- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #109.621
Bu sabah aynı şeyi düşündüm. Fabrikaya gitsem, gece 9 da yatsam, sabah 8'e kadar uyusam otelde...
En uzun deliksiz uykum 2 saat civarında, Doruk uyanmasa bile ben uyanıyorum artık. Vücudum, ruhum, beynim yorgun, sabrım bitik, sadece Doruk'la birlikteyken yüzüm gülüyor, çok sıkıldım her şeyden.
Bu arada unutmuşum Nihan beni de şok etti, kız çocukları çabuk konuşur ama Nihan ayrıca zeki olduğunu da kanıtlıyor aferin ona
Burcu senin için diyecek sözüm yok:86:,manyak kv ile bol şans,bızdırığına geçmiş olsun
herkese günaydın
hemde nasııııl hiç uyumamışım gibi başım çatlıyo,yataktan sürünerek çıkıyorum resmen,uyuklayarak geziniyorum ortalıktayeni dişiniz hayırlı olsun güle güle kullansın kerooo darısıda mertin başına inşallah
çorba ver sende kuzuma halsiz düşmesin doruk paşamhastalanınca daha bi nazlı oluyolar dimi kıyamam ben onlara kayınvalde tam dayaklık yaaaaa
Heh işte benim de aynı,beynim yorgun vücudum daha yorgun,tedarikçilerin karşısında sürekli esneyesim geliyor,onlar anlatıyor bana ninni gibi geliyor,zaten gece hiç uyanmadan uyusam bile ertesi gün yine bütün gün esniyorum,arkadaşımın annesi daha bu tempoya alışamadığım için böyle olduğumu söyledi,iyi de 1 sene oldu ne zaman alışıcam :26:
kızlar dün mert aşı oldu, bacağından yaptılar, aşı kartımız yanımızda olmadığı için vuramayız dediler önce ama kavga çıkardım vurdurdum aşıyıson iki aşıyı karta işlememiş salaklar zaten yanımda olsada değişen bişey olmayacakmış bacağının birinde aşı olan yer leblebi büyüklüğünde kızarmış ve hafif sertlik var normalmi acaba, sizdede böyle bişey olmuşmuydu:26: bide birdahaki aşımız nezaman kadın bize hiç bişey söylemedi, birazdan kadını sağlık bakanlığına şikayet edicem zaten ama önce aile hekimimi değiştirecem tabiki
kızlar dün mert aşı oldu, bacağından yaptılar, aşı kartımız yanımızda olmadığı için vuramayız dediler önce ama kavga çıkardım vurdurdum aşıyıson iki aşıyı karta işlememiş salaklar zaten yanımda olsada değişen bişey olmayacakmış bacağının birinde aşı olan yer leblebi büyüklüğünde kızarmış ve hafif sertlik var normalmi acaba, sizdede böyle bişey olmuşmuydu:26: bide birdahaki aşımız nezaman kadın bize hiç bişey söylemedi, birazdan kadını sağlık bakanlığına şikayet edicem zaten ama önce aile hekimimi değiştirecem tabiki
herkes aynı takvimde gidiyor değilmi:26:
Doğumda hemen : Hepatit B
1. ay aşısı : Hepatit B
2. ay aşısı : Karma(DBT-Çocuk felci) + Verem,Rotavirüs(1.) ve Pnömokok-1
3. ay aşısı : Karma (DBT-Çocuk felci), Rotavirüs(2.) ve Pnömokok(2.)
4. ay aşısı : Karma (DBT-Çocuk felci), Pnömokok(3.)
6. ay aşısı : Hepatit B
12. ay aşısı : Kızamık, kızamıkçık, kabakulak
12 14 ay aşısı : Suçiçeği
12-15 ay aşısı : Pnömokok (4)
18. ay aşısı : Karma (DBT-Çocuk felci)
herkes aynı takvimde gidiyor değilmi:26:
Doğumda hemen : Hepatit B
1. ay aşısı : Hepatit B
2. ay aşısı : Karma(DBT-Çocuk felci) + Verem,Rotavirüs(1.) ve Pnömokok-1
3. ay aşısı : Karma (DBT-Çocuk felci), Rotavirüs(2.) ve Pnömokok(2.)
