- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #109.681
iklim de nihan da tam yemelik zati, 41 kere maşallah iki akıllı bıdığa daçok hoşlar yaw
sağol cnm, fenalaşmadan geçer inş. bakalım
oğluyla haaaa, böyle dediğine göre cidden iyi değil gibi..sanırım mevzu kv, çok uzatmayın bea
Sağol Hanifecim, Nihanda İkoş ta pıtır pıtır çıkarsın dişlerini, çok beklettiler bizi değil mi?
Peki bu dişler ne zaman net olarak görünmeye başlıyor ki acaba, dişleri bulduk şimdi de görünse diye uğraşıyoruz :)))
Sağol Hanifecim, Nihanda İkoş ta pıtır pıtır çıkarsın dişlerini, çok beklettiler bizi değil mi?
Peki bu dişler ne zaman net olarak görünmeye başlıyor ki acaba, dişleri bulduk şimdi de görünse diye uğraşıyoruz :)))
Tam olarak kv denemez aslında, onun varlığı sırasında bana daha çok batıyor olabilir sadece.
Amaaan bilmiyorum ki Meralcim, hafta sonundan beri çok olumsuzum, şu an bişi söylersem tehlikeli sulara girebilirim :)
sağol Meralim..mart bebeklerimizin hepsi çok tatlı....hamdolsun Rabbim bağışladı bize kuzucuklarımızı...hayatımız belki çok değişti...ama nelerden vazgeçmiş olursak olalım daha da güzelleşti....aşk onlar
Tam olarak kv denemez aslında, onun varlığı sırasında bana daha çok batıyor olabilir sadece.
Amaaan bilmiyorum ki Meralcim, hafta sonundan beri çok olumsuzum, şu an bişi söylersem tehlikeli sulara girebilirim :)
bir kaç hafta sonra....ben de hevesle bekliyordum....iki diş net şimdi üstlerde çok yakın gibi görünüyor...ilk dişlerini çıkarmadan önce dğmgünü sonrası hastalanmıştı yine...iyileştikten 2 gün sonra patlmıştı dişler bakalım bu hafta çıkan olur mu:))yaza kadar 4-5 dişi olyadı iyiydi:))
canım sen başka şeyler düşün:))güzel şeyler....Oğluşunu düşün o sana yeter:))
yaza kadar 8 bile olur, geç çıkaranlar ardı ardına çıkarıveriyor, solluyorlar bizi:)) Canan face'de 2 ay öncesi bizden başka diş çıkarmayan mart bebesi kaldı mı diye soruyodu bu hafta azı dişini çıkardığını yazmış
Dişler hemen büyümüyor evet, Doruk'un üst yan dişler çıkalı epey zaman oldu ama hala diğerlerine göre küçücükler.
Zaten işim çok, bir de sizinle takılıyorum, fazla bir şey düşünmüyorum yani, eve gidince cinim çıkıyor.
yaza kadar 8 bile olur, geç çıkaranlar ardı ardına çıkarıveriyor, solluyorlar bizi:)) Canan face'de 2 ay öncesi bizden başka diş çıkarmayan mart bebesi kaldı mı diye soruyodu bu hafta azı dişini çıkardığını yazmış
Neyse patlattı ya dişleri iyice çıkmasını da bekleriz artık ne yapalım :))
Hadi yaa, ben görmedim Canan ın yazdığını, demek azı dişi çıkarıyormuş, peşpeşe olunca da zor oluyor ama Meral yaa, İkoş çok zayıfladı, ve her dişte böyle olacaksa yandım demektir..
kış kış cinler kış kış, yallah cinler yallahbugün kovalayıver cinleri cnm:))
Bakıcıyla durumlar ne alemde cnm, akıllandı mı son hadiseler sonrası?
Güldürdün yahu beni
Ooo, bakıcı melek gibi bişey oldu anacım.
Pazar akşamı amcası vefat etmiş, annem rahatsız bebekle ilgilenecek durumda değil diye bize söylemedi, cenazeye bile gitmedi.
Geçen hafta sabahları erken geldi diye hediye mahiyetinde bir şey vermek istedim, ben senin iyi niyetine karşılık olarak geldim, asla kabul etmem dedi. Ben de oğluna oyuncak aldım.
Gözümün içine bakıyor, bana sormadan hiç bir şey yapmıyor.
Şu an gayet memnunum kendisinden...
Hadi yaa, ben görmedim Canan ın yazdığını, demek azı dişi çıkarıyormuş, peşpeşe olunca da zor oluyor ama Meral yaa, İkoş çok zayıfladı, ve her dişte böyle olacaksa yandım demektir..
güle güle kullanın canım , fırsatım olsada bende çıkıp alışveriş yapsambu öğle tatilinde de para harcadım geldim:)) oğluşa bisiklet aldım:))
enerji patlaması mı desem delilik mi desem bir tuhaf ruh hali zuhur etti bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?