2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın
serhan zar zor uyuyor burnu tıkanıyo yine gece bi ara uyandı sonra o uyudu ama ben uyuyamadım çok kötüyüm boğazlarım ağrıyo burnum tıkalı nefes alamıyorum ağzımdan alınca da gıcık yapıyo öksürüyorum

pınarcım sağolsun beni de arada buluşma için ama bu ana oğuldan hiç fayda yok bugün özellikle ben sürünüyorum inşallah sizin için çok güzel bir gün olurkibu şüphesiz öyle olacaktır eminim bizde iyi olunca ve havalar düzelince tekrar bir araya geliriz inşallah

bu arada burcum anneciğine çok geçmiş olsun canım
mert paşanın dillerini yerim ben maşallah
serhan da iki gündür baba baba diye sayıklıyo bide topuna gıl yani gol diyo benim adım hala aynı mammmaaa mammmaaa yabancı dilde anne diyo sıpa

inşallah canım bende çok istiyorum gelmeyi,sizlerle tanışmayı mert hep güler öyle teyzesi özellikle uykusu gelince kahkahalar ardı sıra patlar maaşallah hilal kuzuma

bende ondan korkuyorum zaten,mu ne mu ne diye başlamasından çok meraklı zaten yandık resmen

hayırdır inşallah:26:

ivet ivet ben yazmayı unutmuşum o nasıl kahkaha maşallah Allah ömür boyu gülmeyi nasip etsin kıvırcık bebeğime
sağol canım bu arada doğuhan nasıl büyümüş öyle maaşallah,kocaman olmuş

yerim onun gollerini ben mertte sadece geceleri acıkınca anne diyo başka duyamadık henüz

daha iyileşmedimi benim tospikim sanada çok geçmiş olsun canım bol ıhlamur ve boğaz için adaçayı tavsiye ediyorum ben,mertede içiriyorum boğazı için

olsun acıkıncada olsa yinede anne diyo bizimki bi ara çok güzel söylüyoduamabıraktı çok konuşkan değil zaten oynarken falan da sessiz sedasız oynar kendi kendine ben müdahele edersem ancak bişeyler anlatır kendince

Günaydınn
Dünkü meşhur evlilik teklifi THY reklamı çıkmış,üzgünüm,kendimi kandırılmış hissediyorum
Keronun saçlarını iyi durulamama rağmen biraz konak olmuş,başka sebebi olabilir mi bilen var mı?
Şebnemciğime çok sevindim,işi daim olur inşallah
Burcucuğum annene geçmiş olsun
Yaseminciğim senin kuzu nasıl oldu?
Bi de demişsiniz ya pırasayı sevdi ıspanağı sevmedi vs diye, onlardan 1 tabak yedirebiliyor musunuz? Kero sulu yemeklerde 1-2 kaşıktan sonra tükürüyor,ben hep çorba yediriyorum,diğerlerini de tatması için 1-2 kaşık veriyorum o kadar

selam kızlar. uzun zamandır bakamıyorum. çünkü defne cadısı benden meraklı pc ye. bir de illet bir kurs işi var başımda onunla ilgilenmekten zamanım kalmıyor.
burcunun annesine ne oldu.
iklim mi hasta .
biri özet geçse bana

canım konağın şampuanla durulanmamayla ilgisi yok üzülme boşuna,merttede olmuştu, bir tür egzama imiş,banyodan önce zeytinyağı yada bebe yağı ile yumuşatıp banyo sırasında yumuşak bir fırçayla tara bir iki banyo sonra geçiyo. konağı vücut kendi yapıyomuş, yağ biriktiriyomuş yani.

iklim aynı anda sayısız diş çıkarmaya çalışıyo ondan huysuz biraz,serhanın burnu tıkanıyo,burcunun annesinin ayağı incinmişti galiba,üstüne basamıycakmış bi süre şebnem işe başladı dün hatırladıklarım bunlar canım ben kaçıyorum

dili sonradan açılacak desene yandın

mrb güzeller napıyosunuz buluşma var anladığım kadarıyla off offf bende tek başıma oğluşumla evde oturuyorum bi insan yüzü bile görmüyorum sohbet etcek bi komşum bile yok offfffffff kıskandımm yaa havada berbat zaten içim de karalar bağladı açsın artık şu hava ya ya benim pc demi sorun var anlamadım resimleri açamıyorum geçen buluşmada olanları buraya da yükledinizmi bari bundan baksaydım

Aylincim, İklim daha iyi, dişi biraz çıkınca rahatladı sanırım, dün gece çok iyi uyudu mesela, iştahta yerine gelmeye başladı çok şükür..
Dün akşam yemeğinde fırında karnıbahar vardı, bir tabak yedi İklim, yarım kasede çorba içti, 1 tanede yeşil soğan kemirdi..
Hep çorba yedirme bence Kero ya, sulu yemekleri tükürüyorsa kaşık-çatalla ez yemekleri, biraz kıvamını değiştir öyle yedirmeyi dene..
Mesela patates yemeği yapıyorum ben, patatesleri yemeğin suyunun içinde ezip veriyorum, ekmek bandırıyorum yada..

