2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu cocugu uykusu yüzünden bigün döverim! sabah 20 dk uyudu iyi dedim kalk hadi. öglen yemegini yedi balkonda güneşli oynadık orda araba sürdük bebek salladık fln sonra yuttum bi güzel geldim içeri bitki çayımı aldım kitabımı aldım yarım sayfa okumadan uyandı. ayaama alıorm aglıo esnio emerek uyicak! kızdım bagırdım eme eme 4ü geçene kadar uyudu. bi yalnız kalamıorm yaa. akşam uyuttum komşuya gittim gene uyanmış geldim uyuttum sabah 7ye gelmeden 2 kere uyanmasına ragmen gene uyandı eme eme 8e kadar uyudu belim yanım kalmadı artık yaa yamuldum. onu geçtim azcık azzzcık kendimle kalmak istiyorum yaa dün uyudu ama hakkını yemim 1,5 saat. ama ben onla bi haftamı idare etcem en azından bi bi saat uyu. yukardaki allaan belalarıda ben ne zmn cocuu yatırsam işe mi kalkıosun be kadın tangır tungur sesler taktaklar bi blendar sesi gelio o neyse artık. çocuk koşpmalrı offf onunda etkisi war tbai uyanmasında.. amaan öle işte

Biz geldik, hava oldukça güneşli olmasına rağmen çok rüzgar vardı pek duramadık parkta, dönüşte de bimden aldık davulumuzu ve müzik aletleri setini:)) müzik aletlerini daha çok sever sanmıştım ama onlara ilgi göstermedi davulu çok sewdi

Ştreş yoookkk

doruk bimden aldığım hiç bir oyuncakla oynamıyor anacım.
artık gitmiyorum ben...

sevgi kelebeği olmuşsunuz yine, ben de seviyommmm hepiciğinizi

Doruk paşam demek hoşlanmıyo bim oyuncaklarından hee, way sıpam way:))

Merve walla üst kat komşumdan ben de çok şikayetçiyim bugünlerde

sevgi kelebeği olmuşsunuz yine, ben de seviyommmm hepiciğinizi

Doruk paşam demek hoşlanmıyo bim oyuncaklarından hee, way sıpam way:))

Merve walla üst kat komşumdan ben de çok şikayetçiyim bugünlerde

Hee oluverdik öyle, bir anda oldu :)

Yok sevmiyor, zıpır işte...

selam kızlar nasılsınız geçmişe bakamıyorum birazdan eşim gelir
serhan sıpası bugün kendini aştı ya deli olucam kafayı vuruyo biyerlere sürekli bi sinir harbi içinde bütün gün onunla ilgilendim oyun oynadım şarkı söyledim yapmadığım şebeklik kalmadı camdan baktırdım sıkılıyo tamam bi tek beni görüyo ama hava soğuk ne yapayım hergün birinin kapısını çalamamki hastayız zaten kimse istemez bizi böle mümüklü mümüklü alt komşuma iniyodum normalde bebişle oynuyolardı ama şimdi o yavrucağa da bulaşır üzülürüm sonra
azıttı tam anlamıyla ne oturdu ne sustu hiçbişeyden memnun olmadı zor uyuttum ayağıma yatırıyorum kalkıp gidiyo çok uykusu var halbuki 11:30 da kalktı yeni uyudu bende 5 dk size bakıyımbi soluklanayım dedim birazdan babamız gelir artık yatana kadar yeni bi koşturmaca başlar benim için

ay cnm çok bunaltmış seni belli ki, bazen cidden insanın sabrını zorluyorlar, neyse ki senin eşin örnek kocalardan gelince yardımcı olur sana biraz

Merolayn, deliliğe vurdum artık, napim, eve gidince kuduracam nasıl olsa :)

en iyisini yapmışsın anacım, eve gidince de deliliğe vur bence, hatta geldiklerinde de deliliğe vur belki ruh sağlığınla oynadığını düşünüp sık gelişleri noktalar

Seyhancım, hastalıktan yeni kalktı daha, onun huysuzluğu da vardır.
Bazen oluyorlar böyle, yarına geçer inşallah.

Heee, geldikleri zaman kafamda huniyle karşılayıp saçma sapan konuşsam kaçar mı acaba

gezdik,geldik.salıncaklara,atlı karıncalara bindik.migros a gittim.maalesef burda çok çeşit yok ama olanlar bile iyiydi,fiyat olarak.iki oyunckta kararsız kaldım,link bulursam ekleyeyim,fikir verin.ahşap puzzle,dişlemesi için kitap,banyo oyuncağı aldık.

buarada yarın 23 NİSAN,neşe doluyor insanbenim yarın evlilik yıldönümüm,5 sene doluyor,ama biz beklemeyemedik,daha önce hediyeleştik.

ay Burcu bi an öyle hayal ettim seni,çok güldüm kesin kaçar bence ama eko da kaçabilir söyliim :))

Kutlu olsun, mutlu olsun, 50 yılınızı da kutlayın inşallah aynı aşk ve heyecanla...

Furkişş gelir ve meral kaçar ay ağız tadıyla muhabbet edemedim bugün heee

ay Burcu bi an öyle hayal ettim seni,çok güldüm kesin kaçar bence ama eko da kaçabilir söyliim :))

O benim daha deli hallerimi gördü, kaçmıyor anacım, çok gözü kara
Böyle giderse bu resmi hayallerinde canlandırmana gerek kalmayacak

Pelin in ateşi yeniden çıktı. Ağrıkesiciyi eşim akşamgelirken getirecek. Şimdi fitil versem ağrıkesiciyi kaçta vermem gerekir..

Seyhancım, Allah sabır versin, epey bunaltmış seni anlaşılan, bu da bir süreç malesef ve yaşamak zorundayız...

Yazgıcan, evlilik yıldönümünüz şimdiden kutlu olsun, mutluluğunuz daim olsun..
Alpişim de eğlenmiş bugün, ohh sefanız olsun.. Oyuncaklarını da güle güle kullansın paşa..

Pelin in ateşi yeniden çıktı. Ağrıkesiciyi eşim akşamgelirken getirecek. Şimdi fitil versem ağrıkesiciyi kaçta vermem gerekir..

geçmiş olsun canım pelin e,6 saatte bir verebilirsin diye biliyorum canım.

teşekkür ederiz,aminn

Kutlu olsun, mutlu olsun, 50 yılınızı da kutlayın inşallah aynı aşk ve heyecanla...

çok teşekkürler canikom,hepimiz için inşallah.

Fitilden 3-4 saat sonra da şurubu verebilirsin. İklim fitille 6 saat falan rahatlıyor o yüzden ben şurubu daha geç veriyorum..
Şu an fitil yapsan akşam da saat 21:00 gibi şurup verebilirsin, uyumadan önce ver ki rahat uyusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…