- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #109.361
yok canlar başka birini bulma şansım maalesef yok mecburum yani ebrucum burd ööle profosyonel bakıcı ne gezer bulduğum en olabilir bakıcı 17 yaşında daha kendi çocuk bi kızdı bide her halinden asabiyet akan bi teyze buldum yani olmadı ama bööle de olmuyor çocuğum büyüyor aklı eriyor dağınık pasaklı bi çocuk oluyor ha allah için çok seviyo eltim ama bu kadar biliyo kendi çocuklarını böyle büyütmüş kenisi de köyde büyümüş bu kadar biliyo yani yapabileceğim hiçbişey yok anca üzülüyorum
esin 1 sene daha idre et bakalım..2 yaşından sonra kreşe verirsin cemyi..işten ayrılıp kendin bakmayı düşünmüosun dimi?
Hanifem çok geçmiş olsun canım((
slm kızlar nasılsınız
biz henüz düzelemedik serhan burnu tıkalı olduğu için gece kaç kez uyandı bilmiyorum o uyuyamadıkca benim içim sızlıyo resmen ne yaptıysam geçmedi bi türlü zaten normalde 9:30 da uyur dün 11 de zorla uyuyabildi yavrum bende hastayım boğazlarım ağrıyo yutkunamıyorum birde üstüne öksürük başladı sinir oluyorum inşallah geçer ben düzelmesemde oğlum iyi olsun en azından burnu tıkanmasın artık çocuğum nefes alamıyo
nihan da hasta olmuş sanırım çok geçmiş olsun kuzuma allahım bütün bebişlere acil şifalar versin inşallah
Hanife, çok geçmiş olsun Nihan kuzuma..
Fitilden 3-4 saat sonra şurup veriyorum ben İklime, bizim doktorda fitille şurubu aynı anda değilde dönüşümlü olarak kullan demişti, fitili genelde gece yapıyordum, 6 saat süre ile etki ediyordu..
Esincim, epey için dolmuş senin, Allah kolaylık versin, bir kere gıcık kaptın mı bişeylere herşey gözüne batıyor insanın, umarım en kısa zamanda yoluna girer ve herşey istediğin gibi olur..
mart bebikleri hepbirden hasta oluyo acaba pc den mi bulaşıyoiğrenç bi espiriydi farkınayım SERHAN PELİN VE NİHAN kuzulara çok geçmiş olsun bi an önce iyleşsinler koşsunlar gülsünler
selam....
serhan nihan pelin bebelerimize gecmiş olsun..tam hastalık havaları..
hanife fitil 8 saat aralıklarla verilebilio cnm (3 gün)..eger düşmez ise 3 saat gectkten sonra agrı kesici şurup ta verilebilio..bende antibiotik kullanmaya devam ediorum 5 günlük bi antbitik vermişti bugün 3.gün..hafifledi biraz..yanı sıra alerji surubuda kullanıorum akşamları..bakalım gecmezse tekrar kontrole gidicez..
Ah canım ya Nihan da mı hastaGeçmiş olsun.
Fitil ve şurubu dönüşümlü kullanmak gerekiyomuş Hanifecim. Ben dün gece sabaha kadar epey bi araştırma yaptım:))) Ben de senin gibi geçeyi sıfır uykuyla tamamladım, Pelin de aynı Nihan gibi gözünü açamadan uyudu ateş yüzünden.(( Daha dr sonuçlarımız çıkmadı ama bizimki de üst solunum yolları enfeksiyonu ve diş gibi.. İşin kötüsü bana da bulaştırdı.. İkimiz de berbat haldeyiz..
nasıl unutturdun bende denesem çok mu geç kaldık acaba(
ewet canım sonunda satıldıııı
inşallah hayırlısı olur
saol canım, önümüzdeki hafta sonu taşınırım kısmetsee
bnce wermende sorun olmaz dediğin gibi zaten dozları hafiftir..
çok geçmiş olsun bu gece atessiz gecer umarım..
felaket walla annem bile şuan diyo buna nolmuş böylebu kadar değildi.. her gördüğünde daha azmış luyo cery
ewet taktik güzel canım bnde cereni genelde öyle uyutuyorum.. sütü bitirdiğinde hala tam dalmamışsa 1.2 dakika sallıyorum..sütü bitirip enerji depoluyo we tam gaz dewam ediooo
bazen yok tabi olmuyo
salla babam salla
sizi gidi işkolikler burcu 1 sen 2...yok canım aslında en baştan ona karar versem oludu ama bu saatten sonra olmaz maalesef bi kere patron beni yetiştirmek için uğraştı u saatten sonra yeniden yetiştirmek zorunda kalır ki yarı yolda bırakmış olurum sonra ben lisans almaya çalışıyorum şu an bırakırsam lisans alamam ve bu iş burada biter 30 yaşından sonrada yeni bir iş yeni bi sektör beni kim naapsın seneye becerebilirsem kendi ofisimi açıcam o zaman oğlumu yanıma alıcam
çok sağolun arkadaşlar...yine çıktı taeşi...yine uyudu...ayağımda kaldı kıpırdatınca ağlıyor...bacaklarım yandı...o erece sıcak kuzum...inşallah bugün son olur...hırpalandı kuzum...
tüm hasta bbeklerimiz çabuk iyileşir inşallah...
