2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrr migrosta 22-23-24 nisanda tüm oyuncaklar,kitaplar ve kırtasiye ürünleri %50 indirimlii, sanal markette de gecerli indirim. 400 liralık oyuncagı 200 tl ye aldım ben internetten, cok buyuk bir fırsat bir bakın derim. yaramaz toplar, ilk arabam falan 35 tl ,almayı dusunenler kacırmasın.

Herkese günaydın
Dün çok yoğundum ama hiçbi iş yapamadım böyle tuhaf bir gündü, bugün burda daha aktif olabilmeyi planlıyorum.
Pınar sanal m.rkete baktım indirimden bahsetmiyor?
Esin eltine sinir oldum,daha önce de aynı şikayetlerden yakınıyordun o kadını değiştiremezsin,çoğu anne böyle, çocuklarını bizim kadar özenen kaç anne var sanıyorsun? hasbel kader büyüyor binlerce çocuk.
Dün oğluşa su çiçeği aşısı vurdurttuk,ateş falan yapmadı düşünenlere duyurulur,sağlık ocağını bir kez daha tebrik ettim,bakıcısı götürmüştü, beni cep telefonundan arayıp oğlunuz bakıcısıyla aşı vurulmaya geldi onaylıyor musunuz diye sordu aile hekimi.:81:
10,5 kg ve 80 cm olmuş,boyu çok uzun olacak demişler, demek sizin 85 cm lik veletleri görseler ne derlerdi kilosunu zayıf buluyoruz demiş bakıcısı,hayır gayet iyi 1 ayda 300 gr almış,1 yaşından sonraki bebeklerde daha fazla kilo alımı ileride obeziteye neden oluyor demişler.
Bizden böyle.
Bu arada facede cityvile oynayan var mı diye sormuştummmm

canım sitede falan hicbiryer de yazmıyor.ürünleri sepete atınca goruyorsun indirimleri.niyeyse gizli tutuyolar, ben dun migrosa ugradım calısanlara sordum boyle bir indirim varmıs dogrumu diye, sasırdı siz nerden duydunuz falan dedi. gece 2,5 ta sanal markette fiyatlar yarıya dustu.gecen senede yapmıslar aynı indirimi, hic haberimiz olmadı.

indirim icin migrosun market kartı migros card gerekiyor yalnız, onu soylemeyi unuttum.

allah allah akülü arabayı mı alsak, daha erken ama en azından %50 indirimli,
ben dün l c w ye gittim,kızlar için neler neler var yahu cıvıl cıvıl, erkekler içinse sabit işte,eşofman gömlek pantolun

ben dün l c w ye gittim,kızlar için neler neler var yahu cıvıl cıvıl, erkekler içinse sabit işte,eşofman gömlek pantolun

akülü araba ve bisikletlerde indirim yokmus, oyle demisti migros calısanı.sahidende dusmedi fiyatları.

Az önceki mesajımı müdüre basılmak suretiyle kısa kesmek zorunda kaldım

Yazgıcan, Alpiş sünnet olacakmış, hadi hayırlı olsun... Biz iki günlükten beri sünnetliyiz biliyorsun, büyük rahatlık...

Pınar, ben de baktım sanal markete, indirim falan demiyor, pek oyuncak çeşidi de göremedim hatta.

Aylin, Keremito koca adam olmuş, maaşallah... Fotolarını da gördüm, bayıldım saçlarındaki lülelere :)

Ben dün gece Doruk'u ayağımda sallamadan uyuttum, sarılıp uyuduk ikimiz, çok seviyorum bu sıpayı ben bea

günaydınlar
serhan nihan ve pelincik hastaymış geçmiş olsun kuzularıma
dün iti an çomağı hazırla lafım yüzünden ihtar almışım,kötü üsluptan dolayı sanırım arakdaşlardan biri şikayet etmiş beni,ismi bende kalsın bunca yıllık memurum ihtar almadım kk dan ihtar aldım
bugün çok yoğun çalışmam lazım çoook işim var. sizi takipteyim ama
esin cemy nin badem benzetmesine bayıldım mertin pipiside cücük kadar kaldı sünnet olacak kuzularıma olduda bitti maaşallah şarkısını yolluyorum burdan alp ve ata paşama gelsin bu şarkı

Orada erkekler için cidden hiç bir şey yok, ben de çok sinirlendim geçenlerde...
C...&..A'da güzel şeyler oluyor erkek çocuklar için, ben hep oradan alıyorum son zamanlarda...

