- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #109.581
Şerife, ne demek bunlar, ben bişeyler mi kaçırdım, ne yalnızlığı, ne haksızlığı anacım?
Zamansızlığa gelince, iş yerindeyiz valla, yoksa çoğumuz tek kelime bile yazamayız kanımca...
Hanifecim, Nihan'ın daha iyi olmasına sevindim. O kabartılar da ciddi değildir inşallah, yazık, zaten ateşten de çok hırpalandı kuzucuk.
İyileşsin de bugünlerin acısını çıkarırsınız, bi güzel sohbt edersiniz bıcır bıcır
Ben ateşten hep çok korkarım, umarım Doruk ateşlenmeden atlatır.
Evet, artık hiç biri hasta olmasın, eli kolu kesilmiş gibi oluyor insan yaw...
Hanifecim, benim bildiğim kırmızı döküntüler olması iyileştiğini gösterir, çünkü hastalık yada ateş geçip vücuttan mikrop atılınca ortaya çıkıyor o döküntüler, savunma mekanizması ile alakalı yani, yine de doktor ne diyecek merak ediyorum, burayada yaz sonucu mutlaka, inşallah başka birşey değildir..
Çocuklarımızın bir an evvel toparlanmasını diliyorum bende, sırayla hasta oldu hepsi de hakkaten, çocuklar hırpalanıyor bizlerde üzülüyoruz, neşeli günlerimiz çok yakındadır umarım..
canım benimmmmm
sizle alakalı değil özel hayatımla alakalı..... sizlerden yana bir sorunum yok tatlımm
hasreti kocası aldatmışmı????
teşekkür ederiz burcu teyze:)
ya senin şu kv çok akıllı kadınmış ha çok tırstım..ne yapıp edip kaldı ya yine..
alp e cok geçmiş olsun..hemen iyileşsin de yaramazlık yapsın yine..alp di demi canım bi ara ventolin kullanmıştı?dikkat et öksürüğüne tekrarlayabilir.
nihan ın ateşi düşmüş iyileşiyor demek ki:) deri döküntüsü viral enfeksiyon varsa ondan da kaynaklanabilir canım.endişe etme..
sıpalarımıza en acilinden şifa diliyorum..hastalanarak büyüyecekler evet ama dayanamıyor insan..bir de biz bu kadar üstlerine titrerken olunca insan daha üzülüyor..
bir de şunu anladım..büyükler hep diyor ya üşütmeyin giydrin ..lahana gibi oluyor çocuklar sonra..valla bir bebek kolay kolay üşütmüyor..ama çok kolay insanlardan mikrop kapıyor..giydirmeye verilen özen insanlara okşatmamak ve öptürmemeye verilse gecirdikleri rahatsızlıkların en az %50 sini gecirmemiş olcaklar..ama gel de anlat..
evet kesinlikle...inşallah çabuk toparlar...peşinden koşarken bir dur be kızım diye söylenirdim..haftasonu bir kalkıp yürüse konuşsa diye gözünün içine baktım...evin tüm neşesi gitti onun hastalanmasıyla...ne kadar şükretsek az....
daha iyi olacak inşallah bebeğim:)) arada kalkıp yürüme hatta yaramzlık denemelri oldu ama anında yorulup yattı
ya öyle mi..inşallah dediğin gibidir...dün yoktu doktorumuz o yüzden gidemedik...bugün solar gibi oldu döküntüler inşallah önemsizdir dediğimiz gibi...akşam gideceğiz doktora yazarım size de ne dediğini...
teşekkür ederiz burcu teyze:)
ya senin şu kv çok akıllı kadınmış ha çok tırstım..ne yapıp edip kaldı ya yine..
alp e cok geçmiş olsun..hemen iyileşsin de yaramazlık yapsın yine..alp di demi canım bi ara ventolin kullanmıştı?dikkat et öksürüğüne tekrarlayabilir.
nihan ın ateşi düşmüş iyileşiyor demek ki:) deri döküntüsü viral enfeksiyon varsa ondan da kaynaklanabilir canım.endişe etme..
sıpalarımıza en acilinden şifa diliyorum..hastalanarak büyüyecekler evet ama dayanamıyor insan..bir de biz bu kadar üstlerine titrerken olunca insan daha üzülüyor..
bir de şunu anladım..büyükler hep diyor ya üşütmeyin giydrin ..lahana gibi oluyor çocuklar sonra..valla bir bebek kolay kolay üşütmüyor..ama çok kolay insanlardan mikrop kapıyor..giydirmeye verilen özen insanlara okşatmamak ve öptürmemeye verilse gecirdikleri rahatsızlıkların en az %50 sini gecirmemiş olcaklar..ama gel de anlat..