Selam Gözde, özlettin kendini..
Yerim ben o meraklı Defneyi, öp benim için bıcırığı..
İklim hasta değil diş çıkarıyor ama biliyorsun hiç dişi yoktu, şimdi hepsini birden çıkarmaya çalışıyor, durdu durdu peşpeşe patlatacak :)) çok zorlanıyor o yüzden, çok mızmız ve iştahsızdı ateşi vardı, şimdi iyi çok şükür..
Burcu nun annesinin dizindeki bağlarda zedelenme olmuş, ağrısı varmış..

ben kaçıyorum birazdan öğleden sonra görüşürüz inşallah

Güle güle canım, dikkat et kendine..

ben geldiiim
aylin mertte sulu yemek yerken boğuluyo,tükürmeyi bilse eminim oda tükürür. bende yasemin gibi çatalla yemeği ezip suyuyla karıştırıp veriyorum,yiyemezse yoğurt katıyorum öyle yiyo,ama çorbadan yavaş yavaş yemeğe doğru geçmeye başla yoksa ilerde yemek yediremiyceksin,ablamın oğlu hala çorba yiyo sadece oda tatsız tuzsuz,damak tadına uymuyo yemekler.
yasemin bugün bizdede karnıbahar yemeği vardı, mertte bayıla bayıla yiyo karnıbaharı bide hergün bi bardak ayran veriyo melek ara öğünde,hem su yerine geçsin hemde bağırsaklarını düzenlesin diye veriyorum,geçen hafta kabızlık çekti biraz ayran bayaa bi işe yaradı haberin olsun. bimden haftalık alıyorum ayranı hergün bi bardak. iklimin kabızlığı geçmediyse prebiyotiklerden dene diyecektim sana hep unutuyorum

Ayran iyi fikirmiş, hemen deneyim, İklimde seviyor ayranı, ne zamandır içirmiyordum aklıma getirdin sağol :))
Prebiyotikleri de geçenlerde bir arkadaşım söyledi, hatta kefir içir falan dedi ama denemedim henüz..
Kabız değil şu sıralar ama yine de ağlıyor yaparken, popodaki çatlak geçene kadar bu durum düzelmeyecek sanırım ama geçen haftaya göre çok çok iyi, daha az ağlıyor en azından..

Selam....

kac gündür ne okuyabiliyorum nede yazabiliyorum Tugra ile ugrasmaktan ve gezmekten firsta olmuyor.
Burda havalar süper. Günesli 25 derece.

Ben artik neredeyse hic corba yedirmiyorum. Sadece pek zamanim olmadiginda hemen bir sehriye corbasi felan yapiyorum. Hep ev yemekleri yiyor uzun bir süredir.
Siz Karnibahari nasil yapiyorsunuz? Evde var simdi yapayim bari.

abowww pencereden bakıyım dedim bide ne göreyim toplanmaya başlamışlar yine,taşlıyacaklar yine en iyi ihtimalle ama sanırım molotofta atacaklar,yüzleri maskelilerde var aralarında

Selamlar bayanlar,
Akşamdan beri bi türlü geçmek bilmeyen bi başağrısıyla uğraşıyorum
Hava da yine berbat, ruhum daralıyo artık
eyoyla bugün 11'e kadar yattık, karanlık olunca uyanıp uyanıp uyudu tekrar kuşum:)) Dolayısıyla henüz öğle uykusuna yatmadı, şimdi uyutucam

sonra da geçmişe doğru dalıcam

kıymayı kavurup içine soğanı ekliyorum kavuruyorum salçayı ekleyip iki çeviriyorum ,karnıbaharı ekliyorum.üstünü geçecek kadar sıcak su koyup karnıbahar pişince altını kapatıyorum

iyi bari sevindim canım,yine kabız olursa prebiyotiği dene mutlaka inşallah olmaz tabi

Son düzenleme:
Bugün pek bi hoşsohbetmişsiniz 3 sayfalık sohbet etmişsiniz topu topu haa
Şebnemcim işe başlamışsın cnm, hayırlı olsun çok sevindim
Burcu geçmiş olsun cnm annene
Gülşan o ne öyle bee, Allah kolaylıklar versin valla, sen merkezde miydin? ilçe faln mı? nasıl bu denli karışabiliyor sürekli ortalık

Meralcim merhaba, senin okuman kolay olsun diye az yazıştık :)))
Bu havalar yüzünden benim de ruhum pek bir daraldı şu sıralar..
Ne güzel uyumuşsunuz Eyo ile, imrendim valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…