2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tamam tamam hatırladım kkk ile aynı gün vurdular,mert gibi birini bibacaktan diğerini diğer bacaktan vurmuşlar, o zaman 18 aylıkken ki karma kaldı sadece.
hepatit var di mi bi de özel olan, onu ne zaman vurduralım 1 ay sonra mı?

Canı farklı şeyler istiyor olabilir ya da boğazı ağrıyorsa yutamadığından midesi bulanıyordur ya da bu aralar çok yediyse otomatik olarak şimdi fazla yemek istemez.

Bugün bi arkadaşım da sık dişini 1 yıl sonra rahat edeceksin dedi, sanki 1 günden bahsediyor 1 yıl yaaa 1 yıl

Yine niye karışıyor ortalık, aman beeee

Biz safız, o zaman da bebek kokusunu özledik bunlar eşek kadar oldu deyip 2. yi yaparız

bende aynen öyle düşünüyorum
dün gece Türkiye çapında malum partiye ait sözde demokratik çözüm çadırlarına operasyon yapıldı ve kaldırıldı,onu protesto edebilirler,hoş burda tekrar kuruyolar şuan o ayrı

hepatit a aşısı aşı takviminde su çiçeği ile birlikte görünüyo bu ay yaptırmak lazım yani, 18. ayda bi daha yaptıracaz sanırım ben yaptıracam hepatiti

canım arkadaşım ne demek ben bakamıyor muyum ne alakası var bakmanla hastalık bu kapıyor bulaşıyor yeri geliyor vücut kendi üretiyor sen en güzel şekilde bakıyorsun bak iyleştirmek için ne gerekirse yapıyorsun özeniyorsun ne kadar canının yandığını biliyorum ama inşallah sünnetten sonra çok daha rahatlicak çok çok geçmiş olsun arkadaşım

ya sen ööle diyince korktum baktım aşıya babası götürmüştü ben hastaydım ama bizdede iki aşı vurulmuş ateş yapmadı allahtan su çiçeğini de yaptırdık onu da rahat atlattık şimdi 18. ay aşılarımız ar sonra 2 yaşındada hepatit a yaptırıcam yalnız dün gazetede biyazı okudum menenjitin en çok rastlanan mikrobu ve entehlikeli olanı avrupada zorunlu olan bi aşı türkiyede 2 yıldır ruhsat alamıyormuş piskopat diceksiniz ama yaza bi yunanistan düşünüyoduk acaba dönerken yaptırsam mı orda :26:

bu arada günaydınnnnnn

biri beni spiral taktırmaya teşvik etsin bu ay 2 kere ertesi sabah hapı kullandım 3.yü kullanamıyomuşum korkuyorum spirelden acıyo mu nedir nas bişidir:26::78:

günaydın menenjitmi çok korkarım ben menenjitten aşının adı neymiş acaba:26:

Allah Allah, neden ruhsat vermiyorlar ki bizim ülkemizde o aşıya, madem tehlikeli..
Bizim ülkemizdeki çocukların değeri yok mu yaa... Sinirlendim şimdi, Amerika daki kuzenime bir sorayım, onlar yaptırmış mı, ne aşısıymış, merak ettim..

günaydın menenjitmi çok korkarım ben menenjitten aşının adı neymiş acaba:26:

adı meningokok yanlış hatırlamıyorsam yazıyı kaybetmiştim bulup göndereyim size

arkadaşlar geçmiş olsun diyen,bana teselli veren herkese çok çok çok teşekkür ediyorum.bugün iyi hissediyorum.herkesin yazdıklarını atlamadan okudum,hatta alıntıda yaptım ama bilg.kitledi,hepsi gitti.

Alpiş iyi,sesi yerine geldi,aktifleşti.öksürüğü var ve genelde uyku sırasında zorluyor onu,bu sebeple bazen kusuyor.pütürlü gıdayı almıyor,yiyor ama zorlanıyor yutmakta ve öğürüyor.oyüzden dün ve bugün yediği herşey blendırdan geçiyor.tamamen iyileşince alışır yeniden,yapacak bişey yok.

Yazgıcım daha iyi olmanıza sevindim, bugünlerde geçecek arkadaşım, üzme kendini, Alp çok sağlıklı bir bebek, bunuda atlatacak eminim, sünnetten sonra düzelecektir..

Yağmur_26, hoşgeldin, ne yaptın aldın mı sırt çantası?

Son düzenleme:

benim kardeşim bebeğide menenjit geçirdi Allaha şükür iyi şuanda ve bu gün eve çıktılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…