2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Haa yazmayı unuttum, bizimde oyun havuzu toplarımız geldi önceki gün, İklim çıldırdı resmen, çok hoşuna gitti, yalnız eline alıp evin her yerine dağıtıyor topları, bizim eve bu topları toplaması için bir adam lazım, zira annem ve ben çok yorulduk ve pes ettik :))

Birde en son pazar arabası içinde 112 adet lego almıştım, ona da bayılıyor, legoları söküp takmak çok hoşuna gitti, epey oyalanıyor onlarla, almayı düşünenler varsa bilgilendireyim dedim..

hasret dükkanı satmış galiba hayırlı olsun hasretcim,haftaya tadilat biterde evine taşınırsın inşallah,dün kontrole gidebildinmi ulaş beyimiz nasıl
burayı toz fırtınası bastı yine göz gözü görmüyor:18: aynı sis gibi tek fark nefes aldıkça içinize toz çekiyosunuz
yasemin iklimin top havuzunu beğenmesine sevindim mertte çok sevdi,mertte topları alıp bisikletinin sepetine koyup gezdiriyo ama pek dağıtmıyo dışarıya,olurda dışarı çıkarsa toplar, çıkıp dışarıdaki topları havuza baskeeeeet diye atmayı öğrettim, sende dene hiç olmazsa siz yorulmazsınız

günaydın demek isterdim ama kahvaltımı ederken gazete okumak gibi bir hata yaptım ağzınagazlı bez tıkılıp çöp kutusuna atılan bebekler yada tuvalete kendini herkesten üstün göen zengin züppe çocukları kaliteleri yerlerde sürünen sokakta görsem yüzüne tükürmiyeceğim politikacılar ülkemde hergün şiddet gören kadınlar çocuklar ben oğlumu bütün unlardan nasıl koricam evet ben onun özel bi adam olmasını istiyorum ama bu insanların arasında onlardan bu kadar farklı olup acı çekmcek mi insan el kadar bebeğine nasıl kıyar çöpe atmasını geçtim bide boğmuş aranızda inançlı arkadaşlar olduğunu biliyorum saygım da sonsuz ama ben tanrıyı sorgulamaktan kendimi alamıyorum

Aynı işte, bisikletin sepetine doldurup sonrada ordan tek tek bana getiriyor eğer elindekini almazsam bağırıyor ıhhhh diye alıyorum bu seferde yenisini getiriyor, kucağım top doldu akşam, bırakmak istediğimde de kızıyor küçük hanım, basket yapmayı öğreteyim en iyi, iyi fikirmiş, sağol :))

Oyuncak hastalığın devam ediyor anladığım kadarıyla
evde o kadar çok minik oyuncak var ki üzerine basmamak için hoplaya zıplaya yürüyoruz salonda,daha fazlasını kaldıramayacağım yazmayın şöyle şeyler

Benim oğlum 2. denememde de korktu o top havuzundan,bakalım 3. denemede nolacak:90:
Şu an favori oyuncağı kurabiye kavanozu tipi aldığım oyuncak,şekilleri uygun deliklere atmak için çabalıyo hoşuna gitti bızdığın,üst üste koyması için aldığım renkli varilleri ise sadece ben yaptığımda
yıkıyor

sie ne güzel şeyler yazacaktım oğlum top havuzunu çokmsevdi içinden çıkmak istemiyor havuzu odasına koydum arkamı döner dönmez merdivenden çıkıp gidip havuza giriyor

esincim dünya hergün dahada kötüye gidiyo maalesef,kıyamet alametleri bunlar, böyle durumlarda Allaha isyan etmek yerine ondan hatalarımız için af dilemek,doğru insanlarla karşılaştırması ,ailemizi ve sevdiklerimizi kazalardan,belalardan,hastalıklardan,nazardan koruması için dua etmek lazım. bu tüm dünya için bir sınav çünkü inşallah tüm kötülükler bizden uzak olur

aylin keremi boş havuza oturtup topları teker teker eklemeyi denesen belki toplardan korkmuştur:26: mertte kuleleri yıkmaya bayılıyo,ama yapmaya gelince tembellik ediyo
bizim evdede yürüyecek yer yok oyuncaktan, dünden beri merti meleklere bırakıyorum ev bir toplu görünüyo gözüme anlatamam

sie ne güzel şeyler yazacaktım oğlum top havuzunu çokmsevdi içinden çıkmak istemiyor havuzu odasına koydum arkamı döner dönmez merdivenden çıkıp gidip havuza giriyor

Kamil Bey uyanamamış hiç olmazsa, Ekrem Bey anasının dizinin dibinden kalkıp gelemedi bile

