- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #109.321
kartal bize yakın bir dahakine gelmeden haber ver canım da yapalım buluşma aynen sizde öylesiniz hele tanıdıkça Öznur gibi bende görüşmek için can atıyorum....
Fatma-Selin prensesimden haber alanınız var kaç gündür yoklar merak ettim....
Serhan paşam benim ne oldu sana ? doktora göster istersen yada ara ne yapabilirim diye....
Geçmiş olsun Seyhan hem sana hem de kuzuya..
İnşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz, havalardan böyle oluyor sanırım, sırayla herkes hasta olmaya başladı yine..
fatmanın nicki gri görünüyor, dün ben de sordum, üyeliğini iptal etmiş olabilir dedilerFatma-Selin prensesimden haber alanınız var kaç gündür yoklar merak ettim....
Serhan paşam benim ne oldu sana ? doktora göster istersen yada ara ne yapabilirim diye....
selam
geçmişe bakamıyorum...Nihan hasta oldu teyzeleri...salı gecesinden beri ateşi var...gece şurup verince düşmütü ateşi...dün ben okuldayken yine çıkmış 38 di geldiğimde...eşim şurup vermişti ama işe yaramamış...ılık duş aldırdım...biraz rahatlayıp uyudu ama uynadığında 39.5tu ateşi..hemen doktora gittik tabi...boğaz enfeksiyonu dedi...şurupların yanında fitil de verdi...dün gece yatmadan koydum fitili ama hiç düşmedi ateşi 38di gece boyu...hiç uyayamadm tabi sürekli kontrol etekten...ama Nihan bir güzel uyudu ateşine rağmen...
bugün de henüz normale dönemedi 37-37.5 arası ateşi..fitili 12 saatte bir demişti doktorumuz...prospektüsünde parasetamol içren başka ilaçlarla kullanılmamalı yazıyor...o yüzden dün gece fitil koyunca şurup vermemiştim...doğru mu yaptım...yoksa dozlar hafif olduğu için bir kaç saat sonra yine şurup versem olur mu?
doktora sormak aklıma gelmedi o an...daha önce fitil kullanmamıştık.
Slm teyzeleri pelin de hasta oldu, gece hiç uyumadık. 38 derece ateşi var, düşmüyor. Şimdi dr dan geliyoruz,tahlil sonuçları 1saate çıkacakmış. Serhan kuzuma da geçmlş olsun.
fatmanın nicki gri görünüyor, dün ben de sordum, üyeliğini iptal etmiş olabilir dediler
merveeee beni de mıffakta bulaşıklar beklioooo:18: burası bi kaçış benim için
geldik dr.dan herşey yolunda kızlar sıpam dönmüş baş aşağı sorun yok
2220gr olmuş ceryden 300gr fazla görünüyor şuantombiş tombişti yanakları:))
bu dönem daha fazla kalsiyum almam gerekiomuş.. öyle işte şööle bi geçmişe bakayım bana selam werenler olmuşmu sabahtan
sonrada doğru ewe, tarafiğe kalmadanbu arada twitterda hesabı olanlarda beni eklesin lennn
ikinci soyadımı yazın hasretin yanına yani akk.y.n acık yazmiiim aylin korkuttu beni goggle falan didi:)))
pelin bebik de hasta geçmiş olsun canım ne oldu kuzulara gelsin artık şu bahar yaz kurtulalım şu hastalık havasından
serhan 3 kez uyandı ama kalkmak istemiyo tekrar sallayıp yatırıyorum 2 saat 15 dk oldu uyuyo gece düzgün uyuyamadı yavrum şimdi uyuyo
aaa fatma neden kapatmış kk ve faceyi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?