2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iklim de nihan da tam yemelik zati, 41 kere maşallah iki akıllı bıdığa da çok hoşlar yaw

sağol Meralim..mart bebeklerimizin hepsi çok tatlı....hamdolsun Rabbim bağışladı bize kuzucuklarımızı...hayatımız belki çok değişti...ama nelerden vazgeçmiş olursak olalım daha da güzelleşti....aşk onlar

Son düzenleme:
Sağol Hanifecim, Nihanda İkoş ta pıtır pıtır çıkarsın dişlerini, çok beklettiler bizi değil mi?

Peki bu dişler ne zaman net olarak görünmeye başlıyor ki acaba, dişleri bulduk şimdi de görünse diye uğraşıyoruz :)))

sağol cnm, fenalaşmadan geçer inş. bakalım

oğluyla haaaa, böyle dediğine göre cidden iyi değil gibi..sanırım mevzu kv, çok uzatmayın bea

Tam olarak kv denemez aslında, onun varlığı sırasında bana daha çok batıyor olabilir sadece.
Amaaan bilmiyorum ki Meralcim, hafta sonundan beri çok olumsuzum, şu an bişi söylersem tehlikeli sulara girebilirim :)

ona daha vakit var neredeyse bir ayı geçti denizinkilerin tam çıkması

bir kaç hafta sonra....ben de hevesle bekliyordum....iki diş net şimdi üstlerde çok yakın gibi görünüyor...ilk dişlerini çıkarmadan önce dğmgünü sonrası hastalanmıştı yine...iyileştikten 2 gün sonra patlmıştı dişler bakalım bu hafta çıkan olur mu:))yaza kadar 4-5 dişi olyadı iyiydi:))

Tam olarak kv denemez aslında, onun varlığı sırasında bana daha çok batıyor olabilir sadece.
Amaaan bilmiyorum ki Meralcim, hafta sonundan beri çok olumsuzum, şu an bişi söylersem tehlikeli sulara girebilirim :)

canım sen başka şeyler düşün:))güzel şeyler....Oğluşunu düşün o sana yeter:))

Kesinlikle öyle, hayatın anlamı onlar..ben hep Furkan yeter ne gerek var başkasına derdim şimdi Eyo olmadan ne yapıyomuşum diyorum:))

hehe onun için biraz beklemek gerek işte, hemen büyümüyo bu dişler:))

hımmm o halde konuyu kapatıyoruz, bak bugün olumlu olman için bi neden var, eve gidince kv orda olmayacak

yaza kadar 8 bile olur, geç çıkaranlar ardı ardına çıkarıveriyor, solluyorlar bizi:)) Canan face'de 2 ay öncesi bizden başka diş çıkarmayan mart bebesi kaldı mı diye soruyodu bu hafta azı dişini çıkardığını yazmış

Dişler hemen büyümüyor evet, Doruk'un üst yan dişler çıkalı epey zaman oldu ama hala diğerlerine göre küçücükler.
Zaten işim çok, bir de sizinle takılıyorum, fazla bir şey düşünmüyorum yani, eve gidince cinim çıkıyor.

Hadi yaa, ben görmedim Canan ın yazdığını, demek azı dişi çıkarıyormuş, peşpeşe olunca da zor oluyor ama Meral yaa, İkoş çok zayıfladı, ve her dişte böyle olacaksa yandım demektir..

kış kış cinler kış kış, yallah cinler yallah bugün kovalayıver cinleri cnm:))
Bakıcıyla durumlar ne alemde cnm, akıllandı mı son hadiseler sonrası?

evet...o bayağı hızlı gdiyor...2 ay oluyor neredeyse Nihan diş çıkarmaya başlayalı yeni diş yok henüz...alıştık biz dişsizliğe istedikleri zaman gelsinler artık...2 yaşına kadar tamamlaması gerek dişleri çıkarsınlarda başka bir şey istemeyiz artık:))

Neyse patlattı ya dişleri iyice çıkmasını da bekleriz artık ne yapalım :))

evet

Hadi yaa, ben görmedim Canan ın yazdığını, demek azı dişi çıkarıyormuş, peşpeşe olunca da zor oluyor ama Meral yaa, İkoş çok zayıfladı, ve her dişte böyle olacaksa yandım demektir..

yok cnm her diş aynı etkiyi yapmıyo, bizde ilk 2 diş çok zorladı sonra 3-4 kendini belli etmeden patlayıverdi, 5,6 zorladı 7-8 kolay çıktı:)) bi öyle bi öyle gidiyo işte, azıya geldi bizde sıra ki işte onlar epey ürkütücü:18:

kış kış cinler kış kış, yallah cinler yallah bugün kovalayıver cinleri cnm:))
Bakıcıyla durumlar ne alemde cnm, akıllandı mı son hadiseler sonrası?

Güldürdün yahu beni
Ooo, bakıcı melek gibi bişey oldu anacım.
Pazar akşamı amcası vefat etmiş, annem rahatsız bebekle ilgilenecek durumda değil diye bize söylemedi, cenazeye bile gitmedi.
Geçen hafta sabahları erken geldi diye hediye mahiyetinde bir şey vermek istedim, ben senin iyi niyetine karşılık olarak geldim, asla kabul etmem dedi. Ben de oğluna oyuncak aldım.
Gözümün içine bakıyor, bana sormadan hiç bir şey yapmıyor.
Şu an gayet memnunum kendisinden...

iyi hadi maşallah, hep böyle devam etsin inşallah..pek şairane oldu:))
boşa dememişler bir musibet bin nasihattan iyidir diye

aynen Hilal de aynı köpek dişleri azı dişi filan derken hep aynı kiloda ama iştah yerinde kuzumun kilo almıyor sadece

bu öğle tatilinde de para harcadım geldim:)) oğluşa bisiklet aldım:))
enerji patlaması mı desem delilik mi desem bir tuhaf ruh hali zuhur etti bana..

bu öğle tatilinde de para harcadım geldim:)) oğluşa bisiklet aldım:))
enerji patlaması mı desem delilik mi desem bir tuhaf ruh hali zuhur etti bana..
güle güle kullanın canım , fırsatım olsada bende çıkıp alışveriş yapsam pazar günü merte yazlık takımlar aldım tabii çifter çifter,bi meleğe bi bana battığımın resmidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…