- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #109.261
pınarda aynı benim gibi park ediyo ozamanbuluştuk canım ama rahatlık açısından bir kere daha anladım avm ler pek uygun değil.
ben zaten avm lerde hemen rahatsızlanıyorum baş ağrısı ve göz kuruluğu yapıyor havalandırma sistemi.
Eymen ve Doguhan pek bi anlaştılar.Doguhan Eymen"i çok sevdi.Parmaklarını ısırdılar oğluşum Eymen"in her hareketine kikir kikir güldü
Bizde Pınar"la mümkün olduğu kadar sohbet etmeye çalıştık.
Birdeeeeeee Pınarcığım otoparkda yanına park etmeye çalıştığımız aracın aynasını çizdi sonrada duvara hafifden tosladınazara geldi canım arkadaşım sanırsam..
bende götürmek istiyorum merti 23 nisan kutlamalarınaevde çok sıkılıyorum canım ne yapayım.
Cumartesi günü içinde 23 Nisan kutlamalarına gitmeyi planlıyorum :)
Bugunde saat 13 00 gibi oğlumla dolaşmaya çıkacağız.
bende buluşmalara katılmak istiyorum yaaaaaooo geçmiş olsun yaa Pınarcım...Eymen ve Dodo'nunda anlaşmasına sevindim Kikir kikir gülenleri yerim ben...Evet AVM ler olmuyor maalesef biz doğru düzgün durabildik mi ?
Bakıyorum da sıradaki buluşma kiminle onun planını yapıyorsun
o niye ki:44:Benim yerime de iç, çok severim bende kahveyi, şirkette yasak malesef(
ayyy ben evlenmeden önce ankarada oturuyodum,şehirdışından gelen her misafirle anıtkabire gitmekten gına geldiydi bi araaaa o niye ? saçmalık gibi geldi bana.
sen gel ben sana yaparım kahveler canım benim.
nasip olsada ben de Ankara"ya gidebilsem.Anıtkabir"i görmeyi çok istiyorum.
Pınarcığıma geçmiş olsun...
Avmleri ben de hiç sevmiyorum, Doruk da sevmiyor, hiç tercih etmiyoruz anne oğul...
Anlaşmalrına sevindim, maaşallah küçük adamlara :)
Öznur ben sana bir daha içinde buluşma kelimesi geçen cümle bile kurmam.
Senayarlarsın, söylersin, ben gelirim anacım, ama asla teklif etmem, 1 sene boyunca ettim, yıldım :)
Olmadı valla, bu vakitten sonra da zor olur gibi...
Aaa, niye yasak ayol?
öznur seni tebrik ederimesinden sonra zayıflama konusunda istikrar gösteren nadir mart annelerindensin bende kendime bi yeşil çaş söyleyim barii,sakinleştiriyo beni
çelik yelek özel harekatçılar dışında kimsede yok zaten ama bu aralar lazım benceiki günür esnaf kepenk kapatmıştı bugün tüm dükkanlar açık. dün öğretmeninin kafasına taş atan çocuk okulda öğretmeninden ders dinliyo şuan kafasına taş yiyende benim yakın arakadaşım
esin benimde üniversitede vardı öyle cahil arkadaşlarımbide anlatırdım anlatırdım anlamazdı beni dellendirirdi,ama hala görüşürüm bitanesiyle, artık daha iyi görebiliyo üzerinden oynan entrikaları
yaw ben temizlikçi kadına ulaşamıyorum yine. merti meleklere bıraktım bugün evde kimse yok gelip kapı duvar görüp gidecek yine:18: bugünde gelmezse bidaha çağırmıycam bu kadınıofff yaaa kendimmi temizleyecem yine evi
öznur seni tebrik ederimesinden sonra zayıflama konusunda istikrar gösteren nadir mart annelerindensin bende kendime bi yeşil çaş söyleyim barii,sakinleştiriyo beni
çelik yelek özel harekatçılar dışında kimsede yok zaten ama bu aralar lazım benceiki günür esnaf kepenk kapatmıştı bugün tüm dükkanlar açık. dün öğretmeninin kafasına taş atan çocuk okulda öğretmeninden ders dinliyo şuan kafasına taş yiyende benim yakın arakadaşım
esin benimde üniversitede vardı öyle cahil arkadaşlarımbide anlatırdım anlatırdım anlamazdı beni dellendirirdi,ama hala görüşürüm bitanesiyle, artık daha iyi görebiliyo üzerinden oynan entrikaları
yaw ben temizlikçi kadına ulaşamıyorum yine. merti meleklere bıraktım bugün evde kimse yok gelip kapı duvar görüp gidecek yine:18: bugünde gelmezse bidaha çağırmıycam bu kadınıofff yaaa kendimmi temizleyecem yine evi
pınarda aynı benim gibi park ediyo ozaman2 vukuatım var bu sene,artık sitenin park yerinde bizim arabanın yanları hep boş kalıyo korkudan kimse park edemiyo
bende götürmek istiyorum merti 23 nisan kutlamalarına
bende buluşmalara katılmak istiyorum yaaaaa
o niye ki:44:
ayyy ben evlenmeden önce ankarada oturuyodum,şehirdışından gelen her misafirle anıtkabire gitmekten gına geldiydi bi ara
pınarda aynı benim gibi park ediyo ozaman2 vukuatım var bu sene,artık sitenin park yerinde bizim arabanın yanları hep boş kalıyo korkudan kimse park edemiyo
bende götürmek istiyorum merti 23 nisan kutlamalarına
bende buluşmalara katılmak istiyorum yaaaaa
o niye ki:44:
ayyy ben evlenmeden önce ankarada oturuyodum,şehirdışından gelen her misafirle anıtkabire gitmekten gına geldiydi bi ara
iyi bea iyi ben ayarlarım
:76:
teşekkür ederim canım. 60 kilo olana kadar durmak yok.Gerçi hamile kalmadan öce 66 kiloydum fekat hedefleri büyük tutmak lazım.