Selamlare arkadaşlar,
Eymen artık şükürler olsun ki süpürge sesinden korkmuyor, bu nedenle Furkan abiyi beklemeden sabahları yapıyoruz işimizi oğluşla, sonra da ancak onu uyutunca girebiliyorum:))
Marketten siparişlerimiz vardı, ha geldi ha gelecek diye diye uyutmadım çocuu, sonunda dayanamadı uyuttum ama korkarım 5 dkikaya zil sesiyle uyanacak:18:
Tüm hasta bebişlere acil şifalar diliyorum, tam hastalık mesimi walla, dışarı bi çıkıyoruz güneşte terliyoruz gölgede o rüzgarla ter üzerimizde titriyoruz, bahardan geçtim artık yaz gelsin bari
selam:)
Alp'e geçmiş olsun...inşallah çabuk altatır...
Burcucum kv fazla uzatmadan gider inşallah...
haftasonu güzel geçenlere de özendim...hadi soğuk dışarı çıkamıyoruz ama bari kuzucum iyi olaydı da onunla oynasaydık(
Nihan Sena bugün biraz daha iyice...salı geceden cuma gecesine kadar 38-39 derece ateşle yattı...cumartesi öğleye doğru düştü ateşi....kolları ve bacakları hariç her yeri kabardı kırmızı kırmızı sivilce gibi...ve çok sinirli her şeye kızıp bağırıyor ağlıyor....sürekli uyuyor kaç gündür...ateş çok halsiz düşürdü onu...
uyuyor yine...bu akşam kontrol var tükürük kültüre de çıkacak bugün...kan tahlili temiz çıktı çok şükür...bu kırmızı döküntülere ne diyecek bakalım doktor...6.hasatalık ya da kızamık diye korktum ama yüksek taeş ya da antibiyotik sonrası oluyormuş...önemsizdir inşallah...Canan'ın Yİğiti de aynı şekilde hastaymış o da dökmüş böyle kırmızı kırmızı...
bebeklerimiz hasta olmasın artık....
Gecen hafta aynı seyleri bende yasadım canım.benim oglumda da aynı sekilde yüksek ateş ve sonrası kırmızı döküntü oldu. sadece yüz ve karın da oldu döküntüler. uyku hali bizde de vardı, nerdeyse bütün gün uyumak istiyordu. hemen doktora gittik, 6. hastalıkmıs. kızamık sanıp bende cok korkmustum. 6. hastalık cokonemli bir rahatsızlık degil korkma 2 gün sonra tamamen gecti döküntüler.en zor kısmı atesti onu da atlatmıssınız iyilesti say sen nihan senayı, cok gecmiş olsun....
canım ya...çok geçmiş olsun size de...ben de 6. hastalıktan şüpheleniyorum...doktorumuz boğazında enfeksiyon var dedi...ki enfeksiyonla beraber görülüyormuş zaten bu hastalık da...ateşi 3 gün düşmeyince antibiyotiğe rağmen işkillendim zaten...bakalım bugün ne der.
bogaz enfeksiyonu bizde de vardı, ateslenince ilk gittigimiz doktor bogazı kızarmıs ondan atesi diyip antibiyotik verdi, onu kullandık birkac gün. ates tam düstü iyilesti derken döküntüler basladı ama gecti şükür. ateş olayı cok ilgincc gercekten ne yaparsak yapalım (ates dusurucu, soguk su ile silme vs. ) düşmüyordu atesi, sonra birden kesildi ates ertesi gün kırmızı döküntüler basladı.kuzum iyilesti iyilesmesine ama istahsızlıgı gecmedi, uykulu hali de eskisi kadar olmasa da devam ediyor. 2 haftadır sabahları 11,5 ta kalkıyor, yemek düzenimiz bozuldu bu kadar gec kalkınca.neyse böyle iste gecmis olsun tekrar.
Hanife teşkür ederim.önemli değil ama can sıkıcı işte..
