- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #109.721
ben celdummmmm napıyonuzz
kızlar bişi sorcam emziren anneler nezaman emzirmeyi bıraktırcaksınız
hoşgeldin..:)
dr a kalırsa hemen bıraktırmam lazım..bense kıayamayıp 15 ayı tamamlamayı düşünüyorum..çok düşkün çünkü çokkk..
benim emzirmeyi bırakma hedefim seneye şubat -mart gibi çok düşkün süt azaldı ama emiyo çok seviyo garibim
ya benim oğlumokadar düşkün değil ama geçen güzleride emmey başladı ve bağlandı memeye ne yemek verdiysem 3 gün boyunca hep kustu doktora götürdüm gündüz meme yasak dedi gündüz vermiyorum artık gece o yüzden sordum nezaman bıraktırsam acaba
hanife şarjlı süpürge çok pratik oluyo benimki bundan bak indirime girmiş
http://http://www.hepsiburada.com/Liste/fakir-rct-144-sarjli-supurge/ProductDetails.aspx?productId=evfakrct144&categoryId=159445
kullanıyorum canım ama cok da pratik değil bence ..yani büyüklerin yerini tutmuyor..benim ki felix marka..hiç önermiyorum şarjı çok çabuk bitiyor..
şarjlıların yerine toz torbası sopasında olanlar daha kullanışlı sanki..
Hanife, bende kullandım bir süre şarjlı süpürge, ama ya ben kullanmayı bilmiyorum yada şarjlı süpürgeler dandik, attım gitti valla, elimle topluyorum kırıntıları süpürgeden daha kolay oluyor, mutfaktaki yemek masasının altı çok kırıntı olur bizim evde, İkoş un ıslak mendilleriyle hooopp diye alıyorum valla :)))
Tanya, alışveriş-malışveriş, öğle arası deyip beni kudurtuyorsun valla, bende çıktım bu öğlen kendime bişeyler alacaktım güya gittim yine İkoşa bir sürü kıyafet aldım, sapıtmışım resmen, şirkete gelince aldıklarıma bir daha baktım mayo bile almışım kıza, nerde giyecekse sanki, bu yaz tatile de gitmeyecez, artık evdeki havuzu suyla doldurup giydiririm mayosunu da oynar :)))
Ayyy çok şirinmiş ama diye diye alıyorum sonra pişman oluyorum yaaa...
Yakında kızım çok şık giyerken yanındaki dilenci de kim acaba diye de benimle alay edecekler :))
Ben kullanıyorum şarjlı süpürge ve çok memnunum.
Doruk döktüklerini kolayca temizliyorum.
Gel gör ki markası neydi unuttum, eve gidip bakmayı unutmazsam yarın yazarım
Hanife ben de aynen yasmin gibi şarjlı süpürgeyi ortadan kaldırmış bulunuyorum ve yine tamamen aynı yöntemle masa altını ıslak mendille hooppp diye alıveriyorum:))
alışveriş bayanlar için cok güzel bi terapi..kendime ufacık bi küpe de alsam mutlu olurum ben :))) artık oglusa alınca mutlu oluyorum :))) istdan yaz kreasyonumuzu tamamladık kozyatağında mothr care outlet var 10-15 tl ye pantalon sandalet tşirt .. hatta 30 tl ye kaban aldım seneye giysin diye 80 tl den inmiş .. ist daki arkadaslarıma şiddetle tavsiye ediyorum..
bugün bizim evlilik yıldönümümüz 3 yıl bitti hiç hatırlatmadan gül geldi hedef 2051 nice yıllara diye takdir ettim kocamı aynı performansı d.günm de bekliyorum :))))
mrb kızlarr
havalar ısındı giremiorm artık. dışarlardayız hep. bugün dedesi geldi piknipe giderken yolda keçi koyun sürüsü gördük durduk melike indi allahım tutabilene aşkolsun peşlerinden koşuo meee mee die işaret edio yakalamya çalışıo onlar kaçıo kocaman keçilerin üstüne üstüne gidio ben korkup gidip alamadım gel diorm gelmio delirdi delirdi. anne mee die die:) şimdi geldi uyuyo. emerek uyumayı huy hain geitrid. önceden ayakta uytuyodu şimdi göğüste napcaz bilmiorm. umarım herkes iyidir hepinizi öpüyorum görüşürüzzz...
