2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Pahalı bea
Ben bu aralar bol C&A, ara sıra MC alıyorum, o kadar...

Sanırsam yemeklerimiz birbirine çok benziyor, herşeyi aynı yapıyoruz baksana :)

Afedersin, bundan sonra daha çok dikkat ederim

dün gece koci trabzon iş seyahatndeydi..ilk defa yalnız kaldım evde kzımla..annemle tartştım onuda cagurmadım..gece 3 gibi uyandı mamur..yanıma alayım dedim beraber sarılır uyuruz..nerdeee..bu cocuk sıkıya gelemio cok dagınık yatıyo iki tekme attı ceneme aldıgıma alacagıma bin pişman üstüne üstlük uyuyamadı uykusu acıldı hobaaa tekrar dizlerimde salladım mama yaptım yedrdim ööle uyudu..yatmıor işte anasıyla yatmak istemior

Eyo camdan bakmak istedi, o sebepten aktif olamadım:)) sıkılıyo kuşum, havalar düzelse de park saatlerimize başlasak yine

Yazgıcan geçmiş olsun cnm, diş ağrısı da pek fenadır, hoş neren ağrısa canın ordadır ya diş ağrısı daha bi başka yine de..
Burcu haklı ayrıca zara gereksiz pahalı, lcw ya da c&a iyidir

inşallah canikomtamam anladım nasıl kavuracağımı,tenku eprum.

Pahalı bea
Ben bu aralar bol C&A, ara sıra MC alıyorum, o kadar...

Afedersin, bundan sonra daha çok dikkat ederim

öncelikle birdaha olmasın
sonrası ise,bende zaten herşeyini ordan alamam,cidden pahalı.ama bir,iki şey beğendim,onları alabilirim.
bebek giyiminde ben c&a ya hiç bakmadım,geldiğimde bakayım.andywawa ve bluekey dede güzel erkek bebek ürünleri oluyor.

Son düzenleme:

abow walla sevindim yalnız yatmana, neden her seferinde birini çağırıyon anlamıyom zati, koca kadın oldun artıkın hatta anne oldun, koci gidince yalnız kal bundan sonra..ay bana ne oluyosa pek bi dert oluyomuş galiba ille de birine ihtiyaç duyman:))

Deryaaaa sabahtan beri onlinesın ama tek kelime etmedin anacım:26:

Bi de Nimetten haberi olan var mı?? döndü mü ki İstanbula, ne durumda onun eşiyle arası?

he yaw ben niye yalnız kalmadım hiçki:44:ara ara aklıma 1 hafta önce izlediğim korku filminden anlık kareler geldiysede dua okyup okuyup uyudum..hem senimi kırcam kimseyide cagırmam bunda sonra tamam zati bunaltıyo annem beni yok bu cocuk üşütecek yok idrarı niye bu renk
Deryaaaa sabahtan beri onlinesın ama tek kelime etmedin anacım:26:

Bi de Nimetten haberi olan var mı?? döndü mü ki İstanbula, ne durumda onun eşiyle arası?

en son limon ve zeytinygı üzerine bi paylaşımı vardı facede nimonun

Fırsat olmadı meralcim..nerdeyse hergün park edip kaçıyorum..Şimdi acıcık müsaitim..Biz ailecek grip olduk çok fenayım dodo da burnundan sümükle baloncuk yapıyo Benim herif gene yok tabe ben öle mal mal kimseye naz yapamadan yatıyorum akşamları evde..neyse bugün sülüman var da sıkılmam..Furkinin doğumgünü kutlu olsun bu arada anacımm

ebru ben eskiden bekarken cok yalnız kalırdım hiç de korkmazdım.hatta bi gece yattım pırrrr bi ses odanın içinde duymamamzlıga geldim bi daha aynı ses .en sonunda kalktım ışıgı bi actım pırrrrr bi yarasa girmiş .. korktum tabe yazdı sıcak camlar falan acık girmiş işte.hemenn annemlerin odasına kactım kapıyı kapattım yattım pırrrrrr yatagın basına gelmesinmi sinek ilacı sıktım hayvana ayyyy cok fena bi geceydi ...

ama şimdi ben de korkarım herhalde uzun zamandır yalnız kalmıyorum çünkü

eve girdimi zaten o pis virüs herkes nasibini alıyo mmaalesef gecmiş olsn canısı..mümükleryle baloncuk yapıolar dimi cok komik..burnunu silerken sümkürmeyi ögretiorum yagmur hıkk yap kızım diorum az bucuk yapıo kendi çapında ..
evet bugece hümremm var..

yarasamı
nası kıydın yarasacıga ayşegül ya camı acsaydın cıksaydı camdan ÖLDÜMÜ BARİ..:26:

ömrü o kadarmış dielim ... ayrıca cıksın die camı actım o ısrarla beni takip etti ama ben napayım

ömrü o kadarmış dielim ... ayrıca cıksın die camı actım o ısrarla beni takip etti ama ben napayım

İyi akşamlar hatunlar, ben kaçıyorum..

ayşgül güldürdün beniii:)))))
yasmin pye....
bende biraztüçük aşkımla ilgileneyim...
benim aşkım kimm diyorum eliyle mennn yapıo zıpiş..buda esin den alıntı..

hasta kuzularımıza ve annelerimize geçmiş olsun.buluşma fotoları süperrr seyhan bence vermişin uzun saçta süper olmuş özoyada kakül yakışmış bebeklerse hepsi birbirinden güzel.
----meral gelmiş hoşgelmiş.furkinin yeni yaşı mutlu kutlu olsun anacım.
----yasemin sende muhacirlik varmı yemekler bizim yemek tariflerindende dikkatimi çekti.
----gülşan rabbim hergün sagsalim kuzucuğuna kavuşmanı nasip etsin.şu ülkede neyi paylaşıyoruz ben anlamıyorum.

slm

yaaa ben işten geldiğimde hiçbiriniz burda olmuyorsunuz ve ben sizi çok özlüyorum

neyse geldim ve bugün neler konuşmuşsunuz hepsini okudum :))

buarada ata bol bol sebze yiyor :)) çokta seviyo

Günaydınn...
Dün akşam, fırsat buldum ve kuaföre gittim, saçıma röfle yaptırdım, kendim için bişeyler yapmış olmanın mutluluğu içindeyim :))
Hava yine buz gibi ve yağmur yağacak sanırım..
Kızım bir nebze daha iyi, minicik dişi ile beni ısırmaya başladı :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…