- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #109.741
çok sagol cnm inşallah hep böyle devam eder..canım çok çok çok sevindim sizin için en çok da yağız için hep mutlu olun inşallah böyle birdaha yaşanmasın bu sorunlar sıkıntılar face de görüyodum seni ama sormak istemedim üzmek istemedim daha doğrusu gerçekten çok sevindim allah ayırmasın birdaha babasını çok özlemiş demişsin yaburnumun ucu sızladı valla kıyamam kuzucuğa
Merhaba canlar
canım çok sıkkın koca kişisinin işten arkadaşının 12 yaşındaki kızı bugün öğle saatlerinden beri kayıp
bir arkadaşıyla beraber Rabbim kötülüklerden muhafaza eylesin diye dua ediyorum şu an babasının yanına gitti eşim emniyete çok kötü bir durum Rabbim kimseye yaşatmasın
Eymenin hastalığı devam etmekte az önce banyo yaptırdım ancak öyle uyudu kuzum
Nimetciğim hoş geldin sorunları aşmanıza çok sevindim...
çok zor bir durumMerhaba canlar
canım çok sıkkın koca kişisinin işten arkadaşının 12 yaşındaki kızı bugün öğle saatlerinden beri kayıp
bir arkadaşıyla beraber Rabbim kötülüklerden muhafaza eylesin diye dua ediyorum şu an babasının yanına gitti eşim emniyete çok kötü bir durum Rabbim kimseye yaşatmasın
Eymenin hastalığı devam etmekte az önce banyo yaptırdım ancak öyle uyudu kuzum
Nimetciğim hoş geldin sorunları aşmanıza çok sevindim...
Herkese günaydın
2'li yaşlara elveda 3'lü yaşlara merhaba, bugün 30 yaşında oldum...
canlar çocuklar bulundu dualarınız için teşekkürler
burgaz adasına gezmeye gitmişler gece olunca korkup karakola gitmişler şükürler olsun...
eymenin halası burada çıkıyorum
Hepsiburada.com : Sevi Bebe Çekmece / Dolap Kilidi (2 Adet) | Anne / Bebek / Çocuk
kızlaaar dolap kilidi olarak bu tür bişey kullanan varmı,işe yarıyomu,deterjan dolabı için almayı düşünüyorumda, mert yüzünden deterjanlar hep mutfak tezgahına dizili duruyo çok karışık görünüyo mutfağım
çok sevindim:))canlar çocuklar bulundu dualarınız için teşekkürler
burgaz adasına gezmeye gitmişler gece olunca korkup karakola gitmişler şükürler olsun...
eymenin halası burada çıkıyorum
Tanya, İklim de aynı Özgür gibi, ben başkasıyla bir şey konuşuyorsam, mümkün değil konuşturmuyor beni, illa onunla ilgilenecem, araya giriyor resmen ve çığlık atıp beni çekiştirerek dikkat çekmeye çalışıyor..
Bu da yeni ve farklı bir dönem sanırım, çevremdeki diğer çocuklara dikkat ediyorum, onlarda da var benzer davranışlar..
ben başka çocuklarda görmedim hiç..üzüyor beni bu durum az gördüğümüz için daha fazla ilgi istiyorlar ..ya da dediğin gibi dönemsel bir şey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?