- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #109.701
arkadaşalar şarjlı süpürge kullanıyor musunuz?cidden pratik oluyor mu...bana marka ya da model önerebilir misiniz?
ohh iyi yapmışsın iyi günlerde kullanın ikinizde:))güle güle kullanın canım , fırsatım olsada bende çıkıp alışveriş yapsampazar günü merte yazlık takımlar aldım tabii çifter çifter,bi meleğe bi bana battığımın resmidir
Hanife, bende kullandım bir süre şarjlı süpürge, ama ya ben kullanmayı bilmiyorum yada şarjlı süpürgeler dandik, attım gitti valla, elimle topluyorum kırıntıları süpürgeden daha kolay oluyor, mutfaktaki yemek masasının altı çok kırıntı olur bizim evde, İkoş un ıslak mendilleriyle hooopp diye alıyorum valla :)))
Tanya, alışveriş-malışveriş, öğle arası deyip beni kudurtuyorsun valla, bende çıktım bu öğlen kendime bişeyler alacaktım güya gittim yine İkoşa bir sürü kıyafet aldım, sapıtmışım resmen, şirkete gelince aldıklarıma bir daha baktım mayo bile almışım kıza, nerde giyecekse sanki, bu yaz tatile de gitmeyecez, artık evdeki havuzu suyla doldurup giydiririm mayosunu da oynar :)))
Ayyy çok şirinmiş ama diye diye alıyorum sonra pişman oluyorum yaaa...
Yakında kızım çok şık giyerken yanındaki dilenci de kim acaba diye de benimle alay edecekler :))
Ben uzun süredir alışverişe çıkmıyorum, bir çıkarsam alacaklarım sonumu getirebilir :)
Doruk'un eşofmanları tişörtleri küçüldü hep, çıtçıtlı badileri zor kapanıyor, e yaz geliyor şort tişört ister falan derken, beni kim toplar bilmiyorum. Neyse ki hafta içi öğle arasında alışverişe çıkma imkanım yok, büyük Allahım biliyor da vermiyor
Ben uzun süredir alışverişe çıkmıyorum, bir çıkarsam alacaklarım sonumu getirebilir :)
Doruk'un eşofmanları tişörtleri küçüldü hep, çıtçıtlı badileri zor kapanıyor, e yaz geliyor şort tişört ister falan derken, beni kim toplar bilmiyorum. Neyse ki hafta içi öğle arasında alışverişe çıkma imkanım yok, büyük Allahım biliyor da vermiyor
biz bugün park saatini doktor kontrolünden dönüşte gerçekleştirdik:)) ama şimdi bıcı bıcı yapmak için kaçalım, gerçi bebişko azıcık hasta ama bugün banyo yapacaktı normalde yaptırayım di mi, ev sıcak??
Çıtlıtlı badi mi giydirecez evde?
Büyümediler mi artık öyle süpermen gibi gezmek için :)
Yaptır yaptır, rahatlasın kuzu, ben de yıkayacam akşam.
Meral bence de yaptır bıcı bıcı, rahatlasın çocuk, ben İklimi hastayken daha çok yıkıyorum..
nice mutlu yıllar gecirin birlikte..kutlu olsun canım..alışveriş bayanlar için cok güzel bi terapi..kendime ufacık bi küpe de alsam mutlu olurum ben :))) artık oglusa alınca mutlu oluyorum :))) istdan yaz kreasyonumuzu tamamladık kozyatağında mothr care outlet var 10-15 tl ye pantalon sandalet tşirt .. hatta 30 tl ye kaban aldım seneye giysin diye 80 tl den inmiş .. ist daki arkadaslarıma şiddetle tavsiye ediyorum..
bugün bizim evlilik yıldönümümüz 3 yıl bitti hiç hatırlatmadan gül geldi hedef 2051 nice yıllara diye takdir ettim kocamı aynı performansı d.günm de bekliyorum :))))
Akşam kustu dedim ya, rahatlasın diye ben de yıkayacaktım, annemle kv aynı anda üstüme atladılar, burnu akan çocuk yıkanır mı diye. Aslında ikisini de püskürtebilirdim ama uğraşamadım, tamam yıkamıyorum yeter ki susun dedim, bu akşam ikisinden de kurtulmuş olarak rahat rahat yıkayacam.
nice mutlu yıllar gecirin birlikte..kutlu olsun canım..
ya senin kv ile benimkini bir araya getirsek, aralarına nifak soksak sonra da seyretsek diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?