Hasretcim Ulaşa maşallahhayırlısıyla gelsin...dükkan satılmış hayırlı olsun..
sizi gidi işkolikler burcu 1 sen 2...
şakabi yana iş konusunda haklısın..inşallah düşüncelerini gercekleştirir ogluşunuda yanına alırsın canm.genede bakıcı raştrmayı ihmal etme derim kulagın delik olsun..bi taraftanda sürekli izah et eltini söyle çekinme kalp kıracak degilsin ya uygun bi dilleşunu şiöle bunu böle yap de..her anne gördüğün gibi farklı ama birazda yön vermek senin elinde..
aaa en önemli şeyi unuttum,Alpiş sünnet olacak.doktor biran önce yapalım ve olası enfeksiyonlarında önüne geçelim dedi.bu ay içinde hallederiz muhtemelen.pipili oğluşun pipisinden azıcık gidecek
aaa en önemli şeyi unuttum,Alpiş sünnet olacak.doktor biran önce yapalım ve olası enfeksiyonlarında önüne geçelim dedi.bu ay içinde hallederiz muhtemelen.pipili oğluşun pipisinden azıcık gidecek
oldu da bitti MAŞALLAH mı diyicez paşamabencede erken yaptır ki enfeksiyon kapmasın paşam
hadi hayırlı olsun ööle azıcık gitmicek sünnetten önce bereket tanrısı gibiydi olum şimdi minik bi badem tanesi kaldı orda
Esintoş, Rabbim yardımcın olsun, zor bir durum, bir an evvel çözüme kavuşursun inşallah..
Yazgıcan, maşallah Alp paşaya, sünnet te olacakmış, hayırlı olsun..
20 lik dişler beni de mahvetmişti, iyi bilirim o ağrıyı, antibiyotik içince geçiyor ağrısı sonrada çekiyorlar zaten..
Sümeyra hoşgeldin, bizde seni özlemiştik, kuzu nasıl, sen nasılsın?
Selam kızlarr çoookkkk özledimmm sizleriii yaaa
biz geldik.doktor kontrolümüz ve benim diş muayenemden döndük.
Alpiş in idrarını verdik,sonuç pazartesi çıkacak.doktor bence geçmiş gibi kilo alımından falan öyle görünüyor,ama 6 ay boyunca ayda birkez yinede bakacağız dedi,gayet sağlıklı bir oğlum olduğunu söyledibunun dışında uyumuyor hala dedim,spiraktini sordum,verebilirsin dedi,ama manyak anası almadı.kontrol sırasında ve öncesinde Alp kıpır kıpır ve sürekli bağırdığı için adam çok asabi dedi ve sen artık ikinciyi düşünmezsin dedi bende hayır,düşünmüyorum,düşünmeyeceğim dedim.
benim dişçi mevzusuna gelince çekmedi,antibiyotik verdi,pazartesi çekecek.ağrıyı yapan çürük değil,20 lik dişimmiş meğerse.ne sinir bir diş yaa,çıkmadı çıkmadı bir çıktı ağzımın düzenini bozdu,gereksiz şey,pehh:95:
hg kuzucan..davullu zurnalı yapmıycanmı sünnet düğününü.. 20lik dişler cok cabuk arıza yapıoaaa en önemli şeyi unuttum,Alpiş sünnet olacak.doktor biran önce yapalım ve olası enfeksiyonlarında önüne geçelim dedi.bu ay içinde hallederiz muhtemelen.pipili oğluşun pipisinden azıcık gidecek
nappsın iyi has ama elinden de gelen bu herhal..ama ne olursa olsun emegi geciyo işte esin sanada helal olsun degerini biliosun..azıcık daha idare edecen o halde..bi şekilde büyüyecekler korkma sen bi şekilde gene şekillendiriri yön verirsin ogluşunun egitimine..herşey huy suy bi kenara sadece beslenme düzeni konusunda uyar bence uyar derken izah et ya..ya sürekli bakıyorum bakıcı herkesin haberi var herkese de hüsniyeye çok yük olduk bi bakıcı bulalım diyorum onunda kalbiini kırmak istemiyorum kırmam asla çünük çocuğuma çok emeği geçiyor verdiğim paraya ihtiyacı da yok biz zor durumda kalmayalım diye bakıyor beni de sever ha bende onu çok severim çok saf temiz bi insandır benden ne istese yaparım geçen cumartesi benim oğlumla başbaşa geçirdiğim tek gün o rica etti die akşama kadar şöförlüğünü yaptım gık demedim surat yapmadım çünkü hakediyo ama konu oğlum olunca olmuyo çok üzülüyorum
Selam kızlarr çoookkkk özledimmm sizleriii yaaa
selam kızlarr çoookkkk özledimmm sizleriii yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?