2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Pat die dalıcam ama arkadaşlar HARDTİMES'tan haberiniz var mı? Gri görünüyo nicki... Üyeliğini mi kapattı yoksa??

Eşi istemiyordu buraya girmesini...
Belki araları düzelmeye başlamıştır da o yüzden üyeliğini kapatmıştır, ayy inşallah yaw...

Ben de her kış en çok karnıbahar yiyorum :)

Hiç çalışmak istemiyorum Yasemincim yaw, elimi süresim yok.

Donmuş künefe bildiğin künefe gibi oluyor, güzel oluyor kanımca...
Doruk pilav yemiyor mesela, öğürüyor, ama makarnaya bayılıyor.
Börek hiç yedirmedim ben, aklıma soktun, hafta sonu yapıp deneyeyim beri.

Merolaynnnn, çocukları karnıbahara alıştır, çok güzel çok faydalı bea :)

Valla ben de yolarım, zati sinirliyim yine bu günlerde...

yerken sarımsaklı yogurtda yapılabilir müthiş oluyor

Ooo, o zaman domates sos da yapılır üstüne, o da çok yakışır, mantı gibi

merhabalar efendim hepinizesaygılar
dişim hala ağrıyor,sanırım kafamı kesip yanımda gezdireceğim artık.
yarın gideceğim dişçiye ve yine yarın Alpiş in kontrolü var.inşallah şu idrardaki mikrop olayı yine çıkmaz,ödüm kopuyor yarın için.

Oooo Künefeye bayılırım, Aylin dene bakalım, güzel oluyorsa haber ver bende alayım, hiç görmedim ben marketlerde falan donmuş künefe, hoş markete gittiğim de yok şu sıralar ama :))
Karnıbahar tarifi beşamel soslu gibi evet, aynısını ıspanakla veya haşlanmış patatesle de yapıyorum, onları da deneyin, süper oluyor, patatesli olanın üzerine kaşar rendesi yerine sarımsaklı yoğurt ve salça ile sos yapıp döküyorum, mmmm ağzım sulandı yazarken beaaa..

Merolayn, Furki ve Eyo yu sebzelerle kaynaştır anacım, etobur olup çıkmasınlar sonra..
Bir vejetaryen olarak, istemediğin kadar uyduruk sebze yemeği tarifi verebilirim aklında olsun :))

İklim de yoğurdu ayrı olarak tüketenlerden, pilavla birlikte yemez mesela hiç..
Börek dediniz aklıma geldi, İklim böreğe bayılıyor, sigara böreğini peçeteye sarıp veriyorum, geze geze yiyor, peçeteye gelen kısmına gelince doğru yanımda alıyor soluğu, uzatıp peçeteden böreği kurtarmamı istiyor, yeni bir ayar çekip eline veriyorum, sonuna kadar yiyor valla, en sonda peçeteye ağzını silip getirip bana veriyor çöpe atayım diye..
Hem yediremediğiniz sebzeleri böreğin içinde kaynatabilirsiniz, mutlaka deneyin börek olayını..

Offf diş ağrısı da zordur be Yazgıcan, neyseki yarın gidiyormuşsun diş hekimine, inşallah kolayca kurtulursun bu dişten..
Alp in idrarında bişey çıkmayacak gibi geliyor bana, içini ferah tut...

Offf diş ağrısı da zordur be Yazgıcan, neyseki yarın gidiyormuşsun diş hekimine, inşallah kolayca kurtulursun bu dişten..
Alp in idrarında bişey çıkmayacak gibi geliyor bana, içini ferah tut...

evet çok kötü yaya cım,üstelik emzirdiğim için ağrıkesici de içemiyorum.cumartesinden beri çekiyorum böyle
yaa ALPİŞin inşallah dediğin gibi olur,inşallah çıkmaz birşey.

kafanı kesip yanındamı gezdireceen kurtul artık şu cürükten
idrar enfeksiyonu ateş yapar nasıl alp?

