2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar nasılsınız bi kaç gündür giremedim topice annemdeydim hafta sonu da gezdik biraz istanbuldan gitmeden gidilecek çok yer var serhanı götürmek istediğim yerler hafta sonu çengelköy'deydik serhan çok mutlu oldu evde kapalı çocuk bunalıyo tabii havalar bi düzelse her hafta sonu gidicez biyerlere bu sene taşınma telaşı tatil yapamıycaz böyle gezelim barii belki kışın bi kaplıca falan olabilir ben çok istiyorum seneye yazın da bi gemi seyehati 5.10 günlük allah izin verir de sağ kalırsak yalnız konu tatil olunca sıralamışım kendimden geçerek sizler nasılsınız keyifler yerindemi özlemişim

hoşgeldin..:)
dr a kalırsa hemen bıraktırmam lazım..bense kıayamayıp 15 ayı tamamlamayı düşünüyorum..çok düşkün çünkü çokkk..

ya benim oğlumokadar düşkün değil ama geçen güzleride emmey başladı ve bağlandı memeye ne yemek verdiysem 3 gün boyunca hep kustu doktora götürdüm gündüz meme yasak dedi gündüz vermiyorum artık gece o yüzden sordum nezaman bıraktırsam acaba

kendi kendine bırakır diye bekleme bu adam bırakmaz dedi dr.yeter dedi iyiemdi..anneler kıyamıyor ama 1 yasından sonra emse de olur emmese de..ailelere bırakıyoruz..keyif yapıyorlar artık tokluk hissi de verdiği için yemek yemiyorlar dediğin gibi.gündüz ememiyor zaten..eve gidince saldırıyor ama..sadece evdede değil ya sokakta falan..akılları erdiği için zor olacak ayrılmaları..18 aydan fazla düşünmüyorum..

nie bıraktırıo ki doktor anlamadım ne saçma. nie gündüz wermen yasakmış allam ya. hastayken en büyük dermanımız emme. bişi yemio hiç olamzsa emio we rahatlıo gevşio bebeğim. melike çok swevio hala 7-8 kes emioruz günde. eskisi gibi çok diil tabi ama olsun emio. mama firmaları bas bas baarıo 3 ysşına kadar devam sütü bağışıklığı için die. demekki 3 yaşına kadar bağışıklıkları oluşuyo biz nie erken keselim. emdikleri kadar emsinler 20 ay hiç olmazsa. 1 yaşına kadar bağırsak gelişimleri devam ediomuş 2 yaşına kadarda bağışıklıkları.. eski insanların yaşam felsfesi die bişi okumuşum tee hamilelikten önce orda çok uzun seneler emmeleri yazıodu. tabiiki besleyeciliği yok ama illaki faydasının olduğunu düşünüyorum..

Ben kullanıyorum şarjlı süpürge ve çok memnunum.
Doruk döktüklerini kolayca temizliyorum.
Gel gör ki markası neydi unuttum, eve gidip bakmayı unutmazsam yarın yazarım

Hanife ben de aynen yasmin gibi şarjlı süpürgeyi ortadan kaldırmış bulunuyorum ve yine tamamen aynı yöntemle masa altını ıslak mendille hooppp diye alıveriyorum:))

anladım canlarım sağolun...aslında aklımda dikey süpürgeler var yine kablosuz...bakalım biraz daha araştırayım:))ıslak mendil yöntemnini kullanıyorum ben de

haklsın tam bir terapi
tebrik ederim nice yıllara:))

ohh ne güzel:))doğayla içi içe...gezin bol bol....

kızlar bişi sorcam emziren anneler nezaman emzirmeyi bıraktırcaksınız

hakları 2 yaş...ben de 2 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum...ama karar senin bırakması daha iyi olacaksa bıraktırabilirsin...

hoşgeldin canım:))biz de özledik...

nice güzel senelere cnm, enişteye de tebrix

ooo geziyosunuz demek artık dicem ama dede varmışş:)) yerim o meleyen melikeyi

ben celdummmmm napıyonuzz

kızlar bişi sorcam emziren anneler nezaman emzirmeyi bıraktırcaksınız

hoşgeldin cnm, ben de 2 yaşına yakın bıraktırmayı düşünüyorum

oh oh gezdirin walla kuzuyu, bi de şu haalar ısınsaydı da iyice keyfini çıkarsaydınız son günlerin

kızlar benim içimde kaldı valla emzirin emdikleri kadar anne sütü ya varmı ötesi

evet şu havalar ısınsa artıkın benim bile ruhum sıkılıyo

merhaba kızlar uzunnnnnnnnn aradan sonra nihayet biz geldik..
evimdeyim nihayet 15 gün bir yere gitmedim izmirden
ablam geldi antalyadan anneme gittik beraber orada kaldık annem her zaman benim kocamdan yanadır
sankiş onu o dogurmuş kaynanamda beni dogurmuş annemin
sayesinde sorunlarımızı nihayet aştık.
oğlum iyi çok şükür bir ara çok hastalandı isal oldu ama şuan çok şükür iyi.akşama kadar kavga ediyoruz çok karıştırıyo etrafı kızıyorum gözümün içine bakarak elinide oradan çekmiyo yapacagını yine yapıyo.babasını çok özlemiş onunla akşamları keyfine diyecek yok.
sizler nasılsınız geçmiş bir hayli birikmiş hiç geriye dönemiyecem önemli bişey yoktur umarım.

şarjlıyı kim araştırıo unuttum bende şarjlı kullanmıyorum ne kadar güçlü olursa olsun elektrikli kadar güçlü çekemiyor motorlarının kapasitesi küçük oluyor. benimki dikey süpürge bekonun upuzun bi kordonu war çok pratik hemen takıyorum fişe uzun ince bişi zaten. hoop süpürüp toplayıveriyorum kanepenin arkasına dayıyorum. şarjlıdan daha kuvvetli. biri gelcem dediği anda iki dkda antre mutfak dolanıweriorm tertemiz oluo wala. dikey süpürgeleri tavsiye ederim.

canım çok çok çok sevindim sizin için en çok da yağız için hep mutlu olun inşallah böyle birdaha yaşanmasın bu sorunlar sıkıntılar face de görüyodum seni ama sormak istemedim üzmek istemedim daha doğrusu gerçekten çok sevindim allah ayırmasın birdaha babasını çok özlemiş demişsin ya burnumun ucu sızladı valla kıyamam kuzucuğa

Merhaba canlar
canım çok sıkkın koca kişisinin işten arkadaşının 12 yaşındaki kızı bugün öğle saatlerinden beri kayıp
bir arkadaşıyla beraber Rabbim kötülüklerden muhafaza eylesin diye dua ediyorum şu an babasının yanına gitti eşim emniyete çok kötü bir durum Rabbim kimseye yaşatmasın

Eymenin hastalığı devam etmekte az önce banyo yaptırdım ancak öyle uyudu kuzum

Nimetciğim hoş geldin sorunları aşmanıza çok sevindim...

okuyunca kalbim sızladı pınar,Allah anasına babasına sabır versin,yürek dayanmaz.inşallah tez zamanda sağsalim çıkar ortaya,Rabbim kötü niyetli insanlardan,kötü durumlardan korusun o çocukları.eğer bulunurlarsa yaz buraya lütfen.Allah kimseye,düşmanıma dahi yaşatmasın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…