- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #109.481
süper fikir
hoşgeldin mero zlüyoruz seni sabah yoklamasını kaçırdın olmuyo bööle
eko konusunda katılıyorum o şimdi yusuf yusuf tur zati(ben oğlumun adını değiştiricem bu ne yaa)
hiç kızma o anneye bnde böleydim şimdi biraz geçti herkesin önünde ağlamıyorum ama eve gelince ağlıyorum ben sana bakamadım mı koruyamadı mı die çokamadım lohusalıktan
evet cnm ayva yaprağı çubuk tarçın ve kaanfille karıştırırsan ağrıyı da kesiyo biraz
size de geçmiş olsun canım...Nihan hiçbir şey yemiyor...dün akşam 2 kaşık çorba içti anında kustu o da...inşallah temiz çıkar sonuçlar...akşam eşim alıp göstereck bakalım.
evet yarın 9daymış törenleri...izin isteseydin keşke sen iyi değilmişsin...ben bugün gitmedim okula...müdürü aradım...tamam izin yazalım dedi sana bugün Allah razı olsun.
Saol Esincim... Bunları kaynatıyorum di mi? Bi de ne kadar sıklıkta vermek gerekir?
çok geçmiş olsun canım,dualarımız nihan,yağmur ve pelinleselam
hasta bir kuzunun annesi olarak yine bakamdım geçmişe affola..
herkes iyidir inşallah..
Nihan şu an uyuyor ama 37.5tan aşağı düşmüyor bir türlü ateşi....2 gecedir 39 derece ateşle uyuyor şurup fitil vs. içbir işe yaramıyor neredeyse...bu sabah yine doktora gittik...korkma dedi...dün akşam antibiyotiğe başlamıştım ben ateşi düşmek bilmeyince..iyi yapmışsın dedi...calpol ve dolvenle beraber fitil verilebilir ama pedifen veya minosetle verme dedi...dolven ve mşnoset kullanıyoruz dönüşümlü...antibiyotiğe de devam 5 gün...cumartesi akşama kadar düşmezse diye iğne de yazdı...antibiyotik olmasın derken bu seferde iğneye gerek kalmaz inşallah diyorum.
kan aldı tahlil için...için rahatlasın dedi...bir de tükürük kültürü...inşallah önemli bir şey çıkmaz..doktor korkma normal dedi ama...dua ediyorum..inşallah iyileşir kuzucum hemen(
günlük diye bi ot vardı tavada yakıp dumanına pamuk tutup göğsüne serıyodu galiba şebnem. ayva yaprağı karanfil tarçın kaynatılıyo diye hatırlıyorum. içine limon sıkki mide bulantısı varsa azalsın kusmasıKızlar slm..Acele cvp lütfen:
Öksürüğe iyi gelen ayva yaprağı mıydı??????
geçmiş olsun pelinciğedeNihancığıma tekrar geçmiş olsun Hanife.
Bizim sonuçlarımız temiz çıktı çok şükür. İnşallah sizinki de temiz çıkar.Sadece boğazında biraz kızarıklık varmış. Ateşi de düştü şükürler olsun... Ama öksürük yüzünden ne uyuyabiliyor ne de yemek yiyor. Zaten çok sık kusuyordu, şimdi en ufak bir öksürükle yediği yerşeyi çıkarması bi oluyor(((
Ben de grip oldum Pelinle birlikte.. Kafamı kaldırmada yatıyorum..ayrıca 23 nisan töreni de yarınmış. Bu halde nasıl gidicem bilmiyorum. Eşinin okulu da mı yrn kutlayacak??
sağol canım:))şimdi iyiyim...dün akşam 40a kadar çıktı bir ara ateşi Allahtan düştü hemen...38 şimdi iyi geliyor bana...korktum o an.annelik değiştiryor diye boşuna demiyorlarmış.
Günlük olabilir mi, Şebnem yapıyordu Ata'ya...
Ağlama Hanifem, Allah beterinden korusun, dermansız dert vermesin.
İki güne bişeyi kalmaz, merak etme...
selam
hasta bir kuzunun annesi olarak yine bakamdım geçmişe affola..
herkes iyidir inşallah..
Nihan şu an uyuyor ama 37.5tan aşağı düşmüyor bir türlü ateşi....2 gecedir 39 derece ateşle uyuyor şurup fitil vs. içbir işe yaramıyor neredeyse...bu sabah yine doktora gittik...korkma dedi...dün akşam antibiyotiğe başlamıştım ben ateşi düşmek bilmeyince..iyi yapmışsın dedi...calpol ve dolvenle beraber fitil verilebilir ama pedifen veya minosetle verme dedi...dolven ve mşnoset kullanıyoruz dönüşümlü...antibiyotiğe de devam 5 gün...cumartesi akşama kadar düşmezse diye iğne de yazdı...antibiyotik olmasın derken bu seferde iğneye gerek kalmaz inşallah diyorum.
kan aldı tahlil için...için rahatlasın dedi...bir de tükürük kültürü...inşallah önemli bir şey çıkmaz..doktor korkma normal dedi ama...dua ediyorum..inşallah iyileşir kuzucum hemen(
Kızlar slm..Acele cvp lütfen:
Öksürüğe iyi gelen ayva yaprağı mıydı??????
sanırım evet. ayva yaprağı.Nihancığıma tekrar geçmiş olsun Hanife.
