- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #109.201
SELAM HATUNÇOLAR..
eyvah eyvah 10 numara bi tarif..deniycem
yerken sarımsaklı yogurtda yapılabilir müthiş oluyor
Pat die dalıcam ama arkadaşlar HARDTİMES'tan haberiniz var mı? Gri görünüyo nicki... Üyeliğini mi kapattı yoksa??
Gülşancım, dualarım seninle olacak, evine ve oğluşuna sağ salim varman için..
Ebrucum tarifimi beğenmene sevindim, dene mutlaka, börek gibi oluyor, ben en çok bu şekilde tüketiyorum karnıbaharı, dün akşam İklim de bir tabak yedi bundan..
Burcu, hayatım karnıbahar oldu bugünlerde, çok seviyorum ne yapayım :))
İşleri kolaylamana sevindim, benim işlerde gittikçe fazlalaşıyor, 4 projeyi aynı anda yürütüyorum şu anda, kafam şişti beaaa...
Kıymetcim, Hardtimes son günlerde girmiyordu pek, kitap okuyorum daha çok demişti en son, üyeliğini kapattı demek ki gri görünüyorsa...
evet kızlar ya oğlum yoğurtla karıştırmıyor ayrıca bi yemek bi yoğurtta yemiyor, yemek ayrı öğün yoğurt ayrı öğün onun için,pöööf babası kılıklı, ezip vermeyi de denedim ı ıhh 1-2 kaşık sadece,ıspanağı mesela sadece börek olursa yiyor,pilav makarnayı falan seviyor ama hep 1-2 kaşık,pilav üstü sulu yemeği de tükürüyor,bu akşam ıspanak yemeği yapacağım tekrar denemelere başlayayım bakalım, köfte,tavuk,balık olunca yiyor yoksa Merolayn gibi etobur mu olacak bu çocuk
Yasko karnabahar tarifini ilk defa duydum, muhakkak deneyeceğim.ben ya kızartmasını ya yemeğini yapıyodum,bu çok ilginçmiş,beşamel soslu karnabahar gibi bişey olmuş bu.
Bi de donmuş künefe aldım ilk defa, güzel olursa alır atarım buzluğa,misafir geldiğinde 5 dk da mis gibi tatlı çeşidi olmuş olur.
Gülşancım o ortamda yaşadığını üzülüyorum, bu ülkede o olayların o nankörlüğün olmasına ayrı üzülüyorum
evet ben de blog reklamı gibi demişti:))
yaw sizi karnıbaharcılar sizi, bizim evde daha hiç pişmedi desem bu sene:26: ay ben sevmiyorum bunu yaa, çok kokuyor, furkan da hiç yemiyor, koca kişisi de bi tabak yer bırakır gerisini ondan yapmadım hiç, ama bi de yaseminin tarifiyle deneyeyim belki furkan ve eymen sevip yer
ben de dün gördüm cnm, sanırım iptal etmiş, pek konuşup rahatsız etmek istemiyorum onu, sanırım kafa dinlemeye ihtiyacı var
MERO bende takip edemiodum ama sırf bu hafta samsun da old çün izliorum hatta matrax bi kokoş abi var seviorum yaw bööle tipleri hep neşeli herşeyde gülecek bişey bulabilen yani hayatı cokta fazla sallamayan..
burcik vazgectim istemiorum yemekteyz falan hepiciini yolarım ben o saru hatunların
bu arada mamur da yogurdu ayrı yer yani iki kaşık yemek bi kaşık yogurt tkıveririm agzına ..
