2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok sagol cnm inşallah hep böyle devam eder..

cnm gerçekten çok üzücü bir durum ALLAH kimseye yaşatmasın kayıp ölümdende zor derler .
inşallah biran önce sapsağlim bulunur. eymen kuzuya çok geçmiş olsun nesi var annesi yağızla eymenin hastalıgı hiç bitmedi ..
iyi dileklerin için ayrıca çok teşekür ederim..

Eşim daha gelmedi konuştuk haber yok dualarınıza aminler... demekten ve dualar etmekten başka bir sığınağımız yok insanlar çok kötü nasıl bir zamanda yaşıyoruz...

Nimetciğim Eymen'in öksürüğü burun tıkanıklığı&akıntısı vs. gibi bir hali var
Yağıza da geçmiş olsun canım benim ishal da kötüdür..
Evet dediğin gibi bir iyi olamadılar Rabbim şifalarını versin tüm hastaların...

slm
beni unutmadınız dimiiii :))

eve gelr gelmez atayala oyuna dalıyorum sonrada uyuyoruz o yüzden açamıyorum bilgisayarı bütüngün aklım sizde sizleri çok özledim

face atanın son video sunu ekledim gak gak ata :))

kendinize iyi bakın hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum

günaydın:) afyonumu hala patlatamadım.akşam yemeği yemedi oğluş dolayısıyla gece her 2 saatte bir emmek için uyandı..dökülüyorum(
yeni bir huy edindi onu dinlemeyince ya da ilgilenmeyice çok sinileniyor bağırıyor kıpkırmızı oluyor..gececek bu da umarım..bir de yüzümü kendine doğru ceviriyor yüzüme bak da konuş der gibi..ilgi manyağı mı yaptım çocuğu yoksa içten mi geliyor anlamadım..
gece neler olmuş bakayım yüzümü gözümü toparlayayım bak. sitesi açılana dek burdayım:)

çok zor bir durum umarım sapasağlam bulurlar çocuklarını..
Herkese günaydın
2'li yaşlara elveda 3'lü yaşlara merhaba, bugün 30 yaşında oldum...

doğum günün kutlu olsun
30 lar da güzel...söylerken bile bir havası var ağırlığı var:)

herkese günaydın
mertin bacağı hala kırmızı ve sert, çok ağrısı var yavrumun
pınar kayıp çocuklar inşallah sağ salim bulunurlar Rabbim tüm kötülüklerden korusun onları
tanya yiğit özgür küçük adam olmuş resmen çok güldüm sabah sabah
aylin iyiki doğdun canım nice mutlu yıllara
şebnem özletten kendini atayı öp yerime
ben biraz çalışayım offf offff

Günaydın..
Sayfayı açar açmaz, kaybolan çocukları okudum, inşallah tez zamanda sağ salim bulunurlar, içim cızz etti, Rabbim korusun o çocukları, dua edecem..

Nimetcim, sorunlarınızı halletmiş olmanıza sevindim, huzur ve mutluluk eksik olmasın evinizden..

Şebnemcim, seni unutmadık elbette, çalışma hayatın nasıl gidiyor, iş ortamına alışabildin mi, inşallah kalıcı olacaksın o iş yerinde ve sıkıntılarından kurtulacaksın.. Gak gak Ata yı öp benim için..

Aylincim, face de yazdım ama burdan da yazayım, doğum günün kutlu olsun, 3 lü rakamlar beni hiç etkilemedi, daha bir çocuksulaştım sanki :))) Sende tadını çıkarmaya bak, 3 ünü 5 ini düşünmeden :))

Başka bişey yazacak mıydım, unuttum, önemli bişeyi atladıysam affola..

Son düzenleme:
Tanya, İklim de aynı Özgür gibi, ben başkasıyla bir şey konuşuyorsam, mümkün değil konuşturmuyor beni, illa onunla ilgilenecem, araya giriyor resmen ve çığlık atıp beni çekiştirerek dikkat çekmeye çalışıyor..
Bu da yeni ve farklı bir dönem sanırım, çevremdeki diğer çocuklara dikkat ediyorum, onlarda da var benzer davranışlar..

