2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 23 Nisan da yine parti evine, oyun grubuna götürecem İklimi, dönüşte de bizim evin ordaki ilkokuldaki gösterilere bakarız hava iyi olursa..

sağol cnm, size de çok geçmiş olsun

çok teşekkürler Filizcim

hayırlı olsun yeni saçın cnm

insan ne diyeceğini bilemiyor sahiden, inanamıyorum bu olaylara, Allah ıslah etsin...

Benim yerime de iç, çok severim bende kahveyi, şirkette yasak malesef (

:26::26:

hımmm o sebepten yasak demek

Yasemin hanım, wc'ye gidecek, kahve yapacak zaman yok ama kk'ya gelince zamanınız var bakıyorum

hadi hayırlısı cnm,inşallah hayırlı haberler alırsın doktordan da

Bu arada herkese selam:))
40 dakikadır ayağımdaydı eyo, nihayet uyudu

Selam, geç kaldın bugün :)

Aynı eziyet bizde de var her akşam.
Gündüz uykularına çabuk dalıyor ama gece uykusuna tam dalması 45 dk sürüyor.
Ayağımda sallamaz, kendi kendine uyuması için bırakırsam 1,5 saati buluyor bu süre.
Çıldırıciimm, çok sıkıyor beni bu uyku problemi.
Yine bazı geceler birlikte uyumaya başladık, üstelik de o kadar çok dönüyor ve tepiniyor ki, ben kesinlikle uyuyamıyorum.

Hoşgeldin Merocum..
Aman o ayakta uyutma-sallama olayını unutturdum ya İklime, şükürler olsun..
Ayağında derman kalmıyor insanın...
Epey uğraşmışsın sende, bacakların uyuşmadı mı?

Hoşbuldum canımcım
Aman sorma dizlerimdeki ağrıların nedeni sanırım bu ayakta sallama ama anca öyle uyuyo sıpam:97:

hele o gece uykusu bizde de çok fena, biz zaten beraber yatıyoruz, önce bekliyorum kendi kendine uyusun diye, Allahım çıldırıyor sürekli oyunlar oynuyor, bakıyorum neredeyse 1 saat geçmiş ama benimkinin uyuyacağı yok yine hade al ayağa salla:)) galip yine eyo

selam
geçmişe bakamıyorum...Nihan hasta oldu teyzeleri...salı gecesinden beri ateşi var...gece şurup verince düşmütü ateşi...dün ben okuldayken yine çıkmış 38 di geldiğimde...eşim şurup vermişti ama işe yaramamış...ılık duş aldırdım...biraz rahatlayıp uyudu ama uynadığında 39.5tu ateşi..hemen doktora gittik tabi...boğaz enfeksiyonu dedi...şurupların yanında fitil de verdi...dün gece yatmadan koydum fitili ama hiç düşmedi ateşi 38di gece boyu...hiç uyayamadm tabi sürekli kontrol etekten...ama Nihan bir güzel uyudu ateşine rağmen...
bugün de henüz normale dönemedi 37-37.5 arası ateşi..fitili 12 saatte bir demişti doktorumuz...prospektüsünde parasetamol içren başka ilaçlarla kullanılmamalı yazıyor...o yüzden dün gece fitil koyunca şurup vermemiştim...doğru mu yaptım...yoksa dozlar hafif olduğu için bir kaç saat sonra yine şurup versem olur mu?
doktora sormak aklıma gelmedi o an...daha önce fitil kullanmamıştık.

Bizde de aynen böyle oluyor. Yatağın içinde dört dönüyor resmen, yatıyor, kalkıyor, yatak başına tırmanıyor, paaat diye bırakıyor kendini, sonra mayışıp yatıyor, dönüyor dönüyor dönüyor, cinlerim çıkıyor resmen. Bazen dalar gibi olsa bile yatağına koyunca yine uyanıyor. Herşey tamam da bu uyku konusunu halledemedim, pek de halledecek gibi değilim.

