- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #109.381
Herkese günaydın
Dün çok yoğundum ama hiçbi iş yapamadım böyle tuhaf bir gündü, bugün burda daha aktif olabilmeyi planlıyorum.
Pınar sanal m.rkete baktım indirimden bahsetmiyor?
Esin eltine sinir oldum,daha önce de aynı şikayetlerden yakınıyordun o kadını değiştiremezsin,çoğu anne böyle, çocuklarını bizim kadar özenen kaç anne var sanıyorsun? hasbel kader büyüyor binlerce çocuk.
Dün oğluşa su çiçeği aşısı vurdurttuk,ateş falan yapmadı düşünenlere duyurulur,sağlık ocağını bir kez daha tebrik ettim,bakıcısı götürmüştü, beni cep telefonundan arayıp oğlunuz bakıcısıyla aşı vurulmaya geldi onaylıyor musunuz diye sordu aile hekimi.:81:
10,5 kg ve 80 cm olmuş,boyu çok uzun olacak demişler, demek sizin 85 cm lik veletleri görseler ne derlerdikilosunu zayıf buluyoruz demiş bakıcısı,hayır gayet iyi 1 ayda 300 gr almış,1 yaşından sonraki bebeklerde daha fazla kilo alımı ileride obeziteye neden oluyor demişler.
Bizden böyle.
Bu arada facede cityvile oynayan var mı diye sormuştummmm
canım sitede falan hicbiryer de yazmıyor.ürünleri sepete atınca goruyorsun indirimleri.niyeyse gizli tutuyolar, ben dun migrosa ugradım calısanlara sordum boyle bir indirim varmıs dogrumu diye, sasırdı siz nerden duydunuz falan dedi. gece 2,5 ta sanal markette fiyatlar yarıya dustu.gecen senede yapmıslar aynı indirimi, hic haberimiz olmadı.
canım sitede falan hicbiryer de yazmıyor.ürünleri sepete atınca goruyorsun indirimleri.niyeyse gizli tutuyolar, ben dun migrosa ugradım calısanlara sordum boyle bir indirim varmıs dogrumu diye, sasırdı siz nerden duydunuz falan dedi. gece 2,5 ta sanal markette fiyatlar yarıya dustu.gecen senede yapmıslar aynı indirimi, hic haberimiz olmadı.
allah allahakülü arabayı mı alsak, daha erken ama en azından %50 indirimli,
ben dün l c w ye gittim,kızlar için neler neler var yahu cıvıl cıvıl, erkekler içinse sabit işte,eşofman gömlek pantolun
allah allahakülü arabayı mı alsak, daha erken ama en azından %50 indirimli,
ben dün l c w ye gittim,kızlar için neler neler var yahu cıvıl cıvıl, erkekler içinse sabit işte,eşofman gömlek pantolun
katılıyorum erkek çocuklar için hiç güzel şeyler yok,sırf bunun için kız yapacam bitaneallah allahakülü arabayı mı alsak, daha erken ama en azından %50 indirimli,
:26: halla halla böyle bir pazarlama stratejisi ilk kez duyuyorum,belkide sadece çalışanlara yöneliktircanım sitede falan hicbiryer de yazmıyor.ürünleri sepete atınca goruyorsun indirimleri.niyeyse gizli tutuyolar, ben dun migrosa ugradım calısanlara sordum boyle bir indirim varmıs dogrumu diye, sasırdı siz nerden duydunuz falan dedi. gece 2,5 ta sanal markette fiyatlar yarıya dustu.gecen senede yapmıslar aynı indirimi, hic haberimiz olmadı.
maaşallah keremitoyaHerkese günaydın
Dün çok yoğundum ama hiçbi iş yapamadım böyle tuhaf bir gündü, bugün burda daha aktif olabilmeyi planlıyorum.
Pınar sanal m.rkete baktım indirimden bahsetmiyor?
Esin eltine sinir oldum,daha önce de aynı şikayetlerden yakınıyordun o kadını değiştiremezsin,çoğu anne böyle, çocuklarını bizim kadar özenen kaç anne var sanıyorsun? hasbel kader büyüyor binlerce çocuk.