Günaydın canlarım;
3 gündür yoğunum ve hala yoğunluğum devam..
.Pınar inşallah bulunur arkadaşınızın kızı....
Aylin nice yıllara canım
Nimet hoşgeldin tekrardan yuvana inşallah mutluluğunuz devam eder
Şebnem yokluğun belli olsun şimdi çalışma zamanı fırsatın oldukça girersin....
Bugün eşiminde doğum günü akşama ablamlar gelecek...

canlar çocuklar bulundu dualarınız için teşekkürler
burgaz adasına gezmeye gitmişler gece olunca korkup karakola gitmişler şükürler olsun...

eymenin halası burada çıkıyorum

canlar çocuklar bulundu dualarınız için teşekkürler
burgaz adasına gezmeye gitmişler gece olunca korkup karakola gitmişler şükürler olsun...

eymenin halası burada çıkıyorum
çok sevindim:))

ben başka çocuklarda görmedim hiç..üzüyor beni bu durum az gördüğümüz için daha fazla ilgi istiyorlar ..ya da dediğin gibi dönemsel bir şey...

Tünaydın,
Sabah Doruk çok keyifsizdi, bırakamadım, bakıcı gelene kadar bekledim ve yine geç kaldım. Sonra kocam getirdi arabayla, işleri toparladım, ancak geldim, kusura bakmayın...
Nimet gelmiş, hem de güzel haberlerle gelmiş, çok sevindim, Allahın huzurunuzu daim etsin.
Pınar'ın yazdığı kayıp çocuklarını okuyunca içim yandı, çok şükür bulunmuşlar, ne işi varmış serserilerin tek başlarına adada yaaa...
Aylincim, doğum günün kutlu olsun, kuzuyla ve tüm sevdiklerinle nice güzel yaşların olsun.
Daha da ne yazacaktım unuttum yine.

günaydın
pınarcım çok sevindim allahım çok acı oluyo kayıp kimseye yaşatmasın çok zor ama sonu iyi bitmiş çok şükür

aylin doğum günün kutlu olsun canımm

şebnemcim gördüm ata kuzumun videosunu yerim o gak gak diyeni her geçen gün daha bi tatlı oluyolar bıdıklar

burcum doruk kuzum iyi olur biran önce inşallah

serhan daha iyi ama burun akıntısı ve tıkanma hala devam ediyo o yüzden sık sık uykusu bölünüyo kuzumun
dün serhana " serhan kaç yaşında " yapmayı öğrettim sıpam serhan kaç yaşındasın diyorum işaret parmağını kaldırıyo havaya doğru bide parmağına bakıp gülüyo çok üstüste sorunca hemen sinirleniyo bücür dönüp totosunu gidiyo eğer yakalayabilirsem video çekip koyucam faceye

ben başka çocuklarda görmedim hiç..üzüyor beni bu durum az gördüğümüz için daha fazla ilgi istiyorlar ..ya da dediğin gibi dönemsel bir şey...

Öyle düşünme, az görmemizle alakası yok bence, annem akşama kadar yanında İklim in ama anneme de aynı şeyi yapıyor, geçenlerde komşusu gelmiş annemin, hiç konuşturmamış, ''sürekli araya girdi, kendi çapında bişeyler anlattı, ikimizinde onu dinlememizi ve ona bakmamızı istedi'' dedi annem..
Komşusu ''aman torunun bizi hiç konuşturmuyor ben gidiyorum'' deyip gitmiş, o gittikten sonra yapmamış, akşamları annemle ben kendi aramızda da konuşamıyoruz, illa İklim hanımda sohbete dahil olacak yada biz susacaz onu dinleyecez, ona bakacaz. Kesinlikle dönemsel bişey olduğunu düşünüyorum ben, görümcemin oğlu da çok yapardı bu yaşlarda iken, şimdi 4 yaşında sus deyince susuyor, sırasını bekliyor..

Burcu, Doruk inşallah en kısa zamanda eski neşesine kavuşurda ikinizde rahatlarsınız..
İşe gelirken yolda geçen zamanım için ve zor şartlarda geldiğim için isyanlardayım bende bugün..
Eşimden arabayı almaya karar verdim..
Biraz daha yazmasaydın seni arayacaktım, tam zamanında yazdın :)))
Bugün, ruhen daha iyisindir umarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…