2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iki gündür içimdeki nefreti,kini anlatamam,anlatacak kelime yok. dün eve vardığımızda 5 e çeyrek vardı.5 dakikalık mesafeyi uzzuuuun ve korkunç dakikalar geçirerek geçtik. yanımda 7 aylık hamile bir meslektaşımda vardı maalesef yolda doğuracak diye çok korktum valla yollara taşlar barikatlar yığılmış netarafa gitsek it sürüsü gibi kalabalık çıktı,taşladılar molotofladılar, küçük çocuklar yollarımızı kesti,tabi üçbeş çapulcu diyip geçemiyosunuz en az 50 kişilik gruplarla kesiyolar yolunuzu,eğer sivil olmasaydık halimizi düşünemiyorum. okadar iğrenç insanlar ki çocuklarının okuldan çıkmalarını beklediler,kendileri heçbişey yapamıyolar korkaklar ,yapsalar hapse girecekler ama çocuklarını bu yolda kullanmaktan hiç çekinmediler, evde 10 tane daha var çünkü biri ölse umurlarında olmayacak,70 yaşındaki kadın 2 yaşındaki torununu getirmiş kucağında taş atıyolar,sonra haberlerde polis çocuklara gaz bombası attı diye haber yapıyolar bir daha shov haberi asla izlemiycem satılmışlar çünkü,biraz milletine sahip çık demi ama, olmaz illaki polisi kötülüycen satılmışlar çünkü buranın halkıda satılmış 2 buçuk liraya yoldaki taşları kaldırsın diye çocukları satın aldık resmen,biri diyoki para verirsen sizi taşlatmadan çarşıya kadar götürürüz arabadan inip yaktıkları çöp konteynırını ittim yolu açmak için, nefretimi anlatamam. birdaha bu ilçeden çöp bile satın almam ben, benim alın terimle kazandığım parayı onların kursağından geçirmem asla haram zıkkım olsun burdaki insanlara emeklerim. burası türkiyemi gerçekten yoksa bi kabustamı yaşıyoruz anlamadım gerçekten
söylediklerim yanlış anlaşılmasın benim sözüm sadece nankör insanlara, asla ırkçı bi insan olmadım olamamda, ailemde her ırktan insan var çünkü,ama benim tanıdığım insanlar bukadar kalleş olmadılar hiçbir zaman sakinleşmem uzun zaman alır benim sizin canınızı daha fazla sıkmayım çalışıyım biraz

Offf Gülşancım yaa, yaşadıkların çok üzücü gerçekten, seni anlıyorum arkadaşım, sinirlenmekte çok haklısın, için öfke dolu, kimsenin seni yanlış anlayacağını sanmıyorum, dök içini rahatla, keşke elimizden bişey gelse de size yardımcı olabilsek (
Tek dileğim oradan en kısa zamanda hasar almadan kurtulmanız, bunun için dua ediyorum sürekli..

Günaydın,
İstanbul soğuk ama pırıl pırıl güneşli, pek neşeli uyandım o yüzden... Bi de kocam gelseydi artık
Gülşan, yaşadıklarınıza çok üzüldüm, çok kızdım, çok kinlendim. Allah sabır versin, yardımcınız olsun, Allah o nankörleri ıslah etsin...
Yasemin, yeni saçlarını güle güle kullan, eminim çok yakışmıştır, gül cemalini bizden esirgemezsin herhalde...

dediklerine katılıyorum konuş anlatta rahatla eşime bile dedim seni merak ettiğimi de her defasında nasıl evine vardı mı diye? Tayinine ne kadar var canım.?o çocuklara şeker vermiyorlar ilerleyen zamanlarda hepsinin de geleceği iyi olmayacak ama para için herşeyi yaptırıyorlar maalesef... Birlik beraberlik eskilerde kalmış hepimiz kardeşiz bile denmez oldu....
Inşallah bu düzen böyle gitmez seni çok iyi anlıyorum 2 sene önce servis beklerken bizim mahallede de yıkımlar yüzünden eylem yapmışlardı biber gazı atıldı ama olan bize de oldu yandım ki ne yandım durakta bekleyenler bile bende dahil payımızı aldık...o kavga gürültü biber gazı allahtan çevik kuvvetlerden bir tanesinin aracı önümüzde durdu servisim bile gelemedi 1 saat lokantada beklemiştim tüm e-5 kapanmıştı lastik yakmışlardı
iyi şeyler bile düşünemiyor insan allaha emanet yaşıyoruz güçlüsün gülşah sen üstesinden de geleceksin sabret canım ama atma içine konuş bizimle

GÜNAYDIN HEPİNİZE;
UMARIM HERKES İYİDİR
YASEMİN CANIM SAÇINI GÜLE GÜLE KULLAN BENİMDE DEĞİŞME ZAMANIM GELDİ AMA FIRSAT YOK BU HAFTASONU KAYINPEDER BİZDE....
OZNUR BULUŞTUNUZ MU PINARLA?
BABAMIZ KIZIMI AŞIYA GÖTÜRDÜ SU ÇİÇEĞİ AŞISINA...
BENİM ZİLLİM ÇOK KONUŞKAN OLDU KIZLAR AĞZINDA EKMEK VAR ANLATIYOR BİŞEYLER BABASINA BİŞEY ANLATIYORUM SANKİ ANLIYOR GİBİ KAHKAHA ATIYOR ELİYLE YÜZÜNE KAPATIYOR VE AYYY DİYOR

