2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşalar şarjlı süpürge kullanıyor musunuz?cidden pratik oluyor mu...bana marka ya da model önerebilir misiniz?

kullanıyorum canım ama cok da pratik değil bence ..yani büyüklerin yerini tutmuyor..benim ki felix marka..hiç önermiyorum şarjı çok çabuk bitiyor..
şarjlıların yerine toz torbası sopasında olanlar daha kullanışlı sanki..

Hanife, bende kullandım bir süre şarjlı süpürge, ama ya ben kullanmayı bilmiyorum yada şarjlı süpürgeler dandik, attım gitti valla, elimle topluyorum kırıntıları süpürgeden daha kolay oluyor, mutfaktaki yemek masasının altı çok kırıntı olur bizim evde, İkoş un ıslak mendilleriyle hooopp diye alıyorum valla :)))

Tanya, alışveriş-malışveriş, öğle arası deyip beni kudurtuyorsun valla, bende çıktım bu öğlen kendime bişeyler alacaktım güya gittim yine İkoşa bir sürü kıyafet aldım, sapıtmışım resmen, şirkete gelince aldıklarıma bir daha baktım mayo bile almışım kıza, nerde giyecekse sanki, bu yaz tatile de gitmeyecez, artık evdeki havuzu suyla doldurup giydiririm mayosunu da oynar :)))
Ayyy çok şirinmiş ama diye diye alıyorum sonra pişman oluyorum yaaa...
Yakında kızım çok şık giyerken yanındaki dilenci de kim acaba diye de benimle alay edecekler :))

Ben kullanıyorum şarjlı süpürge ve çok memnunum.
Doruk döktüklerini kolayca temizliyorum.
Gel gör ki markası neydi unuttum, eve gidip bakmayı unutmazsam yarın yazarım

Ben uzun süredir alışverişe çıkmıyorum, bir çıkarsam alacaklarım sonumu getirebilir :)
Doruk'un eşofmanları tişörtleri küçüldü hep, çıtçıtlı badileri zor kapanıyor, e yaz geliyor şort tişört ister falan derken, beni kim toplar bilmiyorum. Neyse ki hafta içi öğle arasında alışverişe çıkma imkanım yok, büyük Allahım biliyor da vermiyor

Hanife ben de aynen yasmin gibi şarjlı süpürgeyi ortadan kaldırmış bulunuyorum ve yine tamamen aynı yöntemle masa altını ıslak mendille hooppp diye alıveriyorum:))

güle güle kullanın canım , fırsatım olsada bende çıkıp alışveriş yapsam pazar günü merte yazlık takımlar aldım tabii çifter çifter,bi meleğe bi bana battığımın resmidir
ohh iyi yapmışsın iyi günlerde kullanın ikinizde:))

azcıkda kendine çalış..sünepe sünepe gezmeyeyim diye hergün alıverişe çıkıyorum..çoğu zaman bişey bulamadan dönsem de alınca çok mutlu oluyorum:))hele bir de eşime aldırırsam daha da mutluyum:))
kendini ihmal etmee anne kız şıkır şıkır olun ikiniz de

yazlık olarak çok t-shirt falan almayın derim ben zira ev içinde çoğunlukla body ile duracaklar benden sölemesi, dışarda giyinmek için alın bikaç parça tamam

biz bugün park saatini doktor kontrolünden dönüşte gerçekleştirdik:)) ama şimdi bıcı bıcı yapmak için kaçalım, gerçi bebişko azıcık hasta ama bugün banyo yapacaktı normalde yaptırayım di mi, ev sıcak??

Son düzenleme:

Çıtlıtlı badi mi giydirecez evde?
Büyümediler mi artık öyle süpermen gibi gezmek için :)

Yaptır yaptır, rahatlasın kuzu, ben de yıkayacam akşam.