Pınar benim migros kartım yok anacım, ağzımı sulandırdın bıraktın yaw :)

herkese günaydın;
ne var ne yok herkesde Aylin maşallah tosunuma dün Hilal de su çiçeği aşısı oldu 2 sn ağlamış o kadar ateş yapmazmış zaten su çiçeği performansı süperdi kızımın her zamanki gibi

katılıyorum erkek çocuklar için hiç güzel şeyler yok,sırf bunun için kız yapacam bitane

:26: halla halla böyle bir pazarlama stratejisi ilk kez duyuyorum,belkide sadece çalışanlara yöneliktir iyi oldu söylediğin

maaşallah keremitoya merti daha 1 yaş aşısına götüremedik malum ameliyattan sonra en az 15 gün bekleyin dediler sonrada burası karıştı bugün sakin olursa götürelim bari

mertle arada sırada olsa bile yatıyoruz bizde sarılarak,normalde yatarken sarılmayı sevmiyor

ben playskool konuskan supurgem (37,5tl) ; pilsan buyuk salıncak (tavana monte edilenlerden, 15tl), hasbro baby alive (kuzenimin bebişine hediye, 37,5 tl), sunger bop bowling seti, playskoolun cesitli arabaları (7,5 tl civarında fiyatları), playskool aktivite kulesi (15 tl), tahta puzzlerdan (2,5 tl), tabu xl 35 tl, kelime avı 22,5 tl, playskool patates kafa (9 tl) vs. bi sürü oyuncak buldum valla. saat 10 da gidip alıcam magazadan.

Biz de su çiçeği aşısına gidemedik hala, ben sabahları geç geldiğim için bir de akşam erken çıkamıyorum :)

Doruk seviyor valla, uykuya öyle sarmaş dolaşken dalmaya bayılıyor, ama sonra gidiyor :) Zaten bütün gece öyle uyumuyoruz, dalınca yatağına koyuyorum ben.

,

Anaaam, ben bakmayı mı bilmiyorum ne, dur bir daha bakayım...
Mağazadan almak için de kart gerekiyor muymuş Pınarcım?

canım migrosa gidip 1 dakikada alabiliyon migros kartını 1 tl idi fiyatı enson

günaydın:)
haftanın snon gününe geldik sonunda ne kadar da yavaş hissettim zamanı ..
eşim geldiğinden beri çok yoruluyorum...şimdi çırak yanımda değil yazayım iki satır size bakayım dedim..
gülşancım kim şikayet etmiş yahu seni merak ettim..
aklımdakiler uçtu gitti burdan devam edicem:)

Günaydın, cumanız hayır olsun..

Aylincim maşallah Kerem e, boyuda kilosu da gayet iyi bence de, bende yaptıracam aşıyı ama İklim in iyileşmesini bekliyoruz, Cityvilie oynamıyorum ben bu arada, nasıl zaman bulabiliyorsun ki bu oyunlara, Farmvilie yi bile İklim doğunca bıraktım takip edemiyorum diye..

Gülşancım, çok şaşırdım ihtar almana, sen içini döküp rahatlamak istedin ama yanlış anlayan biri olmuş demek ki, herkes kendini ve ne yaptığını biliyor nasılsa, kimseye birşey ispatlamak zorunda değiliz, Rabbim yardımcın olsun, her zaman dualarımdasın arkadaşım..

İklim canıma okudu yine dün gece, uykusuz ve sarhoş gibiyim, işlerde yoğun bugün yine, aktif olamayabilirim, bilginize..

evet canım gerekiyor.1 tl bisey kart dedikleri. sanal marketten sipariş verirken de lazım.sirkette sor arkadaslarına olan biri mutlaka vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…