- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #109.141
direk dalıyorum konyya hoşgeldin bu arada meral nerde olduunu bilmiyorum bi kaç kez sordum ama sonra kaçırdım cıktım sayfadan melikenin ani uyanışları yüzünden.
ben videoya bayıldım adam sevgilisi için bişiler yapmış bişilerr. ben ewlenme teklifi almadığım için bana çok hoş geldi biz tanıştık görüştük aileler geldi gün aldık fln fln öle ilerledi. we şu an seni seviyorum yada çok güzelsin karıcım bitanem bu çok yakıştı fln gibi sözlere hasret kalan biri olarak bu adamı ayakta alkışlamak geldi ama eminim buda ewlendikten sonra değişir...
selam yeniden gördümki meralcim gelmiş hoşgeldin canımcım özlettin valla furkan abimizin yeni yaşı kutlu olsun
deniz kuzu da yürümüş kocaman maşallah yakışıklıya
sanırsam en son serhan yürür gibi geliyo bana ne yapalım canı sağolsun yeterki sağlıkları yerinde ve mutlu olsunlar
serhan dan aldım alacağımı başım çatlıyo burnum tıkandı arada açılıyo musluklar o iyi olsunda ben razıyım hastalığa herşeye
kilo ve boy demişsiniz doktor biraz dikkat edin dedi bize boyla ilgili sorun yok ama kilosu sınırda dedi 13.100kg ve ölçebildiği kadarıyla hemşirenin 85cm ama doğuhan da 85cm'miş sanki dodo bana daha uzun gibi geldi
öznur bana özelden tel nonu yollar mısın canım
Günaydın,
Annemin ayağı kötü, bakıcı gelene kadar beklemek zorunda kaldım, bu sefer de işe geç kaldım tabi.
Kahvaltımı edene kadar burdayım, sonra çalışacam 2-3 saat, ona göre :)
Çok geçmiş olsun canım annene tekrardan dinlenmesi lazım havalar da kötü olunca senin bakıcı da gecikiyor sende...
herkese günaydınlarrrr
kapkaranlık bir nusaybin sabahıdün toz fırtınası geldi yine göz gözü görmedi yine offff camları arabaları çamur gibi toz kapladı,yağmur yağsada aşağı inse şu toz,lens takmak risk oldu benim için bugün, ama unutup taktım yine:18:
mert bıdı bıdı konuşuyo yawherşeye bi cvp veriyo bide dediğini anlayabilsek:26: dün telefonda babasıyla konuşuyodu baba del dedi , buzdolabının önünde durdu hım hım konuşup ardından bana aç dedi,açmayınca bıdı bıdı saymaya devam etti çok tatlı oluyo konuşurken
merti dün aşıya götüremedik,bugünde gidemiycez sanırım, yine kepenkler kapalı buda demek oluyoki ortalık yine karışacakyağmur yağar inşallah deli gibi yağsın ama kimse dolanamasın ortalıkta
burcum çok geçmiş olsun
şebnem hayırlı olsun yeni işininşallah daim olur
benim şimdi çalışmam lazım çooook işim var
sağol teyzesi mert paşam iyi maaşallah,iki hafta sonra stendi çıkartacaklar,sünnetle ilgili sıkıntımız var pipisinin derisinde yapışma vardı,o biraz canını yakacak yine, ikinci kez sünnet olmuş gibi olacak ona canım sıkılıyo,ama bunad şükür canım,Rabbim dermansız dert vermesin yeterkiŞebnem canım yeni işin hayırlı olsun...
Maşallah Mert paşama benim yakında buzdolabını kendi açacak HiLAL'de hayır dediğim sana bıdı bıdı konuşuyor bişeyler ...Tavşam dişlim sağlığı daha iyi şimdi dimi Gülşahcım
sağol teyzesi mert paşam iyi maaşallah,iki hafta sonra stendi çıkartacaklar,sünnetle ilgili sıkıntımız var pipisinin derisinde yapışma vardı,o biraz canını yakacak yine, ikinci kez sünnet olmuş gibi olacak ona canım sıkılıyo,ama bunad şükür canım,Rabbim dermansız dert vermesin yeterki
hilalle yarışamayız biz canım zatenzilli o
Pınar aramasaydı ana oğul dana gibi yatacağımız karanlık bir sabahdan günaydın :)))
Oğluş hala gözlerini ovuşturuyor.kahvaltısını ettirip hazırlanalım.
Pınar arabanın bagajı geniş mi canım ? Eşim arabayı almış baton puset de onunla beraber bagajda gitmiş.Bizede dev gibi puset kaldı:))
sabahın köründemi buluşacaksınızyatın aşşağıya uyuyun beyaw çok kıskanç smile
ilk iş günümü bitirip oğluşuma geldim :))
bugün iş olarak güzel geçti ama ben dondum buz gibiydi yarın hazırlıklı gidicem
valla atanın beni özlemiş olduğu söylenemez hiç ilgilenmedi benimle
Günaydın,
Annemin ayağı kötü, bakıcı gelene kadar beklemek zorunda kaldım, bu sefer de işe geç kaldım tabi.
Kahvaltımı edene kadar burdayım, sonra çalışacam 2-3 saat, ona göre :)
herkese günaydınlarrrr
kapkaranlık bir nusaybin sabahıdün toz fırtınası geldi yine göz gözü görmedi yine offff camları arabaları çamur gibi toz kapladı,yağmur yağsada aşağı inse şu toz,lens takmak risk oldu benim için bugün, ama unutup taktım yine:18:
mert bıdı bıdı konuşuyo yawherşeye bi cvp veriyo bide dediğini anlayabilsek:26: dün telefonda babasıyla konuşuyodu baba del dedi , buzdolabının önünde durdu hım hım konuşup ardından bana aç dedi,açmayınca bıdı bıdı saymaya devam etti çok tatlı oluyo konuşurken
merti dün aşıya götüremedik,bugünde gidemiycez sanırım, yine kepenkler kapalı buda demek oluyoki ortalık yine karışacakyağmur yağar inşallah deli gibi yağsın ama kimse dolanamasın ortalıkta
burcum çok geçmiş olsun
şebnem hayırlı olsun yeni işininşallah daim olur
benim şimdi çalışmam lazım çooook işim var
günaydınlarr geçmişe bakamıyorum çok yoğuunum sabah su çiçeği aşımızı olduk çok ağlamadı allahtan bakalım umarım ateş fln yapmaz sinirliyim bi ara nalatıcam işleri biraz hafifletiyim öpüldünüz
Sağol Öznur sen canlı şahit olarak Gülşahcım Hilal walla annesini üzmüyor kıpırdak olduğu için onu kendi haline bırakacaksın kendisi oynayacak gülecek arada annesine yapışacak konuşacak gülcek dediğiniz gibi yaşamak lazım kızımla ...
İnşallah bir araya geliriz yine Gülşahcım sende Mert paşayı getir onun gülüşüne bittim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?