2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın:) haftanız güzel geçsin:)
çookkk yorucu bir hafta sonundan çıktım..uyku yok dinlenme yok..hava güzeldi hafta sonu bol bol gezdim ama yordu sıpam beni.arabasında durmuyor ya kucakta duracak ya da kendi başına yürüyecek..kendi başına olunca da annemin tabiriyle oyulmadık kabağın içine giriyor..en son vukuatımız magazadan corap allırken tüm çorap rafını tepeme indirmesi oldu.baksanız ayy ne kadar sessiz sakin çocuk dersiniz..
neyse c. tesi dr a gittik sıpam 10400 ve de 81 cm:) herşey iyiymiş bir de su çiçeği aşımızı olduk ateş falan yapmadı neyse ki.
moralim bozuldu ama.kolunda kabarıklık vardı bi kaç gündrü.dr egzama ddi.kortizonlu bir krem verdi 4 gün kullanıp bırakacakmışız.sebebini sordm içten gelen birşey dedi gececekmiş yine de üzüldüm.gece gece benim alerjik bünyem gecmiş oğluma(

gecmiş olsun doruk a...
bir sonraki gelişinde tuz koy pabucuna da cabuk gitsin..sabah sabah saracak birini arıyordum senin kv çıktı şansıma:)
önce mert i mıncır benim yerime:)) dişler bizim de öyle sorma...
migros a biz de gittik..ama sanki kendimize oyuncak alıyor gibiydik

sevindim güzel bir hafta sonu olmasına:)) nazar değmesin..

günaydınlarrrr çok güzel bir hafta sonu geçirdim annemlerdeydim cumartesi anacımla gzdik o oğlumla bana baktı ben dinlendim pazar eser geldi bebeği anneme bırakıp yemeğe sinemaya kahve içmeye gittik gezdik dolaştık film yemekler herşey harikaydı
uzun uzun kalmaya gelicekmiş ne kadar sevindiğini gözünden anlamıştır eminim

TANYACIM geçmiş olsun çok rahatsız etmiyosa buna da şükür demek lazım

biz su çiçeği aşısını olduğumuzda 76 cm ölçtüler ama durmadı halbuki son ölçtürdüğümüzde 78 di yani çok güvenmiyorum boy ölçüsüne yalnız kilosu 10 200 çıktı ki 300 gr vermiş bu ara çok iştahsızdı dün farkettim ki 7. diş gelmiş 8. de yolda ona bağladım bende dün güzel yedi çünkü bu arada bana çok düşkün olmaya başladı tmm böyle olması çok hoşuma gidiyor ama üzülmesine dyanamıyorum akşam babasına bile gitmiyor beni göremediği her an ağlıyor yeni başladı daha 2 gündü böyle gece uyanıyor babası alıyor onu ittirip bana atlıyor iyi mi kötü mü nasıl davransam bilemedi anneye çok düşkün olsun istemiyorum özgür olsun ama bu sınırı koymak için erken mi yoksa erken erken diyip geç kalır mıyım:26:

maaşallah özgür beyimize geçmiş olsun canım üzülme geçecekmiş baksana Allah dermansız dert vermesin canım öyle düşünürsen bir nebzede olsa iyi hissedersin kendini

büyük bir zevkle canım bugün hepimiz yoğunuz galiba

günaydıııın

ohhh sefam olsun ne iyi yapmışsınız valla cemmy tekrar kilo alır annesi üzülme,dişten dolayı veriyolar bide eskisine göre daha hareketliler normal değilmi,mert bile zayıf görünüyo gözüme,sanırım kilo verdi oda,bugün anlaşılır aşıya gidecez çünkü:26:

Selam Arkadaşlar hepinize Günaydın Hayırlı haftalar...
Bütün bebeklere Sağlık Diliyorum...
Arkadaşlar ben çanta almak istiyorum oğlumun eşyalarını koya bileceğim hemde kullana bileceğim şekilde ama spor birşeyler olsun istiyorum... yani sırt çantası şeklinde yardımcı olursanırız sevinirim. bildiğiniz yada kullan varsa....

