- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #109.661
ben atlamışım,EYMEN,NİHAN SENA ve DORUK a geçmiş olsun.
ve görmediğim,atladığım var ise onlarada geçmiş olsun.
benim kardeşim bebeğide menenjit geçirdi Allaha şükür iyi şuanda ve bu gün eve çıktılar...
Yazgıcım Alpe çok geçmiş olsun üzülme Allah şifasını verir inşallah bakamıyorum diye üzülme sakın onun sana seninde ona ihtiyacın var...
Yazgıcım daha iyi olmanıza sevindim, bugünlerde geçecek arkadaşım, üzme kendini, Alp çok sağlıklı bir bebek, bunuda atlatacak eminim, sünnetten sonra düzelecektir..
Yağmur_26, hoşgeldin, ne yaptın aldın mı sırt çantası?
ne acıması bee sinek ısırığı gibi bişey eline iğne batar ya öyle..biri beni spiral taktırmaya teşvik etsin bu ay 2 kere ertesi sabah hapı kullandım 3.yü kullanamıyomuşum korkuyorum spirelden acıyo mu nedir nas bişidir:26::78:
arkadaşlar geçmiş olsun diyen,bana teselli veren herkese çok çok çok teşekkür ediyorum.bugün iyi hissediyorum.herkesin yazdıklarını atlamadan okudum,hatta alıntıda yaptım ama bilg.kitledi,hepsi gitti.
Alpiş iyi,sesi yerine geldi,aktifleşti.öksürüğü var ve genelde uyku sırasında zorluyor onu,bu sebeple bazen kusuyor.pütürlü gıdayı almıyor,yiyor ama zorlanıyor yutmakta ve öğürüyor.oyüzden dün ve bugün yediği herşey blendırdan geçiyor.tamamen iyileşince alışır yeniden,yapacak bişey yok.
biri beni spiral taktırmaya teşvik etsin bu ay 2 kere ertesi sabah hapı kullandım 3.yü kullanamıyomuşum korkuyorum spirelden acıyo mu nedir nas bişidir:26::78:
geçmiş olsun canım toparlar inşallah kısa süredeMerhabalar canlar,
Dün açtım ya şom ağzımı, çoğu bebek hasta ben de korkuyorum dedim Eymen gece öksürmeye başladı( ateş falan yok, öksürük te ciddi boyutta değil ama yine de sabah kontrole götürdüm, boğazında hafif kızarıklık var dedi, sadece peditus verdi, ateş yükselirse o zaman antibiyotiğe başlayabilirmişiz..
Yazgıcan çok geçmiş olsun cnm Alp paşama, dün yazdfığın saçmalık için bişi demicem bilesen zaten bugün sakinleşince anlamışsındır, Allah acil şifalar versin, erkek bebeklerde iye en çok sünnet derisi problemi nedeniyle görülürmüş, sünnet olunca herşey geçecek inş.
çok tatlısın yaaaBakin Teyzeley...Haftasonu ne kaday egledndim ben....
Bunun sonu komple suya girip islanmam ve iki kez üst degismemle bitti
Eki Görüntüle 184696
Hava cok sicakdi su ilikdi bizde sesimizi cikarmadik, birakalim eglensin dedik. Cigliklar atarak kosturdu ordan oraya kuzum.
benim kardeşim bebeğide menenjit geçirdi Allaha şükür iyi şuanda ve bu gün eve çıktılar...
İş çok, aklım evde, keyfim yok.
Meral, Eyocum da öksürüyormuş, geçmiş olsun, bu kadarla atlatır inşallah, sapır sapır döküldü valla kuzucuklar, bu son olsun artık.
Lafı açılmışken, benim de spiral taktırmam lazım.
