2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy sağolun kızlar sizde olmasanız valla tırlatıcam arada bi banada geliyolar
pelin kuzumun ateşi düşer inşallah canım ben fitil vermiyorum artık oyüzden bişey diyemiycem

yazgıcım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun torunlarınızı hatta onların torunlarını da görün inşallah :))

burcu kötü haber tez yayılır demişler yazılardan anladığım kadarıyla yine yeniden gelen var sanırım inşallah çooooooooooooooooooooooooooooooook kısa sürer bu gelişleri..

Çok pahalı değilmiş almak istiyorsan al ama ayakları yere değer, rahat edemez bence..
Çok kullanışlı değil yani, ilk arabam var ya, ona şimdi hiç binmiyor mesela İkoş, ayağı yere değiyor, ben itekleyince de ayakları sıkışıyor, ayaklarıyla iteklemeyi öğrenene kadar kullanılmayacak, o zamanda binmek isteyecek mi bilinmez..

canım ben ata kuzumda vardı gördüm aldım ama çok kullanışlı değil evde oyalanıyo sadece serhan alp için de ço eğlendirici olacağını düşünmüyorum ama git bak beğenirsen alırsın

ozaman almayayım,Alp içinde zevkli ve kullanışlı olmaz.zaten gittim baktımda kararsız kalmıştım,malzemeside pek iyi değildi.neyse,sonra iyi birşey alırım.
sağolun canlar.

Yazgıcım evlenme yıldönümünüz kutlu olsun cnm, nice mutlu senelere inş., bu arada 5 yılı mı doldurdurnuz, kaç yaşında evlendin ki sen anacım, beni de sollamışsın

atanın oyuncak arabasından konu açılmış atada başlarda çok oynamıyordu ama bu aralar tepesinden inmiyor evde onunla geziyo çok eğleniyo özellikle yazın bahçede rahat olucak diye düşünüyorum

yazgıcım alp te bahçede rahat oynar bence dene indirimede girmiş

Yazgıcım evlenme yıldönümünüz kutlu olsun cnm, nice mutlu senelere inş., bu arada 5 yılı mı doldurdurnuz, kaç yaşında evlendin ki sen anacım, beni de sollamışsın

tabisi şekerim,2006 yılında evlendim ben.erkek kalmaz bana diye elimi çabuk tuttum:89:
yani 17 min sonuydu,18 den gün almıştım.evliliğimden hiç pişman değilim,değilim ama çok erkendi,bunu kabul ediyorum.

ayy kalmamıştırki,dün bile iki-üç tane vardı:26:bende bahçe için düşünmüştüm zaten,ama sonra vazgeçtim.neyse bisiklet alacağım zaten.

Son düzenleme:
CANLARIIIIIIMMM NASIL ÖZLEDİM BURAYIIIII...HERKESLER İYİMİİİİ?????
HİÇ PC Yİ AÇAMIYORUM.ASYA TUŞLARINI RESMEN SÖKÜYO.OKUL SONRASI EVE GELİNCE NASIL YAPIŞIYO BANA ANLATAMAM...RESMEM BÜTÜNLEŞTİK..BACAĞIMA YAPIŞIP AL BENİ KUCAĞINA DİYO...ÖĞLEDEN SONRA SADECE 1 SAAT UYUYO.O ARADA DA YEMEĞİMİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUM....GÜNLER NASIL GEÇİYO İNANIN FARKINDA BİLE OLMUYORUM...GECE UYKULARIMIZ HALA FELAKET....ODASINI AYIRDIM.ABİSİNİN YANINA YOLLADIM...İKİ ODA ARASI GECE 2-3 KEZ MEKİK DOKUYORUM....AMA BÜNYEM ALIŞTI HERHALDE UYKUSUZLUĞU ARAMIYORUM...BAYA ZAYIFLADIM AMA KOŞTURMADAN.İYİ TARAFI O.....AMA ACAYİP BİŞEY OLDU BU BIDIKLAR DİMİ?NASIL CİLVELER YAPIYO SEVDİRİYO KENDİNİ SIPA....KIZ ÇOCUĞU BAŞKAYMIŞ GERÇEKTEN...

SİZLERİN BIDILIKLARI NASIL BAKALIM...HEPSİ BÜYÜMÜŞTÜR İYİCE...

YAZGIM EVLİLİK YILDÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN...

KIYMETCİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN PELİN E....İNŞALLAH HEMENCİK ATLATIR.....

Günaydın, iyi haftalar,

Sıkıcı bir hafta sonunun ardından kuzuyu hasta ettik, bütün gece burnu tıkandı, az az öksürüyor, zor bir gece geçirdik. Tabi sadece ikimiz, babası yan odada horladı gece boyu! Ben işe gelirken hala horluyordu, geçen hafta çok yorulmuş, annesi öyle diyor.

