- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #109.421
aaa haber alan varsa ayferden bizede haber versin:18:Tuzla da patlama olmuş.Şimdi gördüm.Burcu yazdığına göre iyi.Ayfer nerede ?
Eşimide aradım o da iyiymiş.
mertte çok tv izliyor meleğe sürekli diyorum tvyi o uyuyunca aç diye ama ısrarla cvbı şu oluyo: izlemiyo zaten sadece reklamlara bakıyoEsin paylaşımın için teşekkürler, hatalarımı görmüş oldum yazıyı okuyunca..
Ben İkoş un oyuncaklarını 4-5 gruba ayırdım, haftada bir değiştirip sirküle ediyorum, hem sıkılmmaış oluyor hem de diğer oyuncaklarını özlemiş oluyor..
Ama benim kafama en çok takılan bu tv mevzuu, benden başka kimse özen göstermiyor buna malesef, çok üzülüyorum..
ya biz sürekli oyuncakla oynamıyoruz ki yakalamaca saklambaç merdiven çıkmaca falan da oynuyoruz sıkılmıyoruz zaten toplamda yemek ve uykuya dalma sürleerini çıkar 2 saat vakit geçiriyoruz biz
bu arada oyuncağı ona seçtiriyorum onu sepetin başına götürüyorum o oyuncağı seçiyor e biz alıp salona gidiyoruz bütün gece o oyuncakla oynuyoruz babamızda artık akşamları tv açmıyor bizimle oynuyor
Tuzla da patlama olmuş.Şimdi gördüm.Burcu yazdığına göre iyi.Ayfer nerede ?
Eşimide aradım o da iyiymiş.
Esin paylaşımın için teşekkürler, hatalarımı görmüş oldum yazıyı okuyunca..
Ben İkoş un oyuncaklarını 4-5 gruba ayırdım, haftada bir değiştirip sirküle ediyorum, hem sıkılmmaış oluyor hem de diğer oyuncaklarını özlemiş oluyor..
Ama benim kafama en çok takılan bu tv mevzuu, benden başka kimse özen göstermiyor buna malesef, çok üzülüyorum..
aaa haber alan varsa ayferden bizede haber versin:18:
mertte çok tv izliyor meleğe sürekli diyorum tvyi o uyuyunca aç diye ama ısrarla cvbı şu oluyo: izlemiyo zaten sadece reklamlara bakıyoboş boş duruyo tv orda kapat işte ama dinleyen kim
ben mi kaçırdım acaba:26: kayınvalde nezaman geldi, sizdemi yine18.30'da evde oluyorum, 21.30-22.00 gibi yatıyor Doruk, o vakte kadar onunla oynamaktan başka hiç birşey yapmıyorum :)
Süper olmuş, aferin babaya
Nerde olmuş, ne patlamış yaw?
Ayfer'i arayayım hemen.
Tv açılınca sen İklim'i uzaklaştıramaz mısın?
Konuştum şimdi, iyi çok şükür...
Hala hiççç açmıyorum. Sadece salı akşamları Osman'ı izlemek için, o kadar.
Veee son havadis: Eko ile birlikte KV de geliyor, az önce müsait misin diye telefon açtı. Ki bu telefon 6,5 yıllık evliliğimde bir ilktir!
Bebek makaleleri
Şu makale de çok faydalı geldi bana, özellikle bunun çıktısını alıp anneme-kaynanama-eşime okutacam..
Zelihaydı sanırım, Tuğra ya DVD izlettiren, foruma girdiğinde bu yazıyı inşallah okur.. Baby Einstein dvd leri izlettiren ABD de deki ebeveynler şirkete dava açmış, şirket bu DVD lerin fayda sağlamadığını kabul edip para iadesi yapmış herkese..
ben mi kaçırdım acaba:26: kayınvalde nezaman geldi, sizdemi yine
kafayı yedin herhalde kayınvaldenin gelişine sevindiğine göreYeni geliyor kız, Ekrem Ankara'daydı ya, dönüşte anasını da getirecekmiş işte.