Sevindim beğenmesine :)

Süper fikir...
Senin linkini verdiğin havuzu aldım, gelince ihtiyacım olacak bu yönteme :)

Ben sipariş verdim bile
Sağol Pınar

Yerim onu ben, güzel gözlü, güler yüzlü Cemy

Bebek makaleleri
geçenlerde biri bu sitedeki makaleleri önermişti ben çok beğendim özellikle oyun konusunda hepimizin yaptığını tahmin ettiğim hatalara dikkat çekmiş mesela ben tüm oyuncak sepetini önüne koyuyorum sürekli bişeyler bulup oynyor yanlışmış hergün 1 oyuncak çıkarmak gerekirmiş nedenlerini okuyun bi zahmet ha bide o kendi kendine oynarken mutlaka oyununa ilgi gösterin ki o dikkatinizi çekmek için illa ki gürültü yapması gerektiğini düşünmesin demiş beğendim ve hatta uygulamaya başladım kağıtlara yazıp onları da buzlabına yapıştırdım babası da bende dikkat ediyoruz bunlara

Esintoş, paylaşım için teşekkürler...
Hepsini okudum ve ilginç ama bir çok şeyi burda yazılanlar gibi yaptığımı gördüm, kendimi tebrik ettim :)
Ama her gün bir oyuncak kısmını göremedim ben yazıda. Bunu yapmıyoruz, bazen biz seçiyoruz oyuncağı, bazen de kendisi seçiyor. Sık oynadığı oyuncakları bazen kaldırıyorum, böylelikle pek yüzüne bakmadığı oyuncaklara yönlendirmeye çalışıyorum ama henüz başarıya ulaşamadım. Sevdiği oyuncakları bulamazsa, telefonla kumandayla elektrik düğmeleriyle oynuyor :)

canım yazıya yeniden bakmaım fakat şöyle diyor hergün birlikte oynamak için 1 oyuncak seçin birden fazla oyuncak onun dikkatinin dağılmasına neden lur konsantre olamaz aynı zamanda hergün aynı oyuncakları gördüğünden yeni şeyler istemeye başlar halbuki bir oyuncağı 1 hafta saklar yeniden çıkarırsanız yeni bir oyuncak gibi gelir ona aynı makalede olmayabilir birkaç oyun makalesi vardı sanıyorum fakat yazıların hepsi çok güzel çok beğendim ve hatta istanbula her gelişimde gidip görüşmek istiyorum

hafta sonu mardindeki migrosa gidip alabilirim ben ancak oyuncakları havuzu alınca hemen doruğun yanında açma çünkü ilk hafta çok plastik kokuyo benim başımı ağrıttı koku,şişirip kullanmadığınız bi odada bikaç gün havalandırmanı tavsiye ediyorum,ben burda hava sıcak olduğu için pencereyi açıp 4 günü havalandırdım 5. gün koku gitti

süpermiş sağol esin

aynı mert

bu arada oyuncağı ona seçtiriyorum onu sepetin başına götürüyorum o oyuncağı seçiyor e biz alıp salona gidiyoruz bütün gece o oyuncakla oynuyoruz babamızda artık akşamları tv açmıyor bizimle oynuyor

Mantıklı aslında...
Ama her gün 1 oyuncak az değil mi be anacım, ben bile sıkılırım tek oyuncakla :)

Kapalı balkon var, oraya koyarım o zaman, sağol.
Hepsi birbirine benziyor işte sıpacıkların :)

yaw çalışmam lazım burda sizinle yazışacam diye biiş yapamıyorum ahmet abiden yardım isteyim bariii,bi ucundan o yazmaya başlasın kopyala yapıştır yaparız gerçi kesin bana diyecekki dedikodu yapacaana yazsaydın bir haftadır haklıııı biraz çalışayım asayiş olaylarını özet geçmem lazım patrona,normal olayların 20 katı kadar yazı geldi bu hafta hapı yuttum ben:18:

ya biz sürekli oyuncakla oynamıyoruz ki yakalamaca saklambaç merdiven çıkmaca falan da oynuyoruz sıkılmıyoruz zaten toplamda yemek ve uykuya dalma sürleerini çıkar 2 saat vakit geçiriyoruz biz

Esin paylaşımın için teşekkürler, hatalarımı görmüş oldum yazıyı okuyunca..

Ben İkoş un oyuncaklarını 4-5 gruba ayırdım, haftada bir değiştirip sirküle ediyorum, hem sıkılmmaış oluyor hem de diğer oyuncaklarını özlemiş oluyor..

Ama benim kafama en çok takılan bu tv mevzuu, benden başka kimse özen göstermiyor buna malesef, çok üzülüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…