2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gülşancım, o ne öyle yaa, insan diken üstünde oturur orda, Allah kolaylık versin, yine niye karıştı ki ortalık, önemli birgün değil bugün, sudan sebeplerle bahane arıyorlar sanırım..

herkese merhaba..karanlık yağmurlu ve de kötü başlayıp devam eden bir antalya gününden..
herkesler iyidir umarım..bu ara pek takılamıyorum bir süre böyle devam edecek sanırım..yanıma yeni atanan arkadaşı verdiler rahat olmuyor haliyle bu eğitimin cabuk bitmesini umuyorum:))
eşim döndü ya araya soğukluk girmiş benden yana ..biraz zorlanıyorum bu günlrde..hep onu en sona attığımı söyleyip duruyor..kocişi idare etme sıkıntısı.bir de.özgür dişten sanırım sabah dek doğru düzgün uyumadı..ağlayıp durdu..sabah turp gibi kalktı geceleri bir haller oluyor bu sıpaya son günlerde..baba oğul beni uyutmamak için anlaşmışlar..
neyse..herkesi çok öpüyorum ..bebişleri de:)

Zeliha ben karnıbaharı şöyle yapıyorum;

Karnıbaharı çiçek çiçek ayırıp haşlıyorum, başka bir kabın içinde biraz un, bir yumurta, yoğurt, bir paket kabartma tozu, bir tutam tuz ve sıvıyağı (isteğe göre pul biber de konabilir içine) karıştırıp, içine de haşlanmış karnıbaharı koyup tekrar karıştırıyorum, karnıbaharı koyduktan sonra çok karıştırma, haşlanan karnıbaharlar ezilip dağılıyor, Borcamın içini fırça yardımı ile yağlayıp bu karışımı borcama döküyorum, fırında pişiriyorum, fırından çıkartmadan 5 dk. evvelde üzerine kaşar rendesi serpiştiriyorum, 5 dk. daha fırında kaşar eriyene kadar bekletip alıyorum, sıcakken yemesitavsiye edilir, soğuk olunca kaşar donmuş oluyor, pek beğenmiyorum ben o zaman, afiyet olsun :))

Meralcim merhaba, senin okuman kolay olsun diye az yazıştık :)))
Bu havalar yüzünden benim de ruhum pek bir daraldı şu sıralar..
Ne güzel uyumuşsunuz Eyo ile, imrendim valla..

evet kolay oldu cidden okumak:))
Ay Yasemin çok güzeldi cidden o uyku, cumartesi uyursunuz siz de inş.

Gülşancım, o ne öyle yaa, insan diken üstünde oturur orda, Allah kolaylık versin, yine niye karıştı ki ortalık, önemli birgün değil bugün, sudan sebeplerle bahane arıyorlar sanırım..

zannederim Y.S.K. kararları ile ilgili cnm..

zamanla ısınırsınız tekrar birbirinize:)) kolay gelsin cnm

Tüm Türkiye de hava durumu aynı heralde, kasvet çöküyor içime yahuu..
Kocileri idare etmek neden hep biz kadınlara düşer ki, biraz da onlar bizi idare etsinler, ayrıca bizim kocalar hep yanımızda da ne oluyor, bizde hep sona atıyoruz, öncelik bebeler bir kere, kıskanmasınlar hade :)))

sağol canım:)

ya evet..hep bize hep bize.feminen duygularım cok baskın bu günlerde..yaımdaki de soru sorup duruor..ne dediğimi ne yazdığımı anlamıyorum..
.kıskanıyor mu yoksa gercekten mi ihmal ettim anlarız 1-2 güne..:))

Ehh, bayağı toparladım işleri, yarın da bi bu kadar çalışırsam rahatlarım :)
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.
Aylincim, Ben Doruk'a bir öğün çorba, bir öğün yemek yediriyorum genelde, yemeği kendi suyu ile eziyorum, zor ezilen bir yemekse bazen bir tur blendardan geçirdiğim de oluyor. Bir tabağı rahat yiyor ama ikinci çeşide pek sıcak bakmıyor.
Gülşan, kudurmuş yine seninkiler, Allah akıl fikir versin, Allah size kolaylık versin arkadaşım.
Daha da ne yazacaktım unuttum...

sağolun canlarım ortalık sakin sadece bekliyolar ama yolların durumu belli değil dua edin eve sağsalim varalım:18: ben kaçıyorum birazdan

SELAM HATUNÇOLAR..
eyvah eyvah 10 numara bi tarif..deniycem

yemekteyiz samsun da... men katılıverende kesin mirinci olardım
tümm hastacıklarımıza gecmiş ola canolar...

doğru tahmin ettin canım,olan polise oldu ,bakın görün adaylıkları kabul edilecek tekrardan baştan kabul etmiyolar ortalık karışıyo boşyere

hadi bakalım işteki mesain doldu mu bugün
Eymen de Kerem gibi yemeklerden anca iki kaşık yiyor biz de halen çorbayla devam ediyoruz, zaten keremle benziyolar biraz, eymen de asla yoğurtla karıştırılmış yemek yemez mesela illa ayrı ayrı olacak:))

sağolun canlarım ortalık sakin sadece bekliyolar ama yolların durumu belli değil dua edin eve sağsalim varalım:18: ben kaçıyorum birazdan

inşallah cnm, inşallah karışmaz ortalık

SELAM HATUNÇOLAR..
eyvah eyvah 10 numara bi tarif..deniycem

yemekteyiz samsun da... men katılıverende kesin mirinci olardım
tümm hastacıklarımıza gecmiş ola canolar...