Meral hadi bakalım süpürün bol bol..senin yerinde olsam bu korkuyu bahane eder sererdim:) neyse şaka bir yana minik erkek yenmiş korkusunu gözün aydın..
okuduğumu unuttum valla..bu gün süt iznimin son günübundan sonra 8-5 başlıyor..eve varış 6gibi olur cıkışa göre oğluşu en cok 3 saat görücem demek bu da (
dün sıpacım beni delirtti ısırdım onu sevimi alamadım da..kakasını yaptı sonra da eliyle bezini gösterdi ıgh dedi:)) tabe yedim yedim onu tebrik ettim v.s....sıra bez değişmeye gelince dört nala kaçtı
Pınar, size de çok geçmiş olsun...
daha halen gelmedi marketten siparişler ama maesef salak annesi yarım saat uyumadan, bi nesneyi çekmeceye koymak suretiyle, uyandırdı çocuusanki iki dk. orda dursa olmazdı, uyumadı da geri..
Burcuu gözünaydın hadi çok kalmayacakmış seninki:)) 1 gün daha sabret yarına az kaldıbu arada eko gelince nasıl davrandın çok merak ettim anlatsana bea
evet iyi bahane oluyodu Tanyacım di mi pasaklı pasaklı oturmak içinamann neticede saat 6 sonrası yine ben yapıyodum böyle zamanlıca yapmak daha iyi:)) bi de şu banyo fobisini atsak inşallah
tesekkür ederim burcucum. doktor 2 yasına kadar tüm cocukların 6. hastalık gecirdiğini, annelerin tecrübesizliği ve bu hastalıgın az bilinmesi sebebiyle kızamık zannedip korktugunu söyledi. sizinde aklınızda olsun, yüksek ates sonrası kırmızı döküntü oluyorsa ve asıl önemli nokta döküntüler bacaklara sıcramıyorsa bebisiniz 6. hastalık geciriyor demekmis genelde. insallah bütün bebişlerimiz cok zorlanmadan atlatırlar bu hastalıkları.
yazamıyorum bu aralar, misafirim var arada bakıyorum ne var ne yok diye. öptüm sizleri ve bebişleri...
sorma zaten allak bullak oldum..8-5 başaldım sonra mesai saati değişti 8.30-5.30 sonra tekrar değişti 8-5 şimdi de süt iznim bitiyorPınar, size de çok geçmiş olsun...
Ayy bitiyor muÇabuk alışırsın umarım yeni düzene... Ben hala alışamadım, 18.30'da evde oluyorum normal saatimde çıktığım zaman ve sinir oluyorum.
o da gecer:) bizde yoktu ikidir mızlanıyor..su oynarken kefi yerinde ama:)daha halen gelmedi marketten siparişler ama maesef salak annesi yarım saat uyumadan, bi nesneyi çekmeceye koymak suretiyle, uyandırdı çocuusanki iki dk. orda dursa olmazdı, uyumadı da geri..
Burcuu gözünaydın hadi çok kalmayacakmış seninki:)) 1 gün daha sabret yarına az kaldıbu arada eko gelince nasıl davrandın çok merak ettim anlatsana bea
evet iyi bahane oluyodu Tanyacım di mi pasaklı pasaklı oturmak içinamann neticede saat 6 sonrası yine ben yapıyodum böyle zamanlıca yapmak daha iyi:)) bi de şu banyo fobisini atsak inşallah
Merhaba canlar
Hasta bebelere şifalar diliyorum
Eymen de hasta gece bir milyon defa uyandı burnu tıkalıydı bugünde sürekli akıyor...hapşırık öksürük hepsi bir arada...
Eymen kuzu çıt sesinden uyanıyor demek ki, fena :)
Valla bi bahane uydurup yarın da gitmezse hiç şaşırmam. Ayrıca bu gidişin dönüşü olacak nasıl olsa, artık gitmelerine bile sevinemiyorum. Hala her şeye karışıyor, hala !
Kötü davrandım, o akşam ve ertesi sabah konuşmadım. Ama çok özlemiştim, ancak o kadar dayanabildim. Şimdi yine konuşmuyorum, çünkü dün akşamki odunluğundan dolayı çok sinirliyim kendisine.
Benim süpürge mazeretim daha geçerli, Doruk üstüne tırmanıyor süpürgenin, mümkün değil yapamıyorum
Sağol bilgiler için, kolay gelsin sana :)
Merhaba canlar
Hasta bebelere şifalar diliyorum
Eymen de hasta gece bir milyon defa uyandı burnu tıkalıydı bugünde sürekli akıyor...hapşırık öksürük hepsi bir arada...
o da gecer:) bizde yoktu ikidir mızlanıyor..su oynarken kefi yerinde ama:)
eşim arabayı satıyor..ilan vermiş..çok üzüldüm ya emektar gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?