Bizim sonuçlarımız temiz çıktı çok şükür. İnşallah sizinki de temiz çıkar.Sadece boğazında biraz kızarıklık varmış. Ateşi de düştü şükürler olsun... Ama öksürük yüzünden ne uyuyabiliyor ne de yemek yiyor. Zaten çok sık kusuyordu, şimdi en ufak bir öksürükle yediği yerşeyi çıkarması bi oluyor(((
Ben de grip oldum Pelinle birlikte.. Kafamı kaldırmada yatıyorum..ayrıca 23 nisan töreni de yarınmış. Bu halde nasıl gidicem bilmiyorum. Eşinin okulu da mı yrn kutlayacak??
Bende de var sana bakamadım mı duygusu, halaaaaaa...
Eko konusunda da beter olsun diyorum, daha da bişi demiyorum.
Of Tanyacım ya, yine valla... Oğullarına sorsan kırk yılda bir geliyorlar ama :84:
Kredi kartı kullanmıyor kendisi, başka bişey bul o zaman :)
Ben de bazı konularda yeniden bir pedagog görüşü almak istiyorum ama bu defa şu makalelerini okuduğumuz merkezi düşünüyorum, beğendim.
Kıymetcim, ayva yaprağı iyi geliyor öksürüğe,5-6 tane kuru yaprağı yıka içine de 1-2 adet karanfil at, suda kaynat, ılıyınca içir, iyi gelecektir..
Suluğuna koy su niyetine sık sık ver, hiçbir zararı yok, korkma..
tanya bende topikte birilerinin arası bozulunca yada yanlış anlaşılma olunca çok üzülüyorumburası benim için çok özel çünkü hepinizi kardeşim gibi görüyorum ben
23 nisan dolayısı ile birazdan küçük çocuklar patronu koltuğundan edecekler
ben birazdan kaçıcamhepinize iyi haftasonları diliyorum, haftasonu giremem buraya çünkü kamil bey modemi sattı, yenisi kepenkler kapalı olduğu için (kargolarda dahil çünkü buna) halaaa gelemedi
Saol Esincim... Bunları kaynatıyorum di mi? Bi de ne kadar sıklıkta vermek gerekir?
eyo uyandı kızlar, biz yine parka kaçıyoruz,
kıymetcim burcu söylemiş, günlük diye bişi varmış aktarda o öksürüğe iyi geliyomuşş
iyi muhabbetler canlar
Burcucum KV size mi geliyo yoksa birlikte bi yere mi gidiyosunuz? Geçmişe baktım göremedim...
Evet günlük de var ama onun bi faydası olmadı bu sefer((
eyo uyandı kızlar, biz yine parka kaçıyoruz,
kıymetcim burcu söylemiş, günlük diye bişi varmış aktarda o öksürüğe iyi geliyomuşş
iyi muhabbetler canlar
çok geçmiş olsun canım..temiz çıkar umarım sonuçlar..iyileşsin de bir an önce antibiyotik kullansın ne yapalım..acil şifa dliyorum minik kuzuya
sanırım evet. ayva yaprağı.
geçmiş olsun size de..minik kızlarımıza ne oldu böyle....
düşünmekteyim..bir yol bulursam yazarım mutlaka:) yazık ya ben bu kocalara üzülüyorum..1 ay falan nasıl dayanıyprlar anasızlığa...bir ara benim kv savar yöntemlerimi yazayım sana:))
her zaman işe yaramasa da çözüm oldukları görülmüştür..:)
tanya bende topikte birilerinin arası bozulunca yada yanlış anlaşılma olunca çok üzülüyorumburası benim için çok özel çünkü hepinizi kardeşim gibi görüyorum ben
23 nisan dolayısı ile birazdan küçük çocuklar patronu koltuğundan edecekler
ben birazdan kaçıcamhepinize iyi haftasonları diliyorum, haftasonu giremem buraya çünkü kamil bey modemi sattı, yenisi kepenkler kapalı olduğu için (kargolarda dahil çünkü buna) halaaa gelemedi
çok geçmiş olsun canım..temiz çıkar umarım sonuçlar..iyileşsin de bir an önce antibiyotik kullansın ne yapalım..acil şifa dliyorum minik kuzuya
sanırım evet. ayva yaprağı.
geçmiş olsun size de..minik kızlarımıza ne oldu böyle....
düşünmekteyim..bir yol bulursam yazarım mutlaka:) yazık ya ben bu kocalara üzülüyorum..1 ay falan nasıl dayanıyprlar anasızlığa...bir ara benim kv savar yöntemlerimi yazayım sana:))
her zaman işe yaramasa da çözüm oldukları görülmüştür..:)
kızlar tuzladaki patlamada yaralananlar teröristmiş,ellerinde patlamış bombalar,polis patlamamış 5 bomba daha bulmuşpatlamadan önce bir okulun adresini sormuşlar offf bıktım valla
kızlar tuzladaki patlamada yaralananlar teröristmiş,ellerinde patlamış bombalar,polis patlamamış 5 bomba daha bulmuşpatlamadan önce bir okulun adresini sormuşlar offf bıktım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?