e katılıverseydin de izleseydik hem o gül yüzünü hem de hamaratrlt ellerini:)) o program devam ediyo mu ki halen yaw

doğru tahmin ettin canım,olan polise oldu ,bakın görün adaylıkları kabul edilecek tekrardan baştan kabul etmiyolar ortalık karışıyo boşyere

öyle mi diyosun, hazır ortalık karışmışken kabul etmezler inşallah

Ani bişi çıkmazsa doldu şekerim, çok bile bunlara :)
Yoğurtla karıştırılmış olarak Doruk da yemiyor, bir yoğurt bir yemek olarak yiyor.
Susuz, elimle tane olarak verdiğim yemekleri, köfte, tavuk, balık gibi, çok çok yemiyor, sıkılıyor.

Dünkü evlenme teklifi reklam mıymışşşş
Ben dedim, ben dedim, ruhu yok dedimmmmm

Gülşan, 40 yılda bir bişey becerdiler derken, bundan da taviz vermesinler artık yaaa, iyice ipliğimiz pazara çıkacak ondan sonra... Serdar abi, selamlar :)

Ebuş, gel buraya sen, alternatif yemekteyiz düzenlerim ben sana :)

Yasemin, yine karnıbahar demişsin, yine ağzım sulandı, haftanın 3 günü karnıbahar pişiyor yaw evde Bu tarifi ben de yapıyorum, çok güzel oluyor, ellerine sağlık

Pat die dalıcam ama arkadaşlar HARDTİMES'tan haberiniz var mı? Gri görünüyo nicki... Üyeliğini mi kapattı yoksa??

Gülşancım, dualarım seninle olacak, evine ve oğluşuna sağ salim varman için..

Ebrucum tarifimi beğenmene sevindim, dene mutlaka, börek gibi oluyor, ben en çok bu şekilde tüketiyorum karnıbaharı, dün akşam İklim de bir tabak yedi bundan..

Burcu, hayatım karnıbahar oldu bugünlerde, çok seviyorum ne yapayım :))
İşleri kolaylamana sevindim, benim işlerde gittikçe fazlalaşıyor, 4 projeyi aynı anda yürütüyorum şu anda, kafam şişti beaaa...

Kıymetcim, Hardtimes son günlerde girmiyordu pek, kitap okuyorum daha çok demişti en son, üyeliğini kapattı demek ki gri görünüyorsa...

evet kızlar ya oğlum yoğurtla karıştırmıyor ayrıca bi yemek bi yoğurtta yemiyor, yemek ayrı öğün yoğurt ayrı öğün onun için,pöööf babası kılıklı, ezip vermeyi de denedim ı ıhh 1-2 kaşık sadece,ıspanağı mesela sadece börek olursa yiyor,pilav makarnayı falan seviyor ama hep 1-2 kaşık,pilav üstü sulu yemeği de tükürüyor,bu akşam ıspanak yemeği yapacağım tekrar denemelere başlayayım bakalım, köfte,tavuk,balık olunca yiyor yoksa Merolayn gibi etobur mu olacak bu çocuk
Yasko karnabahar tarifini ilk defa duydum, muhakkak deneyeceğim. ben ya kızartmasını ya yemeğini yapıyodum,bu çok ilginçmiş,beşamel soslu karnabahar gibi bişey olmuş bu.
Bi de donmuş künefe aldım ilk defa, güzel olursa alır atarım buzluğa,misafir geldiğinde 5 dk da mis gibi tatlı çeşidi olmuş olur.
Gülşancım o ortamda yaşadığını üzülüyorum, bu ülkede o olayların o nankörlüğün olmasına ayrı üzülüyorum

evet ben de blog reklamı gibi demişti:))
yaw sizi karnıbaharcılar sizi, bizim evde daha hiç pişmedi desem bu sene:26: ay ben sevmiyorum bunu yaa, çok kokuyor, furkan da hiç yemiyor, koca kişisi de bi tabak yer bırakır gerisini ondan yapmadım hiç, ama bi de yaseminin tarifiyle deneyeyim belki furkan ve eymen sevip yer

Pat die dalıcam ama arkadaşlar HARDTİMES'tan haberiniz var mı? Gri görünüyo nicki... Üyeliğini mi kapattı yoksa??

ben de dün gördüm cnm, sanırım iptal etmiş, pek konuşup rahatsız etmek istemiyorum onu, sanırım kafa dinlemeye ihtiyacı var

MERO bende takip edemiodum ama sırf bu hafta samsun da old çün izliorum hatta matrax bi kokoş abi var seviorum yaw bööle tipleri hep neşeli herşeyde gülecek bişey bulabilen yani hayatı cokta fazla sallamayan..
burcik vazgectim istemiorum yemekteyz falan hepiciini yolarım ben o saru hatunların
bu arada mamur da yogurdu ayrı yer yani iki kaşık yemek bi kaşık yogurt tkıveririm agzına ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…