- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #109.441
bebek makalelerini paylaşan arkadaşa teşekkür:)
oyuncaklar konusunda yazılanları yapmaya çalışıyorum ama sıpacım sevmediği oyuncağa elini bile sürmüyor üstüne çıkıp tepiniyor ya da tekmeliyor..
on dönemki favori oyuncaklarımız mutfak eşyası..tencere tava ne varsa bir de arabası.. başka yok..mutfak alt dolabını ona tahsis ettim ben evde olunca onlaral oynamak istiyor kapakları açıp kapatıryor kaşıkla yemek yapıyor kendince:)
bir konuda fikrinize ve bilginize ihtiyacım var.çocuklar akranlarıyla bir araya geldiklerinde dayak yiyorlar mı bu durumda ne yapıyorsunuz -ne yapardınız?? hele bu cocuk yakın arkadaşınızın çocuğu olup yapma uyarısında bulunmuyoprsa???
maaşallah ve afiyet olsun mamurumaben hala domatesi deniycem dün salatalık turşusu verdim çok sevdi,anası kılıklı
yaa çok üzüldüminşallah ağır değildir çocuğun durumu
müsait değilim deseydin o zamanhafta sonuna planlarım var deseydin
İkoş akranlarıyla bir araya geldiğinde dayak yemiyor ama arada birbirlerinin saçını çekip, iteklediklerini, ellerindeki oyuncağı almaya çalıştıklarını görüyorum, büyük çaplı bişey değilse ilgilenmiyorum pek ama İkoş yada diğer çocuk ağlamaya başladıysa hemen müdahale ederim, tabiki karşı tarafta uyarıyor ama eğer uyarmayan ilgisiz bir ebeveyn varsa ben kibarca uyarıp, diğer çocuğa da yapmaması gerektiğini anlatıyorum, dönüp birde o ebeveyne bir konuşma yapıp bozuyorum valla, işlerine gelirse, en kızdığım şeydir, çocuğunu ortaya salıp bir daha dönüp bakmayan ilgilenmeyen ebeveynlere gıcık oluyorum..
Burcu sana gözün aydın diyemiyorum ne güzelde plan yapmıştın ...
Yasemin canım iklimin legoları beğenmesi ne güzel bizde de lego tarzı bişeyler var ama en çok onları biz üst üstte koyup ayaklarımızla vuruyoruz...Birde puzzle küpler var onlara bayılıyor ...havuz topları alsam koyacak yer yok fazla da oyuncak almakta istemiyorum.Dedesi oyuncak ütü almıştı dün akşam ütü yapıyordu kızım her yere yerlerde dahil olmak üzere en çok sevdiği şey ıslak mendille yerleri silmek ayakları çıplak olup açık yerlere basmak...
Burcu sana gözün aydın diyemiyorum ne güzelde plan yapmıştın ...
Yasemin canım iklimin legoları beğenmesi ne güzel bizde de lego tarzı bişeyler var ama en çok onları biz üst üstte koyup ayaklarımızla vuruyoruz...Birde puzzle küpler var onlara bayılıyor ...havuz topları alsam koyacak yer yok fazla da oyuncak almakta istemiyorum.Dedesi oyuncak ütü almıştı dün akşam ütü yapıyordu kızım her yere yerlerde dahil olmak üzere en çok sevdiği şey ıslak mendille yerleri silmek ayakları çıplak olup açık yerlere basmak...
Ayyy o çıplak ayakla gezme hastalığı İkoş ta da var, sonra da sabaha kadar motor susmuyor cırt cırttt..
Benim evi görsen darmadağın her yer oyuncak, salonu İkoşa tahsis ettim, enine boyuna oynuyor orda, oyun odası gibi oldu işte...
Islak mendille el-yüz-yer-kapı-pencere silme işlerini itinayla yapıyor benim kuzu da..
Ayyy o çıplak ayakla gezme hastalığı İkoş ta da var, sonra da sabaha kadar motor susmuyor cırt cırttt..
Benim evi görsen darmadağın her yer oyuncak, salonu İkoşa tahsis ettim, enine boyuna oynuyor orda, oyun odası gibi oldu işte...
Islak mendille el-yüz-yer-kapı-pencere silme işlerini itinayla yapıyor benim kuzu da..
Selamlar
Yukarda ne halt ediyolarsa matkap sesi dinmedi bi türlü, zar zor uykuya daldı şimdi eyo ama matkap ar ara devam ediyo çok sürmez uykusuzamanında uyuyamayınca çok huzursuz oldu,ben de hiç havamda değilim nedense pek yazasım yok bugün..
Burcu geçmiş olsun cnm, Allah kavuştursun dediğimde ciddi değildim ha benden bilme kv'nin gelişini:))
Bilmiyorum valla Merolayn, çok tesadüf oldu :)
Yaa yazasım yok falan deme, çok sinirliyim, accık ilgilen benimle...
Eyo uyumayı sevmiyor ki zati, niye kızıyor uyuyamayınca :)
Aman da aman arkadaşımın ilgiye mi ihtiyacı varmışYaaaa aman salla gitsin işte, nasılsa sallamaya niyetliymişsin zaten sen yine kendi programını bozma dediğin gibi onlar ana oğul ne dilerse yapsın, ekoya da ne ceza versem diye hiç düşünme boşuna eminim şu an zaten yüreği ağzındadır senin karşına nasıl çıkacak diye
Hee arayamıyor bile
İstemiyorum ama Meralcim yaa, şu an hiç hazır değilim hafta sonumu onunla geçirmeye, offf...
Her ay geliyorlar bunlar artık, ne halt edicem ben yafu
Gülşancım konunun hallolup kapanmasına sevindim, belliydi arkadaşın yanlış anladığı, hassas bir noktasına değindin heralde sende, neyseki durum anlaşılmış, hepimiz kardeşiz :))
Dün öğle yemeğinde bizim şirkette de bişi vardı ama biz pişi diyoruz ona, haa birde soğumuş ve yağını salmıştı, çokta keyifle yiyemedim, sana afiyet olsun, yarasın diyecem ama yaramasın sonra ağlıyonuz burda fazla kilomuz var diye :))
ya cidden ben de şaşıyorum bu duruma, bi de yüz versen ne olacak çok merak ediyorum, herhalde temelli size taşınırlar o zaman:))
ne yapabilirsin bilmiyorum walla cnm, yüz vermemekten başka ne gibi bi çaresi olabilir bu durumun, ekoyla konuşmak ta işe yaramıyor anlaşılan malesef(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?