- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #109.641
Aylincim, Pnömokok aşısının rapel ini yani hatırlatma aşısını yapıyorlar son kez, hatta İkoşa 1 yaşında KKK aşısı ile birlikte yapmışlardı da İkoş ateşlenmişti ya, sizinkilere sadece KKK yapmışlardı o zaman, bende bize niye ikisini aynı anda yaptılar acaba diye burada yazmıştım..
Bence onu bir sor sende sağlık ocağına, arada kaynamasın..
Günaydin...
Alp pasama cok gecmis olsun...Üzme sen kendini Annesi, tabiki cok iyi bakiyorsun Pasaya.
gecmise bakamadim, kusra bakmayin direk daliyorum.
Birsey sorcam.
Yaklasik 1 haftadir Tugranin pek istahi yok. Ama dünden beri daha tabagi görür görmez ögürmeye basliyor. Zorla bir kac kasik yediriyorum ama bu arada sürekli ögürüyor bende birakmak zorunda kaliyorum. Dün iki kez kustu yerken.
Hasta degil, agrisi sizisida yok gibi keyfi gayet yerinde. Görünürde yeni disde yok.
Sürekli oyunlar oynuyor, cenesi hic durmuyor birseyler anlatiyor.
Neden böyle yapiyor olabilirki?
İlahi Tanya yaaa, demek keyfin yerine geldi, çok güldürdün beni..
Yok anacım, geçmez bizim bu yorgunluklarımız, geçenlerde bir arkadaşım 5-6 yaşlarına gelene kadar böyle devam edecek, sonra rahatlarsın dedi, çok moralim bozuldu, daha önümüzde nerden baksan 4-5 sene var yani((
hımm sağolun bize kkk ve pnömokok aşısı yapıldı dün,birini bi bacağından bireni diğerini bi bacağından vurdular.
aylin ozaman kolonyalı pamukla ovmasını söylüyorum şimdi meleğe
aşı kartım evdeydi ama bidaha taaa cehennemin dibindeki aile hekimliğine gitmem çok zor olacaktı aşı için,bugün türkiye genelinde ortalık karışacak yine dikkatli olun canlarım:18: bugün aile hekimimi değiştirecem zaten bize daha yakın yerleri vermemişlerde şehrin dışında izbe, önünden tırların geçtiği ipekyolu kenarındaki aile hekimini vermişler
AH AH.. sebebini bilsem ben de çöüm bulaucam..hala emiyorsa emmek için yemiyor olabilir..
:)) ergenlik dönemini bekliyorum ben..hani bizi istemeyecekler ya o zaman kocişle tadını çıkarıcaz
dikkat et kendine ..kolay gelsin canım..
çok işim var azcık kaçtım ben..
Tamam tamam hatırladım kkk ile aynı gün vurdular,mert gibi birini bibacaktan diğerini diğer bacaktan vurmuşlar, o zaman 18 aylıkken ki karma kaldı sadece.
hepatit var di mi bi de özel olan, onu ne zaman vurduralım 1 ay sonra mı?
Canı farklı şeyler istiyor olabilir ya da boğazı ağrıyorsa yutamadığından midesi bulanıyordur ya da bu aralar çok yediyse otomatik olarak şimdi fazla yemek istemez.
Bugün bi arkadaşım da sık dişini 1 yıl sonra rahat edeceksin dedi, sanki 1 günden bahsediyor 1 yıl yaaa 1 yıl
Yine niye karışıyor ortalık, aman beeee
Biz safız, o zaman da bebek kokusunu özledik bunlar eşek kadar oldu deyip 2. yi yaparız
canım arkadaşım ne demek ben bakamıyor muyum ne alakası var bakmanla hastalık bu kapıyor bulaşıyor yeri geliyor vücut kendi üretiyor sen en güzel şekilde bakıyorsun bak iyleştirmek için ne gerekirse yapıyorsun özeniyorsun ne kadar canının yandığını biliyorum ama inşallah sünnetten sonra çok daha rahatlicak çok çok geçmiş olsun arkadaşımgeldik doktordan.
