- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.111
- 1.123
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #109.501
slm millet
bu günlerde hiç vakit bulamıyorum takılmaya kusuruma bakmayın.
geçmişi okumsaya çalışıyordun gülşanın sabah yazdığı şikayet edilme meselesini gördüm söylemem lazım yoksa çatlarım ben bir iki gün önce geçmişi okurken kazayla cevapla yerine kötü içerik düğmesine bastım kötü olmakla alakası bile olamayacak bir cümleydi çıkan formu görünce iptal ettim ama sisteme işleyip işlemediğini bilmiyorumeğer şikayet oysa vallahi kasıtlı deil nasıl bastım o tuşa bilmiyorum çok çok çok özür dilerim. umarım iyi niyetimden şüpheniz yoktur
şikayet dün yazdıklarınla alakalıysa masumum zaten, yaşadıklarınıza gerçektenn çok üzüldüm hayırlısıyla oradan kurtulmanız için dualar ediyorum canım
okuyunca lütfen cevap yaz yoksa vicdanım öldürecek beni
kızlar tuzladaki patlamada yaralananlar teröristmiş,ellerinde patlamış bombalar,polis patlamamış 5 bomba daha bulmuşpatlamadan önce bir okulun adresini sormuşlar offf bıktım valla
Meral çok güldüm bişi olayına, önce bende anladıydım ne yalan söyleyim, hadi sende bana gül şimdi :))
Zelihacım, seni sandıydım aklımda yanlış kalmış, kusura bakma, ayrıca ağlayan o anneye de şaşırdım, daha neler yaaa, çok abartmış..
Hanifecim, sakin ol, korkma, dualarımız Nihanla olacak elbette, atlatacak gör bak, aynı İklim gibi olmuş, İkoş un öksürüğü devam ediyor ama ateşi yok artık, burun akıntısı da durdu, ateşi 5 gün sürmüştü İkoş un, bende çok korkmuştum, özellikle gece yükseliyordu, serinkanlı ol, 1-2 güne düzelir bence, ben birazda dişlerin zorladığını düşünüyorum, İklim aynı anda alttan 2 diş birden patlattı, şimdi de üstler zorluyor, dişler yüzünden vücut dirençsiz kalıyor ve daha kolay enfeksiyon kapıyorlar..
Kıymetcim, ayva yaprağı iyi geliyor öksürüğe,5-6 tane kuru yaprağı yıka içine de 1-2 adet karanfil at, suda kaynat, ılıyınca içir, iyi gelecektir..
İkoş 3 gün boyunca ağzına lokma koymadı, sonra yavaş yavaş toparladı, bugün daha iyi mesela, annelik hakkaten değiştiriyor be Hanife, bende yemiyor-halsiz kaldı diye ağlıyordum ama sonra üstüne gitmemeye karar verdim, ateşten dolayı uyuyunca dinlenerek enerji topladığını düşünüyorum..
Allah iyiliğini versin emi, güldürdün beni valla :))
Bizde sabahtan beri kim bu şikayet eden diye merak ediyorduk, sen miydin..?
Şaka şaka, sen değilsin diye biliyorum ben, gerçi Gülşan da yazar birazdan ama duramadım ben yazayım dedim..
Tanya, çabuk yaz kv savar yöntemlerini, bende faydalanmak istiyorum..
Kvsavar deyince de sineksavar gibi oldu biraz ama kulağa hoş geliyor, keşke öyle bir sprey olsa, geldiklerinde sıksak ve etkisiz hale gelseler :))))))))))
kızlar tuzladaki patlamada yaralananlar teröristmiş,ellerinde patlamış bombalar,polis patlamamış 5 bomba daha bulmuşpatlamadan önce bir okulun adresini sormuşlar offf bıktım valla
slm millet
bu günlerde hiç vakit bulamıyorum takılmaya kusuruma bakmayın.
geçmişi okumsaya çalışıyordun gülşanın sabah yazdığı şikayet edilme meselesini gördüm söylemem lazım yoksa çatlarım ben bir iki gün önce geçmişi okurken kazayla cevapla yerine kötü içerik düğmesine bastım kötü olmakla alakası bile olamayacak bir cümleydi çıkan formu görünce iptal ettim ama sisteme işleyip işlemediğini bilmiyorumeğer şikayet oysa vallahi kasıtlı deil nasıl bastım o tuşa bilmiyorum çok çok çok özür dilerim. umarım iyi niyetimden şüpheniz yoktur
şikayet dün yazdıklarınla alakalıysa masumum zaten, yaşadıklarınıza gerçektenn çok üzüldüm hayırlısıyla oradan kurtulmanız için dualar ediyorum canım
okuyunca lütfen cevap yaz yoksa vicdanım öldürecek beni
Ay ne şikayeti? Bi hasta oldum, tümden Fransız kaldım olaylara.. Grip olunca gözüm de görmez oldu heralde
Biri özetleyiversin ya
Allah iyiliğini versin emi, güldürdün beni valla :))
Bizde sabahtan beri kim bu şikayet eden diye merak ediyorduk, sen miydin..?
Şaka şaka, sen değilsin diye biliyorum ben, gerçi Gülşan da yazar birazdan ama duramadım ben yazayım dedim..
Dün Gülşan ın yazdığı bir mesajı, bir arkadaşımız yanlış anlamış ve kötü içerik diye şikayet etmiş, Gülşan uyarı aldı bu yüzden..
ya yeni okudumöyle bir basmayla şikayet oluyor mu olmuyor mu bir fikrim de yok siteyle ilgili bazı konularda hala neredeyse karacahilim, karşıma form çıkınca saf gibi kaldım cevapla butonuyla alakası da yok olduğu yerin ama nasıl becerdim hala kendim de anlamadım kapattım ama ne bileyim gülşanın sabah yazdığını okuyunca acaba gerçekten gitti mi ki diye suçlu hissettim kendimi, kimseyi kırmak istemem arkadaşlar hele kazayla asla bu sayfa benim için sanal olmaktan çok öte
Şeyma nasıl yaparsın bunu, Gülşan ne kadar üzüldü senin yüzünden
Yok arkadaşım, senin olayınla ilgisi yok bunun, Gülşan çözdü bile o konuyu...
Hepimiz için öyle Şeymacım, birbirimizle paylaştığımız şeyleri annemizle kocamızla bile paylaşmıyoruz nerdeyse, herkes çok özel ve çok değerli, ben çok seviyorum sizi bea
ya yeni okudumöyle bir basmayla şikayet oluyor mu olmuyor mu bir fikrim de yok siteyle ilgili bazı konularda hala neredeyse karacahilim, karşıma form çıkınca saf gibi kaldım cevapla butonuyla alakası da yok olduğu yerin ama nasıl becerdim hala kendim de anlamadım kapattım ama ne bileyim gülşanın sabah yazdığını okuyunca acaba gerçekten gitti mi ki diye suçlu hissettim kendimi, kimseyi kırmak istemem arkadaşlar hele kazayla asla bu sayfa benim için sanal olmaktan çok öte
ay yüreğime iniyordu
Oyyy, kıyamam sana ben :))
Bu forum hepimiz için pembe bir sayfa olmaktan çok öte, emin olabilirsin..
Seni de seviyorum beaaa...
Hepinizi seviyorum..
Evet kesinlikleee!!:124:
Bu arada ben Fatma'nın üyeliğini iptal etmesine çok üzüldüm..Kendisi için herşey yolundadır inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?