2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kartal bize yakın bir dahakine gelmeden haber ver canım da yapalım buluşma aynen sizde öylesiniz hele tanıdıkça Öznur gibi bende görüşmek için can atıyorum....

ok inşallah bi daha ki sefere bu arada kozyatağında mothercarenin outleti varmış gittinizmi hiç ist bi arkadasımla konustum şimdi inanılmaz ucuz dedi bi ziyaret edeceğim bakalım o magazayı :))) 44 tl etiketli sandaleti 5 tl ye almıs cocuguna

Geçmiş olsun Seyhan hem sana hem de kuzuya..
İnşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz, havalardan böyle oluyor sanırım, sırayla herkes hasta olmaya başladı yine..

kızımı uyuttum ders çalışmam artı buzdolabını temizlemem lazım ama hiiiiçç bişey yapasım yok böle bi kös köslük war üstümde:) gülşan patronunun karısı çalışıomu

Fatma-Selin prensesimden haber alanınız var kaç gündür yoklar merak ettim....

Serhan paşam benim ne oldu sana ? doktora göster istersen yada ara ne yapabilirim diye....

sağol ayfer teyzesi doktora gidecek kadar halsiz yada ne bileyim ateşi falan yok sadece burnu tıkanıyo akıyodu şimdi tıkanmaya başladı bende aferin veriyorum sabah akşam birde ıhlamur yapıyorum zorlada olsa içiriyorum yemesinde falan da bi sıkıntısı yok salı zaten gidicez doktora aşı için aslında yine götürürüz ama eşim her zaman izin alamıyo bende burdan biyere kımıldayamıyorum araba yok bişey yok uyuz oluyorum zaten buraya

Geçmiş olsun Seyhan hem sana hem de kuzuya..
İnşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz, havalardan böyle oluyor sanırım, sırayla herkes hasta olmaya başladı yine..

sağol canımcım serhan bana göre daha iyi çok şükür evet havalardan oluyo bi iyi bi kötü temiz hava alalım diye çıkıyoruz rüzgar soğuk güneş var ama maşallah burada bi rüzgar esiyo uçuyoruz resman gerçi çıkarmıyorum öyle olunca ama yinede olan oluyo maalesef

Slm teyzeleri pelin de hasta oldu, gece hiç uyumadık. 38 derece ateşi var, düşmüyor. Şimdi dr dan geliyoruz,tahlil sonuçları 1saate çıkacakmış. Serhan kuzuma da geçmlş olsun.
Fatma-Selin prensesimden haber alanınız var kaç gündür yoklar merak ettim....

Serhan paşam benim ne oldu sana ? doktora göster istersen yada ara ne yapabilirim diye....
fatmanın nicki gri görünüyor, dün ben de sordum, üyeliğini iptal etmiş olabilir dediler

mart bebikleri hepbirden hasta oluyo acaba pc den mi bulaşıyoiğrenç bi espiriydi farkınayım SERHAN PELİN VE NİHAN kuzulara çok geçmiş olsun bi an önce iyleşsinler koşsunlar gülsünler

selam....
serhan nihan pelin bebelerimize gecmiş olsun..tam hastalık havaları..
hanife fitil 8 saat aralıklarla verilebilio cnm (3 gün)..eger düşmez ise 3 saat gectkten sonra agrı kesici şurup ta verilebilio..
bende antibiotik kullanmaya devam ediorum 5 günlük bi antbitik vermişti bugün 3.gün..hafifledi biraz..yanı sıra alerji surubuda kullanıorum akşamları..bakalım gecmezse tekrar kontrole gidicez..

Ah canım ya Nihan da mı hasta Geçmiş olsun.
Fitil ve şurubu dönüşümlü kullanmak gerekiyomuş Hanifecim. Ben dün gece sabaha kadar epey bi araştırma yaptım:))) Ben de senin gibi geçeyi sıfır uykuyla tamamladım, Pelin de aynı Nihan gibi gözünü açamadan uyudu ateş yüzünden. (( Daha dr sonuçlarımız çıkmadı ama bizimki de üst solunum yolları enfeksiyonu ve diş gibi.. İşin kötüsü bana da bulaştırdı.. İkimiz de berbat haldeyiz..

Peline de geçmiş olsun Kıymetcim, acil şifalar diliyorum, İklim de henüz atlatamadı ama geçen haftaya nazaran daha iyi, ara ara ateşi çıkıyor, mızmızlığa aynen devam..
Yaz gelse de rahatlatasak yaa, ben havalardan böyle olduklarını düşünüyorum..

[B]esin tam bahar depresyonuna girdin girecen..yol yakınken gel çık şu batagın içinden..bardagın dolu tarafına baaaak hem eltoşun naaaptı merak ettim..?[/B]

pelin bebik de hasta geçmiş olsun canım ne oldu kuzulara gelsin artık şu bahar yaz kurtulalım şu hastalık havasından
serhan 3 kez uyandı ama kalkmak istemiyo tekrar sallayıp yatırıyorum 2 saat 15 dk oldu uyuyo gece düzgün uyuyamadı yavrum şimdi uyuyo

aaa fatma neden kapatmış kk ve faceyi(

geldik dr.dan herşey yolunda kızlar sıpam dönmüş baş aşağı sorun yok
2220gr olmuş ceryden 300gr fazla görünüyor şuan tombiş tombişti yanakları:))
bu dönem daha fazla kalsiyum almam gerekiomuş.. öyle işte şööle bi geçmişe bakayım bana selam werenler olmuşmu sabahtan
sonrada doğru ewe, tarafiğe kalmadan bu arada twitterda hesabı olanlarda beni eklesin lennn
ikinci soyadımı yazın hasretin yanına yani akk.y.n acık yazmiiim aylin korkuttu beni goggle falan didi:)))

tabi yaa yazmayın öle açık açık google ı war şeyi war:) tosun paşa gelio desene. e çok kilolu olursada dooramazsın dikkatli ye hasretcan.süt iç bol bol yarım yağlı iç ama. yogurt ye oda yrm yağlı olsun peynir ve yumurtaya bin:)

herkese çok slmı var bir süre böyle olucakmış canım yüzyüze buluştuğumuz bir zaman anlatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…