Alp in bu hali nefes borusuna yerleşmiş bir mikroptan kaynaklıymış,halk arasında yalancı difteri diyede bilinen bir hastalıkmış.iğne vurdular,yarım saat soğuk buhar verildi,şimdi iyi.15 dk. da bir hava alacak.
gelgelim ki idrarda yine mikrop var ve antibiyotik kullanacak.budurum iyice canımı sıkmaya başladı.10 gün ilaç içecek,13 gün birdaha kültür vereceğiz.doktorumuz ilaçlı mesane filmi yapılacak diyor,ama bu bahsettiği film,pipisine sonda takılması ile oluyor ki bunun için çok ufak benim oğlumzaten burda yapılmıyor,büyük şehirlerde oluyormuş.dedim ben ist.a gideceğim zaten,tamam orda yaptırırsın,gitmeden gel isteyeceğim testleri yazayım dedi.ama ben bu testi yaptırmayacağım.antibiyotiği kullanacağım ve bu mikrop geçecek.geçmezsede istanbul a geldiğimde bir üniversite hastanesine götürürüm,araştırılır,gereken ne ise yapılır.
buhafta yada önümüzdeki hafta sünnet olacak.
ben yavruma bakamıyor muyum,neden böyle oluyor?benim bebeğime,benim canımın parçasına niye oluyor bunlar?ağlamaktan yazamayacağım dahafazla.
Aylincim, Pnömokok aşısının rapel ini yani hatırlatma aşısını yapıyorlar son kez, hatta İkoşa 1 yaşında KKK aşısı ile birlikte yapmışlardı da İkoş ateşlenmişti ya, sizinkilere sadece KKK yapmışlardı o zaman, bende bize niye ikisini aynı anda yaptılar acaba diye burada yazmıştım..
Bence onu bir sor sende sağlık ocağına, arada kaynamasın..
günaydıncanım arkadaşım ne demek ben bakamıyor muyum ne alakası var bakmanla hastalık bu kapıyor bulaşıyor yeri geliyor vücut kendi üretiyor sen en güzel şekilde bakıyorsun bak iyleştirmek için ne gerekirse yapıyorsun özeniyorsun ne kadar canının yandığını biliyorum ama inşallah sünnetten sonra çok daha rahatlicak çok çok geçmiş olsun arkadaşım
ya sen ööle diyince korktum baktım aşıya babası götürmüştü ben hastaydım ama bizdede iki aşı vurulmuş ateş yapmadı allahtan su çiçeğini de yaptırdık onu da rahat atlattık şimdi 18. ay aşılarımız ar sonra 2 yaşındada hepatit a yaptırıcam yalnız dün gazetede biyazı okudum menenjitin en çok rastlanan mikrobu ve entehlikeli olanı avrupada zorunlu olan bi aşı türkiyede 2 yıldır ruhsat alamıyormuş piskopat diceksiniz ama yaza bi yunanistan düşünüyoduk acaba dönerken yaptırsam mı orda :26:
bu arada günaydınnnnnn
günaydınmenenjitmi çok korkarım ben menenjitten aşının adı neymiş acaba:26:
Allah Allah, neden ruhsat vermiyorlar ki bizim ülkemizde o aşıya, madem tehlikeli..
Bizim ülkemizdeki çocukların değeri yok mu yaa... Sinirlendim şimdi, Amerika daki kuzenime bir sorayım, onlar yaptırmış mı, ne aşısıymış, merak ettim..
adı meningokok yanlış hatırlamıyorsam yazıyı kaybetmiştim bulup göndereyim size
biri beni spiral taktırmaya teşvik etsin bu ay 2 kere ertesi sabah hapı kullandım 3.yü kullanamıyomuşum korkuyorum spirelden acıyo mu nedir nas bişidir:26::78:
Sağol paylaşım için Esintoş.. Hemen araştırmaya başlayacam, kafayı yiyecem yaa, şu çocuk bir büyüseydi..
Zeliha yurt dışında olmanın bir avantajı işte, Tuğra olmuş Meningokok aşısını, ne güzel, bizim ülkede herşey yavaş işliyor, Pnömokok bile yeni devlet prosedürüne girdi, eskiden o da özelmiş, gerisini sen düşün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?