- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #109.181
Meralcim merhaba, senin okuman kolay olsun diye az yazıştık :)))
Bu havalar yüzünden benim de ruhum pek bir daraldı şu sıralar..
Ne güzel uyumuşsunuz Eyo ile, imrendim valla..
Gülşancım, o ne öyle yaa, insan diken üstünde oturur orda, Allah kolaylık versin, yine niye karıştı ki ortalık, önemli birgün değil bugün, sudan sebeplerle bahane arıyorlar sanırım..
herkese merhaba..karanlık yağmurlu ve de kötü başlayıp devam eden bir antalya gününden..
herkesler iyidir umarım..bu ara pek takılamıyorum bir süre böyle devam edecek sanırım..yanıma yeni atanan arkadaşı verdiler rahat olmuyor haliyle bu eğitimin cabuk bitmesini umuyorum:))
eşim döndü ya araya soğukluk girmiş benden yana ..biraz zorlanıyorum bu günlrde..hep onu en sona attığımı söyleyip duruyor..kocişi idare etme sıkıntısı.bir de.özgür dişten sanırım sabah dek doğru düzgün uyumadı..ağlayıp durdu..sabah turp gibi kalktı geceleri bir haller oluyor bu sıpaya son günlerde..baba oğul beni uyutmamak için anlaşmışlar..
neyse..herkesi çok öpüyorum ..bebişleri de:)
herkese merhaba..karanlık yağmurlu ve de kötü başlayıp devam eden bir antalya gününden..
herkesler iyidir umarım..bu ara pek takılamıyorum bir süre böyle devam edecek sanırım..yanıma yeni atanan arkadaşı verdiler rahat olmuyor haliyle bu eğitimin cabuk bitmesini umuyorum:))
eşim döndü ya araya soğukluk girmiş benden yana ..biraz zorlanıyorum bu günlrde..hep onu en sona attığımı söyleyip duruyor..kocişi idare etme sıkıntısı.bir de.özgür dişten sanırım sabah dek doğru düzgün uyumadı..ağlayıp durdu..sabah turp gibi kalktı geceleri bir haller oluyor bu sıpaya son günlerde..baba oğul beni uyutmamak için anlaşmışlar..
neyse..herkesi çok öpüyorum ..bebişleri de:)
sağol canım:)evet kolay oldu cidden okumak:))
Ay Yasemin çok güzeldi cidden o uyku, cumartesi uyursunuz siz de inş.
zannederim Y.S.K. kararları ile ilgili cnm..
zamanla ısınırsınız tekrar birbirinize:)) kolay gelsin cnm
Tüm Türkiye de hava durumu aynı heralde, kasvet çöküyor içime yahuu..
Kocileri idare etmek neden hep biz kadınlara düşer ki, biraz da onlar bizi idare etsinler, ayrıca bizim kocalar hep yanımızda da ne oluyor, bizde hep sona atıyoruz, öncelik bebeler bir kere, kıskanmasınlar hade :)))
SELAM HATUNÇOLAR..Zeliha ben karnıbaharı şöyle yapıyorum;
Karnıbaharı çiçek çiçek ayırıp haşlıyorum, başka bir kabın içinde biraz un, bir yumurta, yoğurt, bir paket kabartma tozu, bir tutam tuz ve sıvıyağı (isteğe göre pul biber de konabilir içine) karıştırıp, içine de haşlanmış karnıbaharı koyup tekrar karıştırıyorum, karnıbaharı koyduktan sonra çok karıştırma, haşlanan karnıbaharlar ezilip dağılıyor, Borcamın içini fırça yardımı ile yağlayıp bu karışımı borcama döküyorum, fırında pişiriyorum, fırından çıkartmadan 5 dk. evvelde üzerine kaşar rendesi serpiştiriyorum, 5 dk. daha fırında kaşar eriyene kadar bekletip alıyorum, sıcakken yemesitavsiye edilir, soğuk olunca kaşar donmuş oluyor, pek beğenmiyorum ben o zaman, afiyet olsun :))
doğru tahmin ettin canım,olan polise oldu ,bakın görün adaylıkları kabul edilecek tekrardanevet kolay oldu cidden okumak:))
Ay Yasemin çok güzeldi cidden o uyku, cumartesi uyursunuz siz de inş.
zannederim Y.S.K. kararları ile ilgili cnm..
zamanla ısınırsınız tekrar birbirinize:)) kolay gelsin cnm
Ehh, bayağı toparladım işleri, yarın da bi bu kadar çalışırsam rahatlarım :)
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.
Aylincim, Ben Doruk'a bir öğün çorba, bir öğün yemek yediriyorum genelde, yemeği kendi suyu ile eziyorum, zor ezilen bir yemekse bazen bir tur blendardan geçirdiğim de oluyor. Bir tabağı rahat yiyor ama ikinci çeşide pek sıcak bakmıyor.
Gülşan, kudurmuş yine seninkiler, Allah akıl fikir versin, Allah size kolaylık versin arkadaşım.
Daha da ne yazacaktım unuttum...
sağolun canlarım ortalık sakin sadece bekliyolar ama yolların durumu belli değil dua edin eve sağsalim varalım:18: ben kaçıyorum birazdan
SELAM HATUNÇOLAR..
eyvah eyvah 10 numara bi tarif..deniycem
yemekteyiz samsun da...men katılıverende kesin mirinci olardım
tümm hastacıklarımıza gecmiş ola canolar...
doğru tahmin ettin canım,olan polise oldu ,bakın görün adaylıkları kabul edilecek tekrardanbaştan kabul etmiyolar ortalık karışıyo boşyere
hadi bakalım işteki mesain doldu mu bugün
Eymen de Kerem gibi yemeklerden anca iki kaşık yiyor biz de halen çorbayla devam ediyoruz, zaten keremle benziyolar biraz, eymen de asla yoğurtla karıştırılmış yemek yemez mesela illa ayrı ayrı olacak:))
Dünkü evlenme teklifi reklam mıymışşşş
Ben dedim, ben dedim, ruhu yok dedimmmmm
Gülşan, 40 yılda bir bişey becerdiler derken, bundan da taviz vermesinler artık yaaa, iyice ipliğimiz pazara çıkacak ondan sonra... Serdar abi, selamlar :)
Ebuş, gel buraya sen, alternatif yemekteyiz düzenlerim ben sana :)
Yasemin, yine karnıbahar demişsin, yine ağzım sulandı, haftanın 3 günü karnıbahar pişiyor yaw evdeBu tarifi ben de yapıyorum, çok güzel oluyor, ellerine sağlık
Pat die dalıcam ama arkadaşlar HARDTİMES'tan haberiniz var mı? Gri görünüyo nicki... Üyeliğini mi kapattı yoksa??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?