kızlaaar sizin yaramazlarda eşya saklamaya başladımı:26:
dün mert tv kumandası elinde geziyodu bende marketten aldıklarımızı buzdolabına yerleştiriyodum çaktırmadan geldi kumandayı dolabın kapağındaki kolanın arkasına soktu gittibisüre sonra klimanın kumandasını aldı benim çantamın fermuarını açıp içine koydu sonra oyuncaklarıyla oynamaya başladı en son gece yatmadan önce yine kumandayı kanepenin altına doğru ittirmeye çalışıyodu acaba kumandalaramı bi gıcığı var yoksa eşya saklamayımı öğrendi:26: kumandayı kullanmayıda öğrenmiş zaten alıp tv ye tutuyo düğmelerine basıyo,kanalı değiştiriyo teletex açıyo klimayıda açıp kapatmayı öğrenmiş ama denk getiremiyo pek kumandayı tv kumandasıyla açmaya çalışıyo
dün mert tv kumandası elinde geziyodu bende marketten aldıklarımızı buzdolabına yerleştiriyodum çaktırmadan geldi kumandayı dolabın kapağındaki kolanın arkasına soktu gittibisüre sonra klimanın kumandasını aldı benim çantamın fermuarını açıp içine koydu sonra oyuncaklarıyla oynamaya başladı en son gece yatmadan önce yine kumandayı kanepenin altına doğru ittirmeye çalışıyodu acaba kumandalaramı bi gıcığı var yoksa eşya saklamayımı öğrendi:26: kumandayı kullanmayıda öğrenmiş zaten alıp tv ye tutuyo düğmelerine basıyo,kanalı değiştiriyo teletex açıyo klimayıda açıp kapatmayı öğrenmiş ama denk getiremiyo pek kumandayı tv kumandasıyla açmaya çalışıyo
Bugün gitmiyo mu senin kv?
Spiral taktırmada bişi yok be, büyük rahatlık bence hiç çekinmeyin
Eymende epeycedir var o huy:)) ne zaman bişi kaybolsa çekmecelere bakıyorum artık eyo bi çekmeceye sıkıştırıvermiştir diye
Günaydın,
Yine uykusuz ve zor bir gece geçirdik, miniğimin burnu çok tıkanıyor, uyumak istiyor uyuyamıyor, gelip sarılıyor uyut beni diye, nasıl üzülüyorum. Onun dışında iyi çok şükür, kudurmaya devam. Sadece pütürü reddediyor, çorba yemek istiyor, boğazı acıyor herhalde. Dün akşam çorbasını içti bitirdi, kv tutturdu babaannesinin kuru fasulyesinden de yesin diye. Yiyemez dedim, elinle kabuklarını çıkar, biraz ver falan diye tutturdu, ben de dinlemem dinlemem, dinleyeceğim tuttu, vermemle birlikte bütün yediklerini kustu yavrum. Bizimki çığlıklar eşliğinde yerinden fırladı bu sefer, annem de tabi, onların tepkisinden Doruk'un ödü patladı, yarım saat ağladı. Neyse temizlendik, sakinleştik, oturup tekrar çorba içtik sonra, ama ben sinirden kudurduğumla kaldım, çocuk da yok yere hırpalandı.
Nihan kuzum iyileşiyormuş, çok sevindim, darısı bütün hasta bebiklerimizin başına olsun inşallah. Demek arkadaş bulup gitti tanıştı, merhaba dedi, inanılır gibi değil bu kadar yerli yerinde kullanması, Allah nazardan saklasın bal köpüğünü yaw
Çalışayım ben biraz, ay sonu geldi, ara ara uğrarım yine...
Herkese günaydın
Alp e geçmiş olsun,Yazgı seni çok iyi anlıyorum, anne olarak hemen kendimizi suçluyoruz ama çocuk onlar,herşeyi ağızlarına sokuyorlar bu kadarla atlatmaları bile büyük şans aslında,biz bu yaşta yerdeki şeyleri ağzımıza alsak 2. gün hastanelik oluruz
Uykusuzum...Kero azı dişini patlattı, dün 12de uyudu, 5 dk ağlıyo 5 dk gülüp oynuyo,herhalde canı yandıkça ağladı,bizi de peşinde maymun etti,sabah bakıcının kapıyı çalmasına uyandım:86: bugün deliliğe vurucam sanırım ruh halim şöyle::79::76:
Bişey sorucam; ben uyusam bile yorgunum yorgunum yorgunum,size de oluyor mu???şööle bi iş seyahati çıksa da 2 günlük, otelden çıkmayıp uyusam
yazgıcım kendini boşa üzüyosunozaman bende mertin böbrek taşı için kendime kızayım sen o boşboğazlı insanların yüzünden kendine haksızlık ediyosun, inşallah kuduruk alpim biran önce iyileşir sizde bu günleri unutursunuz,hep birlikte olduda bitti maaşllah şarkısını söyleriz
geçmiş olsun canım,mert 6 aylıkken bizdede aynı sorun vardı bronşit dediler ama bitürlü düzelmedi,başka bi dr bronşit değil tozdan dolayı hassasiyet dedi,Allaha şükür iyileşti bidahada tekrarlamadımertinde pipisinin ucu dardı, ameliyatın ardından hemen sünnet ettiler iyiki
anlaşılan dün herkes çalışmış, bugün yine yoğunum bıktım yaaa
oyyy maaşallah kuzuma ,akıllı bıdığım benimiyileşmesine sevindim
Bu arada unutmuşum Nihan beni de şok etti, kız çocukları çabuk konuşur ama Nihan ayrıca zeki olduğunu da kanıtlıyor aferin ona
Burcu senin için diyecek sözüm yok:86:,manyak kv ile bol şans,bızdırığına geçmiş olsun
Günaydın uykusuz ve yorgun bacılarım :)))
Bende dün geceyi zor geçirdim, İkoş sürekli mızırdandı, uykusunda ağladı, sanırım diş yüzünden..
