- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #109.541
www.kangurum.com.tr: Migros Sanal Market , İTHAL F-316 ÇOCUK BİSİKLETİ
kızlar bunu alayım mı sizce?
www.kangurum.com.tr: Migros Sanal Market , İTHAL F-316 ÇOCUK BİSİKLETİ
kızlar bunu alayım mı sizce?
canım ben ata kuzumda vardı gördüm aldım ama çok kullanışlı değil evde oyalanıyo sadece serhan alp için de ço eğlendirici olacağını düşünmüyorum ama git bak beğenirsen alırsın
Çok pahalı değilmiş almak istiyorsan al ama ayakları yere değer, rahat edemez bence..
Çok kullanışlı değil yani, ilk arabam var ya, ona şimdi hiç binmiyor mesela İkoş, ayağı yere değiyor, ben itekleyince de ayakları sıkışıyor, ayaklarıyla iteklemeyi öğrenene kadar kullanılmayacak, o zamanda binmek isteyecek mi bilinmez..
Yazgıcım evlenme yıldönümünüz kutlu olsun cnm, nice mutlu senelere inş., bu arada 5 yılı mı doldurdurnuz, kaç yaşında evlendin ki sen anacım, beni de sollamışsın
atanın oyuncak arabasından konu açılmış atada başlarda çok oynamıyordu ama bu aralar tepesinden inmiyor evde onunla geziyo çok eğleniyo özellikle yazın bahçede rahat olucak diye düşünüyorum
yazgıcım alp te bahçede rahat oynar bence dene indirimede girmiş
burcu geçmiş olsun,tam hastalık dönemi,bendede bi kırıklık var, melek hasta inşallah oğlumada bulaşmaz,her gün temizlik yapıyo melek kafayı yemiş temizlikten tabi hasta olurGünaydın, iyi haftalar,
Sıkıcı bir hafta sonunun ardından kuzuyu hasta ettik, bütün gece burnu tıkandı, az az öksürüyor, zor bir gece geçirdik. Tabi sadece ikimiz, babası yan odada horladı gece boyu! Ben işe gelirken hala horluyordu, geçen hafta çok yorulmuş, annesi öyle diyor.
İnanmayacaksınız ama kv sadece hafta sonu kalmak için gelmiş, bugün dönüyor, dün öğrendiğimde zil takıp oynamamak için zor tuttum kendimi. Oğlu yalnız dönmesin diye gelmiş, sonraki haftalarda uzun uzun kalmaya gelecekmiş.
Cuma akşamından beri sadece 10 mesaj falan yazılmış, şaşırdım, mart anneleri çok yavaşladı :) Herkes iyidir inşallah...
herkese günaydıııın
mertin diş sıkıntısı haftasonumuzu mahvetti,ama kendide çok ağladı kuzuuum
dün mardine gittik büyük bi park yapmışlar şehrin göbeğine kum havuzuda vardı mert gitti kendinden 1 yaş büyük abisinin yanına onun kovası ve kürekleriyle oynadı,üstü başı kum oldu tabi kumları kova yerine bacaklarına boşalttı durdu,eve gider gitmez banyoyo soktum missss gibi oldu yavrumkaydırağın tepesine koydu babası mert kendini ittirip kaydı, çook akıllı benim oğlum teyzeleri
dün migrosa uğrayalım dedik ama tüm oyuncak raflarını talan etmişlerdi, su tabancası dışında hiç bir oyuncak kalmamıştı
sizler nasılsınız iyimisiniz
burcu geçmiş olsun,tam hastalık dönemi,bendede bi kırıklık var, melek hasta inşallah oğlumada bulaşmaz,her gün temizlik yapıyo melek kafayı yemiş temizlikten tabi hasta olurartık merti meleklere götürüyorum bugün iki çuval eşya götürdüm onlara, giyecek bez oyuncak,yiyecek falan merti temelli onlara bırakacam sandı kamil
kayınvalden çok komikmiş gerçekten, önce korkuttu ,sonra sevindirdi,sonra tekrar kara haberi verdiAllah yardımcın olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?