- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #109.121
bence gayet çekici olmuş:78:tamam bende romantizm falan pek sevmem ,,vıcık vıcık sevgililerden hoşlanmam,ama bu adam başka birşey yapmış yaa,kadın için düşünmüş,okadar zahmete girmiş,daha ötesi var mı?
ayy ben öyle dünyayı gezsin falan istemem,beklemiyordum tamam ,bizim sokakta yapsa gene razı olurdum yani
evet 3 ay yok ama öyle bir dönüyor ki,o 3 ayın senle dolu olduğunu gösteriyor adam.
yok yok size yaranılmaz bacım,alın bir gül bir kuru teklif oturun
bence zihnin sana oyun oynuyor Meral im,kabullenmek istemiyorsun gerçek olduğunu.
diyorsun ki bu gerçek sevgili,ideal erkekse benimki ne
Yazgı Hanım, 22-23 yaşındayken biz de beğenirdik belkim, ne belli, git akranlarına sor sen, bizim gibi yaşlı başlı kadınları boşver
[BB]bence zihnin sana oyun oynuyor Meral im,kabullenmek istemiyorsun gerçek olduğunu.
diyorsun ki bu gerçek sevgili,ideal erkekse benimki ne[/B]
Yaa geçmemiştir belki de Meral :)
Mesela 2 gündür kocam yok, çok özledim, gözümde tütüyor.
Ne bileyim, doğallıktan uzak geldi bana anacım, sevdiği kadına evlenme teklif eden bir adam gibi değil de, kağıttan replik okuyan oyuncu gibi bişi, ııhh, sevmedim, kendi evlenme teklifimi tercih ederim, söyleyeyim kocama da bi daha etsin aynısından
haha öyle mi diyosun, belki de öyledir
oy oy oy, 10. yıldönümünüzde etsin aynı yerde aynı teklifi, işte o romantik olur bence de:))
Yazgı Hanım, 22-23 yaşındayken biz de beğenirdik belkim, ne belli, git akranlarına sor sen, bizim gibi yaşlı başlı kadınları boşver
10. yıldönümüne daha 3 sene var bea...
Vazgeçtim istemem, yeni bişi yapsın.
iyi beaa,beğenmeyin sizz.
Aylin,Esin falanda çok etkilenmiş,ee onlarda yaş olarak sizlerle akranlar,demekki yaşla alakalı değil
ben çıkıyorum,öpüyorum sizleri.
iyi beaa,beğenmeyin sizz.
Aylin,Esin falanda çok etkilenmiş,ee onlarda yaş olarak sizlerle akranlar,demekki yaşla alakalı değil
ben çıkıyorum,öpüyorum sizleri.
alla alla senin de ne istediğin belli değil anacım, iyi yeni bişi yapsın o halde:))
öptüm ben de cnm seni de Alpişi de
Burcu hadi git 1 saat çalış, yarına vakit kalsın:))
Furkinin gelmesine yarım saat kaldı, salatayı yapıp sofrayı kurayım öptümmm
selam yeniden gördümki meralcim gelmiş hoşgeldin canımcım özlettin valla furkan abimizin yeni yaşı kutlu olsun
deniz kuzu da yürümüş kocaman maşallah yakışıklıya
sanırsam en son serhan yürür gibi geliyo bana ne yapalım canı sağolsun yeterki sağlıkları yerinde ve mutlu olsunlar
serhan dan aldım alacağımı başım çatlıyo burnum tıkandı arada açılıyo musluklar o iyi olsunda ben razıyım hastalığa herşeye
kilo ve boy demişsiniz doktor biraz dikkat edin dedi bize boyla ilgili sorun yok ama kilosu sınırda dedi 13.100kg ve ölçebildiği kadarıyla hemşirenin 85cm ama doğuhan da 85cm'miş sanki dodo bana daha uzun gibi geldi
geri geldim...çünkü sorum var:))
Nihan'ı öptüm Burcu teyzesi....evlenme teklifi ile ilgili yorumlarınıza bayıldım...ben de paylaştım ama benim ilgimi çeken de teklif değil adamın gezdiği yerlerdi...onun yerinde olup o kadar yer gezebilsem ne güzel olurdu:)) kocamın o kadar gezecek parası olsaydı o daha da güzel şeyler yapardı eminim...romantk değildir ama çok düşüncelidir.
ha sorum :)
beyaz lahana almıştım unutmuşum pişirmeyi sararmaya başlamış...kalanını doğradım kapuska için ama çok oldu...kalanını poşetleyip buzluğa attım...olur mu ki????
geri geldim...çünkü sorum var:))
Nihan'ı öptüm Burcu teyzesi....evlenme teklifi ile ilgili yorumlarınıza bayıldım...ben de paylaştım ama benim ilgimi çeken de teklif değil adamın gezdiği yerlerdi...onun yerinde olup o kadar yer gezebilsem ne güzel olurdu:)) kocamın o kadar gezecek parası olsaydı o daha da güzel şeyler yapardı eminim...romantk değildir ama çok düşüncelidir.
ha sorum :)
beyaz lahana almıştım unutmuşum pişirmeyi sararmaya başlamış...kalanını doğradım kapuska için ama çok oldu...kalanını poşetleyip buzluğa attım...olur mu ki????
Ohhh ne güzel, miss pamuk :)
Hiç lahana dondurmadım, o yüzden soruna cevap veremeyeceğim.
Evlenme teklifi ile ilgili olarak şunu söyleyeyim hazır destek bulmuşken, adam dünyayı gezmiş anacım, sefa sürmüş, bi de çok zor bi iş yapmış gibi anlatıyor, o arada da millete iki kelime söyletmiş işte :) Etkilenmedim napim... İçim geçirtilmedi, benim kocam ilgilidir, tatlı dillidir, geçtiyse bile kendiliğinden geçmiştir yani :)
Hadi artık gidiyorum ben, kendi mis pamuğumu öpeyim, burnumda tütüyor sıpa :)
İyi akşamlar hepinize...
harikasın Yasemin:) teşekkür ederimElbette buzlukta saklayabilirsin, hatta şimdi netten de baktım, 8 ay buzlukta kalabilirmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?