2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağol Ayfercim...kısa da değil kolsuz çıtçıtlı badiyle duruyor..sadece ayağında çorap var dediğin gibi...şimdi baktım daha da düşmüş ateşi...inşallah tekrar yükselmez..
fitil hiç etki etmedi gece...doktor da önermiyoruz ama düşmezse mecburen deneyeceğiz demişti...

nerde oturuyordun canım sen? kardeşin nerde oturuyor bir ara yine kaçarsın senin içinde buluşuruz

Yerim onun bıdı bıdılarını, maaşallah kuzuya...
Hemen iyileşsin inşallah bitanem.

Ne tarafa geliyorsunuz Ayşegül?

tamam teyzesi öperim..Aferin Hilal kuzuma da

nerde oturuyordun canım sen? kardeşin nerde oturuyor bir ara yine kaçarsın senin içinde buluşuruz

heh evet buluşalım evet evet

oğluş bey kırk dakika salladıktan sonra yarım saat dahi uyumadı neyse bugün hazır biraz güneş görmüşken dışarı çıkalım, iyi muhabbetler bayanlar

ben geldimmmmm sipora gittim öğlen diyet yemeemi yedim ve sizlerleyimm
iki gündür neden sinirlisin derseniz herşeye yardımcı kadın bana iyilik olsun die çamaşır yıkaış ve en sevdiğim kıyafetlerimin ağzını yüzünü kaydırmış eltim bebeğe bakarken kafasına göre takımaya başladı ki kendisine çok yüz verdiğime karar verdim bende minnet duyuyorum gönlü olsun istiyorum ama bizimki çingeneye beylik vermişsin hikayesine döndü yazın kayınvalidemlerde kalma stresi şimdiden bastı pazar ordaydık ve ben geçen yazı dün gibi hatırlıyorum offf offf eserle ilişkimiZi toparlamaya çalışıyoruz ikimizde çok çaba gösteriyoruz ama çok başarılı olduğumuz söylenemez yinede çabamız takdire değer hafta sonu anneme kaçıcam 2 gün kafa dinlicem pazar günü de esere antakyaya gel bebeği anneme bırakıp sinemaya yemeğe fln gideriz dedimkabul ederse bize de iyi gelir ilgi bekliyor kocaman adam ilgi gösterelim biraz sıkıldım bunaldım bahar geldi beğendiğim kıyafetlere sığamırum lipo kasıma kaldı işler yığıldı bu işler maaşa yansımıyor sinirleniyorum ben en iisi saçım boyatayım evet evet boyatayım
MERO OKU BAK GETİRME BENİ ORAYA

ayfer kütahyadayım ben .
burcu kardeşim kartalda askeri lojmanlarda kalıyo onlarda kalacağız yarın gezmek için kadıköye geleceğiz ,ctesi günü karşıda oluruz muhtemelen

ayfer sizlerle bulusmayı ben de cok isterim hepiniz cok tanıdıksınız hiç görmesem de, inşallah bi daha geldiğimde bulusma denk gelirse katılırım aranıza oğluşumla

Ayşegül burnumun dibine geliyormuşsun yafu :)

Ben Bostancı'da oturuyorum.

şöyle 3-5 gün kalsam hepiniz görmek bulusmak isterim .. sabah eşim diyo ki orada akraban cok 1 hafta kalırsın artık. işim olmasa 1 ay kalırım şekerim dedim.akraba cok tamam da bir sürü arkadaşım var benim dedim hatta oğlumun bile arkadaşları var doğru diyo mart anneleri var bi de ,o bile öğrenmiş

slm kızlar nasılsınız
biz henüz düzelemedik serhan burnu tıkalı olduğu için gece kaç kez uyandı bilmiyorum o uyuyamadıkca benim içim sızlıyo resmen ne yaptıysam geçmedi bi türlü zaten normalde 9:30 da uyur dün 11 de zorla uyuyabildi yavrum bende hastayım boğazlarım ağrıyo yutkunamıyorum birde üstüne öksürük başladı sinir oluyorum inşallah geçer ben düzelmesemde oğlum iyi olsun en azından burnu tıkanmasın artık çocuğum nefes alamıyo

nihan da hasta olmuş sanırım çok geçmiş olsun kuzuma allahım bütün bebişlere acil şifalar versin inşallah

kartal bize yakın bir dahakine gelmeden haber ver canım da yapalım buluşma aynen sizde öylesiniz hele tanıdıkça Öznur gibi bende görüşmek için can atıyorum....

Hanife, çok geçmiş olsun Nihan kuzuma..
Fitilden 3-4 saat sonra şurup veriyorum ben İklime, bizim doktorda fitille şurubu aynı anda değilde dönüşümlü olarak kullan demişti, fitili genelde gece yapıyordum, 6 saat süre ile etki ediyordu..

Esincim, epey için dolmuş senin, Allah kolaylık versin, bir kere gıcık kaptın mı bişeylere herşey gözüne batıyor insanın, umarım en kısa zamanda yoluna girer ve herşey istediğin gibi olur..

Fatma-Selin prensesimden haber alanınız var kaç gündür yoklar merak ettim....

Serhan paşam benim ne oldu sana ? doktora göster istersen yada ara ne yapabilirim diye....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…