2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

esin 1 sene daha idre et bakalım..2 yaşından sonra kreşe verirsin cemyi..işten ayrılıp kendin bakmayı düşünmüosun dimi?

esin 1 sene daha idre et bakalım..2 yaşından sonra kreşe verirsin cemyi..işten ayrılıp kendin bakmayı düşünmüosun dimi?

yok canım aslında en baştan ona karar versem oludu ama bu saatten sonra olmaz maalesef bi kere patron beni yetiştirmek için uğraştı u saatten sonra yeniden yetiştirmek zorunda kalır ki yarı yolda bırakmış olurum sonra ben lisans almaya çalışıyorum şu an bırakırsam lisans alamam ve bu iş burada biter 30 yaşından sonrada yeni bir iş yeni bi sektör beni kim naapsın seneye becerebilirsem kendi ofisimi açıcam o zaman oğlumu yanıma alıcam

Hanifem çok geçmiş olsun canım ((

mart bebikleri hepbirden hasta oluyo acaba pc den mi bulaşıyoiğrenç bi espiriydi farkınayım SERHAN PELİN VE NİHAN kuzulara çok geçmiş olsun bi an önce iyleşsinler koşsunlar gülsünler

çok sağolun arkadaşlar...yine çıktı taeşi...yine uyudu...ayağımda kaldı kıpırdatınca ağlıyor...bacaklarım yandı...o erece sıcak kuzum...inşallah bugün son olur...hırpalandı kuzum...
tüm hasta bbeklerimiz çabuk iyileşir inşallah...

Hasretcim Ulaşa maşallahhayırlısıyla gelsin...dükkan satılmış hayırlı olsun..

sizi gidi işkolikler burcu 1 sen 2...
şakabi yana iş konusunda haklısın..inşallah düşüncelerini gercekleştirir ogluşunuda yanına alırsın canm.genede bakıcı raştrmayı ihmal etme derim kulagın delik olsun..bi taraftanda sürekli izah et eltini söyle çekinme kalp kıracak degilsin ya uygun bi dilleşunu şiöle bunu böle yap de..her anne gördüğün gibi farklı ama birazda yön vermek senin elinde..

çok geçmiş olsun balıma yaa inşallah dişinde belirtisi olur canım boğaz enfeksiyonu dedin hava da işte her türlü mikrop var...

biz geldik.doktor kontrolümüz ve benim diş muayenemden döndük.
Alpiş in idrarını verdik,sonuç pazartesi çıkacak.doktor bence geçmiş gibi kilo alımından falan öyle görünüyor,ama 6 ay boyunca ayda birkez yinede bakacağız dedi,gayet sağlıklı bir oğlum olduğunu söyledibunun dışında uyumuyor hala dedim,spiraktini sordum,verebilirsin dedi,ama manyak anası almadı.kontrol sırasında ve öncesinde Alp kıpır kıpır ve sürekli bağırdığı için adam çok asabi dedi ve sen artık ikinciyi düşünmezsin dedibende hayır,düşünmüyorum,düşünmeyeceğim dedim.
benim dişçi mevzusuna gelince çekmedi,antibiyotik verdi,pazartesi çekecek.ağrıyı yapan çürük değil,20 lik dişimmiş meğerse.ne sinir bir diş yaa,çıkmadı çıkmadı bir çıktı ağzımın düzenini bozdu,gereksiz şey,pehh:95:

aaa en önemli şeyi unuttum,Alpiş sünnet olacak.doktor biran önce yapalım ve olası enfeksiyonlarında önüne geçelim dedi.bu ay içinde hallederiz muhtemelen.pipili oğluşun pipisinden azıcık gidecek

ya sürekli bakıyorum bakıcı herkesin haberi var herkese de hüsniyeye çok yük olduk bi bakıcı bulalım diyorum onunda kalbiini kırmak istemiyorum kırmam asla çünük çocuğuma çok emeği geçiyor verdiğim paraya ihtiyacı da yok biz zor durumda kalmayalım diye bakıyor beni de sever ha bende onu çok severim çok saf temiz bi insandır benden ne istese yaparım geçen cumartesi benim oğlumla başbaşa geçirdiğim tek gün o rica etti die akşama kadar şöförlüğünü yaptım gık demedim surat yapmadım çünkü hakediyo ama konu oğlum olunca olmuyo çok üzülüyorum

aaa en önemli şeyi unuttum,Alpiş sünnet olacak.doktor biran önce yapalım ve olası enfeksiyonlarında önüne geçelim dedi.bu ay içinde hallederiz muhtemelen.pipili oğluşun pipisinden azıcık gidecek

oldu da bitti MAŞALLAH mı diyicez paşama bencede erken yaptır ki enfeksiyon kapmasın paşam

hadi hayırlı olsun ööle azıcık gitmicek sünnetten önce bereket tanrısı gibiydi olum şimdi minik bi badem tanesi kaldı orda

oldu da bitti MAŞALLAH mı diyicez paşama bencede erken yaptır ki enfeksiyon kapmasın paşam

yaptırıcaz ayfer teyzesi,birilerine anlatabilseydim derdimi bugüne kadarda beklemeyecektik ama işte

hadi hayırlı olsun ööle azıcık gitmicek sünnetten önce bereket tanrısı gibiydi olum şimdi minik bi badem tanesi kaldı orda

manyaksın esintoş.olsun güzelim,birşey diyecektim ama demiycem,sen anladın onu.

Esintoş, Rabbim yardımcın olsun, zor bir durum, bir an evvel çözüme kavuşursun inşallah..

Yazgıcan, maşallah Alp paşaya, sünnet te olacakmış, hayırlı olsun..
20 lik dişler beni de mahvetmişti, iyi bilirim o ağrıyı, antibiyotik içince geçiyor ağrısı sonrada çekiyorlar zaten..

Sümeyra hoşgeldin, bizde seni özlemiştik, kuzu nasıl, sen nasılsın?

sağol canım,inş. geçsin yaa,çok canım yanıyor.pazartesi çeksin hiç itirazım yok.

hg kuzucan..davullu zurnalı yapmıycanmı sünnet düğününü.. 20lik dişler cok cabuk arıza yapıo
nappsın iyi has ama elinden de gelen bu herhal..ama ne olursa olsun emegi geciyo işte esin sanada helal olsun degerini biliosun..azıcık daha idare edecen o halde..bi şekilde büyüyecekler korkma sen bi şekilde gene şekillendiriri yön verirsin ogluşunun egitimine..herşey huy suy bi kenara sadece beslenme düzeni konusunda uyar bence uyar derken izah et ya..
Selam kızlarr çoookkkk özledimmm sizleriii yaaa

sümoşş hg..

bu arada bu sabah bim e gittim..3 4 yaşlarında sanırım bi kız cocugu annesi şekerli jelibon almadı ona diye yıktı marketi..ananeside ynında ve ananeee ananeeee diye aglıyo resmen..belliki ananeye lafı gecio..kadında sırf etrafa rezil olmayım diye almak zorunda kaldı ..napıcaz anacım bizzz..

ata da haftaya sünnet olucak büyük ihtimal :))
bugün dr a geldiğinde uğrarsın diye düşündüm ama pazartesi dr gelirseniz tel çaldır ben 5 dakika yanınıza gelirim alp paşamı özledim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…