- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #109.301
Canım çok geçmiş olsun ateşi düşmüşken verme canım37,5 normal gündüzleri ateş düşürücü şurup ver bence gece uyurken yükseliyor genelde ateşleri yükseldiği an fitil ver ve kısa kollu badi ile dursun ayağında da çorap olsun...Ve fitili de yarım at bence canım daha 1 yaşındalar yaaa bu kadar fazla ilaç bile bünyelerini mahveder
23 nisan için kuzuyu istanbula getiriyorum ..kardeşim cok özlemiş bizi ..yarın sabah yola cıkacağız inşallah bugünde nasıl yogunum anlatamam büroda işler var aksam üstü 8 e kadar dersim var dersten cık yemek ye eve git hazırlan o o o o cok gözümde büyüyo ... kocamıda bırakacam burda özlesin biraz bizi
sağol canım...Nihanda da ilk kez bu kadar yüksek ve bu kadar uzun süreli ateş oldu...üst dişlerdeki kabarıklıklarda iyice dibe indi..sanırım aynı zamanda dişler de zorluyor ya da dişler yüzünden böyle oldu...iştah sıfır...sadece emiyor...Allahtan emiyor...
nasıl halszi kafasını kaldıramıyor ama çene yine bıdı bıdı..Allahtan gülüp konuşuyor da korkum hafifliyor...
uyuyor şimdi kara kuzum..
23 nisan için kuzuyu istanbula getiriyorum ..kardeşim cok özlemiş bizi ..yarın sabah yola cıkacağız inşallah bugünde nasıl yogunum anlatamam büroda işler var aksam üstü 8 e kadar dersim var dersten cık yemek ye eve git hazırlan o o o o cok gözümde büyüyo ... kocamıda bırakacam burda özlesin biraz bizi
mantı yapacammmmmmmmmmm :)))
kara kuzunu benim için öp annesi Hilalde azılarını çıkarıken öyle olmuştu panik yapma canım sen baktın ki kötü ozaman müdaheleni et onun dışında zaten bıdı bıdı anlatıyormuş baksana zillim.Hilal'in eline pırasa vermiştim dişlerinden dolayı konuşa konuşa kemirdi hep çok ta iyi geldi.Köpek dişimizde Allahtan zorlanmadık ama buluşmada huysuzdu bazen onun dışında iyiydi zillim
nerde oturuyordun canım sen? kardeşin nerde oturuyor bir ara yine kaçarsın senin içinde buluşuruz
ooohhh sefam olsun ben yedim dün bol yoğurtlu üzerinde salçalı sos afiyet olsunnnnnnnn
Yerim onun bıdı bıdılarını, maaşallah kuzuya...
Hemen iyileşsin inşallah bitanem.
Ne tarafa geliyorsunuz Ayşegül?
ayfer kütahyadayım ben .
burcu kardeşim kartalda askeri lojmanlarda kalıyo onlarda kalacağız yarın gezmek için kadıköye geleceğiz ,ctesi günü karşıda oluruz muhtemelen
ayfer sizlerle bulusmayı ben de cok isterim hepiniz cok tanıdıksınız hiç görmesem de, inşallah bi daha geldiğimde bulusma denk gelirse katılırım aranıza oğluşumla
ayfer kütahyadayım ben .
burcu kardeşim kartalda askeri lojmanlarda kalıyo onlarda kalacağız yarın gezmek için kadıköye geleceğiz ,ctesi günü karşıda oluruz muhtemelen
ayfer sizlerle bulusmayı ben de cok isterim hepiniz cok tanıdıksınız hiç görmesem de, inşallah bi daha geldiğimde bulusma denk gelirse katılırım aranıza oğluşumla
Ayşegül burnumun dibine geliyormuşsun yafu :)
Ben Bostancı'da oturuyorum.
ayfer kütahyadayım ben .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?