- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #109.461
o bişi pişi miymiş:)) ben de herhalde canımız çekmesin diye isim vermiyo da bişi diyo sandımbizde de pişi denir
Evet, benim bu domuz halime rağmen bu kadar sık geliyor, bir de ben samimiyet göstersem sahiden dönmez evine... Ayy yok, konuş konuş bir şey değişmiyor, ben söylemekten bıktım, o dinlemekten bıktı, ama ne fayda! Belli ki anasına gel seni de götüreyim demiş ya da o ben de geleyim dediğinde buyur gel demiş, e ben konuşsam ne olacak ki...
Hayirli Cumalar güzel Bayanlar,
burasi 4 gün Tatil, Almanlarin Paskalya Bayrami. Esimde evde birazdan beraber parka gidecez.
Hava zaten muhtesem, kisa kollu geziyoruz.
Yasemincim yok ben degilim o. DVD yada TV izlettirmiyorum.
Yemek yerken reklaklamlari izliyoruz sadece mecburen, gerci yavas yavas onada bakmamaya basladi.
Birde arasira temizlik yaparken ben müzik kanalini aciyorum.
Cocuklarin arasinda anlasmasindan felan bahsetmissiniz.
Dün bir arkadasimdaydik. Tugradan bir kac ay kücük kizi var. Bizimki sakin sakin oynar cocuklarla. Dün bende yanindaydim kizin yanagini oksuyordu Tugra. Ama yavas yavas yani öyle sert felanda degil. Yanlislikla oksarken serce parmagi hafif kizin gözüne girdi.
Agladi kiz. Annesi kucagina aldi sakinlestirdi bu sefer kiz sustu Annesi aglamaya basladi.
Sok oldum resmen. Annecim ben sana iyi bakamadimmi, sana sahip cikamadimmmi dedi oturdu agladi.
selam
hasta bir kuzunun annesi olarak yine bakamdım geçmişe affola..
herkes iyidir inşallah..
Nihan şu an uyuyor ama 37.5tan aşağı düşmüyor bir türlü ateşi....2 gecedir 39 derece ateşle uyuyor şurup fitil vs. içbir işe yaramıyor neredeyse...bu sabah yine doktora gittik...korkma dedi...dün akşam antibiyotiğe başlamıştım ben ateşi düşmek bilmeyince..iyi yapmışsın dedi...calpol ve dolvenle beraber fitil verilebilir ama pedifen veya minosetle verme dedi...dolven ve mşnoset kullanıyoruz dönüşümlü...antibiyotiğe de devam 5 gün...cumartesi akşama kadar düşmezse diye iğne de yazdı...antibiyotik olmasın derken bu seferde iğneye gerek kalmaz inşallah diyorum.
kan aldı tahlil için...için rahatlasın dedi...bir de tükürük kültürü...inşallah önemli bir şey çıkmaz..doktor korkma normal dedi ama...dua ediyorum..inşallah iyileşir kuzucum hemen(
Kızlar slm..Acele cvp lütfen:
Öksürüğe iyi gelen ayva yaprağı mıydı??????
selam
herkes iyidir inşallah..
Nihan şu an uyuyor ama 37.5tan aşağı düşmüyor bir türlü ateşi....2 gecedir 39 derece ateşle uyuyor şurup fitil vs. içbir işe yaramıyor neredeyse...bu sabah yine doktora gittik...korkma dedi...dün akşam antibiyotiğe başlamıştım ben ateşi düşmek bilmeyince..iyi yapmışsın dedi...calpol ve dolvenle beraber fitil verilebilir ama pedifen veya minosetle verme dedi...dolven ve mşnoset kullanıyoruz dönüşümlü...antibiyotiğe de devam 5 gün...cumartesi akşama kadar düşmezse diye iğne de yazdı...antibiyotik olmasın derken bu seferde iğneye gerek kalmaz inşallah diyorum.