selam kızlar nasılsınız bi kaç gündür giremedim topice annemdeydim hafta sonu da gezdik biraz istanbuldan gitmeden gidilecek çok yer var serhanı götürmek istediğim yerler hafta sonu çengelköy'deydik serhan çok mutlu oldu evde kapalı çocuk bunalıyo tabii havalar bi düzelse her hafta sonu gidicez biyerlere bu sene taşınma telaşı tatil yapamıycaz böyle gezelim barii belki kışın bi kaplıca falan olabilir ben çok istiyorum seneye yazın da bi gemi seyehati 5.10 günlük allah izin verir de sağ kalırsak yalnız konu tatil olunca sıralamışım kendimden geçerek sizler nasılsınız keyifler yerindemi özlemişim
alışveriş bayanlar için cok güzel bi terapi..kendime ufacık bi küpe de alsam mutlu olurum ben :))) artık oglusa alınca mutlu oluyorum :))) istdan yaz kreasyonumuzu tamamladık kozyatağında mothr care outlet var 10-15 tl ye pantalon sandalet tşirt .. hatta 30 tl ye kaban aldım seneye giysin diye 80 tl den inmiş .. ist daki arkadaslarıma şiddetle tavsiye ediyorum..
bugün bizim evlilik yıldönümümüz 3 yıl bitti hiç hatırlatmadan gül geldi hedef 2051 nice yıllara diye takdir ettim kocamı aynı performansı d.günm de bekliyorum :))))
mrb kızlarr
havalar ısındı giremiorm artık. dışarlardayız hep. bugün dedesi geldi piknipe giderken yolda keçi koyun sürüsü gördük durduk melike indi allahım tutabilene aşkolsun peşlerinden koşuo meee mee die işaret edio yakalamya çalışıo onlar kaçıo kocaman keçilerin üstüne üstüne gidio ben korkup gidip alamadım gel diorm gelmio delirdi delirdi. anne mee die die:) şimdi geldi uyuyo. emerek uyumayı huy hain geitrid. önceden ayakta uytuyodu şimdi göğüste napcaz bilmiorm. umarım herkes iyidir hepinizi öpüyorum görüşürüzzz...
ben celdummmmm napıyonuzz
selam kızlar nasılsınız bi kaç gündür giremedim topice annemdeydim hafta sonu da gezdik biraz istanbuldan gitmeden gidilecek çok yer var serhanı götürmek istediğim yerler hafta sonu çengelköy'deydik serhan çok mutlu oldu evde kapalı çocuk bunalıyo tabii havalar bi düzelse her hafta sonu gidicez biyerlere bu sene taşınma telaşı tatil yapamıycaz böyle gezelim barii belki kışın bi kaplıca falan olabilir ben çok istiyorum seneye yazın da bi gemi seyehati 5.10 günlük allah izin verir de sağ kalırsak yalnız konu tatil olunca sıralamışım kendimden geçerek sizler nasılsınız keyifler yerindemi özlemişim
anladım canlarım sağolun...aslında aklımda dikey süpürgeler var yine kablosuz...bakalım biraz daha araştırayım:))ıslak mendil yöntemnini kullanıyorum ben de
haklsın tam bir terapi
tebrik ederim nice yıllara:))
ohh ne güzel:))doğayla içi içe...gezin bol bol....
hakları 2 yaş...ben de 2 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum...ama karar senin bırakması daha iyi olacaksa bıraktırabilirsin...
hoşgeldin canım:))biz de özledik...
nice güzel senelere cnm, enişteye de tebrix
ooo geziyosunuz demek artık dicem ama dede varmışş:)) yerim o meleyen melikeyi
hoşgeldin cnm, ben de 2 yaşına yakın bıraktırmayı düşünüyorum
oh oh gezdirin walla kuzuyu, bi de şu haalar ısınsaydı da iyice keyfini çıkarsaydınız son günlerin
merhaba kızlar uzunnnnnnnnn aradan sonra nihayet biz geldik..
evimdeyim nihayet 15 gün bir yere gitmedim izmirden
ablam geldi antalyadan anneme gittik beraber orada kaldık annem her zaman benim kocamdan yanadır
sankiş onu o dogurmuşkaynanamda beni dogurmuş annemin
sayesinde sorunlarımızı nihayet aştık.
oğlum iyi çok şükür bir ara çok hastalandı isal oldu ama şuan çok şükür iyi.akşama kadar kavga ediyoruz çok karıştırıyo etrafı kızıyorum gözümün içine bakarak elinide oradan çekmiyo yapacagını yine yapıyo.babasını çok özlemiş onunla akşamları keyfine diyecek yok.
sizler nasılsınız geçmiş bir hayli birikmiş hiç geriye dönemiyecem önemli bişey yoktur umarım.
Merhaba canlar
canım çok sıkkın koca kişisinin işten arkadaşının 12 yaşındaki kızı bugün öğle saatlerinden beri kayıp
bir arkadaşıyla beraber Rabbim kötülüklerden muhafaza eylesin diye dua ediyorum şu an babasının yanına gitti eşim emniyete çok kötü bir durum Rabbim kimseye yaşatmasın
Eymenin hastalığı devam etmekte az önce banyo yaptırdım ancak öyle uyudu kuzum
Nimetciğim hoş geldin sorunları aşmanıza çok sevindim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?