2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

[B]esin tam bahar depresyonuna girdin girecen..yol yakınken gel çık şu batagın içinden..bardagın dolu tarafına baaaak hem eltoşun naaaptı merak ettim..?[/B]

valla anacım ben çıkayım die çırpındıkça içine çekiyo bu depresif ruh hali eltimi anlatayım her sabah bebek için yemek pişirip götürüyorum neden dersen eti sebzesini düzenli yesin eltim pişiriri pişiremez ona ezyet olmayalım die ama o naapıyo yedirdim yemedi bende çocuklar tost yiyodu ona da yaptım dio bir iki uyardım en son önceki gün çocuklar dışardan ciğer kavurma almış onu yiyomuş ondan yedirmiş başımdan aşağı kanar sular döküldü onu geçtim benimki her zaman iştahsız aralada bişey yedirme acıksın doğru dürüst yemek yesin diyorum ne zaman gitsem elinde pasta kurabiye meyve bii var e bööle oluncada yemiyo tabi ben neden yemedi die kızacam biliyo bu sefer ben gelmeden zorla yediriyo tabi çocuk tiksiniyo yoğurdu çok severdi bu yüzden 10 gündür yediremiyorum tiksinmiş yavrum dün halası uğramış giderlerken arkasından ağlamış alıp bana getirmişler üzerinde bi eşofman altı bi atlet dedim donacak çocuk e ağladı e ağlar çocuk bu hadi geldiniz bari üstüne bişi alın sonra bide karşıma geçip ağlayarak bişeyler yaptırabildiğini öğrendi daha disiplinli ol demez mi sabah al ayağının altında çiğne ya sabır ya sabır

tosun paşa geliyor maşallahhhhhhhh ulaş'a krampların olması diyedir ama kalsiyum da bende kabızlık yapmıştı bir dönem...

kızım bi bucuk saattir uyuyo ben biton iş yapabilirdim ama yapmadım ööle kös kös oturdum sonrada pişman oluorm işte! ahanda oldum!

yok be o kadar değil dr 3500 ciwarı doğar dedi 4 olmaz tahminimce korkma dedi:)
yumurta yiorum zaten hergün.. şu 1 haftadır az yedim ama ha toplanma, ha dükkan satışı v.s.

Allah sabır versin sana ben bile cok sinir oldum kimse bizler kadar düşünmüyo işte yavrularımızı ((

çok kötü bir durum gerçektende başka kimseyi bulamazmısın canım hep böyle gidemez

hasretcim maşallah tosbike gözün aydın dönmüş de hayırlısıyla sağsalim kavurşursunuz birbirinize inşallah canım bol bol süt yoğurt yumurta ama beyazını da ye ben sevmem meselaaa
anladım ayfercimm

ayy bende uyuz oldum valla işte yakının olunca da bişey diyemiyosun fazla inşallah düzelir sen bikaçkez daha anlat uyar bakacak başka kimse de yok sanırım dimi

yumurta yiorum zaten hergün.. şu 1 haftadır az yedim ama ha toplanma, ha dükkan satışı v.s.

aa sabah gördüm ama yazamadım canım hayırlısı olsun dükkanın satışı olmuş evinde işleri azalmış güle güle oturursunuz inşallah

Hoşgeldin Merocum..
Aman o ayakta uyutma-sallama olayını unutturdum ya İklime, şükürler olsun..
Ayağında derman kalmıyor insanın...
Epey uğraşmışsın sende, bacakların uyuşmadı mı?
nasıl unutturdun bende denesem çok mu geç kaldık acaba(
ewet canım sonunda satıldıııı
inşallah hayırlısı olur
saol canım, önümüzdeki hafta sonu taşınırım kısmetsee
bnce wermende sorun olmaz dediğin gibi zaten dozları hafiftir..
çok geçmiş olsun bu gece atessiz gecer umarım..
felaket walla annem bile şuan diyo buna nolmuş böyle bu kadar değildi.. her gördüğünde daha azmış luyo cery

ewet taktik güzel canım bnde cereni genelde öyle uyutuyorum.. sütü bitirdiğinde hala tam dalmamışsa 1.2 dakika sallıyorum..sütü bitirip enerji depoluyo we tam gaz dewam ediooo
bazen yok tabi olmuyo

