- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #109.281
Fırsat olmadı meralcim..nerdeyse hergün park edip kaçıyorum..Şimdi acıcık müsaitim..Biz ailecek grip olduk çok fenayım dodo da burnundan sümükle baloncuk yapıyoBenim herif gene yok tabe ben öle mal mal kimseye naz yapamadan yatıyorum akşamları evde..neyse bugün sülüman var da sıkılmam..Furkinin doğumgünü kutlu olsun bu arada anacımm
hasta kuzularımıza ve annelerimize geçmiş olsun.buluşma fotoları süperrr seyhan bence vermişin uzun saçta süper olmuş özoyada kakül yakışmış bebeklerse hepsi birbirinden güzel.
----meral gelmiş hoşgelmiş.furkinin yeni yaşı mutlu kutlu olsun anacım.
----yasemin sende muhacirlik varmı yemekler bizim yemek tariflerindende dikkatimi çekti.
----gülşan rabbim hergün sagsalim kuzucuğuna kavuşmanı nasip etsin.şu ülkede neyi paylaşıyoruz ben anlamıyorum.
Günaydınn...
Dün akşam, fırsat buldum ve kuaföre gittim, saçıma röfle yaptırdım, kendim için bişeyler yapmış olmanın mutluluğu içindeyim :))
Hava yine buz gibi ve yağmur yağacak sanırım..
Kızım bir nebze daha iyi, minicik dişi ile beni ısırmaya başladı :))
iki gündür içimdeki nefreti,kini anlatamam,anlatacak kelime yok. dün eve vardığımızda 5 e çeyrek vardı.5 dakikalık mesafeyi uzzuuuun ve korkunç dakikalar geçirerek geçtik. yanımda 7 aylık hamile bir meslektaşımda vardı maalesefyolda doğuracak diye çok korktum valla yollara taşlar barikatlar yığılmış netarafa gitsek it sürüsü gibi kalabalık çıktı,taşladılar molotofladılar, küçük çocuklar yollarımızı kesti,tabi üçbeş çapulcu diyip geçemiyosunuz en az 50 kişilik gruplarla kesiyolar yolunuzu,eğer sivil olmasaydık halimizi düşünemiyorum. okadar iğrenç insanlar ki çocuklarının okuldan çıkmalarını beklediler,kendileri heçbişey yapamıyolar korkaklar ,yapsalar hapse girecekler ama çocuklarını bu yolda kullanmaktan hiç çekinmediler, evde 10 tane daha var çünkü biri ölse umurlarında olmayacak,70 yaşındaki kadın 2 yaşındaki torununu getirmiş kucağında taş atıyolar,sonra haberlerde polis çocuklara gaz bombası attı diye haber yapıyolar bir daha shov haberi asla izlemiycem satılmışlar çünkü,biraz milletine sahip çık demi ama, olmaz illaki polisi kötülüycen satılmışlar çünkü buranın halkıda satılmış 2 buçuk liraya yoldaki taşları kaldırsın diye çocukları satın aldık resmen,biri diyoki para verirsen sizi taşlatmadan çarşıya kadar götürürüz arabadan inip yaktıkları çöp konteynırını ittim yolu açmak için, nefretimi anlatamam. birdaha bu ilçeden çöp bile satın almam ben, benim alın terimle kazandığım parayı onların kursağından geçirmem asla haram zıkkım olsun burdaki insanlara emeklerim. burası türkiyemi gerçekten yoksa bi kabustamı yaşıyoruz anlamadım gerçekten
söylediklerim yanlış anlaşılmasın benim sözüm sadece nankör insanlara, asla ırkçı bi insan olmadım olamamda, ailemde her ırktan insan var çünkü,ama benim tanıdığım insanlar bukadar kalleş olmadılar hiçbir zamansakinleşmem uzun zaman alır benim sizin canınızı daha fazla sıkmayım çalışıyım biraz
Benim yerime de iç, çok severim bende kahveyi, şirkette yasak malesef(
Şirkette Türk kahvesi lükse giriyormuş anacım, çay işlerine bakan bayana Türk kahvesi yaptırarak oyalamayacakmışız, ama kendimiz istersek mutfağa gidip yapabilirmişiz :)))
Benim wc ye bile gitmeye zamanım olmuyor çoğu zaman, kahveyi nasıl yapacaksam :))
Yasemin hanım, wc'ye gidecek, kahve yapacak zaman yok ama kk'ya gelince zamanınız var bakıyorum
selamlarrr:80:
dükkan satıldı yeni sahipleri artık kasadabizim ewde daha bitemedi saten boya we kartonpiyer yapılıyor.. boya salı falan bitecek muhtemelen,, sonra parke we kapılar 1 günde takılır sanırım yani haftaya bu günler tasınabilirim inş..
şu anda annemdeyimcekin haberi yok:18: ilk defa gizli iş çewiriyorum umarım yakalanmam:18:
gizli işte sayılmaz dr.a gideceğim oda gitme bugün dinlen falan dedi (kaç gündür dewir işleriyle çok yoruldum)
bnde çıktım ceryle taxiye atlayıp buraya geldik burdan dr.a gideceğim.. dbakmayae ewimize uğrayacağız kızımla.. ne war ne yok
annemler ewe net bağlatmış tabi benim laptopuda ele geçirmiş haldeler
cery çok yaramaz anlatamam kızlar 1 saniye durmuyor, çok sinirlerim bozuluyobizden haberler böyle ulaş beyde nasılmış göreceğiz birazdan:) gerçi randewum kaçtı ama bakalım belki gitmem bugün
Bu arada herkese selam:))
40 dakikadır ayağımdaydı eyo, nihayet uyudu
Bu arada herkese selam:))
40 dakikadır ayağımdaydı eyo, nihayet uyudu
Hoşgeldin Merocum..