Yarın burdalar
aa mamur da 80cm ve 10.5 kiloHerkese günaydın
Dün çok yoğundum ama hiçbi iş yapamadım böyle tuhaf bir gündü, bugün burda daha aktif olabilmeyi planlıyorum.
Pınar sanal m.rkete baktım indirimden bahsetmiyor?
Esin eltine sinir oldum,daha önce de aynı şikayetlerden yakınıyordun o kadını değiştiremezsin,çoğu anne böyle, çocuklarını bizim kadar özenen kaç anne var sanıyorsun? hasbel kader büyüyor binlerce çocuk.
Dün oğluşa su çiçeği aşısı vurdurttuk,ateş falan yapmadı düşünenlere duyurulur,sağlık ocağını bir kez daha tebrik ettim,bakıcısı götürmüştü, beni cep telefonundan arayıp oğlunuz bakıcısıyla aşı vurulmaya geldi onaylıyor musunuz diye sordu aile hekimi.:81:
10,5 kg ve 80 cm olmuş,boyu çok uzun olacak demişler, demek sizin 85 cm lik veletleri görseler ne derlerdikilosunu zayıf buluyoruz demiş bakıcısı,hayır gayet iyi 1 ayda 300 gr almış,1 yaşından sonraki bebeklerde daha fazla kilo alımı ileride obeziteye neden oluyor demişler.
Bizden böyle.
Bu arada facede cityvile oynayan var mı diye sormuştummmm
hmm kim şimdi merak ettim?günaydınlar
serhan nihan ve pelincik hastaymış geçmiş olsun kuzularıma
dün iti an çomağı hazırla lafım yüzünden ihtar almışım,kötü üsluptan dolayısanırım arakdaşlardan biri şikayet etmiş beni,ismi bende kalsın bunca yıllık memurum ihtar almadım kk dan ihtar aldım
bugün çok yoğun çalışmam lazım çoook işim var. sizi takipteyim ama
esin cemy nin badem benzetmesine bayıldımmertin pipiside cücük kadar kaldı sünnet olacak kuzularıma olduda bitti maaşallah şarkısını yolluyorum burdan alp ve ata paşama gelsin bu şarkı
güzel günlerde kullansın miniğim...legoları hiç sevmedik bizHaa yazmayı unuttum, bizimde oyun havuzu toplarımız geldi önceki gün, İklim çıldırdı resmen, çok hoşuna gitti, yalnız eline alıp evin her yerine dağıtıyor topları, bizim eve bu topları toplaması için bir adam lazım, zira annem ve ben çok yorulduk ve pes ettik :))
Birde en son pazar arabası içinde 112 adet lego almıştım, ona da bayılıyor, legoları söküp takmak çok hoşuna gitti, epey oyalanıyor onlarla, almayı düşünenler varsa bilgilendireyim dedim..
Bebek makaleleri
geçenlerde biri bu sitedeki makaleleri önermişti ben çok beğendim özellikle oyun konusunda hepimizin yaptığını tahmin ettiğim hatalara dikkat çekmiş mesela ben tüm oyuncak sepetini önüne koyuyorum sürekli bişeyler bulup oynyor yanlışmış hergün 1 oyuncak çıkarmak gerekirmiş nedenlerini okuyun bi zahmet ha bide o kendi kendine oynarken mutlaka oyununa ilgi gösterin ki o dikkatinizi çekmek için illa ki gürültü yapması gerektiğini düşünmesin demiş beğendim ve hatta uygulamaya başladım kağıtlara yazıp onları da buzlabına yapıştırdım babası da bende dikkat ediyoruz bunlara
canım yazıya yeniden bakmaım fakat şöyle diyor hergün birlikte oynamak için 1 oyuncak seçin birden fazla oyuncak onun dikkatinin dağılmasına neden lur konsantre olamaz aynı zamanda hergün aynı oyuncakları gördüğünden yeni şeyler istemeye başlar halbuki bir oyuncağı 1 hafta saklar yeniden çıkarırsanız yeni bir oyuncak gibi gelir ona aynı makalede olmayabilir birkaç oyun makalesi vardı sanıyorum fakat yazıların hepsi çok güzel çok beğendim ve hatta istanbula her gelişimde gidip görüşmek istiyorum
kafayı yedin herhalde kayınvaldenin gelişine sevindiğine göreyoksa kocanımı özledin ondanmı seviniyon
aa mamur da 80cm ve 10.5 kilo
aşıyı bende bu hafta halledicem ..şu antibiotik bi iki güne biter..
