2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaw bizim şimdi de park saatimiz geldi, yine kaçıyorum( ne yoğun bi hayatım var yahu henüz gazetelere bile bakamadım
haydin görüşürüz, iyi muhabbetler, hoş kimsenin muhabbet ettiği de yok ya:97:

Merhaba canlar

Hasta bebelere şifalar diliyorum
Eymen de hasta gece bir milyon defa uyandı burnu tıkalıydı bugünde sürekli akıyor...hapşırık öksürük hepsi bir arada...

Size de çok geçmiş olsun Pınarcım... Noldu yine bu bebelere böyle yaw

Alışıyor evet ama hep bizden gidiyor Tanyacım yaa...
Daha fazla enerji ihtiyacı, daha az zamana daha çok şey sığdırma çabası derken, kendimi çok hırpalanmış hissediyorum bazen. Mesela bugün...

işlerim halaaa bitmedi ama ben kaçıyorum merti aşıya götürcem,hepinize iyi günler diliyorum

Geçmiş olsun şimdiden...

Çok bilmiş koca karı yorumu yapıyorum: Seste uyumaya alıştırmamışsın, cık cık cık
Bir gün böyle diyen birine kafa atıcam :)

yaw bizim şimdi de park saatimiz geldi, yine kaçıyorum( ne yoğun bi hayatım var yahu henüz gazetelere bile bakamadım
haydin görüşürüz, iyi muhabbetler, hoş kimsenin muhabbet ettiği de yok ya:97:

E tam da gelmiştim ben, tühhh...
Hadi iyi eğlenceler size :3
:

Kocaman oldular, hala ayakta uyuyorlar yaw...
Doruk da gece hep ayağımda uyumak istedi ama uyutmadım, yastığını falan yüksettim, beraber yattık öyle.

geldik doktordan.
Alp in bu hali nefes borusuna yerleşmiş bir mikroptan kaynaklıymış,halk arasında yalancı difteri diyede bilinen bir hastalıkmış.iğne vurdular,yarım saat soğuk buhar verildi,şimdi iyi.15 dk. da bir hava alacak.
gelgelim ki idrarda yine mikrop var ve antibiyotik kullanacak.budurum iyice canımı sıkmaya başladı.10 gün ilaç içecek,13 gün birdaha kültür vereceğiz.doktorumuz ilaçlı mesane filmi yapılacak diyor,ama bu bahsettiği film,pipisine sonda takılması ile oluyor ki bunun için çok ufak benim oğlumzaten burda yapılmıyor,büyük şehirlerde oluyormuş.dedim ben ist.a gideceğim zaten,tamam orda yaptırırsın,gitmeden gel isteyeceğim testleri yazayım dedi.ama ben bu testi yaptırmayacağım.antibiyotiği kullanacağım ve bu mikrop geçecek.geçmezsede istanbul a geldiğimde bir üniversite hastanesine götürürüm,araştırılır,gereken ne ise yapılır.
buhafta yada önümüzdeki hafta sünnet olacak.
ben yavruma bakamıyor muyum,neden böyle oluyor?benim bebeğime,benim canımın parçasına niye oluyor bunlar?ağlamaktan yazamayacağım dahafazla.

Son düzenleme:

Bak beni de ağlattın işte yaaa...
Çok çok geçmiş olsun, üzüldüm çok. Allah beterinden saklasın kuzucuğumu, geçecek inşallah...
İdrar yolu enfeksiyonu için gerekirse İstanbul seyahatini biraz erkene al ve bir an evvel sonuçlandır derim ben. İnşallah ilaçla kurur gider başka hiç bir şeye gerek kalmadan, ama en kısa sürede sonuçlandırılsa iyi olur Yazgım.
Ağlama, üzme kendini, senin sağlam durman lazım ki Alp kuzuya güzelce bakabilesin, hemencecik iyileştirebilesin annesi... Bakamıyorum diye düşünme, dalarım, bebek bunlar, hepsi birşeyler geçiriyor işte, Allah dermansız dert vermesin...
Dualarım sizinle, en kısa sürede sağlığına kavuşacak inşallah benim kıpırcanım...

