2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayirli Cumalar güzel Bayanlar,

burasi 4 gün Tatil, Almanlarin Paskalya Bayrami. Esimde evde birazdan beraber parka gidecez.
Hava zaten muhtesem, kisa kollu geziyoruz.

Yasemincim yok ben degilim o. DVD yada TV izlettirmiyorum.
Yemek yerken reklaklamlari izliyoruz sadece mecburen, gerci yavas yavas onada bakmamaya basladi.
Birde arasira temizlik yaparken ben müzik kanalini aciyorum.

Cocuklarin arasinda anlasmasindan felan bahsetmissiniz.
Dün bir arkadasimdaydik. Tugradan bir kac ay kücük kizi var. Bizimki sakin sakin oynar cocuklarla. Dün bende yanindaydim kizin yanagini oksuyordu Tugra. Ama yavas yavas yani öyle sert felanda degil. Yanlislikla oksarken serce parmagi hafif kizin gözüne girdi.
Agladi kiz. Annesi kucagina aldi sakinlestirdi bu sefer kiz sustu Annesi aglamaya basladi.
Sok oldum resmen. Annecim ben sana iyi bakamadimmi, sana sahip cikamadimmmi dedi oturdu agladi.

evet cnm benim tahminimce de olay öyle cereyan etmiştir, Doruk ta burnum da tütüyo falan dediyse, o da gel birlikte gidelim istersen deyivermiştir:))
Yaaa ona da kızmamak lazım be Burcu neticede annesi, düşünsene Doruk gibi, ay ben kaynana olacağımızdan mıdır nedir bazen çok üzülüyorum bu kv'lere:)) keşke ne zaman gelinip gidileceğini bilseler, neye karışıp karışmayacaklarını anlasalar da güzel güzel geçinip gitsek:97:

selam
hasta bir kuzunun annesi olarak yine bakamdım geçmişe affola..
herkes iyidir inşallah..
Nihan şu an uyuyor ama 37.5tan aşağı düşmüyor bir türlü ateşi....2 gecedir 39 derece ateşle uyuyor şurup fitil vs. içbir işe yaramıyor neredeyse...bu sabah yine doktora gittik...korkma dedi...dün akşam antibiyotiğe başlamıştım ben ateşi düşmek bilmeyince..iyi yapmışsın dedi...calpol ve dolvenle beraber fitil verilebilir ama pedifen veya minosetle verme dedi...dolven ve mşnoset kullanıyoruz dönüşümlü...antibiyotiğe de devam 5 gün...cumartesi akşama kadar düşmezse diye iğne de yazdı...antibiyotik olmasın derken bu seferde iğneye gerek kalmaz inşallah diyorum.

kan aldı tahlil için...için rahatlasın dedi...bir de tükürük kültürü...inşallah önemli bir şey çıkmaz..doktor korkma normal dedi ama...dua ediyorum..inşallah iyileşir kuzucum hemen(

o da iyi abartmış yani:))

Alp ve Ata sünnet olacaklarmis galiba....Oyyy minik erkekler

Burcu canim gözün aydinmi desem...Allah sana sabir versinmi desem ne desem bilemedim

Hasta bebislerimiz Nihan, Iklim, Serhan insallah hemen düzelirler, insan dayanamiyor cückler hastalaninca.

Baska ne vardi unuttum :44:

inşallah cnm benim, tüm tahliller de temiz çıkacak Allahın izniyle korkma..boğaz enfeksiyonu 2 gün ateş yapıyor sonra geçiyor diye biliyorum, akşama doğru geçmiş olur inş.

Nihancığıma tekrar geçmiş olsun Hanife.
Bizim sonuçlarımız temiz çıktı çok şükür. İnşallah sizinki de temiz çıkar.Sadece boğazında biraz kızarıklık varmış. Ateşi de düştü şükürler olsun... Ama öksürük yüzünden ne uyuyabiliyor ne de yemek yiyor. Zaten çok sık kusuyordu, şimdi en ufak bir öksürükle yediği yerşeyi çıkarması bi oluyor(((
Ben de grip oldum Pelinle birlikte.. Kafamı kaldırmada yatıyorum..ayrıca 23 nisan töreni de yarınmış. Bu halde nasıl gidicem bilmiyorum. Eşinin okulu da mı yrn kutlayacak??

inşallah cnm benim, tüm tahliller de temiz çıkacak Allahın izniyle korkma..boğaz enfeksiyonu 2 gün ateş yapıyor sonra geçiyor diye biliyorum, akşama doğru geçmiş olur inş.

inşallah Meral ya dua edin ne olur...ilk defa böyle oldu..çok üzüldüm.ki soğuk kanlıyımdır güya ama ağlıyorum ben de akşamdan beri...son zamanlarda yemesi harikaydı...ben mi nazar ettim kuzumu acaba

Ben de üzülüyorum, tamamen seninkiyle aynı sebeplerden.
Ama Meralcim, kendi getirdi bu hale, bizim ilişkimiz böyle başlamadı ki... 7-8 yıl önce 100 puan verdim ben ona, geçen zamanda sıfırın altına indi ve ben çok toleransı yüksek biriyimdir ama maalesef birini sildim mi silerim, geri dönüşü olmaz, bunda da öyle oldu.

Çok çok geçmiş olsun. Korkma bence de, boğaz enfeksiyonunda ateş öyle hemen düşmüyor.
İnşallah iğneye gerek olmaz.

