2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben atlamışım,EYMEN,NİHAN SENA ve DORUK a geçmiş olsun.
ve görmediğim,atladığım var ise onlarada geçmiş olsun.

yazgı canım çok geçmiş olsun üzme kendini çocuk bunlar düşe kalka hasta olala direnç kazanıp büyücekler benim paşamda sünnet olmadan önce hep idrar yolu enfeksiyonu oluyodu hep hastaydı ucundn azcık gidince rahatladı oğlum hamd olsun ki yok artık bişi içini ferah tut sünnet olunca bitcek ben artık alıştım düşüyo umursamıyorum hastalanıyo evdeki şuruplardan veriyorum telefonlada doktoruna soruyorum tamam diyo olay bitiyo şunuda unutma tek bir doktorun dediğinede inanma araştır

benim kardeşim bebeğide menenjit geçirdi Allaha şükür iyi şuanda ve bu gün eve çıktılar...

Gözünüz aydın, çok şükür atlatmış, Rabbim sağlık versin tüm bebeklerimize, bir çocuk kolay yetişmiyor hakkaten, ne emekler veriyoruz, Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın..

Bakin Teyzeley...Haftasonu ne kaday egledndim ben....
Bunun sonu komple suya girip islanmam ve iki kez üst degismemle bitti

Hava cok sicakdi su ilikdi bizde sesimizi cikarmadik, birakalim eglensin dedik. Cigliklar atarak kosturdu ordan oraya kuzum .

Yazgıcım Alpe çok geçmiş olsun üzülme Allah şifasını verir inşallah bakamıyorum diye üzülme sakın onun sana seninde ona ihtiyacın var...

teşekkür ederim canım.

sağol yasemin cim.

biri beni spiral taktırmaya teşvik etsin bu ay 2 kere ertesi sabah hapı kullandım 3.yü kullanamıyomuşum korkuyorum spirelden acıyo mu nedir nas bişidir:26::78:
ne acıması bee sinek ısırığı gibi bişey eline iğne batar ya öyle..
bir an önce çaresine bak bekleme süresi bile felaket oluyor..ister spiral ister d.k. hapı..ama ertesi gün olmasın..

canım çok sevindim..yavaş yavaş hiçbir şeyi kalmaz alp in..zorlanması olur tatlım iyileşsin hele eskisiden daha iyi yer
yeme vakti:))
dün öğle arası kendime pabuç aldım:)) bugün de oğluşa bisiklet almaya gideceğim ..sıpa parkta ellerin bisikletlerine sarıyormuş :)

slm millet
deniz yürümeye başladı ben sayfadan koptum, öğlen uykuları saat 4e kaydı, bütün gün ya kucağımda olacak ya da elinden tutacağım gezeceğiz o yüzden okuyorum ama bir türlü yazamıyorum ,
hasta bebişlere çok geçmiş olsun.

biri beni spiral taktırmaya teşvik etsin bu ay 2 kere ertesi sabah hapı kullandım 3.yü kullanamıyomuşum korkuyorum spirelden acıyo mu nedir nas bişidir:26::78:

ya sen hiç bel ağrısı falan çekmedin mi adetliyken ondan daha fazla değil üstelik en fazla 2-3 dakika, ertesi gün hapıyla yaşanır mı, benim adet düzenim falan da oturdu enfeksiyon falan olup da çıkarmak gerekmezse çıkarmaktan vazgeçtim 2. çocuğu düşünene kadar rahatlık küçük parmağının tırnak olan boğumu büyüklüğünde t harfi şeklinde birşey hepimiz birer çocuk doğurduk bundan mı korkacaksın, birini büyütmeden ikincinin haberini almak emin ol çok daha acıverici olur hemen bu ay git taktır deli olma

Merhabalar canlar,
Dün açtım ya şom ağzımı, çoğu bebek hasta ben de korkuyorum dedim Eymen gece öksürmeye başladı( ateş falan yok, öksürük te ciddi boyutta değil ama yine de sabah kontrole götürdüm, boğazında hafif kızarıklık var dedi, sadece peditus verdi, ateş yükselirse o zaman antibiyotiğe başlayabilirmişiz..

Yazgıcan çok geçmiş olsun cnm Alp paşama, dün yazdfığın saçmalık için bişi demicem bile sen zaten bugün sakinleşince anlamışsındır, Allah acil şifalar versin, erkek bebeklerde iye en çok sünnet derisi problemi nedeniyle görülürmüş, sünnet olunca herşey geçecek inş.