kızlar akşama Alp e yoğurtlu semizotu vereceğim,ama o nasıl oluyor?sizlerden duymuştum,birde babannem yapardı.kavurup ve öyle yoğurtlayacağım değil mi?

kafanı kesip yanındamı gezdireceen kurtul artık şu cürükten
idrar enfeksiyonu ateş yapar nasıl alp?

ne ateşi var nede başka birşey canım.yani hafif bir koku var idrarında ama Alp in hep koku vardı idrarında.bunun dışında başka bir belirtisi yok.
evet keseceğim kafamı,yanımda gezdireceğim,yeter beaaa,hepsini çektireceğim yarın,çok kızdım:95:

zepzelerden gidioruz bende pazı yaptım pirinçli..mero cok severr olsaydı heemen bi tarif isterdi..
semizotunun sarmısaklı yogurtlusuda güzel olur..

kızlar akşama Alp e yoğurtlu semizotu vereceğim,ama o nasıl oluyor?sizlerden duymuştum,birde babannem yapardı.kavurup ve öyle yoğurtlayacağım değil mi?

Soğanı kavurup, birazda salça koyuyorum ben, sonra yıkanmış-ayıklanmış-doğranmış semizotunu ilave edip, kendi suyunu bırakana kadar pişiriyorum, içine pirinçte katabilirsin, üzerine sarımsaklı yoğurt döküp yeniyor, ıspanak pişirir gibi yani işte..

Alıntılar uçtuuuu
Yazgıcan, geçmiş olsun.
Semizotu tarifini Yasemin vermiş, budur, ben bazen havuç da koyarım içine, bazen de pirinç yerine bulgur.

haa bir nevi yemek gibi yanii.ben bu şekilde kıymada ekleyip yemeğini yapıyorum Alp e.kavurması farklı oluyordur diye somuştum,aynıymış meğerse.

haa bir nevi yemek gibi yanii.ben bu şekilde kıymada ekleyip yemeğini yapıyorum Alp e.kavurması farklı oluyordur diye somuştum,aynıymış meğerse.

İçine pirinç koymadığın zaman kavurması oluyor, pirinç girince yemeği olmuş oluyor, yemeğini yaparken birazda su ilave ediyoruz ya pişirirken, kavurmasında su ilave etmeden tamamen kendi suyunda kavruluyor, yani kavurması yemeğine göre biraz susuz oluyor, fark orada yoksa başka bir özelliği yok..

Son düzenleme:

Hee, sen kavurmasını mı sordun, orasını kaçırmışım...
semizotu kavurması hiç yapmadım ben, ama ıspanak gibidir herhalde, soğanı öldürdükten sonra semiz otu suyunu salıp çekene kadar pişiriyorsundur.
Havuç pirinç falan koyulmaz ona.

kızlar Zara nın bebek kyafetleri çok güzel,yeni sezonu çıkmış,sitesinden bakabilirsiniz.link vermek yasak değilse ekleyeyim.Allah ım nasıl ciks,nasıl havalı şeyler var.inşallah bunları türkiye deki mağazalarında bulabiliriz,istanbul a geldiğimde almam lazım.zaten Alp bey in yaz kreasyonu oluşturulacak istanbul da:82:.

Son düzenleme:

anladım,çok sağol yasemin cim.

tabi yaa tabi,sen orayı kaçırırsın,burayı kaçırırsın.hiç dikkat etmiyorsunki canım benim yazdıklarıma,cık cık cıkolmaz efendim,olmaz,konsantre lütfen.
:76::86:

aşkım bencede bişey cıkmayacak alp te cünki bi boğaz bide idrra enfeksiyonu ciddi ateş yapıo..
bu aradakavurmsınada pirinç katıorum ben suyunu salana kadar pişirip soganla beraber azıcık pirinç katıp cok azz su ilave ediyorum..pirinçler suyu cekio zaten katı kıvamlı bi sebze yemegi oluyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…