İnanmayacaksınız ama kv sadece hafta sonu kalmak için gelmiş, bugün dönüyor, dün öğrendiğimde zil takıp oynamamak için zor tuttum kendimi. Oğlu yalnız dönmesin diye gelmiş, sonraki haftalarda uzun uzun kalmaya gelecekmiş.

Cuma akşamından beri sadece 10 mesaj falan yazılmış, şaşırdım, mart anneleri çok yavaşladı :) Herkes iyidir inşallah...

herkese günaydıııın
mertin diş sıkıntısı haftasonumuzu mahvetti,ama kendide çok ağladı kuzuuum
dün mardine gittik büyük bi park yapmışlar şehrin göbeğine kum havuzuda vardı mert gitti kendinden 1 yaş büyük abisinin yanına onun kovası ve kürekleriyle oynadı,üstü başı kum oldu tabi kumları kova yerine bacaklarına boşalttı durdu,eve gider gitmez banyoyo soktum missss gibi oldu yavrum kaydırağın tepesine koydu babası mert kendini ittirip kaydı, çook akıllı benim oğlum teyzeleri
dün migrosa uğrayalım dedik ama tüm oyuncak raflarını talan etmişlerdi, su tabancası dışında hiç bir oyuncak kalmamıştı
sizler nasılsınız iyimisiniz

burcu geçmiş olsun,tam hastalık dönemi,bendede bi kırıklık var, melek hasta inşallah oğlumada bulaşmaz,her gün temizlik yapıyo melek kafayı yemiş temizlikten tabi hasta olur artık merti meleklere götürüyorum bugün iki çuval eşya götürdüm onlara, giyecek bez oyuncak,yiyecek falan merti temelli onlara bırakacam sandı kamil
kayınvalden çok komikmiş gerçekten, önce korkuttu ,sonra sevindirdi,sonra tekrar kara haberi verdi Allah yardımcın olsun canım

benim aciiilen çalışmaya başlamam lazım malum geçen haftanın işlerini bitiremedim halaaa bugün asayiş toplantısı olursa yandığımın resmidir:18:

Gülşancım hangi diş geliyor şimdi?
Hava güzelmiş anlaşılan, parklarda gezebilmişsiniz, burda çok tatsızdı hava, yağış yoktu ama serin ve rüzgarlıydı, kuzu da o yüzden hasta oldu galiba.
Yavrular kumluyken bile misss gibi yaw, yerim onu, doruk da bayılıyor kaydıraktan kendini ittirmeye, çok heyecanlanıyor, büyük bir iş yapıyor ne de olsa :)
Bizim oyuncakların cuma günü gelmesi lazıdı, gelmedi, siparişim de gözükmüyor, bugün müşteri hizm. başına gelecek var.

Sağol teyzesi, ben de iyi değilim, büyük ihtimalle yarın kalmaz Doruk'tan beter olurum.
KV kafayı tamamen yemiş, kısa kalacak diye kaale almadım ama uzun kalmaya geldiğinde delirebilirim. Amin arkadaşım, cümlemizin Allah yardımcısı olsun.

Ben de çalışmaya gidiyorum, hasta olur da gelemezsem işleri toparlamış olayım bari.
1 saat sonra gelirim, öptüm şimdilik.

Günaydın..
Burcu, bende çok şaşırdım cuma gününden beri hiç ilerlememiş sayfa hakkaten..
Doruk kuzuya geçmiş olsun, kv de alem yaa, daha sonra uzuuunn uzuuunnn kalmaya gelecekmiş demek :)))
Gülşancım, Merti benim yerme bir mıncıkla öğlen gidince, kendini ittiriyor demek, yerim ben onu..

Bizim hafta sonumuz çok güzel geçti, hava güzeldi, eğlendik İkoş la, keyfimiz yerinde anlayacağınız..
İşler beni bekler, kaçıyorum şimdilik, yine gelirim..

sol üst azı dişi ile sol alt köpek dişi kabarmış ama ne zaman çıkarlar bilmiyorum,sırayı bozdu dişler zaten:26: 6 dişi var mertin 4 üstte 2 altta ,onlarıda zor çıkarmıştı zaten
bizim siparişler 5 gün sonra kargoya verilmişti 7. gün elimize ulaştı,hepiciğiburada geç yolluyo zaten haberin olsun
burda hava 22-25 derece arası seyrediyo güzel sayılır,ama evlerin içi hala çok soğuk inşallah böyle devam eder

hepinize günaydın ;
İyi haftalar ailecek güzel bir haftasonu geçirdik çok yoruldum fakat sabah sabah ta işe elemanın gelememesi benim işleri zorlaştırdı çok yorulucak 2 gün buralardayım fırsat buldukça yazarım...
hasta olan bebişlerimize geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…