kan aldı tahlil için...için rahatlasın dedi...bir de tükürük kültürü...inşallah önemli bir şey çıkmaz..doktor korkma normal dedi ama...dua ediyorum..inşallah iyileşir kuzucum hemen(
inşallah cnm benim, tüm tahliller de temiz çıkacak Allahın izniyle korkma..boğaz enfeksiyonu 2 gün ateş yapıyor sonra geçiyor diye biliyorum, akşama doğru geçmiş olur inş.
evet cnm benim tahminimce de olay öyle cereyan etmiştir, Doruk ta burnum da tütüyo falan dediyse, o da gel birlikte gidelim istersen deyivermiştir:))
Yaaa ona da kızmamak lazım be Burcu neticede annesi, düşünsene Doruk gibi, ay ben kaynana olacağımızdan mıdır nedir bazen çok üzülüyorum bu kv'lere:)) keşke ne zaman gelinip gidileceğini bilseler, neye karışıp karışmayacaklarını anlasalar da güzel güzel geçinip gitsek:97:
selam
herkes iyidir inşallah..
Alp ve Ata sünnet olacaklarmis galiba....Oyyy minik erkekler
Burcu canim gözün aydinmi desem...Allah sana sabir versinmi desem ne desem bilemedim
Hasta bebislerimiz Nihan, Iklim, Serhan insallah hemen düzelirler, insan dayanamiyor cückler hastalaninca.
Baska ne vardi unuttum :44:
Nihancığıma tekrar geçmiş olsun Hanife.
Bizim sonuçlarımız temiz çıktı çok şükür. İnşallah sizinki de temiz çıkar.Sadece boğazında biraz kızarıklık varmış. Ateşi de düştü şükürler olsun... Ama öksürük yüzünden ne uyuyabiliyor ne de yemek yiyor. Zaten çok sık kusuyordu, şimdi en ufak bir öksürükle yediği yerşeyi çıkarması bi oluyor(((
Ben de grip oldum Pelinle birlikte.. Kafamı kaldırmada yatıyorum..ayrıca 23 nisan töreni de yarınmış. Bu halde nasıl gidicem bilmiyorum. Eşinin okulu da mı yrn kutlayacak??
Şu an itibariyle kendime araba alıp kredisini Eko'ya ödetmeye karar verdim.
Anasını peşine taktığı için çok sinirliyim, intikam almaya çalışıyorum, daha iyi bi fikri olan var mı?
hoşgeldin mero zlüyoruz seni sabah yoklamasını kaçırdın olmuyo bööleAman da aman arkadaşımın ilgiye mi ihtiyacı varmışYaaaa aman salla gitsin işte, nasılsa sallamaya niyetliymişsin zaten sen yine kendi programını bozma dediğin gibi onlar ana oğul ne dilerse yapsın, ekoya da ne ceza versem diye hiç düşünme boşuna eminim şu an zaten yüreği ağzındadır senin karşına nasıl çıkacak diye
hiç kızma o anneye bnde böleydim şimdi biraz geçti herkesin önünde ağlamıyorum ama eve gelince ağlıyorum ben sana bakamadım mı koruyamadı mı die çokamadım lohusalıktanHayirli Cumalar güzel Bayanlar,
burasi 4 gün Tatil, Almanlarin Paskalya Bayrami. Esimde evde birazdan beraber parka gidecez.
Hava zaten muhtesem, kisa kollu geziyoruz.
Yasemincim yok ben degilim o. DVD yada TV izlettirmiyorum.
Yemek yerken reklaklamlari izliyoruz sadece mecburen, gerci yavas yavas onada bakmamaya basladi.
Birde arasira temizlik yaparken ben müzik kanalini aciyorum.
Cocuklarin arasinda anlasmasindan felan bahsetmissiniz.
