- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #109.221
kızlar Zara nın bebek kyafetleri çok güzel,yeni sezonu çıkmış,sitesinden bakabilirsiniz.link vermek yasak değilse ekleyeyim.Allah ım nasıl ciks,nasıl havalı şeyler var.inşallah bunları türkiye deki mağazalarında bulabiliriz,istanbul a geldiğimde almam lazım.zaten Alp bey in yaz kreasyonu oluşturulacak istanbul da:82:.
İçine pirinç koymadığın zaman kavurması oluyor, pirinç girince yemeği olmuş oluyor, yemeğini yaparken birazda su ilave ediyoruz ya pişirirken, kavurmasında su ilave etmeden tamamen kendi suyunda kavruluyor, yani kavurması yemeğine göre biraz susuz oluyor, fark orada yoksa başka bir özelliği yok..
anladım,çok sağol yasemin cim.
tabi yaa tabi,sen orayı kaçırırsın,burayı kaçırırsın.hiç dikkat etmiyorsunki canım benim yazdıklarıma,cık cık cıkolmaz efendim,olmaz,konsantre lütfen .
:76::86:
aşkım bencede bişey cıkmayacak alp te cünki bi boğaz bide idrra enfeksiyonu ciddi ateş yapıo..
bu aradakavurmsınada pirinç katıorum ben suyunu salana kadar pişirip soganla beraber azıcık pirinç katıp cok azz su ilave ediyorum..pirinçler suyu cekio zaten katı kıvamlı bi sebze yemegi oluyo..
Pahalı bea
Ben bu aralar bol C&A, ara sıra MC alıyorum, o kadar...
Afedersin, bundan sonra daha çok dikkat ederim
dün gece koci trabzon iş seyahatndeydi..ilk defa yalnız kaldım evde kzımla..annemle tartştım onuda cagurmadım..gece 3 gibi uyandı mamur..yanıma alayım dedim beraber sarılır uyuruz..nerdeee..bu cocuk sıkıya gelemio cok dagınık yatıyo iki tekme attı ceneme aldıgıma alacagıma bin pişman üstüne üstlük uyuyamadı uykusu acıldı hobaaa tekrar dizlerimde salladım mama yaptım yedrdim ööle uyudu..yatmıor işte anasıyla yatmak istemior
he yaw ben niye yalnız kalmadım hiçki:44:ara ara aklıma 1 hafta önce izlediğim korku filminden anlık kareler geldiysede dua okyup okuyup uyudum..hem senimi kırcam kimseyide cagırmam bunda sonra tamam zati bunaltıyo annem beni yok bu cocuk üşütecek yok idrarı niye bu renkabow walla sevindim yalnız yatmana, neden her seferinde birini çağırıyon anlamıyom zati, koca kadın oldun artıkın hatta anne oldun, koci gidince yalnız kal bundan sonra..ay bana ne oluyosa pek bi dert oluyomuş galiba ille de birine ihtiyaç duyman:))
Deryaaaa sabahtan beri onlinesın ama tek kelime etmedin anacım:26:
Bi de Nimetten haberi olan var mı?? döndü mü ki İstanbula, ne durumda onun eşiyle arası?
eve girdimi zaten o pis virüs herkes nasibini alıyo mmaalesef gecmiş olsn canısı..mümükleryle baloncuk yapıolar dimi cok komik..burnunu silerken sümkürmeyi ögretiorum yagmur hıkk yap kızım diorum az bucuk yapıo kendi çapında ..Fırsat olmadı meralcim..nerdeyse hergün park edip kaçıyorum..Şimdi acıcık müsaitim..Biz ailecek grip olduk çok fenayım dodo da burnundan sümükle baloncuk yapıyoBenim herif gene yok tabe ben öle mal mal kimseye naz yapamadan yatıyorum akşamları evde..neyse bugün sülüman var da sıkılmam..Furkinin doğumgünü kutlu olsun bu arada anacımm
ebru ben eskiden bekarken cok yalnız kalırdım hiç de korkmazdım.hatta bi gece yattım pırrrr bi ses odanın içinde duymamamzlıga geldim bi daha aynı ses .en sonunda kalktım ışıgı bi actım pırrrrr bi yarasa girmiş .. korktum tabe yazdı sıcak camlar falan acık girmiş işte.hemenn annemlerin odasına kactım kapıyı kapattım yattım pırrrrrr yatagın basına gelmesinmi sinek ilacı sıktım hayvana ayyyy cok fena bi geceydi ...
ama şimdi ben de korkarım herhalde uzun zamandır yalnız kalmıyorum çünkü
eve girdimi zaten o pis virüs herkes nasibini alıyo mmaalesef gecmiş olsn canısı..mümükleryle baloncuk yapıolar dimi cok komik..burnunu silerken sümkürmeyi ögretiorum yagmur hıkk yap kızım diorum az bucuk yapıo kendi çapında ..
evet bugece hümremm var..
yarasamı
nası kıydın yarasacıga ayşegül ya camı acsaydın cıksaydı camdan ÖLDÜMÜ BARİ..:26:
ömrü o kadarmış dielim ... ayrıca cıksın die camı actım o ısrarla beni takip etti ama ben napayım
İyi akşamlar hatunlar, ben kaçıyorum..
hmm varmı arttıran enfes öneriler gelior..acıktımmı nee:44:
I'liin nası yapıosun ıspanagı ?farklı tarz dene..ben pirinçle kavuruorum bazen..yemeğini pek sevmior..böreği her türlü sevio cocuklar evet..yumurtalı dene..yogurdu yemek arası tıkıştırıorum ben..iki kaşık yemek 1 kaşık yogurt ohh..
Herkesin yaptığı gibi yapıyorum ama derdi ıspanak değil tüm sulu yemeklere aynı tepkiyi veriyor,2 kaşık yemek 1 kaşık yoğurdu da denedim,sonrasında bana kızıp yiyeceği varsa da yemiyor
dün gece koci trabzon iş seyahatndeydi..ilk defa yalnız kaldım evde kzımla..annemle tartştım onuda cagurmadım..gece 3 gibi uyandı mamur..yanıma alayım dedim beraber sarılır uyuruz..nerdeee..bu cocuk sıkıya gelemio cok dagınık yatıyo iki tekme attı ceneme aldıgıma alacagıma bin pişman üstüne üstlük uyuyamadı uykusu acıldı hobaaa tekrar dizlerimde salladım mama yaptım yedrdim ööle uyudu..yatmıor işte anasıyla yatmak istemior
Al benden de o kadar,asla ve kat'a sarılıp uyumadık,döner totosunu yüzüstü yatar
inşallah canikomtamam anladım nasıl kavuracağımı,tenku eprum.
öncelikle birdaha olmasın
sonrası ise,bende zaten herşeyini ordan alamam,cidden pahalı.ama bir,iki şey beğendim,onları alabilirim.
bebek giyiminde ben c&a ya hiç bakmadım,geldiğimde bakayım.andywawa ve bluekey dede güzel erkek bebek ürünleri oluyor.
bluekeydekiler güzel,küçük adam kıyafetleri ama yine de pahalı
he yaw ben niye yalnız kalmadım hiçki:44:ara ara aklıma 1 hafta önce izlediğim korku filminden anlık kareler geldiysede dua okyup okuyup uyudum..hem senimi kırcam kimseyide cagırmam bunda sonra tamam zati bunaltıyo annem beni yok bu cocuk üşütecek yok idrarı niye bu renk
en son limon ve zeytinygı üzerine bi paylaşımı vardı facede nimonun
ben de facete görüyorum bi ara laf atayım.
bu arada aranızda cityville oynayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?