salla babam salla

ebruuu mamur nerde uyuyomu totosundan sıtırırmısın bnm için
tezesii uyuyo şuan..antibiotik bayagı uyku verio..ızırırım tabe ..ısırmak deyince bu ara pc nin başındayken bacagımdan ısırmayı adet edindi ..neymiş onuda alacakmışım kucagıma..teknorroji manyagı yeni genclik:))
beni de raporlar bekliyoooo evde ütü varr çamaşı varrrrr offffffffff ama yapasım yok
bana bulaşık deme her türlü işe razıyım..nefret ediorum bulaşıktan
aşkım normal dogummu düşünüosun?:18::18::18:
herşeyin kolayına kaçıyo yani eltoş hanım..off esin kimse anne gibi olamıyo diye boşa demiolar..bakıcı düşünmedinmi hiç aşkım..bunun okulunu okumuş bilgili tecrübeli ..? peynir ve yumurtaya bin he ben hamileyken genelde çiğ köfteye bindim acılı acılı vallahi sadece buna aşerdim..:44:
kızım bi bucuk saattir uyuyo ben biton iş yapabilirdim ama yapmadım ööle kös kös oturdum sonrada pişman oluorm işte! ahanda oldum!
ben kalktım sırf bulaşıktan kaçmak için yatak odamı toparladım sankim orayı başka abiri gelip deüzeltecek gibi..

aa sabah gördüm ama yazamadım canım hayırlısı olsun dükkanın satışı olmuş evinde işleri azalmış güle güle oturursunuz inşallah
ewet canım yarın son olarak telefonları dewrediyorum we bitiyor:)
ewet canım herşeyin sorunsuz ilerlemesi çok güzel..
şükür rabbime
sanada geçmiş olsun canım hastasın ansırım nstde telden baktım bi gördüm ama yorum yzammıştım:)

tabiisi normal

18::18::18::18:)

hahahh yan tarafta I'lin in bahsettiği belona reklamları cıkıoo HAKKAT BU HATUNA HİÇ YAKIŞMAMIŞ yataktada iyilermiş olayı tecavüzcü coşkun oynatılsaydı neyse

ben kaçıyor kızlaaarrrr:) ceke sölemedim şimdi onun yanına uğrasam we söylesem süpriz desem??
böylece bu yüktende kurtulurum

çok kötü bir durum gerçektende başka kimseyi bulamazmısın canım hep böyle gidemez

yok canlar başka birini bulma şansım maalesef yok mecburum yani ebrucum burd ööle profosyonel bakıcı ne gezer bulduğum en olabilir bakıcı 17 yaşında daha kendi çocuk bi kızdı bide her halinden asabiyet akan bi teyze buldum yani olmadı ama bööle de olmuyor çocuğum büyüyor aklı eriyor dağınık pasaklı bi çocuk oluyor ha allah için çok seviyo eltim ama bu kadar biliyo kendi çocuklarını böyle büyütmüş kenisi de köyde büyümüş bu kadar biliyo yani yapabileceğim hiçbişey yok anca üzülüyorum

Çok çalıştım bugün yine :)
Hasret maaşallah Ulaş'a, her şey yolunda bak, o kadar tırstığına değdi mi :)

Esintoş seni çok iyi anlıyorum, kendin bakmadığın sürece hep seni delirten bişeyler oluyor arkadaşım, seninki en fenası olmuş, ama başka birini de bulamam diyorsun, mecbur göz yumacaksın. Ara sıra tatlı tatlı uyarmaya devam et yine.

Hasret, dükkanı satmışsınız, hayırlı olsun, çok sevindim senin adına..
Azman Cery i uyku konusunda ikna edebilir misin bilmiyorum ama İklim de ilk bir hafta zorlandı sonra alıştı, şimdi uykusu gelince kendisi yastığı getirip eee eee diyor, hatta bazen sızıp kalıyor..
Yatağa yatırıp bende yanına uzanıyorum, bir süre yüzümle saçımla oynuyor sonra dalıyor uykuya..
Ulaş gelmeden inşallah Cery de alışır, senin için zor olacak yoksa..
Ulaş a da maşallah bu arada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…