Bu arada üstten de diş patlatmış, ağzına baktırmadığı için şu anda 3 dişin patladığını biliyorum, durdu durdu sizinkilere yetişmek için peşpeşe patlatıyor :))
Nihan ın iyileşiyor olmasına sevindim, ayrıca aklına zekasına hayran kaldım, aferin kuzuma..
İklim de elini uzatıp tokalaşıyor, merhaba diyor ama Nihan gibi yerinde kullanmadı hiç henüz, ben elimi uzatıp merhaba dersem yapıyor ancak :)) Ama bazı kelimeleri çok net söylemeye başladı, beni şaşırtıyor sık sık..
Eymen kuzusu da hastaymış, çok geçmiş olsun..
Ayfercim, eğlendik hafta sonu evet, teşekkürler, sende Hilali öp benim için..
Aylincim, Kero nun yeni dişi hayırlı olsun, o yorgunluk bende de var malesef, deliksiz de uyusam sabaha yine yorgun uyanıyorum, havaların da etkisinin olduğunu düşünüyorum..
Burcu, Doruğuma geçmiş olsun, sana da sabır diliyorum kv için, umarım daha fazla hasar vermeden tez zamanda gider..
Gülşancım, bizde su çiçeğini henüz olamadık İkoş hastalandığı için, önümüzdeki hafta yaptırmayı düşünüyorum bir mani çıkmazsa..
Aşı takvimi senin yazdığın gibi evet, bundan sonraki aşı için çocuklar 1,5 yaşına gelince gidecez, ilk fırsatta aşı kartına eksik olan aşıları işlet, karışıklık olmasın sonra, önemli bir konu bence..
üzme kendini bu konda yapabileceğin bir şey yok..bu mikropları elimize sineklik alıp sinek kovalar gibi kovalayamıyoruz ki..
acil şifa versin alp' e..
maşallahne kadar akıllandılar demi:))
iyileşmesine sevindim canım..tamamen iyileşsin ne marifetler gösterecek bakalım:)
ya sizi okuyunca sevindim desem yeridirbir tek ben böyleyim sanıyordum ..hep yorgunum hep uykusuzum..hiç birşeye yetişemiyorum..
tek değilmişim ya keyfim yerine geldi.
zorlama canım elbet vardır bir sıkıntısı..yemeye karşı tepki koymasın...düzelir yakında...Günaydin...
Alp pasama cok gecmis olsun...Üzme sen kendini Annesi, tabiki cok iyi bakiyorsun Pasaya.
gecmise bakamadim, kusra bakmayin direk daliyorum.
Birsey sorcam.
Yaklasik 1 haftadir Tugranin pek istahi yok. Ama dünden beri daha tabagi görür görmez ögürmeye basliyor. Zorla bir kac kasik yediriyorum ama bu arada sürekli ögürüyor bende birakmak zorunda kaliyorum. Dün iki kez kustu yerken.
Hasta degil, agrisi sizisida yok gibi keyfi gayet yerinde. Görünürde yeni disde yok.
Sürekli oyunlar oynuyor, cenesi hic durmuyor birseyler anlatiyor.
Neden böyle yapiyor olabilirki?
arkadaşlar geçmiş olsun diyen,bana teselli veren herkese çok çok çok teşekkür ediyorum.bugün iyi hissediyorum.herkesin yazdıklarını atlamadan okudum,hatta alıntıda yaptım ama bilg.kitledi,hepsi gitti.
