2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah Serhan a, yerim ben o tosbiki..
Bu arada ne kadar tombiş ve tatlı bir oğlun var Seyhan yaa, face de de bakıp duruyorum, nazarım değmesin, maşallah diyeyim tekrar..
Benim için öp, mıncıkla, sıkıştır iyice kuzuyu..

serhan da arada bi yapıyo oda biz bişeyler konuşurken önce dinliyo biraz sonra bağıra çağıra anlatıyo bişeyler ben genelde yerde oturuyorum onunla oyun oynamak için sürekli geliyo önüme geçiyo suratını yapıştırıyo yüzüme gözümün içine bakıyo azcik nazlanıp sözlenip gidiyo aradan bi süre geçiyo yine aynı yalnızken bile yapıyo biri gelince daha sık yapıyo hep gözüm onda olsun istiyo bende dönemsel olduğunu düşünüyorum

Selamlar....

Aylin Dogum günün kutlu olsun, nice saglikli mutlu Yillara....

Nimet herseyin yolunda olmasina sevindim

Cocuklarin kayboldugunu okuyunca bi an kötü oldum, cok sükür bulunmuslar.

Ne vardi baska....cok unutkan oldum ben yaaa :26:

Biz doktordan geldik.
Dün demistimya daha tabagi görür görmez ögürüyor ama hic baska hastalik belirtisi yok diye....
Megerse cücüüm midesini üsütmüs Mide Gribi olmus ama hafif geciriyormus, ilac vermedi.
Yemege zorlamayin, bol bol su ve cay icsin dedi. Agir seyler yedirmeyin Patates felan haslayip verin dedi.

Merhabalar canlar, Eyo bugün erken uyandı ve dolayısıyla öğle uykusuna da erken yattı..

çok sevindim cnm, en kötü gününüz böyle oldun diyeyim inşallah artık aynı sorunları yaşamazsınız, ayriyeten hoşgeldin

kayıp kıza üzüldüm ama çok şükür buılunmuş, ah bu çocuklar ahh annesi babası neler neler düşünmüş, nasıl yıpranmıştır bir günde..Eymen paşaya da çok geçmiş olsun cnm

unutur muyuz, biz de çok özledik cnm..nasıl gidiyo işyerinde durumlar hiç anlatmıyosun, memnunsundur inşallah

Herkese günaydın
2'li yaşlara elveda 3'lü yaşlara merhaba, bugün 30 yaşında oldum...

hehe ben geçen ay olmuştum aynı yaşta, hiçbişi değişmedi Nice senelere cnm, demek ikimiz aynı yılın çocuklarıyız hee, çocuk lafı abes kaçtı ama neyse:))

geçmişler olsun cnm, peki mide gribi olduğunu nerden anladı onu merak ettim şimdi:26:

sağol teyzesi mıncıklarım:) sende bal iklimi öp benim için akıllı bıdıkımı
ben sizin nazarınızın değeceğini hiç düşünmedim bugüne kadar hepimiz sevgiyle bakıyoruz çünkü bebelere hepsi bir bizim için

allahım bu çocuktan korkuyorum oturdu victoria meleklerini izliyo gözünü kırpmadan sıpa

vay çapkın vay

Karnina bayagi bir bastirdi sonrada karnini dinledi.
Agzina, Kulagina felan bakti. Sonra söyle yapiyormu böyle yapiyormu felan diye sordu birde Idrarina bakti.

hımmm anladım cnm,tekrardan çok geçmiş olsun

Zeliha, geçmiş olsun Tuğra ya, ciddi bir rahatsızlığı olmamasına sevindim, ılık ıhlamur, nane çayı da iyi gelir mideye bu durumlarda, içebiliyorsa içir..
Birde ne kadar karizmatik oğlun var öyle yaa, face deki resimlerine baktım da, boynundaki fular çok yakışıyor, ve en hayret ettiğim şey de o fuları nasıl durduruyor, İklim olsa söker atar :))

Oooo Serhan Paşa, Victoria Meleklerini izliyor demek, seni gidi Serhan seniii..

Merolayn, hoşgelmişsin :))

valla çapkın meral teyzesi
zoraki bi video çektim uyanır uyanmaz isyan etti biraz ama 1 kere yaptı faceye yükledim serhan 1 yaşında:))

Tsk ederiz Teyzesi...3 aylikdan buyana alisik oldugu icin cikarmiyor.
Ben onu aslinda salyasi cok aktigi icin takiyorum üstü islanmasin diye. Yanimda 3-4 cesit fular tasiyorum üst degistirecegime onlari degistiriyorum. Babasi begenmiyor cikar sunu diyor ama benim hosuma gidiyor.

Tahmin ettim salya için olduğunu ama ayrı bir hava vermiş, bu böyle gitsin artık, kendine ait bir tarzı olsun Tuğra nın, boşver babasını, sen takmaya devam et, çok yakışıyor çookk..

Tuğra'ya çok geçmiş olsun, mide gribi diye bişey varmış demek ki, duymamıştım.
Ben bugün de kendimi çok iyi hissetmiyorum, üzerimde acayip bir ağırlık, isteksizlik var, mutsuzum resmen.
Dün akşam anneme de çok bozuldum, bozulduğum konuyla ilgili olay çıkarmamak için kendimi zor tutuyorum.
Önümüzdeki 10 gün beni yine biraz az göreceksiniz, malum ay sonu geldi çattı.

selam bayanlar
Alpiş iyi çok şükür,hastalıktan geriye burun akıntısı ve öksürük kaldı.onlarda geçecek zamanla.kudurmaya devam
pazartesi akşamı almış olduğum 276 sayfalık kitabı bugün itibari ile bitirdim.üstelik sadece Alp uyuduğu zamanlarda okudum.2 günde yani,yaşasın,uzunca birsüre okumaya ara vermeme rağmen eski formumdan bişey kaybetmemişim.bekleyin beni yeni kitaplar

canım ne oldu diye sorsam anlatır mısınki?:26:
belki seni rahatlatabiliriz,yani istersen.benimde ikigündür kafam gövdeme ağır geliyor valla,bende çok bitkin ve isteksizim.bahar yorgunluğudur ve biran önce geçer inşallah.

Selam Yazgı,

En son ne zaman kitap okudum hatırlamıyorum bile, hep bebek bakımı ve gelişimi ile ilgili kitaplar okuyorum hamile kaldığımdan beri, imrendim şimdi sana, bende işe gelip giderken yolda okuyayım en iyisi, çünkü çok özledim kitap okumayı..
Bu anlamda seni tebrik ederim, başlamışken bırakma sakın, aynı hızla devam et..
Alp in iyi olmasına da çok sevindim, daha da iyi olacak inşallah..

zeliha eçmiş olsun kuzuma
burcu bende merak etmeye başlamıştım seni canın niye sıkkın
konuşmayı bölüp onunla ilgilenilmesini isteyen bi bebekte bende var bu arada
yasemin o kilitlerden alıyorum o zaman bi meleğe bi bana

ben yine alışveriş yaptım bir adet deri ceket bir gömlek ve de bir adet mevsimlik hırka ile geldim..bu sefer battım sanki ama çok da tın
öğle yemeğini de yiyemedim..gittim dışardan yemek aldım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…