Aman o ayakta uyutma-sallama olayını unutturdum ya İklime, şükürler olsun..
Ayağında derman kalmıyor insanın...
Epey uğraşmışsın sende, bacakların uyuşmadı mı?
Selam, geç kaldın bugün :)
Aynı eziyet bizde de var her akşam.
Gündüz uykularına çabuk dalıyor ama gece uykusuna tam dalması 45 dk sürüyor.
Ayağımda sallamaz, kendi kendine uyuması için bırakırsam 1,5 saati buluyor bu süre.
Çıldırıciimm, çok sıkıyor beni bu uyku problemi.
Yine bazı geceler birlikte uyumaya başladık, üstelik de o kadar çok dönüyor ve tepiniyor ki, ben kesinlikle uyuyamıyorum.
hele o gece uykusu bizde de çok fena, biz zaten beraber yatıyoruz, önce bekliyorum kendi kendine uyusun diye, Allahım çıldırıyor sürekli oyunlar oynuyor, bakıyorum neredeyse 1 saat geçmiş ama benimkinin uyuyacağı yok yine hade al ayağa salla:)) galip yine eyo
selam
geçmişe bakamıyorum...Nihan hasta oldu teyzeleri...salı gecesinden beri ateşi var...gece şurup verince düşmütü ateşi...dün ben okuldayken yine çıkmış 38 di geldiğimde...eşim şurup vermişti ama işe yaramamış...ılık duş aldırdım...biraz rahatlayıp uyudu ama uynadığında 39.5tu ateşi..hemen doktora gittik tabi...boğaz enfeksiyonu dedi...şurupların yanında fitil de verdi...dün gece yatmadan koydum fitili ama hiç düşmedi ateşi 38di gece boyu...hiç uyayamadm tabi sürekli kontrol etekten...ama Nihan bir güzel uyudu ateşine rağmen...
bugün de henüz normale dönemedi 37-37.5 arası ateşi..fitili 12 saatte bir demişti doktorumuz...prospektüsünde parasetamol içren başka ilaçlarla kullanılmamalı yazıyor...o yüzden dün gece fitil koyunca şurup vermemiştim...doğru mu yaptım...yoksa dozlar hafif olduğu için bir kaç saat sonra yine şurup versem olur mu?
doktora sormak aklıma gelmedi o an...daha önce fitil kullanmamıştık.
Oyyy, kıyamam bal kuzuma, çok geçmiş olsun... Bir türlü gelmeyen bahar böyle yaptı hep.
Biz hiç böyle ateşli hastalık geçirmediğimiz için cevap veremiyorum. Ama şu an ateşi çok yüksek sayılmaz bence.
Acil şifalar dilerim tatlı kızıma...
selam
geçmişe bakamıyorum...Nihan hasta oldu teyzeleri...salı gecesinden beri ateşi var...gece şurup verince düşmütü ateşi...dün ben okuldayken yine çıkmış 38 di geldiğimde...eşim şurup vermişti ama işe yaramamış...ılık duş aldırdım...biraz rahatlayıp uyudu ama uynadığında 39.5tu ateşi..hemen doktora gittik tabi...boğaz enfeksiyonu dedi...şurupların yanında fitil de verdi...dün gece yatmadan koydum fitili ama hiç düşmedi ateşi 38di gece boyu...hiç uyayamadm tabi sürekli kontrol etekten...ama Nihan bir güzel uyudu ateşine rağmen...
bugün de henüz normale dönemedi 37-37.5 arası ateşi..fitili 12 saatte bir demişti doktorumuz...prospektüsünde parasetamol içren başka ilaçlarla kullanılmamalı yazıyor...o yüzden dün gece fitil koyunca şurup vermemiştim...doğru mu yaptım...yoksa dozlar hafif olduğu için bir kaç saat sonra yine şurup versem olur mu?
sağol canım...Nihanda da ilk kez bu kadar yüksek ve bu kadar uzun süreli ateş oldu...üst dişlerdeki kabarıklıklarda iyice dibe indi..sanırım aynı zamanda dişler de zorluyor ya da dişler yüzünden böyle oldu...iştah sıfır...sadece emiyor...Allahtan emiyor...
nasıl halszi kafasını kaldıramıyor ama çene yine bıdı bıdı..Allahtan gülüp konuşuyor da korkum hafifliyor...
uyuyor şimdi kara kuzum..
herkese merhabalar...
hanife geçmiş olsun 1-2 ay önce ege de aynı şekilde rahatsızlandı dr fitil ver dedi 1-2 sa sonra ateş düşürücü kullan demişti fitil bize etki etmedi arkasından 2 saat sonra calpol verdim.. ama sen dr u ara sor yine de.bizim dr cok ilac yüklüyo
boğaz enf gecmeden ateş gecmiyo antibiyotik kullandıysan 2 güne ateş geçiyo ..
selam
çok geçmiş olsun cnm benim, kıyamam o zilli cimcimeye..ben verebilirsin diye biliyorum cnm biraz arayla şurubu da ama yine de bi telefonla teyit ettir istersen doktorunuza
oy oy uyanınca hiçbişeyciği kalmamış olur inş. cnm, onlar hasta olmasınlar yaa(
sağol canım...Nihanda da ilk kez bu kadar yüksek ve bu kadar uzun süreli ateş oldu...üst dişlerdeki kabarıklıklarda iyice dibe indi..sanırım aynı zamanda dişler de zorluyor ya da dişler yüzünden böyle oldu...iştah sıfır...sadece emiyor...Allahtan emiyor...
nasıl halszi kafasını kaldıramıyor ama çene yine bıdı bıdı..Allahtan gülüp konuşuyor da korkum hafifliyor...
uyuyor şimdi kara kuzum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?