teşekkürler canım..canım sıkıldı işte teni benim kadar hassas olmasaydı keşke...
boy ölçümünde haklısın.sadece büyüdğünü görmek sevindiriyor beni rakamlarla daha somut oluyor ya..bu arada daha şididen benim yarım kadar oldu ilkokula giderken beni gecerse çok pis bozulucam
özgür de cok düşkün bana..dr bile onayladı..ama bizimkilerin böyle olması normal geliyor ..günde kaç saat görüp ilgilenebiliyoruz ki geceleri saymazsak özlüyor cocuklar..
bir de anneden ayrılma korkusunu neredeyse tüm çocuklar yaşarmış.bi yazı vardı bununla ilgili bir ara atayım buraya..sınır için biraz erken sanki:)

sağol gülşancım:)

selam canım:)
ya ben orta boy bir canta almıştım daha velet yokkene :) küçükken onu kullandım hep.süper rahat ve kullanışlı oluyor:) sen marka model mi istiyon? öyleyse beklemen lazım bulayım

günaydın
Alp im hasta.cumartesi,pazar hep ateşliydi kuzum.37 nin altına inmedi,genelde 38-39 arası idi.sesi kısık,ağlarken bile duyulmuyor,canı yanıyor yavrumun.ara ara öksürüğü var ve öksürürken boğazından ses geliyor.boğazı berbat yani.bugün doktora gideceğiz.onu böyle görmek beni mahvediyor.ateş çok zorluyor onu.38 in üstüne çıktığı an gözleri bayılıyor,sürekli ağlıyor,inildiyor.bugün daha iyi ama.
birde etrafımdaki insanlarla uğraşıyorum.yok efendim kayınpeder kalkar dün kendi başına ben gidip antibiyotik alıcam,eczacı bilir der,kv bronşit oldu heralde der,ağlamalar,üzüldüm hasta oldumlar vb.ya ben zaten üzgünüm birde bu laftan anlamazlarla uğraşıyorum.bu çocuk benim çocuğum,benden daha fazla kimsenin canı yanamaz ona

çok geçmiş olsun canım seni çook iyi anlıyorum ööle psiko bi ailede bende var hasta olur 10 posta arayıp şunu yap bunu yap ay düşünmekten yemek yemiyorum hadi geçtim gelirler çocuğum ağlıyıp bana gelmek ister hemen araya girip kucaklarına alırlar çocuk kucaklarında bana gelmek için çıldırır vermezler artık yüzsüzlüğe vurup çekip alıyorum çocuğumu

yazgıcım çok geçmiş olsun kulaklarını tıkamaktan başka yapabileceğin bişey yok maalesef seni çok iyi anlıyorum,ben mertin ameliyatında bi ara çıldırıp çatır çatır cvp vermiştim bağıra çağıra hemde hepsini sindirdim karışmaya cesaret edemezler artık
esin gıcık oluyorum zorla çocuğu kucaklarında tutmuya çalışmalarına,zorla sevdirmeye çalışıyolarya kendilerini, çocuk bile biliyo kimi seveceğini
ben eve kaçıyorum

Alpiş'im de hastaymış, çok geçmiş olsun kuzuma... Onlar iyileşsin biz hasta olalım. Yazgıcım, konuşanları takma canım, benim annemle kv de çocuğu nerde üşüttüğüme takmış durumdalar, sanki mikrop almış olma ihtimali yokmuş gibi, hiç susmuyorlar nerdeyse, boşver. Acil şifalar dilerim minik adama.

Esin, bebeler tam anneden ayrılma korkusu ile tanıştıkları dönemdeler, ayrıca da çalışan anne bebeği oldukları için bu korkuyu daha yoğun yaşayıp düşkünleşecekler, bu normal, sınır koymak için daha çok küçükler. Doruk da aynı şeyleri yapıyor, sürekli sarılıp sarılıp öpüşüyoruz biz :) Merak etme, 2 yaşından sonra yavaş yavaş uzaklaşacaklar zaten bizden, tadını çıkar bu günlerin.