SELAM HATUNÇOLAR..
eyvah eyvah 10 numara bi tarif..deniycem
hmm varmı arttıran enfes öneriler gelior..acıktımmı nee:44: evet kızlar ya oğlum yoğurtla karıştırmıyor ayrıca bi yemek bi yoğurtta yemiyor, yemek ayrı öğün yoğurt ayrı öğün onun için,pöööf babası kılıklı, ezip vermeyi de denedim ı ıhh 1-2 kaşık sadece,ıspanağı mesela sadece börek olursa yiyor,pilav makarnayı falan seviyor ama hep 1-2 kaşık,pilav üstü sulu yemeği de tükürüyor,bu akşam ıspanak yemeği yapacağım tekrar denemelere başlayayım bakalım, köfte,tavuk,balık olunca yiyor yoksa Merolayn gibi etobur mu olacak bu çocuk
Yasko karnabahar tarifini ilk defa duydum, muhakkak deneyeceğim.ben ya kızartmasını ya yemeğini yapıyodum,bu çok ilginçmiş,beşamel soslu karnabahar gibi bişey olmuş bu.
Bi de donmuş künefe aldım ilk defa, güzel olursa alır atarım buzluğa,misafir geldiğinde 5 dk da mis gibi tatlı çeşidi olmuş olur.
Gülşancım o ortamda yaşadığını üzülüyorum, bu ülkede o olayların o nankörlüğün olmasına ayrı üzülüyorum
I'liin nası yapıosun ıspanagı ?farklı tarz dene..ben pirinçle kavuruorum bazen..yemeğini pek sevmior..böreği her türlü sevio cocuklar evet..yumurtalı dene..yogurdu yemek arası tıkıştırıorum ben..iki kaşık yemek 1 kaşık yogurt ohh..
merhabalar efendim hepinizesaygılar
dişim hala ağrıyor,sanırım kafamı kesip yanımda gezdireceğim artık.
yarın gideceğim dişçiye ve yine yarın Alpiş in kontrolü var.inşallah şu idrardaki mikrop olayı yine çıkmaz,ödüm kopuyor yarın için.
Offf diş ağrısı da zordur be Yazgıcan, neyseki yarın gidiyormuşsun diş hekimine, inşallah kolayca kurtulursun bu dişten..
Alp in idrarında bişey çıkmayacak gibi geliyor bana, içini ferah tut...
merhabalar efendim hepinizesaygılar
dişim hala ağrıyor,sanırım kafamı kesip yanımda gezdireceğim artık.
yarın gideceğim dişçiye ve yine yarın Alpiş in kontrolü var.inşallah şu idrardaki mikrop olayı yine çıkmaz,ödüm kopuyor yarın için.
kafanı kesip yanındamı gezdireceenkurtul artık şu cürükten
idrar enfeksiyonu ateş yapar nasıl alp?
kızlar akşama Alp e yoğurtlu semizotu vereceğim,ama o nasıl oluyor?sizlerden duymuştum,birde babannem yapardı.kavurup ve öyle yoğurtlayacağım değil mi?
Soğanı kavurup, birazda salça koyuyorum ben, sonra yıkanmış-ayıklanmış-doğranmış semizotunu ilave edip, kendi suyunu bırakana kadar pişiriyorum, içine pirinçte katabilirsin, üzerine sarımsaklı yoğurt döküp yeniyor, ıspanak pişirir gibi yani işte..
haa bir nevi yemek gibi yanii.ben bu şekilde kıymada ekleyip yemeğini yapıyorum Alp e.kavurması farklı oluyordur diye somuştum,aynıymış meğerse.
haa bir nevi yemek gibi yanii.ben bu şekilde kıymada ekleyip yemeğini yapıyorum Alp e.kavurması farklı oluyordur diye somuştum,aynıymış meğerse.
İçine pirinç koymadığın zaman kavurması oluyor, pirinç girince yemeği olmuş oluyor, yemeğini yaparken birazda su ilave ediyoruz ya pişirirken, kavurmasında su ilave etmeden tamamen kendi suyunda kavruluyor, yani kavurması yemeğine göre biraz susuz oluyor, fark orada yoksa başka bir özelliği yok..
Hee, sen kavurmasını mı sordun, orasını kaçırmışım...
semizotu kavurması hiç yapmadım ben, ama ıspanak gibidir herhalde, soğanı öldürdükten sonra semiz otu suyunu salıp çekene kadar pişiriyorsundur.
Havuç pirinç falan koyulmaz ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?