Çıtlıtlı badi mi giydirecez evde?
Büyümediler mi artık öyle süpermen gibi gezmek için :)

Yaptır yaptır, rahatlasın kuzu, ben de yıkayacam akşam.

haha yok büyümediler:)) çok sıcak oluyo anca öyle rahat ediyolar walla
evet yaptırayım bence de, hadi az sonra görüşürüz o zaman..

meral duş alsın tabi rahatlasın ufaklık..
ya alışveriş canavarı sanmayın beni ..kokoş giyinmeyi sevmem ben kolay bulaıyorum istediğim gibi bişeyler ondan gezip duruyorum.işin içine beden ölçü faktörüde girince..
eşime kızınca azıyor ama para harcayasım..harcıyorum sonra da ona ödetiyorum bi şekilde:)) rahatlıyorum son 1 yıldır hıncımı böyle alıyorum..
bu ara kendimle ilgilenesim var çok ihmal ettim kendimi...ben kendimden kıstıkca birileri benden daha cok kısıyor hem rahatlığımdan hem zevkimden v.s..
son karar olarak ne rahatımdan taviz vericem dedim ne de yaşam kalitemden.....oğlum için dünya feda o ayrı lafım diğerlerine:))

ya birden ne oldu anlamadım coştum..

Meral bence de yaptır bıcı bıcı, rahatlasın çocuk, ben İklimi hastayken daha çok yıkıyorum..

Akşam kustu dedim ya, rahatlasın diye ben de yıkayacaktım, annemle kv aynı anda üstüme atladılar, burnu akan çocuk yıkanır mı diye. Aslında ikisini de püskürtebilirdim ama uğraşamadım, tamam yıkamıyorum yeter ki susun dedim, bu akşam ikisinden de kurtulmuş olarak rahat rahat yıkayacam.

alışveriş bayanlar için cok güzel bi terapi..kendime ufacık bi küpe de alsam mutlu olurum ben :))) artık oglusa alınca mutlu oluyorum :))) istdan yaz kreasyonumuzu tamamladık kozyatağında mothr care outlet var 10-15 tl ye pantalon sandalet tşirt .. hatta 30 tl ye kaban aldım seneye giysin diye 80 tl den inmiş .. ist daki arkadaslarıma şiddetle tavsiye ediyorum..

bugün bizim evlilik yıldönümümüz 3 yıl bitti hiç hatırlatmadan gül geldi hedef 2051 nice yıllara diye takdir ettim kocamı aynı performansı d.günm de bekliyorum :))))

mrb kızlarr
havalar ısındı giremiorm artık. dışarlardayız hep. bugün dedesi geldi piknipe giderken yolda keçi koyun sürüsü gördük durduk melike indi allahım tutabilene aşkolsun peşlerinden koşuo meee mee die işaret edio yakalamya çalışıo onlar kaçıo kocaman keçilerin üstüne üstüne gidio ben korkup gidip alamadım gel diorm gelmio delirdi delirdi. anne mee die die:) şimdi geldi uyuyo. emerek uyumayı huy hain geitrid. önceden ayakta uytuyodu şimdi göğüste napcaz bilmiorm. umarım herkes iyidir hepinizi öpüyorum görüşürüzzz...

Burcu, hastayken yıkayınca mikropların daha çabuk gittiğini düşünüyorum ben, belki saçmalıktır ama böyle inanıyorum, bugüne kadar bende ne zaman böyle bir durumda yıkamak istesem benim kv de karşı çıktı, Allah tan annemde benim gibi düşünüyor, ama ben kv ztaen dinlemiyorum, kendi kendine konuşuyor..

Ayşegül, eşini tebrik ediyorum, evlilik yıldönümünüzü kutlarım, mutluluğunuz daim olsun..

Merve, Melike de İklim gibi mee meee ci heralde, benim kızda bayılıyor, dışarıda olup iyi vakit geçirmenize sevindim, öp benim için kuzuyu..

nice mutlu yıllar gecirin birlikte..kutlu olsun canım..

ya senin kv ile benimkini bir araya getirsek, aralarına nifak soksak sonra da seyretsek diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…