hmm kim şimdi merak ettim?
güzel günlerde kullansın miniğim...legoları hiç sevmedik biz
cnm paylaşım çok iyi..bundan bööle uygularız..
günaydın bu arada....hayırlı cumalar..bu sabah ilk defa benmle kahvaltı yaptı mamur..azıcık peynirli yumurta ,domates ve bal yedi ayrı ayrı..domatese cok düşkün..ama menemen yapsam yemior böölede bi tercihi var..:26:
Gözün aydın Burcu, sende çok özlemiştin zaten kv :))))
Bu arada müsait misin diye soran Eko mu kv mi?
Tv konusunda hiç mutlu değilim, annem gündüzleri sürekli açıyor, aynı Gülşan ın Meleği gibi cevap aynı, birde ''canım sıkılıyor ne yapayım'' diyor üstüne..
Esintoş, sen eltine laf anlatamazken ben kendi anneme bile anlatamıyorum, bak üzülme, ki annem araştırmacı-geliştirmeci modern bir insandır ama Tv ve beslenme konusunda çatışıyoruz, ben bile bazen alıp kreşe vereyim diyorum kendi kendime, gerisini sen düşün..
Akşamları da ben İkoş u alıp başka odaya geçsem, İkoş hareket halinde olduğundan rahat durmuyor, sıkılıyor başka bir odada sadece benimle olmaktan, Tv nin sesine doğru gidiyor, engel olamıyorum, eşimse ''ayyyy nasılda izliyor reklamları'' diye sevinecek hödük bu konuda..
aa mamur da 80cm ve 10.5 kilo
günaydın bu arada....hayırlı cumalar..bu sabah ilk defa benmle kahvaltı yaptı mamur..azıcık peynirli yumurta ,domates ve bal yedi ayrı ayrı..domatese cok düşkün..ama menemen yapsam yemior böölede bi tercihi var..:26:
Öznur'um ve Burcu'm aradığınız için sağolun ben duymamıştım olayı .Öznur arayınca haberim daha sonra da Burcu aradı .İçmeler parkın da 2 çocuk bulmuş paket ses bombası imiş haberlere de düşmüş bir tanesinin yanıkları fazla olduğunda Kartal Araştırmaya götürmüşler((
Ben Organize Sanayi girişindeyim İçmeler parkına arabayla 5 dk filan zaten..( Ama üzüldüm yaa Rabbim sağlık sıhhat versin
Öznur'um ve Burcu'm aradığınız için sağolun ben duymamıştım olayı .Öznur arayınca haberim daha sonra da Burcu aradı .İçmeler parkın da 2 çocuk bulmuş paket ses bombası imiş haberlere de düşmüş bir tanesinin yanıkları fazla olduğunda Kartal Araştırmaya götürmüşler((
Ben Organize Sanayi girişindeyim İçmeler parkına arabayla 5 dk filan zaten..( Ama üzüldüm yaa Rabbim sağlık sıhhat versin
maaşallah ve afiyet olsun mamurumaaa mamur da 80cm ve 10.5 kilo
Gözün aydın Burcu, sende çok özlemiştin zaten kv :))))
Tv konusunda hiç mutlu değilim, annem gündüzleri sürekli açıyor, aynı Gülşan ın Meleği gibi cevap aynı, birde ''canım sıkılıyor ne yapayım'' diyor üstüne..