Alpiş iyi,sesi yerine geldi,aktifleşti.öksürüğü var ve genelde uyku sırasında zorluyor onu,bu sebeple bazen kusuyor.pütürlü gıdayı almıyor,yiyor ama zorlanıyor yutmakta ve öğürüyor.oyüzden dün ve bugün yediği herşey blendırdan geçiyor.tamamen iyileşince alışır yeniden,yapacak bişey yok.
ben atlamışım,EYMEN,NİHAN SENA ve DORUK a geçmiş olsun.
ve görmediğim,atladığım var ise onlarada geçmiş olsun.
ne acıması bee sinek ısırığı gibi bişey eline iğne batar ya öyle..
bir an önce çaresine bak bekleme süresi bile felaket oluyor..ister spiral ister d.k. hapı..ama ertesi gün olmasın..
canım çok sevindim..yavaş yavaş hiçbir şeyi kalmaz alp in..zorlanması olur tatlım iyileşsin hele eskisiden daha iyi yer
yeme vakti:))
dün öğle arası kendime pabuç aldım:)) bugün de oğluşa bisiklet almaya gideceğim ..sıpa parkta ellerin bisikletlerine sarıyormuş :)
Eyo da mı hasta oldu, geçmiş olsun kuzuya, hemen geçer inşallah öksürüğü..
İklimde de uzun zamandır var eşya saklama huyu, özellikle anahtar saklamaya bayılır, birde 1 ay önce diş jelini saklamıştı, hala bulamadık..
Bazen nereye koydun deyince gösteriyor ama genelde göstermiyor, oda oda kaybolan eşyayı arıyoruz..
Saklıyor ve nereye koyduğunu asla unutmuyor, çok tatlı :)
Kumandayı kullanmayı epey zamandır biliyor, tv'yi açıyor, sonra muzur muzur gülüp poposunu dönüp gidiyor, ben de onu yiyorum.
Gitti. Ama bizim oğluyla da aramız pek iyi değil, o yüzdem keyfim yok...
sağol teyzesi:))
geçmiş olsun Doruk oğluma...tonimer ya da benzeri şeyler açmıyor mu burnunu...biz uyuyamıyoruz burnumuz tıkanınca da onların minicik burunlarının minicik delikleri tıkanınca ne kadar zorlanıyorlar kıyamam...çabuk geçsin inşallah....
yeni dişiniz hayırlı olsun
sağol teyzesi:))
biz de şok olduksağol teyzesi:))
sağol Yasemincim...İklim de düzelir inşallah dişler zorluyor kuzumu...bak geçmiş Nihan'ı...ateş sonrası diş bekledim ama hala 2 tane dişler:))
yeni dişleriniz hayırlı sağlıklı olsun..darısı bize inşallah:))
sağol canım...ben de yorgunum...hep(
zorlama canım elbet vardır bir sıkıntısı..yemeye karşı tepki koymasın...düzelir yakında...
oy kuzum Rabbim şifa versin tez zamanda....Nihan 5 gün hiçbir şey yemedi ama bugün eskisi kadar değilse de gayet iyi yiyor...düzelir iyileşince sıkma canını...
çok sağol:))
hayırlı olsun cicileriniz:))
Aaaa size bişey anlatacam, çok güldüm sizde gülün..
Geçenlerde İklim in burnu tıkanmıştı, gece yatmadan önce serum fizyolojik damlatayım da açılsın dedim, ben burnuna damlatmaya çalışırken İklim de kımıl kımıl ediyor, durmuyor tabi, bir baktım üst dudağını geriye doğru kıvırmış burun deliklerini kapatıyor, aklı sıra burnuna damlayı damlatmayayım diye kendince çözüm bulmuş kuzu :))
Ve bu hareketi hep yapıyordu ama benim hiç aklıma gelmemişti o yüzden yaptığı :))
Merhabalar canlar,
Dün açtım ya şom ağzımı, çoğu bebek hasta ben de korkuyorum dedim Eymen gece öksürmeye başladı( ateş falan yok, öksürük te ciddi boyutta değil ama yine de sabah kontrole götürdüm, boğazında hafif kızarıklık var dedi, sadece peditus verdi, ateş yükselirse o zaman antibiyotiğe başlayabilirmişiz..
Yazgıcan çok geçmiş olsun cnm Alp paşama, dün yazdfığın saçmalık için bişi demicem bilesen zaten bugün sakinleşince anlamışsındır, Allah acil şifalar versin, erkek bebeklerde iye en çok sünnet derisi problemi nedeniyle görülürmüş, sünnet olunca herşey geçecek inş.
Aaaa size bişey anlatacam, çok güldüm sizde gülün..
Geçenlerde İklim in burnu tıkanmıştı, gece yatmadan önce serum fizyolojik damlatayım da açılsın dedim, ben burnuna damlatmaya çalışırken İklim de kımıl kımıl ediyor, durmuyor tabi, bir baktım üst dudağını geriye doğru kıvırmış burun deliklerini kapatıyor, aklı sıra burnuna damlayı damlatmayayım diye kendince çözüm bulmuş kuzu :))
Ve bu hareketi hep yapıyordu ama benim hiç aklıma gelmemişti o yüzden yaptığı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?