Dün oğluşa su çiçeği aşısı vurdurttuk,ateş falan yapmadı düşünenlere duyurulur,sağlık ocağını bir kez daha tebrik ettim,bakıcısı götürmüştü, beni cep telefonundan arayıp oğlunuz bakıcısıyla aşı vurulmaya geldi onaylıyor musunuz diye sordu aile hekimi.:81:
10,5 kg ve 80 cm olmuş,boyu çok uzun olacak demişler, demek sizin 85 cm lik veletleri görseler ne derlerdikilosunu zayıf buluyoruz demiş bakıcısı,hayır gayet iyi 1 ayda 300 gr almış,1 yaşından sonraki bebeklerde daha fazla kilo alımı ileride obeziteye neden oluyor demişler.
Bizden böyle.
Bu arada facede cityvile oynayan var mı diye sormuştummmm
mertle arada sırada olsa bile yatıyoruz bizde sarılarak,normalde yatarken sarılmayı sevmiyorAz önceki mesajımı müdüre basılmak suretiyle kısa kesmek zorunda kaldım
Yazgıcan, Alpiş sünnet olacakmış, hadi hayırlı olsun... Biz iki günlükten beri sünnetliyiz biliyorsun, büyük rahatlık...
Pınar, ben de baktım sanal markete, indirim falan demiyor, pek oyuncak çeşidi de göremedim hatta.
Aylin, Keremito koca adam olmuş, maaşallah... Fotolarını da gördüm, bayıldım saçlarındaki lülelere :)
Ben dün gece Doruk'u ayağımda sallamadan uyuttum, sarılıp uyuduk ikimiz, çok seviyorum bu sıpayı ben bea
Az önceki mesajımı müdüre basılmak suretiyle kısa kesmek zorunda kaldım
Yazgıcan, Alpiş sünnet olacakmış, hadi hayırlı olsun... Biz iki günlükten beri sünnetliyiz biliyorsun, büyük rahatlık...
Pınar, ben de baktım sanal markete, indirim falan demiyor, pek oyuncak çeşidi de göremedim hatta.
Aylin, Keremito koca adam olmuş, maaşallah... Fotolarını da gördüm, bayıldım saçlarındaki lülelere :)
Ben dün gece Doruk'u ayağımda sallamadan uyuttum, sarılıp uyuduk ikimiz, çok seviyorum bu sıpayı ben bea
katılıyorum erkek çocuklar için hiç güzel şeyler yok,sırf bunun için kız yapacam bitane
:26: halla halla böyle bir pazarlama stratejisi ilk kez duyuyorum,belkide sadece çalışanlara yöneliktiriyi oldu söylediğin
maaşallah keremitoyamerti daha 1 yaş aşısına götüremedik malum ameliyattan sonra en az 15 gün bekleyin dediler sonrada burası karıştı bugün sakin olursa götürelim bari
mertle arada sırada olsa bile yatıyoruz bizde sarılarak,normalde yatarken sarılmayı sevmiyor
ben playskool konuskan supurgem (37,5tl) ; pilsan buyuk salıncak (tavana monte edilenlerden, 15tl), hasbro baby alive (kuzenimin bebişine hediye, 37,5 tl), sunger bop bowling seti, playskoolun cesitli arabaları (7,5 tl civarında fiyatları), playskool aktivite kulesi (15 tl), tahta puzzlerdan (2,5 tl), tabu xl 35 tl, kelime avı 22,5 tl, playskool patates kafa (9 tl) vs. bi sürü oyuncak buldum valla. saat 10 da gidip alıcam magazadan.
canım migrosa gidip 1 dakikada alabiliyon migros kartını 1 tl idi fiyatı ensonOrada erkekler için cidden hiç bir şey yok, ben de çok sinirlendim geçenlerde...
C...&..A'da güzel şeyler oluyor erkek çocuklar için, ben hep oradan alıyorum son zamanlarda...
Pınar benim migros kartım yok anacım, ağzımı sulandırdın bıraktın yaw :)
Biz de su çiçeği aşısına gidemedik hala, ben sabahları geç geldiğim için bir de akşam erken çıkamıyorum :)
Doruk seviyor valla, uykuya öyle sarmaş dolaşken dalmaya bayılıyor, ama sonra gidiyor :) Zaten bütün gece öyle uyumuyoruz, dalınca yatağına koyuyorum ben.
,
Anaaam, ben bakmayı mı bilmiyorum ne, dur bir daha bakayım...
Mağazadan almak için de kart gerekiyor muymuş Pınarcım?
canım migrosa gidip 1 dakikada alabiliyon migros kartını 1 tl idi fiyatı enson
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?