200 polis içinde özel harekatçı kaç kişiki. 200 polis dediğin nedir ki.
offffff neyse bunaltmayacağım kendimi
Şirkette Türk kahvesi lükse giriyormuş anacım, çay işlerine bakan bayana Türk kahvesi yaptırarak oyalamayacakmışız, ama kendimiz istersek mutfağa gidip yapabilirmişiz :)))
Benim wc ye bile gitmeye zamanım olmuyor çoğu zaman, kahveyi nasıl yapacaksam :))
bizim ilçede özel harekatçı yokiyi bea iyi ben ayarlarım
:76:
teşekkür ederim canım. 60 kilo olana kadar durmak yok.Gerçi hamile kalmadan öce 66 kiloydum fekat hedefleri büyük tutmak lazım.
200 polis içinde özel harekatçı kaç kişiki. 200 polis dediğin nedir ki.
offffff neyse bunaltmayacağım kendimi
şimdi ulaştım benim kadına kapı duvar bulunca dönmüş, geri geliyo eveKimse kimseye yaptırım da uygulamıyor anacım, yapıyorlar ediyorlar, yanlarına kar kalıyor.
Bugün bizde temizlikçi var, yarım günlüğüne geldi, yap dediğim işleri yapmayıp yapma dediklerimi yapmakla meşgul şu an...
benden beteride varmış:)))))) bende bu sene tam olarak sürüyorum mecburiyetten oda. hiç sevmiyorum araba kullanmayıPınar 3 aydır araç kullanıyormuş.normal alışır zamanla.
Benim ablamda duran tır a falan çarpıyor park ederken
dışardan söyle inat olsun diyeŞirkette Türk kahvesi lükse giriyormuş anacım, çay işlerine bakan bayana Türk kahvesi yaptırarak oyalamayacakmışız, ama kendimiz istersek mutfağa gidip yapabilirmişiz :)))
Benim wc ye bile gitmeye zamanım olmuyor çoğu zaman, kahveyi nasıl yapacaksam :))
Hava güzel olursa ben de Doruk'u götüreceğim, bu sene ve her sene...
Gülşan, ben de seninle buluşmak çok istiyorum valla...
Ayarla, ayarlamazsan gözüme görünme :)
Ben dün erken kaçtım yine, 5.30 da evdeydim, Doruk'u aldım hemen, fırına gittik ekmek aldık, biraz yürüdük döndük. Havanın yağmurlu olmadığı her gün çıkıyoruz.
Bizim şirkette çay işlerine bakan bayan falan yok, herkes kendi çayını kahvesini kendi yapıyor, misafiri gelen de ikramını da kendi yapıyor. Sırf milleti kahve yapma işinden kurtarmak için, yıllar önce telve aldım ben şirkete :)
Yasemin hanım, wc'ye gidecek, kahve yapacak zaman yok ama kk'ya gelince zamanınız var bakıyorum
Yasemin hanım, wc'ye gidecek, kahve yapacak zaman yok ama kk'ya gelince zamanınız var bakıyorum
hadi yaaa benim memleketim kars,hiç haberim yoktu bak:26: palyançodan korkmasın hilal,bebekler genelde korkuyo dahaftasonu misafirim olmazsa gösteriler vardı Palyanço filan gelecekmiş Pendoryaya gösteriler varmış saat 15:00-17:00 arasında eşim orda yaa tüm aktivitelerden haber veriyor...Puset siparişi vermiştik hala gelecek yaa Bebefix 'in merkezi KARS'taymış yuhh dedim
mert kabağı çok seviyo,kabak dolması yapıyorum bayıla bayıla yiyogünaydın kızlar
beni nerdeyse hergün kafaltıya çağıran komşumu bugün kahvaltıya alabildim şükür. hazrılarken ve oparlarken melikeyi ewine götürdü. dedim böle olcaksa hergün gel:) kuzucum kafaltınıs yaptı bizde yedik içtik kızımı uyutumm şimdi ortalığı toplicam. herkes iyi umarım
araba kopnusunda bizim araba daha 1 sene olmadı alalı o yüzden çarparım die korkuorm ama memlekette gittiğimde babamın arabasını kullanıyorum. 23 nisan kutlamalarına bende götürmek istiyorum kzuyu ama soğuk olursa gidemeyiz. dün bende biraz kabak yemeği yedirdim bi çay tabaana yakın yedi. yani 6 kabak dilimi fln iyi bi rakam dimi:) yanındada bi kase mercimek çorbası.