Dün bir arkadasimdaydik. Tugradan bir kac ay kücük kizi var. Bizimki sakin sakin oynar cocuklarla. Dün bende yanindaydim kizin yanagini oksuyordu Tugra. Ama yavas yavas yani öyle sert felanda degil. Yanlislikla oksarken serce parmagi hafif kizin gözüne girdi.
Agladi kiz. Annesi kucagina aldi sakinlestirdi bu sefer kiz sustu Annesi aglamaya basladi.
Sok oldum resmen. Annecim ben sana iyi bakamadimmi, sana sahip cikamadimmmi dedi oturdu agladi.
evet cnm ayva yaprağı çubuk tarçın ve kaanfille karıştırırsan ağrıyı da kesiyo birazKızlar slm..Acele cvp lütfen:
Öksürüğe iyi gelen ayva yaprağı mıydı??????
evet cnm, bişi daha vardı ama adını unuttum inan, bizde öksürük problemi olmadı hiç, Yasemin yazar şimdi
inşallah Meral ya dua edin ne olur...ilk defa böyle oldu..çok üzüldüm.ki soğuk kanlıyımdır güya ama ağlıyorum ben de akşamdan beri...son zamanlarda yemesi harikaydı...ben mi nazar ettim kuzumu acaba
HADİ YA YİNE Mİ? bana sanki hep sizdelermiş gibi geliyor artık..bana bile böyle hissettiriyorlarsa..Şu an itibariyle kendime araba alıp kredisini Eko'ya ödetmeye karar verdim.
Anasını peşine taktığı için çok sinirliyim, intikam almaya çalışıyorum, daha iyi bi fikri olan var mı?
kızlaaar ben geldim
ihtar aldığım konuyla ilgili arkadşımla sorunu hallettik biz,beni yanlış anlamış bu konuyla ilgili hassas durumları var burda paylaşamayacağım ondan gönül koymuş bana,sizde takılmayın bu konuya çok olurmu
öğlen meleklere gittim, mert ağlıyo,ama nasıl ağlıyo,niye ağlıyo dedim,çorbasını içmiş beş dakika önce çok uykusu vardı içerken uyuya kalmış sıpa sonra ben zile basınca uyanmış ona kızmış,hemen emzirdim tekrar uyudu kucağımdasevemedim doğru dürüst çok özledim yaaaa melek bişi yapmış bana ohhh afiyetle yedim valla mertte yarım bişi yemiş bu arada
Günlük olabilir mi, Şebnem yapıyordu Ata'ya...
Ağlama Hanifem, Allah beterinden korusun, dermansız dert vermesin.
İki güne bişeyi kalmaz, merak etme...
süper fikir
hoşgeldin mero zlüyoruz seni sabah yoklamasını kaçırdın olmuyo bööle
eko konusunda katılıyorum o şimdi yusuf yusuf tur zati(ben oğlumun adını değiştiricem bu ne yaa)
hiç kızma o anneye bnde böleydim şimdi biraz geçti herkesin önünde ağlamıyorum ama eve gelince ağlıyorum ben sana bakamadım mı koruyamadı mı die çokamadım lohusalıktan
evet cnm ayva yaprağı çubuk tarçın ve kaanfille karıştırırsan ağrıyı da kesiyo biraz
sorduğum soruya cevap yazamasam da sizinkileri okdum:)teşekkürederim:) kritik durumlar için eğitim almam şart:) ben de sizinle aynı yöntemi izliyorum sanırım aşağı yukarı..birinin yiğit özgür e vurması hiç hoşuma gitmiyor..onun başkalarına vurması da...
Ebru yazı çok güzeldi.teşekkürler.
HADİ YA YİNE Mİ? bana sanki hep sizdelermiş gibi geliyor artık..bana bile böyle hissettiriyorlarsa..
araba çok iyi bir fikir olmayabilir..kredyi sen ödemek zorunda kalırsın sanki..kredi kartını ele geçir bence:))
sevindim..:)
burdan birisi üzülünce içime bişey oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?