Geçmiş olsun Yazgıcım Alp kuzuma...
Senin bakamamanla ne ilgisi var... Olacağı varmış olmuş, havalar bi soğuk bi sıcak, çocuklar diş çıkarıyor, dahası Alp çok hareketli bi bebek..Sakınmak imkansız ki.. Hepimiz böyle büyüdük cnm yıpratma kendini.. Allah'ın izniyle sonda fln takılmadan iyileşecek.
Bak Pelin hala Allah'ın hergünü kusuyo mesela... Bi de bu hastalık çok öksürük yaptı, her öğünden sonra gıcık tutuyo, yavru öksürerek çıkarıyo bütün yediklerini..
Allah çaresiz dert vermesin...
Dualarım Alp için. Sen de üzme suçlama kendini, nerden bilebilirsin ki boğaza yerleşen mikrobu...

amin,inşallah burcu m.sizide üzmek istemezdim ama canım öyle yanıyorki...
bende erkene almayı düşündüm fakat zaten şu 10 gün ilaç kullanacak,13.günü bakılacak.yani gelsemde şimdi yine verecekleri antibiyotik.başka yolu yok.tek isteğim şu 10 günde şu mikrobun yokolup gitmesi.

sağol,sizede geçmiş olsun kıymet cim.anlam veremiyorum,tamam boğazındakini anlarım,ne bulsa ağzına sokuyor.ama bu idrar yolundakini anlamıyorum,nerden,nasıl bulaşıyor.kendimi suçluyorum,kızıyorum.tek dileğim şu durumu biran önce atlatmak.Allah beterinden saklasın.

Offff Yazgı yaa, beni de üzdün bak..
Kendini suçlamaktan vazgeç, düşe-kalka, hastalana-iyileşe büyüyecek bu çocuklar, çok titizlenip üstlerine düşüyoruz ama yine de oluyor, demek ki olacağı var, demek ki bunu yaşaman gerekiyor, her şerde bir hayır vardır diye boşuna dememişler, Rabbim zaman zaman bizleri sınıyor, dua et ve güçlü dur, ama sakın ağlayıp kendini yıpratma, başkalarına prim verme, çevrendeki o çok bilmişlere karşı özellikle güçlü olmalısın, sen Alp e çok iyi bakıyorsun bence, bu bir süreç ve geçip gidecek gör bak, dualarım sizinle, üzme hadi kendini..

evladina acil sifalar diliyorum.benim buyuk oglumda huysuz bir bebekti ama doktorlar hep gaz dedi gonderdiler.taki idrar kulturu yaptirana kadar.hatirlarsan sana ozel mesaj gondermistim bebegim cok huysuz dediginde bu durumdan bahsetmistim seninde olabilir demistim.neyse ooglumun girmedigi test tahlil hibirsey kalmadi.sondada yaptilar kacak varmi diye o aglamasini anlatamam.simdi uyutuyorlardir belki ama bu bahsettigim 11 yil onceydi.biz nerdeyse 1 sene antibiyotik kullandik ama o mikrop hep vardi taki biz sunnet yaptirana kadar.biz o doktoru daha dinlesydik nolurduk bilmiyorum.canim pipi basi darliginda maalesef oluyor.antibiyorik biitince hic bekleme hemen sunnet yaptirin derim biz buyuk oglumda oyle kurtulduk.nefes almada ki sorunu havalar maalesf bahar oldugu icin bu sikayetler artiyor 1 ay olmadi daha benimde oglum gecirdi once bogazda dolulukla basladi ve hiriltiya donustu.10 gun buharve antibiyotik kullandik burnumuz hala duzelmedi hafif tikali .gecen sene de40 gunlukken yine bahar ayinda daha beter olmustuk.su an astim ilaci kullaniyoruz singular diye.maalesf kimi cocuklar biraz hassas benim evladimda oyle.tum hasta bebeklerimize acil sifalar diliyorum.

Neler olmuş neler bugün full time çalıştım bir eleman eksikliği nelere yol açtı anlatamam size....
Yazgı canım üzme kendini bu kadar netice de sünnette olucak enfeksiyonu en kısa zamanda yener canım
nihan kuzuma da çok geçmiş olsun
azemheval ne oldu sana ne haksızlığı bu ?
Eymen paşama geçmiş olsun pınarcım
benim zillinin burnu tıkandığı zaman gidip yıkıyoruz yatmadan önce geceleri tıkanmıyor
yasemin iklim kuzum iyi eğlenmiş sanırım haftasonu neşesi hep daim olsun....

yarın fırsatım olur mu bilemedim...son durumu yazmak istedim ben de:))
Nihan gittikçe iyileşiyor çok şükür...kültürde de sorun çıkmadı hamdolsun..
kırmızı döküntüler Yaseminin dediği gibi iyileşme belirtisiymiş.
ateş sonrası sık görülüyormuş...
döküntü olunca ateş takrar yükselmiyormuş ki öyle oldu zaten:))
6.hastalık demedi doktorumuz...

akşama doğru iyice açılmaya başlamıştı kuzucum...
doktora gitiğimizde içeri girene kadar ortalarda dolaştı...geliyo-geliyo diye diye:))
başka bir kuzucuk daha vardı bekleyen 15 aylıkmış...
Nihan hemen yanına gitti bir müddet baktı sonra "MERHABA" dedi....
çocuğun annesi de ben de şok olduk
merhaba demeyi biliyordu ama bu şekilde hiç kullanmamıştı öldüm gülmekten...
akıllı bıdığım benim

bizden böyle teyzeler:))şimdiden size bol muhabettli bir sabah diliyorum....