Sağol Zelihacım

size de geçmiş olsun canım...Nihan hiçbir şey yemiyor...dün akşam 2 kaşık çorba içti anında kustu o da...inşallah temiz çıkar sonuçlar...akşam eşim alıp göstereck bakalım.
evet yarın 9daymış törenleri...izin isteseydin keşke sen iyi değilmişsin...ben bugün gitmedim okula...müdürü aradım...tamam izin yazalım dedi sana bugün Allah razı olsun.

Son düzenleme:
Şu an itibariyle kendime araba alıp kredisini Eko'ya ödetmeye karar verdim.
Anasını peşine taktığı için çok sinirliyim, intikam almaya çalışıyorum, daha iyi bi fikri olan var mı?
süper fikir
hoşgeldin mero zlüyoruz seni sabah yoklamasını kaçırdın olmuyo bööle
eko konusunda katılıyorum o şimdi yusuf yusuf tur zati(ben oğlumun adını değiştiricem bu ne yaa)
hiç kızma o anneye bnde böleydim şimdi biraz geçti herkesin önünde ağlamıyorum ama eve gelince ağlıyorum ben sana bakamadım mı koruyamadı mı die çokamadım lohusalıktan
Kızlar slm..Acele cvp lütfen:
Öksürüğe iyi gelen ayva yaprağı mıydı??????
evet cnm ayva yaprağı çubuk tarçın ve kaanfille karıştırırsan ağrıyı da kesiyo biraz

evet cnm, bişi daha vardı ama adını unuttum inan, bizde öksürük problemi olmadı hiç, Yasemin yazar şimdi

Günlük olabilir mi, Şebnem yapıyordu Ata'ya...

inşallah Meral ya dua edin ne olur...ilk defa böyle oldu..çok üzüldüm.ki soğuk kanlıyımdır güya ama ağlıyorum ben de akşamdan beri...son zamanlarda yemesi harikaydı...ben mi nazar ettim kuzumu acaba

Ağlama Hanifem, Allah beterinden korusun, dermansız dert vermesin.
İki güne bişeyi kalmaz, merak etme...

sorduğum soruya cevap yazamasam da sizinkileri okdum:)teşekkürederim:) kritik durumlar için eğitim almam şart:) ben de sizinle aynı yöntemi izliyorum sanırım aşağı yukarı..birinin yiğit özgür e vurması hiç hoşuma gitmiyor..onun başkalarına vurması da...

Ebru yazı çok güzeldi.teşekkürler.

Şu an itibariyle kendime araba alıp kredisini Eko'ya ödetmeye karar verdim.
Anasını peşine taktığı için çok sinirliyim, intikam almaya çalışıyorum, daha iyi bi fikri olan var mı?
HADİ YA YİNE Mİ? bana sanki hep sizdelermiş gibi geliyor artık..bana bile böyle hissettiriyorlarsa..
araba çok iyi bir fikir olmayabilir..kredyi sen ödemek zorunda kalırsın sanki..kredi kartını ele geçir bence:))

sevindim..:)
burdan birisi üzülünce içime bişey oluyor..

Günlük olabilir mi, Şebnem yapıyordu Ata'ya...

Ağlama Hanifem, Allah beterinden korusun, dermansız dert vermesin.
İki güne bişeyi kalmaz, merak etme...

sağol canım:))şimdi iyiyim...dün akşam 40a kadar çıktı bir ara ateşi Allahtan düştü hemen...38 şimdi iyi geliyor bana...korktum o an.annelik değiştiryor diye boşuna demiyorlarmış.

Meral çok güldüm bişi olayına, önce bende öyle anladıydım ne yalan söyleyim, hadi sende bana gül şimdi :))

Zelihacım, seni sandıydım aklımda yanlış kalmış, kusura bakma, ayrıca ağlayan o anneye de şaşırdım, daha neler yaaa, çok abartmış..

Hanifecim, sakin ol, korkma, dualarımız Nihanla olacak elbette, atlatacak gör bak, aynı İklim gibi olmuş, İkoş un öksürüğü devam ediyor ama ateşi yok artık, burun akıntısı da durdu, ateşi 5 gün sürmüştü İkoş un, bende çok korkmuştum, özellikle gece yükseliyordu, serinkanlı ol, 1-2 güne düzelir bence, ben birazda dişlerin zorladığını düşünüyorum, İklim aynı anda alttan 2 diş birden patlattı, şimdi de üstler zorluyor, dişler yüzünden vücut dirençsiz kalıyor ve daha kolay enfeksiyon kapıyorlar..

Kıymetcim, ayva yaprağı iyi geliyor öksürüğe,5-6 tane kuru yaprağı yıka içine de 1-2 adet karanfil at, suda kaynat, ılıyınca içir, iyi gelecektir..

Son düzenleme:

Bende de var sana bakamadım mı duygusu, halaaaaaa...

Eko konusunda da beter olsun diyorum, daha da bişi demiyorum.

Of Tanyacım ya, yine valla... Oğullarına sorsan kırk yılda bir geliyorlar ama :84:
Kredi kartı kullanmıyor kendisi, başka bişey bul o zaman :)

Ben de bazı konularda yeniden bir pedagog görüşü almak istiyorum ama bu defa şu makalelerini okuduğumuz merkezi düşünüyorum, beğendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…