Oyyy, kıyamam bal kuzuma, çok geçmiş olsun... Bir türlü gelmeyen bahar böyle yaptı hep.
Biz hiç böyle ateşli hastalık geçirmediğimiz için cevap veremiyorum. Ama şu an ateşi çok yüksek sayılmaz bence.
Acil şifalar dilerim tatlı kızıma...

bende artık ayağımda sallamıyorum oynuyor konuşuyor uyku vaktinin geldiğini anlayınca gel mama yapayım diyorum kucağıma alıyorum beraber süt hazırlıyor için 1-2 cici bebe atıyorum...İçeriye geçip oynaya oynaya yada yorgunsa biberonu içip kafasını kendisi bir sağa bir sola sallıyor bende ısığı kapatıyorum sonra alışkanlık yaaa meme emecek sarılır bana tok olduğunda fazla da emmez 5 -6 dk da hemen gidiyor benim bacaklarım uyuşur ayrıca kasılırdı çok zordu ama artık kendisi bile yastığınıda getiriyor eeee diyor zillim....

Hasret ;hadi hayırlısı olsun ...Ulaş bebemizde iyidir inşallah zıp zıp Cery daha dur neler yapar Allah bilir yaramaz kız...

Yasemincim çayımıda kahvemide kendim alıyorum şirkette ama en iyisi bardaklar bazen iyi yıkanmış olmuyor kendim alıyorum türk kahvemizi de öğle saatinde çalışma arkadaşlarımla keyif yaparak içiyoruz fırsat buldukça yada fazla kahve varsa...

Gülşahcım;Bebefixin merkezini nedense İstanbul diye tahmin ettik eşimle Kargo takibi yapayım derken gördüm demek memleketin ne güzel:)))

sağol canım...Nihanda da ilk kez bu kadar yüksek ve bu kadar uzun süreli ateş oldu...üst dişlerdeki kabarıklıklarda iyice dibe indi..sanırım aynı zamanda dişler de zorluyor ya da dişler yüzünden böyle oldu...iştah sıfır...sadece emiyor...Allahtan emiyor...
nasıl halszi kafasını kaldıramıyor ama çene yine bıdı bıdı..Allahtan gülüp konuşuyor da korkum hafifliyor...

uyuyor şimdi kara kuzum..

herkese merhabalar...

hanife geçmiş olsun 1-2 ay önce ege de aynı şekilde rahatsızlandı dr fitil ver dedi 1-2 sa sonra ateş düşürücü kullan demişti fitil bize etki etmedi arkasından 2 saat sonra calpol verdim.. ama sen dr u ara sor yine de.bizim dr cok ilac yüklüyo

boğaz enf gecmeden ateş gecmiyo antibiyotik kullandıysan 2 güne ateş geçiyo ..

çok geçmiş olsun cnm benim, kıyamam o zilli cimcimeye..ben verebilirsin diye biliyorum cnm biraz arayla şurubu da ama yine de bi telefonla teyit ettir istersen doktorunuza

oy oy uyanınca hiçbişeyciği kalmamış olur inş. cnm, onlar hasta olmasınlar yaa(

sağol canım...anladım...bizim doktor antibiyotik karşıtı olduğundan yazdı ama eğer cumaya kadar ateşi düşmezse kullanın dedi...şimdilik vermiyorum.inşallah gerek kalmaz...

Canım çok geçmiş olsun ateşi düşmüşken verme canım37,5 normal gündüzleri ateş düşürücü şurup ver bence gece uyurken yükseliyor genelde ateşleri yükseldiği an fitil ver ve kısa kollu badi ile dursun ayağında da çorap olsun...Ve fitili de yarım at bence canım daha 1 yaşındalar yaaa bu kadar fazla ilaç bile bünyelerini mahveder

23 nisan için kuzuyu istanbula getiriyorum ..kardeşim cok özlemiş bizi ..yarın sabah yola cıkacağız inşallah bugünde nasıl yogunum anlatamam büroda işler var aksam üstü 8 e kadar dersim var dersten cık yemek ye eve git hazırlan o o o o cok gözümde büyüyo ... kocamıda bırakacam burda özlesin biraz bizi

kara kuzunu benim için öp annesi Hilalde azılarını çıkarıken öyle olmuştu panik yapma canım sen baktın ki kötü ozaman müdaheleni et onun dışında zaten bıdı bıdı anlatıyormuş baksana zillim.Hilal'in eline pırasa vermiştim dişlerinden dolayı konuşa konuşa kemirdi hep çok ta iyi geldi.Köpek dişimizde Allahtan zorlanmadık ama buluşmada huysuzdu bazen onun dışında iyiydi zillim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…