İş çok, aklım evde, keyfim yok.
Meral, Eyocum da öksürüyormuş, geçmiş olsun, bu kadarla atlatır inşallah, sapır sapır döküldü valla kuzucuklar, bu son olsun artık.
Lafı açılmışken, benim de spiral taktırmam lazım.

kızlaaar sizin yaramazlarda eşya saklamaya başladımı:26:
dün mert tv kumandası elinde geziyodu bende marketten aldıklarımızı buzdolabına yerleştiriyodum çaktırmadan geldi kumandayı dolabın kapağındaki kolanın arkasına soktu gitti bisüre sonra klimanın kumandasını aldı benim çantamın fermuarını açıp içine koydu sonra oyuncaklarıyla oynamaya başladı en son gece yatmadan önce yine kumandayı kanepenin altına doğru ittirmeye çalışıyodu acaba kumandalaramı bi gıcığı var yoksa eşya saklamayımı öğrendi:26: kumandayı kullanmayıda öğrenmiş zaten alıp tv ye tutuyo düğmelerine basıyo,kanalı değiştiriyo teletex açıyo klimayıda açıp kapatmayı öğrenmiş ama denk getiremiyo pek kumandayı tv kumandasıyla açmaya çalışıyo

geçmiş olsun canım toparlar inşallah kısa sürede

çok tatlısın yaaa

benim kardeşim bebeğide menenjit geçirdi Allaha şükür iyi şuanda ve bu gün eve çıktılar...

çok şükür iyi olmasına sevindim,ilerde tekrarlama riski varmı menenjitin, yoksa bikere menenjit olup iyileşince geçiyomu:26:

Bugün gitmiyo mu senin kv?
Spiral taktırmada bişi yok be, büyük rahatlık bence hiç çekinmeyin

Eymende epeycedir var o huy:)) ne zaman bişi kaybolsa çekmecelere bakıyorum artık eyo bi çekmeceye sıkıştırıvermiştir diye

Eyo da mı hasta oldu, geçmiş olsun kuzuya, hemen geçer inşallah öksürüğü..

İklimde de uzun zamandır var eşya saklama huyu, özellikle anahtar saklamaya bayılır, birde 1 ay önce diş jelini saklamıştı, hala bulamadık..
Bazen nereye koydun deyince gösteriyor ama genelde göstermiyor, oda oda kaybolan eşyayı arıyoruz..

Saklıyor ve nereye koyduğunu asla unutmuyor, çok tatlı :)

Kumandayı kullanmayı epey zamandır biliyor, tv'yi açıyor, sonra muzur muzur gülüp poposunu dönüp gidiyor, ben de onu yiyorum.

Gitti. Ama bizim oğluyla da aramız pek iyi değil, o yüzdem keyfim yok...

sağol teyzesi:))
geçmiş olsun Doruk oğluma...tonimer ya da benzeri şeyler açmıyor mu burnunu...biz uyuyamıyoruz burnumuz tıkanınca da onların minicik burunlarının minicik delikleri tıkanınca ne kadar zorlanıyorlar kıyamam...çabuk geçsin inşallah....

yeni dişiniz hayırlı olsun

sağol teyzesi:))

biz de şok olduksağol teyzesi:))

sağol Yasemincim...İklim de düzelir inşallah dişler zorluyor kuzumu...bak geçmiş Nihan'ı...ateş sonrası diş bekledim ama hala 2 tane dişler:))
yeni dişleriniz hayırlı sağlıklı olsun..darısı bize inşallah:))

sağol canım...ben de yorgunum...hep(

zorlama canım elbet vardır bir sıkıntısı..yemeye karşı tepki koymasın...düzelir yakında...

ben atlamışım,EYMEN,NİHAN SENA ve DORUK a geçmiş olsun.
ve görmediğim,atladığım var ise onlarada geçmiş olsun.

oy kuzum Rabbim şifa versin tez zamanda....Nihan 5 gün hiçbir şey yemedi ama bugün eskisi kadar değilse de gayet iyi yiyor...düzelir iyileşince sıkma canını...
çok sağol:))

hayırlı olsun cicileriniz:))

Aaaa size bişey anlatacam, çok güldüm sizde gülün..
Geçenlerde İklim in burnu tıkanmıştı, gece yatmadan önce serum fizyolojik damlatayım da açılsın dedim, ben burnuna damlatmaya çalışırken İklim de kımıl kımıl ediyor, durmuyor tabi, bir baktım üst dudağını geriye doğru kıvırmış burun deliklerini kapatıyor, aklı sıra burnuna damlayı damlatmayayım diye kendince çözüm bulmuş kuzu :))
Ve bu hareketi hep yapıyordu ama benim hiç aklıma gelmemişti o yüzden yaptığı :))

sağol cnm, fenalaşmadan geçer inş. bakalım

oğluyla haaaa, böyle dediğine göre cidden iyi değil gibi..sanırım mevzu kv, çok uzatmayın bea

Sağol Hanifem...
Kullanıyoruz ama süreli olarak açıyor, etkisi geçince yine huzursuzlanıyor.

Ay yerim ben onun üst dudağını ya, akıllıya bak :)

canım ya...Eyocum ilerletmez inşallah hastalığı...geçmiş olsun.

evet...daha dün başörtü çekmecemden hanımefendinin bebekleri fırladı sözde hasta bir de....

alem bu ikkoş...çok tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…