heee demin patronun eşi bilgisayarıma bakarken one kadınlar kulubümü vaaay dedi, bende yüzsüzlüğe vurdum evet takılıyom arada dedimOrasını karıştırma sakın :))
Yerimden kalkmadığım sürece, masa başında istediğimi yapabilirim, yerimizden kalkınca göze batıyoruz biz, yoksa KK falan umurlarında değil pek, işini zamanında yap-bitir-teslim et, sonra nette istediğin kadar takıl kuralı var, ama bu kural bizim müdüre göre geçerli, büyük patron buradayken nete girmek yasak, b.sayarlara girip didik didik bakıyor adam :))
Geçen gün pat diye girdi mesela, b.sayar benim kontolümden çıktı, acele acele KK yı kapattım hemen, ama anladı bişeylere müdahale ettiğimi..
bizim ilçede özel harekatçı yoklazım olnca mardinden geliyo
şimdi ulaştım benim kadına kapı duvar bulunca dönmüş, geri geliyo eveakılsız başın cezasını ayaklar çeker
benden beteride varmış:)))))) bende bu sene tam olarak sürüyorum mecburiyetten oda. hiç sevmiyorum araba kullanmayı
dışardan söyle inat olsun diye
bil makabele benim işler bayaaa bi yığıldı yarın transa geçerim artım ama canım çalışmak istemiyor bugün öğlen olsada mertin yanına gitsem
Orasını karıştırma sakın :))
Yerimden kalkmadığım sürece, masa başında istediğimi yapabilirim, yerimizden kalkınca göze batıyoruz biz, yoksa KK falan umurlarında değil pek, işini zamanında yap-bitir-teslim et, sonra nette istediğin kadar takıl kuralı var, ama bu kural bizim müdüre göre geçerli, büyük patron buradayken nete girmek yasak, b.sayarlara girip didik didik bakıyor adam :))
Geçen gün pat diye girdi mesela, b.sayar benim kontolümden çıktı, acele acele KK yı kapattım hemen, ama anladı bişeylere müdahale ettiğimi..
hadi yaaa benim memleketim kars,hiç haberim yoktu bak:26: palyançodan korkmasın hilal,bebekler genelde korkuyo da
mert kabağı çok seviyo,kabak dolması yapıyorum bayıla bayıla yiyobende tam tersi çok sıcak olursa götürmem diyecektim demeyim bari
heee demin patronun eşi bilgisayarıma bakarken one kadınlar kulubümü vaaay dedi, bende yüzsüzlüğe vurdum evet takılıyom arada dedimakşam eve gidip okumasa bari
kk cı galiba ama mart annelerini keşfetmese iyi olurDün çalıştım, bugünü tatil ettim, yarın kısmet...
Böyle rezillik olmaz yahu :)
Bizde de işler yetiştiği sürece kimsenin umrunda değil ne yaptığın, ama holding sürekli kontrol ediyor internette nerelere girdiğimizi. Benim kk'ya girdiğimi artık göremiyorlar tabi, yaşasın vınn :)
Demek patronun eşi de kk'cı
haftasonu misafirim olmazsa gösteriler vardı Palyanço filan gelecekmiş Pendoryaya gösteriler varmış saat 15:00-17:00 arasında eşim orda yaa tüm aktivitelerden haber veriyor...Puset siparişi vermiştik hala gelecek yaa Bebefix 'in merkezi KARS'taymış yuhh dedim
öznur valla iti an çomağı hazırla mı derler yoksa iyi insan lafın üstüne gelir mi derler bilmiyorum özel harekat timi geldi bahçedeler şuanpanzerler falan yığıldı yine kapımıza:18:
selamlarrr:80:
dükkan satıldı yeni sahipleri artık kasadabizim ewde daha bitemedi saten boya we kartonpiyer yapılıyor.. boya salı falan bitecek muhtemelen,, sonra parke we kapılar 1 günde takılır sanırım yani haftaya bu günler tasınabilirim inş..
şu anda annemdeyimcekin haberi yok:18: ilk defa gizli iş çewiriyorum umarım yakalanmam:18:
gizli işte sayılmaz dr.a gideceğim oda gitme bugün dinlen falan dedi (kaç gündür dewir işleriyle çok yoruldum)
bnde çıktım ceryle taxiye atlayıp buraya geldik burdan dr.a gideceğim.. dbakmayae ewimize uğrayacağız kızımla.. ne war ne yok
annemler ewe net bağlatmış tabi benim laptopuda ele geçirmiş haldeler
cery çok yaramaz anlatamam kızlar 1 saniye durmuyor, çok sinirlerim bozuluyobizden haberler böyle ulaş beyde nasılmış göreceğiz birazdan:) gerçi randewum kaçtı ama bakalım belki gitmem bugün
Burcu nereye götüreceksin 23 Nisan için ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?