Günaydın,
Yine uykusuz ve zor bir gece geçirdik, miniğimin burnu çok tıkanıyor, uyumak istiyor uyuyamıyor, gelip sarılıyor uyut beni diye, nasıl üzülüyorum. Onun dışında iyi çok şükür, kudurmaya devam. Sadece pütürü reddediyor, çorba yemek istiyor, boğazı acıyor herhalde. Dün akşam çorbasını içti bitirdi, kv tutturdu babaannesinin kuru fasulyesinden de yesin diye. Yiyemez dedim, elinle kabuklarını çıkar, biraz ver falan diye tutturdu, ben de dinlemem dinlemem, dinleyeceğim tuttu, vermemle birlikte bütün yediklerini kustu yavrum. Bizimki çığlıklar eşliğinde yerinden fırladı bu sefer, annem de tabi, onların tepkisinden Doruk'un ödü patladı, yarım saat ağladı. Neyse temizlendik, sakinleştik, oturup tekrar çorba içtik sonra, ama ben sinirden kudurduğumla kaldım, çocuk da yok yere hırpalandı.
Nihan kuzum iyileşiyormuş, çok sevindim, darısı bütün hasta bebiklerimizin başına olsun inşallah. Demek arkadaş bulup gitti tanıştı, merhaba dedi, inanılır gibi değil bu kadar yerli yerinde kullanması, Allah nazardan saklasın bal köpüğünü yaw
Çalışayım ben biraz, ay sonu geldi, ara ara uğrarım yine...

Herkese günaydın
Alp e geçmiş olsun,Yazgı seni çok iyi anlıyorum, anne olarak hemen kendimizi suçluyoruz ama çocuk onlar,herşeyi ağızlarına sokuyorlar bu kadarla atlatmaları bile büyük şans aslında,biz bu yaşta yerdeki şeyleri ağzımıza alsak 2. gün hastanelik oluruz
Uykusuzum...Kero azı dişini patlattı, dün 12de uyudu, 5 dk ağlıyo 5 dk gülüp oynuyo,herhalde canı yandıkça ağladı,bizi de peşinde maymun etti,sabah bakıcının kapıyı çalmasına uyandım:86: bugün deliliğe vurucam sanırım ruh halim şöyle: :79::76:
Bişey sorucam; ben uyusam bile yorgunum yorgunum yorgunum,size de oluyor mu???şööle bi iş seyahati çıksa da 2 günlük, otelden çıkmayıp uyusam

yazgıcım kendini boşa üzüyosun ozaman bende mertin böbrek taşı için kendime kızayım sen o boşboğazlı insanların yüzünden kendine haksızlık ediyosun, inşallah kuduruk alpim biran önce iyileşir sizde bu günleri unutursunuz,hep birlikte olduda bitti maaşllah şarkısını söyleriz
geçmiş olsun canım,mert 6 aylıkken bizdede aynı sorun vardı bronşit dediler ama bitürlü düzelmedi,başka bi dr bronşit değil tozdan dolayı hassasiyet dedi,Allaha şükür iyileşti bidahada tekrarlamadı mertinde pipisinin ucu dardı, ameliyatın ardından hemen sünnet ettiler iyiki

anlaşılan dün herkes çalışmış, bugün yine yoğunum bıktım yaaa

oyyy maaşallah kuzuma ,akıllı bıdığım benim iyileşmesine sevindim

Bu sabah aynı şeyi düşündüm. Fabrikaya gitsem, gece 9 da yatsam, sabah 8'e kadar uyusam otelde...
En uzun deliksiz uykum 2 saat civarında, Doruk uyanmasa bile ben uyanıyorum artık. Vücudum, ruhum, beynim yorgun, sabrım bitik, sadece Doruk'la birlikteyken yüzüm gülüyor, çok sıkıldım her şeyden.

Bu arada unutmuşum Nihan beni de şok etti, kız çocukları çabuk konuşur ama Nihan ayrıca zeki olduğunu da kanıtlıyor aferin ona
Burcu senin için diyecek sözüm yok:86:,manyak kv ile bol şans,bızdırığına geçmiş olsun

herkese günaydın
hemde nasııııl hiç uyumamışım gibi başım çatlıyo,yataktan sürünerek çıkıyorum resmen,uyuklayarak geziniyorum ortalıkta yeni dişiniz hayırlı olsun güle güle kullansın kerooo darısıda mertin başına inşallah
çorba ver sende kuzuma halsiz düşmesin doruk paşam hastalanınca daha bi nazlı oluyolar dimi kıyamam ben onlara kayınvalde tam dayaklık yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…