Kv bugün gitmiyormuş, istediği saate bilet bulamamış, bir de evde yemek yokmuş, yemek yapması gerekiyormuş. O burda değilken biz aç yaşıyoruz çünkü. 2 gündür tencere tencere yemek yapıyor çünkü ! Dün Doruk'u uyuttum, eşim dedi ki 1 saat uyur, gel çıkıp yürüyelim bi kahve içelim, tamam dedim, sözde babaanneye bırakıcaz. Bizimki kayboldu ortadan. Nerde dedim oğluna, kızı ile konuşuyormuş, e hani çıkacaktık dedim, annem meşgul, anneni çağırsana dedi. Ve biz 1 saat dışarı çıkmak için, evde babaanne olduğu halde, annemi yukarı çağırdık. Çok işe yarıyor kendisi çoook !

çok sağolun arkadaşlar,tüm hasta bebeklerimize bende acil şifalar diliyorum.
bugün gidip ne oldu öğreneceğiz,umarım kötü bişey yoktur.
yaa zaten böyle dönemlerde nekadar gereksiz konuşma varsa enyakınındakiler hepsini dile döküyor.düşürmeyin çocuğu,hasta mı ettiniz,nerde üşüttünüz ve daha binlerce saçma soru veya nasihat(!).şimdi benle doktorada gelir bunlar,orda doktora benim yapmadığım ama onların yapmamı istedikleri şeyleri yada benim yaptığım ama onların istemediği şeyleri çok bilir edası ile doktora sorarlar.sonra bende çıldırır,elime geçirdiğim şırınga ile,şırıngayı bıçak gibi kullanarak adam öldüren tek kişi olarak gazetelerin 3. sayfasına yerleşirim.
gerektiklerinde yoklar,gerekmedikleri heran önemli şahsiyet olarak hayatımızın başköşesindeler.

Son düzenleme:
Tanyacım, geçmiş olsun Özgür e, kafana takma arkadaşım, Rabbim dermansız dert vermesin yeter ki, anneyiz işte herşeye üzülüyoruz-takıyoruz ama daha kötülerini düşünüp teselli bulalım...

Yazgıcım, Alpişe de çok geçmiş olsun, topikteki bebeler sırayla hasta olmaya başladı, inşallah önemli birşey değildir ve en kısa zamanda düzelir.. Çevremizdeki çok bilmişlerden kurtulmamız pek mümkün değil anacım, benim çevremde de çok malesef, ben gülüp geçiyorum artık, saf ayağına yatıp ''yaaa, öyle mi'' falan diyorum, dalga geçiyorum..

Esincim, İkoş ta aynı Cemy gibi, benden ayrılmıyor şu sıralar, anneye bağımlılık dönemi şu an, sakın sınır koymaya çalışma, geçici bişey yani..

Burcu, kv gönder de biraz da bana yemek yapsın, hamaratlığı üstünde anlaşılan, menemen yapmayı bilmiyordu ama yemek yapıyor demek, ilginnnçççç, bir işe yaradığını sanıyor kendince sanırım :))

Yağmur_26, çanta için marka modele ihtiyacın yok ki, herhangi bir çantacıdan seç al, benim evde bir sırt çantam vardı orta büyüklükte, spora giderken yada günü birlik geziye çıkarken falan yanıma alırdım, onu kullanıyorum, çok rahat ettim sırt çantası ile, yoksa diğer çantalarla bebeği mi taşıyacam çantayı mı derdi oluyordu..