öznurcum fiziken iyiyim ama ruhen pek iyi değilim canım

yasemin en kızdığım şey çocukları öne sürmeleri,hiç değeri yok onların burda, bi taraftan kızıyorum bitaraftan acıyorum,ama ailesi burda dur taşla diyo onlarda taşlıyo,niye taşlıyosun diye sordum birine bilmem diyo,dün resim koymuştum o kalabalıktan yaşlı bi kadına burda yaşayan bi abi soruyo niye bekliyonuz diye bilmem getirdiler bizi buraya bıraktılar bekliyoz diyo cehalet başka bişey değil yani
burcum amiiin diyorum sadece

ayfercim sağol belkide sizin dualarınız vardı üzerimizde tek sıyrık almadan eve vardık ama evde eşimi beklerken içim içimi yedi, gece o gelene kadar uyuyamadım korkudan hep dua ettim sağ salim gelsinler eve diye,teksas gibiydi burası dün. can güvenliğimiz sıfır zaten,ilçede toplam 200 polis var.nüfus 100bin,var gerisini sen düşün. mardin merkezde 2000polis var nüfus 90bin ama oralarda hiç olay çıkmıyo zaten bizim ilçede toplanmışlar nankörler,bize haksızlık resmen, eşim 2 aydır her gece 11 den sonra gelebiliyo eve,polisleri bankaların önüne diziyolar,açık hedef gibi,adamların molotof atası yoksa bile polisi görünce iştahları kabarıyo,çelik yelek yok zaten,belediye malum partiden zaten ne itfaiye gönderiyo ne başka bişey kadermize terk ediyolar burda bizi resmen. buay burda polislerin üzerine 4 kez bomba attılar ama ne haberlerde çıkıyo ne bi önlem alınıyo şeytan diyoki istifa et git sana sahip çıkmayan devlet için çalışma

Burcu, neşeli olmana sevindim, face e koyarım bir ara yeni imajlı halimi :))

Ayfercim teşekkürler, yerim ben o konuşkan zilliyi, aynı İklim yaa, paralel gidiyor gelişimleri :))

Gülşancım, cehalet işte, biri bize dese git şurda dur taş at diye, hemen sorgulamaya başlarız, mantığımızın almadığı hiçbir şeyi kimse yaptıramaz bize ama onlar öyle değil işte, ver ellerine 2 kuruş dünyayı yakarlar valla..
Çocukların alet edilmesi çok kötü ama cahil insana laf anlatamazsın ki, o çocuklar geleceğimiz olacakken gelecekteki baş belalarımız olacak malesef...

Hatırlıyorum ben o günü, o zaman daha tanışmıyorduk seninle, demek sen de o günün mağdurları arasındaydın. Biz de saatlerce şirkete gelememiştik.

İnanılmaz cahiller, insan sormaz mı ya niye getirdiniz bizi buraya diye, koyun musunuz siz, kimlere maşalık yaptığınızı hiç merak etmiyor musunuz ya! Ay deliriyorum resmen...

Bi yarım saat çalışayım müsaadenizle...

buluştuk canım ama rahatlık açısından bir kere daha anladım avm ler pek uygun değil.
ben zaten avm lerde hemen rahatsızlanıyorum baş ağrısı ve göz kuruluğu yapıyor havalandırma sistemi.
Eymen ve Doguhan pek bi anlaştılar.Doguhan Eymen"i çok sevdi.Parmaklarını ısırdılar oğluşum Eymen"in her hareketine kikir kikir güldü
Bizde Pınar"la mümkün olduğu kadar sohbet etmeye çalıştık.
Birdeeeeeee Pınarcığım otoparkda yanına park etmeye çalıştığımız aracın aynasını çizdi sonrada duvara hafifden tosladı nazara geldi canım arkadaşım sanırsam.

çelik yelek neden yok onu anlamadım.

günaydınlarrrr yoğunum sinirliyim

durumunuzun ne kadar zor olduğunu tahmin bile edemiyorum allah kolaylık versin asla ırkçı biri olmamışımdır ama bu olaylara bende çok sinirleniyorum yazık o insanlara kızamıyorum onları bu denli cehalete sürükleyen bilmesin öğrenmesin geri kalsın politikası uygulayanlara sinirleniyorum ne o taş atanlar ne o dağdakiler ne uğruna savaştıklarını bilmiyorlar yazık üni de arkadaşlarım vardı yurtseverler üyesi olaylara karışırlardı bir ikisi atıldı sonra geri dönerlerdi afla ve ben ne zaman neden die sorsam nedenini sööleyemezlerdi yazık acıyor insan sadece

Pınarcığıma geçmiş olsun...
Avmleri ben de hiç sevmiyorum, Doruk da sevmiyor, hiç tercih etmiyoruz anne oğul...
Anlaşmalrına sevindim, maaşallah küçük adamlara :)

Burcu seninle ne zaman buluşuyoruz ?

Öznur ben sana bir daha içinde buluşma kelimesi geçen cümle bile kurmam.
Senayarlarsın, söylersin, ben gelirim anacım, ama asla teklif etmem, 1 sene boyunca ettim, yıldım :)

evet canım bende mağdur oldum senin iş yerin zaten bizim evin orda ....ama kısmet olamadı görüşmek :))) O kadar doğum iznimde de gelemedin bana:)))

Olmadı valla, bu vakitten sonra da zor olur gibi...

Benim yerime de iç, çok severim bende kahveyi, şirkette yasak malesef (

Aaa, niye yasak ayol?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…