4. ay aşısı : Karma (DBT-Çocuk felci), Pnömokok(3.)
6. ay aşısı : Hepatit B
12. ay aşısı : Kızamık, kızamıkçık, kabakulak
12 – 14 ay aşısı : Suçiçeği
12-15 ay aşısı : Pnömokok (4)
18. ay aşısı : Karma (DBT-Çocuk felci)
üzme kendini bu konda yapabileceğin bir şey yok..bu mikropları elimize sineklik alıp sinek kovalar gibi kovalayamıyoruz ki..geldik doktordan.
Alp in bu hali nefes borusuna yerleşmiş bir mikroptan kaynaklıymış,halk arasında yalancı difteri diyede bilinen bir hastalıkmış.iğne vurdular,yarım saat soğuk buhar verildi,şimdi iyi.15 dk. da bir hava alacak.
gelgelim ki idrarda yine mikrop var ve antibiyotik kullanacak.budurum iyice canımı sıkmaya başladı.10 gün ilaç içecek,13 gün birdaha kültür vereceğiz.doktorumuz ilaçlı mesane filmi yapılacak diyor,ama bu bahsettiği film,pipisine sonda takılması ile oluyor ki bunun için çok ufak benim oğlumzaten burda yapılmıyor,büyük şehirlerde oluyormuş.dedim ben ist.a gideceğim zaten,tamam orda yaptırırsın,gitmeden gel isteyeceğim testleri yazayım dedi.ama ben bu testi yaptırmayacağım.antibiyotiği kullanacağım ve bu mikrop geçecek.geçmezsede istanbul a geldiğimde bir üniversite hastanesine götürürüm,araştırılır,gereken ne ise yapılır.
buhafta yada önümüzdeki hafta sünnet olacak.
ben yavruma bakamıyor muyum,neden böyle oluyor?benim bebeğime,benim canımın parçasına niye oluyor bunlar?ağlamaktan yazamayacağım dahafazla.
maşallahyarın fırsatım olur mu bilemedim...son durumu yazmak istedim ben de:))
Nihan gittikçe iyileşiyor çok şükür...kültürde de sorun çıkmadı hamdolsun..
kırmızı döküntüler Yaseminin dediği gibi iyileşme belirtisiymiş.
ateş sonrası sık görülüyormuş...
döküntü olunca ateş takrar yükselmiyormuş ki öyle oldu zaten:))
6.hastalık demedi doktorumuz...
akşama doğru iyice açılmaya başlamıştı kuzucum...
doktora gitiğimizde içeri girene kadar ortalarda dolaştı...geliyo-geliyo diye diye:))
başka bir kuzucuk daha vardı bekleyen 15 aylıkmış...
Nihan hemen yanına gitti bir müddet baktı sonra "MERHABA" dedi....
çocuğun annesi de ben de şok olduk
merhaba demeyi biliyordu ama bu şekilde hiç kullanmamıştı öldüm gülmekten...
akıllı bıdığım benim
bizden böyle teyzeler:))şimdiden size bol muhabettli bir sabah diliyorum....
Heh işte benim de aynı,beynim yorgun vücudum daha yorgun,tedarikçilerin karşısında sürekli esneyesim geliyor,onlar anlatıyor bana ninni gibi geliyor,zaten gece hiç uyanmadan uyusam bile ertesi gün yine bütün gün esniyorum,arkadaşımın annesi daha bu tempoya alışamadığım için böyle olduğumu söyledi,iyi de 1 sene oldu ne zaman alışıcam :26:
Günaydin...
Alp pasama cok gecmis olsun...Üzme sen kendini Annesi, tabiki cok iyi bakiyorsun Pasaya.
gecmise bakamadim, kusra bakmayin direk daliyorum.
Birsey sorcam.
Yaklasik 1 haftadir Tugranin pek istahi yok. Ama dünden beri daha tabagi görür görmez ögürmeye basliyor. Zorla bir kac kasik yediriyorum ama bu arada sürekli ögürüyor bende birakmak zorunda kaliyorum. Dün iki kez kustu yerken.
