- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #110.621
e annen yemekleri yapsın die söleyen kim o zamn:44:
yeter büyüttnüz işte be yapıwerin ikincileri nolcek
Ben bi test alayım bari.. tanyacım eşim korunuyo. riskli hiçbirşey yok gibi ortada ama nerde benim bu regl o zamannnnnnn
Ben bi test alayım bari.. tanyacım eşim korunuyo. riskli hiçbirşey yok gibi ortada ama nerde benim bu regl o zamannnnnnn
sakinim Tanyacım çok sağol..aklım olmaz diyor zaten ama şu da var hiç gecikmem olmazdı benim ondan tırstım azıcık..
slm millet
deniz nefes aldırmıyor o yüzden hep okuyorum ama yazamıyorum. yazılılar yıl sonu işlemleri derken feleğim şaştı hiç bir şeye yetişemiyorum.
hastalara geçmiş olsun kıyamam ben kuzucuklara.
deniz 7. ve 8. dişleri patlattı, yürüme konusunda hızını aldı artık koşma denemelerinde, hiç durmak istemiyor.
burcu karıştırmadıysam iş görüşmesi senin eşinindi allah hayırlısını nasibetsin
seyhan allah gönlüne göre versin canım. bizim akrabalardan birinin eşi mardinin bir yerinde sürekli kamplarda uzmançavuş kadın çocuğuyla mardin merkezde av tuttu kocası 15 günde bir geliyor evine öyle bir şey yapma şansınız olmaz mı eşin destek çıksa yakınımda olsun ben ayda bir de olsa giderim yanlarına falan dese, gerçi yerine göre de değişir hakkari gibi bir yer olursa gidemezsin urfalılar bile ırkı ne olursa olsun oralarda duramıyor geri kaçıyorlar buralara. rabbim dualarını kabul etsin eşini evini dağıtmasın başka köşelere
hasreeeeet evin hayırlı olsun canım umarım kolaycacık biter taşınma işleriniz. dedikoduları bekliyoruz merakla.
gülşan mert çok değişmiş saçlar gidince yaaaaa gerçekten tam çocuk olmuş bebeklik gitmiş. benim oğlum kel olduğundan hala kestiremedik saçları, bakalım kesilince bizimki nasıl olacak
unuttuklarım kusuruma bakmasın ara ara okumaya çabaladığımdan alıntı yapamadım aklımda kalanlar da bu kadar
ceren sağ alttaki azı dişini çıkardı, şimdi sağ alt yan kesici çıktı.. sol üst azıda şişmiş halde.. iştahı buda etkiledi tabitoplamda 9 dişimiz oldu 10. yolda...
bu arada şebnemden ne haber işe girdimi borç olayı ne oldu?
Benim eşim iş görüşmesine gitti cnm Bursa'ya.. Ben Kayseri dışında bi yerde çalışmasını istemiyorum, hele başka bi şehre taşınmayı hiç istemiyorum ama hskkımızda hayırlısı...
Bu arada ben de sınavlardan başımı alamıyorum... Performans proje ödevleri de cabası...
Öğrenci mi çalışıyo biz mi belli diil valla..
allah korusun kız hayra aç ağzını:)he he sen bu gazla arkasından üçüncüyü de yetiştirirsin
ilkokul arkadaşımda aradı 10gün gecikmiş test alacaktı oğlu 7 aylık henüz:)) benim gibi olmaz umarım:))Ben bi test alayım bari.. tanyacım eşim korunuyo. riskli hiçbirşey yok gibi ortada ama nerde benim bu regl o zamannnnnnn
heyecan değil ama korku we endişe hat safhadaselam kızlar
görüşmeyeli nasılsınız
hamişler nasıl
hasret az kaldı heyecan başladımı
araları biraz olsaydı isteseydim özleseydim belki heyecanlı olabilirdim ama açıkçası pek heyecan yok.. korkuyorum yorgunluk uykusuzluk çocuklarıma ewime eşime kendime yetememekten korkuyorum... ikisiyle nasıl baş edeceğim diye korkuyorum, doğumdan korkuyorum ufff iştekocaammm:)) anne sen yap yemeği demiş:)) açıklama yapmamış..
başka zaman olsa annem yapsın der durur..
işin kötü yanı annem temizlik hasatsı biridir..kusmaya başlar hemen yemek yiyemez günlerce..heryeri kabrır v.s..yine olan anacığıma oldu(
ya ben sana bişey sorcam..ulaş bebek geliyor ya ..ne hissediyorsun?cery ile aynı duygu mu daha mı farklı?
allah korusun kız hayra aç ağzını:)
araları biraz olsaydı isteseydim özleseydim belki heyecanlı olabilirdim ama açıkçası pek heyecan yok.. korkuyorum yorgunluk uykusuzluk çocuklarıma ewime eşime kendime yetememekten korkuyorum... ikisiyle nasıl baş edeceğim diye korkuyorum, doğumdan korkuyorum ufff işteama merak we tatlı bi heyecan war nasıl olacak kime bnzicek uslu olcakmı v.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?