2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Saol Esincim... Bunları kaynatıyorum di mi? Bi de ne kadar sıklıkta vermek gerekir?

İkoş 3 gün boyunca ağzına lokma koymadı, sonra yavaş yavaş toparladı, bugün daha iyi mesela, annelik hakkaten değiştiriyor be Hanife, bende yemiyor-halsiz kaldı diye ağlıyordum ama sonra üstüne gitmemeye karar verdim, ateşten dolayı uyuyunca dinlenerek enerji topladığını düşünüyorum..

çok geçmiş olsun canım,dualarımız nihan,yağmur ve pelinle inşallah biran önce iyileşirler

Kızlar slm..Acele cvp lütfen:
Öksürüğe iyi gelen ayva yaprağı mıydı??????
günlük diye bi ot vardı tavada yakıp dumanına pamuk tutup göğsüne serıyodu galiba şebnem. ayva yaprağı karanfil tarçın kaynatılıyo diye hatırlıyorum. içine limon sıkki mide bulantısı varsa azalsın kusması kıyamam yaaa

geçmiş olsun pelinciğede

sağol canım:))şimdi iyiyim...dün akşam 40a kadar çıktı bir ara ateşi Allahtan düştü hemen...38 şimdi iyi geliyor bana...korktum o an.annelik değiştiryor diye boşuna demiyorlarmış.
abooow 40 mı Allah korumuş canım çok dikkat et olurmu

eyo uyandı kızlar, biz yine parka kaçıyoruz,
kıymetcim burcu söylemiş, günlük diye bişi varmış aktarda o öksürüğe iyi geliyomuşş
iyi muhabbetler canlar

çok geçmiş olsun canım..temiz çıkar umarım sonuçlar..iyileşsin de bir an önce antibiyotik kullansın ne yapalım..acil şifa dliyorum minik kuzuya

Kızlar slm..Acele cvp lütfen:
Öksürüğe iyi gelen ayva yaprağı mıydı??????

sanırım evet. ayva yaprağı.
geçmiş olsun size de..minik kızlarımıza ne oldu böyle....

düşünmekteyim..bir yol bulursam yazarım mutlaka:) yazık ya ben bu kocalara üzülüyorum..1 ay falan nasıl dayanıyprlar anasızlığa...bir ara benim kv savar yöntemlerimi yazayım sana:))
her zaman işe yaramasa da çözüm oldukları görülmüştür..:)

tanya bende topikte birilerinin arası bozulunca yada yanlış anlaşılma olunca çok üzülüyorum burası benim için çok özel çünkü hepinizi kardeşim gibi görüyorum ben
23 nisan dolayısı ile birazdan küçük çocuklar patronu koltuğundan edecekler
ben birazdan kaçıcam hepinize iyi haftasonları diliyorum, haftasonu giremem buraya çünkü kamil bey modemi sattı, yenisi kepenkler kapalı olduğu için (kargolarda dahil çünkü buna) halaaa gelemedi

Tanya, çabuk yaz kv savar yöntemlerini, bende faydalanmak istiyorum..
Kvsavar deyince de sineksavar gibi oldu biraz ama kulağa hoş geliyor, keşke öyle bir sprey olsa, geldiklerinde sıksak ve etkisiz hale gelseler :))))))))))

Gülşan seni seviyorum beaaa..
Kuzuyu öp benim için..

Saol Esincim... Bunları kaynatıyorum di mi? Bi de ne kadar sıklıkta vermek gerekir?

canım bunları kaynatıyorsun bi parça da balla tatlandır arıca balda boğazı temizler ben içebileceği maksimum sıcaklıkta veriyorum günde 300 ml ladar erdim en son hastalandığında burnunu falan temizle yedirebildiğin kadar yedir üzerine ver biberonla bunu alırken uyur umarım içindekiler uyumasını da kolaylaştırıyor

kızlar tuzladaki patlamada yaralananlar teröristmiş,ellerinde patlamış bombalar,polis patlamamış 5 bomba daha bulmuş patlamadan önce bir okulun adresini sormuşlar offf bıktım valla

kıymetcim burcu söylemiş, günlük diye bişi varmış aktarda o öksürüğe iyi geliyomuşş
iyi muhabbetler canlar

Saol Meralcim..
İyi eğlenceler size...
Bizim de evin önünde park var ikimiz de bu haldeyken yataktan başka bi yeri görmüyo gözümüz..:2:

Burcucum KV size mi geliyo yoksa birlikte bi yere mi gidiyosunuz? Geçmişe baktım göremedim...

Kıymetcim eşim Ankara'daydı, bugün geliyor, gelirken annesini de getiriyor

Evet günlük de var ama onun bi faydası olmadı bu sefer((

Ahh kuzum yaa, kıyamam...
Eskiden sırtımıza tentürdiyor sürerlerdi yatarken, öksürük için, acaba gerçekten işe yarıyor muydu, bi araştırayım bakalım.

iyi muhabbetler canlar

Hadi iyi eğlenceler...

Minik ve akıllı kızlarımıza nazar değdi azıcık, geçecek hemen...

Tanya, çabuk yaz nolur yaaa, benim yöntemlerimi hiç kaale almıyor bunlar.

Öpüyorum bıy bıy

Saol Tanya.
O yöntenleri çok merak ettim şimdi!!!! Malum, bi tane de bende var..

kızlar tuzladaki patlamada yaralananlar teröristmiş,ellerinde patlamış bombalar,polis patlamamış 5 bomba daha bulmuş patlamadan önce bir okulun adresini sormuşlar offf bıktım valla

Offff, okulları mı hedef almışlar yani, yarın kutlamalar var, Allahım sen koru bizleri ve çocuklarımızı..

Hem de 23 nisan öncesi!!!!!!
Allah belalarını versin onların!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…