadi artık gidiyorum ben, kendi mis pamuğumu öpeyim, burnumda tütüyor sıpa :)
İyi akşamlar hepinize...

Elbette buzlukta saklayabilirsin, hatta şimdi netten de baktım, 8 ay buzlukta kalabilirmiş..

katılıyorum...bana da romantik gelmedi dedim ya benim için önemli olan ne kadar gezmiş olmasıydı...seyahat ya resullullah diyorum sürekli Allah bana da nsip etsin inşallah...çok istiyorum dünyayı gezmeyi...dil var...gezecek para yok henüz...Nihanla (tabi olursa diğer bebelerimle de) her yaz başka yere gidelim inşallah

Elbette buzlukta saklayabilirsin, hatta şimdi netten de baktım, 8 ay buzlukta kalabilirmiş..
harikasın Yasemin:) teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…