Ayfercim kolay gelsin, yorma kendini, eleman gelmemiş, güne gergin başladın sanırım.. Sıkma canını..

selam:)
Alp'e geçmiş olsun...inşallah çabuk altatır...
Burcucum kv fazla uzatmadan gider inşallah...
haftasonu güzel geçenlere de özendim...hadi soğuk dışarı çıkamıyoruz ama bari kuzucum iyi olaydı da onunla oynasaydık(

Nihan Sena bugün biraz daha iyice...salı geceden cuma gecesine kadar 38-39 derece ateşle yattı...cumartesi öğleye doğru düştü ateşi....kolları ve bacakları hariç her yeri kabardı kırmızı kırmızı sivilce gibi...ve çok sinirli her şeye kızıp bağırıyor ağlıyor....sürekli uyuyor kaç gündür...ateş çok halsiz düşürdü onu...

uyuyor yine...bu akşam kontrol var tükürük kültüre de çıkacak bugün...kan tahlili temiz çıktı çok şükür...bu kırmızı döküntülere ne diyecek bakalım doktor...6.hasatalık ya da kızamık diye korktum ama yüksek taeş ya da antibiyotik sonrası oluyormuş...önemsizdir inşallah...Canan'ın Yİğiti de aynı şekilde hastaymış o da dökmüş böyle kırmızı kırmızı...

bebeklerimiz hasta olmasın artık....

Geçecek inşallah, umarım hepsi çabuk toparlar.
Doktorun dediklerinden haberdar et bizi de...

Ayyy, ne hamaratlığı Allah aşkına, koca hafta sonu hazır mantı yedik. Ben yemek yapmıyorum o varken, o da yapmıyor. Bugün yapası tuttu nedense...

Sırt çantası konusuna katılıyorum, ben de sürekli sırt çantası kullanıyorum, yedek kıyafet, bez, yiyecek, her şeyi alacak büyüklükte ve çok rahat ediyorum.

Özgür'ün egzamasını atlamışım, kusura bakma Tanyacım, geçmiş olsun.

Hanifecim, Nihan'ın daha iyi olmasına sevindim. O kabartılar da ciddi değildir inşallah, yazık, zaten ateşten de çok hırpalandı kuzucuk.
İyileşsin de bugünlerin acısını çıkarırsınız, bi güzel sohbt edersiniz bıcır bıcır
Ben ateşten hep çok korkarım, umarım Doruk ateşlenmeden atlatır.

Evet, artık hiç biri hasta olmasın, eli kolu kesilmiş gibi oluyor insan yaw...

Hanifecim, benim bildiğim kırmızı döküntüler olması iyileştiğini gösterir, çünkü hastalık yada ateş geçip vücuttan mikrop atılınca ortaya çıkıyor o döküntüler, savunma mekanizması ile alakalı yani, yine de doktor ne diyecek merak ediyorum, burayada yaz sonucu mutlaka, inşallah başka birşey değildir..

Çocuklarımızın bir an evvel toparlanmasını diliyorum bende, sırayla hasta oldu hepsi de hakkaten, çocuklar hırpalanıyor bizlerde üzülüyoruz, neşeli günlerimiz çok yakındadır umarım..

merhaba neler olmuş neler ben yokken gerçi ayın 4 girmişim en son (( zamansızlıktan yakınan tek benim sanırım neysem olayları bilmiyorum ama hasret umarım yanılmıştır kocasıda onu aldatmamuıştır
hasta olan bebekler sağlıklarına kavuşup annelerini çıldırtmakla meşguldürler......
bana gelince yanlızlar rıhtımında dermir atmış bekelemelrdeyiimm....sonrasıysa karışık
ama allahımın yanımda oldugunu biliyor bana yapılan her haksızlıgın yapana en acı faturalarla ödettirdiğini görünce mutlu oluyorum.....
sizleri öpüyroum kocaman

Şerife, ne demek bunlar, ben bişeyler mi kaçırdım, ne yalnızlığı, ne haksızlığı anacım?
Zamansızlığa gelince, iş yerindeyiz valla, yoksa çoğumuz tek kelime bile yazamayız kanımca...

Selam,
İyi misin sen, neler oluyor..? Kim sana haksızlık yaptı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…