- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #109.761
Öyle düşünme, az görmemizle alakası yok bence, annem akşama kadar yanında İklim in ama anneme de aynı şeyi yapıyor, geçenlerde komşusu gelmiş annemin, hiç konuşturmamış, ''sürekli araya girdi, kendi çapında bişeyler anlattı, ikimizinde onu dinlememizi ve ona bakmamızı istedi'' dedi annem..
Komşusu ''aman torunun bizi hiç konuşturmuyor ben gidiyorum'' deyip gitmiş, o gittikten sonra yapmamış, akşamları annemle ben kendi aramızda da konuşamıyoruz, illa İklim hanımda sohbete dahil olacak yada biz susacaz onu dinleyecez, ona bakacaz. Kesinlikle dönemsel bişey olduğunu düşünüyorum ben, görümcemin oğlu da çok yapardı bu yaşlarda iken, şimdi 4 yaşında sus deyince susuyor, sırasını bekliyor..
merhaba kızlar uzunnnnnnnnn aradan sonra nihayet biz geldik..
evimdeyim nihayet 15 gün bir yere gitmedim izmirden
ablam geldi antalyadan anneme gittik beraber orada kaldık annem her zaman benim kocamdan yanadır
sankiş onu o dogurmuşkaynanamda beni dogurmuş annemin
sayesinde sorunlarımızı nihayet aştık.
oğlum iyi çok şükür bir ara çok hastalandı isal oldu ama şuan çok şükür iyi.akşama kadar kavga ediyoruz çok karıştırıyo etrafı kızıyorum gözümün içine bakarak elinide oradan çekmiyo yapacagını yine yapıyo.babasını çok özlemiş onunla akşamları keyfine diyecek yok.
sizler nasılsınız geçmiş bir hayli birikmiş hiç geriye dönemiyecem önemli bişey yoktur umarım.
Merhaba canlar
canım çok sıkkın koca kişisinin işten arkadaşının 12 yaşındaki kızı bugün öğle saatlerinden beri kayıp
bir arkadaşıyla beraber Rabbim kötülüklerden muhafaza eylesin diye dua ediyorum şu an babasının yanına gitti eşim emniyete çok kötü bir durum Rabbim kimseye yaşatmasın
Eymenin hastalığı devam etmekte az önce banyo yaptırdım ancak öyle uyudu kuzum
Nimetciğim hoş geldin sorunları aşmanıza çok sevindim...
slm
beni unutmadınız dimiiii :))
eve gelr gelmez atayala oyuna dalıyorum sonrada uyuyoruz o yüzden açamıyorum bilgisayarı bütüngün aklım sizde sizleri çok özledim
face atanın son video sunu ekledim gak gak ata :))
kendinize iyi bakın hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum
Herkese günaydın
2'li yaşlara elveda 3'lü yaşlara merhaba, bugün 30 yaşında oldum...
Selamlar....
Aylin Dogum günün kutlu olsun, nice saglikli mutlu Yillara....
Nimet herseyin yolunda olmasina sevindim
Cocuklarin kayboldugunu okuyunca bi an kötü oldum, cok sükür bulunmuslar.
Ne vardi baska....cok unutkan oldum ben yaaa :26:
Biz doktordan geldik.
Dün demistimya daha tabagi görür görmez ögürüyor ama hic baska hastalik belirtisi yok diye....
Megerse cücüüm midesini üsütmüs Mide Gribi olmus ama hafif geciriyormus, ilac vermedi.
Yemege zorlamayin, bol bol su ve cay icsin dedi. Agir seyler yedirmeyin Patates felan haslayip verin dedi.
Maşallah Serhan a, yerim ben o tosbiki..
Bu arada ne kadar tombiş ve tatlı bir oğlun var Seyhan yaa, face de de bakıp duruyorum, nazarım değmesin, maşallah diyeyim tekrar..
Benim için öp, mıncıkla, sıkıştır iyice kuzuyu..
[
geçmişler olsun cnm, peki mide gribi olduğunu nerden anladı onu merak ettim şimdi:26:
sağol teyzesi mıncıklarım:) sende bal iklimi öp benim için akıllı bıdıkımı
ben sizin nazarınızın değeceğini hiç düşünmedim bugüne kadar hepimiz sevgiyle bakıyoruz çünkü bebelere hepsi bir bizim için
allahım bu çocuktan korkuyorum oturdu victoria meleklerini izliyogözünü kırpmadan sıpa
Karnina bayagi bir bastirdi sonrada karnini dinledi.
Agzina, Kulagina felan bakti. Sonra söyle yapiyormu böyle yapiyormu felan diye sordu birde Idrarina bakti.
Zeliha, geçmiş olsun Tuğra ya, ciddi bir rahatsızlığı olmamasına sevindim, ılık ıhlamur, nane çayı da iyi gelir mideye bu durumlarda, içebiliyorsa içir..
Birde ne kadar karizmatik oğlun var öyle yaa, face deki resimlerine baktım da, boynundaki fular çok yakışıyor, ve en hayret ettiğim şey de o fuları nasıl durduruyor, İklim olsa söker atar :))
Oooo Serhan Paşa, Victoria Meleklerini izliyor demek, seni gidi Serhan seniii..
Merolayn, hoşgelmişsin :))
Tsk ederiz Teyzesi...3 aylikdan buyana alisik oldugu icin cikarmiyor.
Ben onu aslinda salyasi cok aktigi icin takiyorum üstü islanmasin diye. Yanimda 3-4 cesit fular tasiyorum üst degistirecegime onlari degistiriyorum.Babasi begenmiyor cikar sunu diyor ama benim hosuma gidiyor.
Hoşbuldum Yasemincim
Kesinlikle fuların Tuğraya çok yakıştığı hususunda hemfikirim ben de
Tuğra'ya çok geçmiş olsun, mide gribi diye bişey varmış demek ki, duymamıştım.
Ben bugün de kendimi çok iyi hissetmiyorum, üzerimde acayip bir ağırlık, isteksizlik var, mutsuzum resmen.
Dün akşam anneme de çok bozuldum, bozulduğum konuyla ilgili olay çıkarmamak için kendimi zor tutuyorum.
Önümüzdeki 10 gün beni yine biraz az göreceksiniz, malum ay sonu geldi çattı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?