Esintoş, sen eltine laf anlatamazken ben kendi anneme bile anlatamıyorum, bak üzülme, ki annem araştırmacı-geliştirmeci modern bir insandır ama Tv ve beslenme konusunda çatışıyoruz, ben bile bazen alıp kreşe vereyim diyorum kendi kendime, gerisini sen düşün..
Akşamları da ben İkoş u alıp başka odaya geçsem, İkoş hareket halinde olduğundan rahat durmuyor, sıkılıyor başka bir odada sadece benimle olmaktan, Tv nin sesine doğru gidiyor, engel olamıyorum, eşimse ''ayyyy nasılda izliyor reklamları'' diye sevinecek hödük bu konuda..
yaa çok üzüldümÖznur'um ve Burcu'm aradığınız için sağolun ben duymamıştım olayı .Öznur arayınca haberim daha sonra da Burcu aradı .İçmeler parkın da 2 çocuk bulmuş paket ses bombası imiş haberlere de düşmüş bir tanesinin yanıkları fazla olduğunda Kartal Araştırmaya götürmüşler((
Yedim evet...
Ayy yok, çok sinirliyim, naptığımı bilmiyorum.
Daha iki ay olmadı gideli, daha mıçtıkları kurumadı, utanmadan binip geliyor, deli oluyorum.
Ben hafta sonu hava güzel, kocamla çocuğumla gezerim, dinlenirim diye plan yaparken, kudurdum resmen amirim yaaa :84:
canım tv konusunda bende muzdaribim çocuğum sabah sabah sda sayanla büyüyor açmamasını rica ediyorum ama nafile nedenlerini anlatıyorum daha dün konuştuk açmıyorum diyo bu sabah bırakırke bi kahvesini içtim bi baktım cemy almış kumandayı götürmüş aç diye mızıldanıyo açmadık sakladık peşinde gezip ağlıyo anladım tabi ne kadar açmadığını benim gidiş saatlerimde kapalı tvGözün aydın Burcu, sende çok özlemiştin zaten kv :))))
bebek makalelerini paylaşan arkadaşa teşekkür:)
oyuncaklar konusunda yazılanları yapmaya çalışıyorum ama sıpacım sevmediği oyuncağa elini bile sürmüyor üstüne çıkıp tepiniyor ya da tekmeliyor..
on dönemki favori oyuncaklarımız mutfak eşyası..tencere tava ne varsa bir de arabası.. başka yok..mutfak alt dolabını ona tahsis ettim ben evde olunca onlaral oynamak istiyor kapakları açıp kapatıryor kaşıkla yemek yapıyor kendince:)
bir konuda fikrinize ve bilginize ihtiyacım var.çocuklar akranlarıyla bir araya geldiklerinde dayak yiyorlar mı bu durumda ne yapıyorsunuz -ne yapardınız?? hele bu cocuk yakın arkadaşınızın çocuğu olup yapma uyarısında bulunmuyoprsa???
oyuncaklar konusunda yazılanları yapmaya çalışıyorum ama sıpacım sevmediği oyuncağa elini bile sürmüyor üstüne çıkıp tepiniyor ya da tekmeliyor..
on dönemki favori oyuncaklarımız mutfak eşyası..tencere tava ne varsa bir de arabası.. başka yok..mutfak alt dolabını ona tahsis ettim ben evde olunca onlaral oynamak istiyor kapakları açıp kapatıryor kaşıkla yemek yapıyor kendince:)
bir konuda fikrinize ve bilginize ihtiyacım var.çocuklar akranlarıyla bir araya geldiklerinde dayak yiyorlar mı bu durumda ne yapıyorsunuz -ne yapardınız?? hele bu cocuk yakın arkadaşınızın çocuğu olup yapma uyarısında bulunmuyoprsa???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?