Hasta degil, agrisi sizisida yok gibi keyfi gayet yerinde. Görünürde yeni disde yok.
Sürekli oyunlar oynuyor, cenesi hic durmuyor birseyler anlatiyor.
Neden böyle yapiyor olabilirki?
hımm sağolun bize kkk ve pnömokok aşısı yapıldı dün,birini bi bacağından bireni diğerini bi bacağından vurdular.
aylin ozaman kolonyalı pamukla ovmasını söylüyorum şimdi meleğe
aşı kartım evdeydi ama bidaha taaa cehennemin dibindeki aile hekimliğine gitmem çok zor olacaktı aşı için,bugün türkiye genelinde ortalık karışacak yine dikkatli olun canlarım:18: bugün aile hekimimi değiştirecem zaten bize daha yakın yerleri vermemişlerde şehrin dışında izbe, önünden tırların geçtiği ipekyolu kenarındaki aile hekimini vermişler
AH AH.. sebebini bilsem ben de çöüm bulaucam..hala emiyorsa emmek için yemiyor olabilir..Günaydin...
Alp pasama cok gecmis olsun...Üzme sen kendini Annesi, tabiki cok iyi bakiyorsun Pasaya.
Birsey sorcam.
Yaklasik 1 haftadir Tugranin pek istahi yok. Ama dünden beri daha tabagi görür görmez ögürmeye basliyor. Zorla bir kac kasik yediriyorum ama bu arada sürekli ögürüyor bende birakmak zorunda kaliyorum. Dün iki kez kustu yerken.
Hasta degil, agrisi sizisida yok gibi keyfi gayet yerinde. Görünürde yeni disde yok.
:)) ergenlik dönemini bekliyorum ben..hani bizi istemeyecekler ya o zaman kocişle tadını çıkarıcazİlahi Tanya yaaa, demek keyfin yerine geldi, çok güldürdün beni..
Yok anacım, geçmez bizim bu yorgunluklarımız, geçenlerde bir arkadaşım 5-6 yaşlarına gelene kadar böyle devam edecek, sonra rahatlarsın dedi, çok moralim bozuldu, daha önümüzde nerden baksan 4-5 sene var yani((
hımm sağolun bize kkk ve pnömokok aşısı yapıldı dün,birini bi bacağından bireni diğerini bi bacağından vurdular.
aylin ozaman kolonyalı pamukla ovmasını söylüyorum şimdi meleğe
aşı kartım evdeydi ama bidaha taaa cehennemin dibindeki aile hekimliğine gitmem çok zor olacaktı aşı için,bugün türkiye genelinde ortalık karışacak yine dikkatli olun canlarım:18: bugün aile hekimimi değiştirecem zaten bize daha yakın yerleri vermemişlerde şehrin dışında izbe, önünden tırların geçtiği ipekyolu kenarındaki aile hekimini vermişler
geçen ay mertte yaptı aynı şeyi,geçiyo merak etme, bikaç kuzuda daha oldu aynı şey,bir hafta yemek yemedi mert sonra düzeldi,kavanoz mamalardan vermiştim ben o dönem, onu severek yiyodu aklında bulunsunGünaydin...
Birsey sorcam.
yok ameliyat olduğundan dolayı aşı yapmadılar önümüzdeki ay yapalım dediler, öyle yaptık bizde, su çiçeği önümüzdeki ay yaptıracaz maalesef, hepatit a aşısı yaptıran oldumu buarada, özel aşıymış oda:26:E sen dün su çiçeği aşısını yaptırmaya gitmemiş miydin? KKK aşısı nerden çıktı, daha yeni mi yapıldı KKK Mert'e?
Sende dikkatli ol, aklım hep sende kalıyor..
kolay gelsin canım bende kaçsam iyi olur çoook işim varAH AH.. sebebini bilsem ben de çöüm bulaucam..hala emiyorsa emmek için yemiyor olabilir..
:)) ergenlik dönemini bekliyorum ben..hani bizi istemeyecekler ya o zaman kocişle tadını çıkarıcaz
dikkat et kendine ..kolay gelsin canım..
çok işim var azcık kaçtım ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?