2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

e annen yemekleri yapsın die söleyen kim o zamn:44:

kocaammm:)) anne sen yap yemeği demiş:)) açıklama yapmamış..
başka zaman olsa annem yapsın der durur..
işin kötü yanı annem temizlik hasatsı biridir..kusmaya başlar hemen yemek yiyemez günlerce..heryeri kabrır v.s..yine olan anacığıma oldu(

ya ben sana bişey sorcam..ulaş bebek geliyor ya ..ne hissediyorsun?cery ile aynı duygu mu daha mı farklı?

Son düzenleme:
ceren sağ alttaki azı dişini çıkardı, şimdi sağ alt yan kesici çıktı.. sol üst azıda şişmiş halde.. iştahı buda etkiledi tabi toplamda 9 dişimiz oldu 10. yolda...
bu arada şebnemden ne haber işe girdimi borç olayı ne oldu?

Ben bi test alayım bari.. tanyacım eşim korunuyo. riskli hiçbirşey yok gibi ortada ama nerde benim bu regl o zamannnnnnn

Felaket tellallığı yapmak gibi olmasın da bizim okulda 2 öğretmen de şu anda plansız bi şekilde hamileler. İkisi de eşlerinin korunduğunu söylüyo...
İnşallah senin öyle bir durumun yoktur..

Benim eşim iş görüşmesine gitti cnm Bursa'ya.. Ben Kayseri dışında bi yerde çalışmasını istemiyorum, hele başka bi şehre taşınmayı hiç istemiyorum ama hskkımızda hayırlısı...
Bu arada ben de sınavlardan başımı alamıyorum... Performans proje ödevleri de cabası...
Öğrenci mi çalışıyo biz mi belli diil valla..

Limangok-i-dis te Primalarda kampanya var.
4 tane ikiz paket +2 ıslak mendil = 76.50 TL
Satın almak isteyip de üyeliği olmayan varsa davetiye yollayabilirim...

şebnem kendi alnında bir iş buldu şimdilik keyfi yerinde, borçlar konusunda ne yaptığını anlatmadı ya da anlattıysa da ben yakalayamadım ama büyük ihtimalle sigortası başlayınca maaşının bir bölümüne haciz gelmiştir anlaşmaya varamadıysalar

geçen hafta sonu performans proje kurbanıydım bu hafta sonu da yazılılara kurban gitti şimdi de yöneltmelerle boğuşuyorum ayrıca ders içinde uygulamalı performans görevleri da cabası sırf son haftalara iş kalıp e okul felç olduğunda ben de felç olmayayım diye daha okudukları kjitaplara ek yapılacak :26: nefes alacak vakit yok
yürüyen ve bilgisayarı yumruklayan oğlumu saymıyorum bile:85:

he he sen bu gazla arkasından üçüncüyü de yetiştirirsin
allah korusun kız hayra aç ağzını:)
Ben bi test alayım bari.. tanyacım eşim korunuyo. riskli hiçbirşey yok gibi ortada ama nerde benim bu regl o zamannnnnnn
ilkokul arkadaşımda aradı 10gün gecikmiş test alacaktı oğlu 7 aylık henüz:)) benim gibi olmaz umarım:))
selam kızlar
görüşmeyeli nasılsınız
hamişler nasıl
hasret az kaldı heyecan başladımı
heyecan değil ama korku we endişe hat safhada
araları biraz olsaydı isteseydim özleseydim belki heyecanlı olabilirdim ama açıkçası pek heyecan yok.. korkuyorum yorgunluk uykusuzluk çocuklarıma ewime eşime kendime yetememekten korkuyorum... ikisiyle nasıl baş edeceğim diye korkuyorum, doğumdan korkuyorum ufff işteama merak we tatlı bi heyecan war nasıl olacak kime bnzicek uslu olcakmı v.s.

şaka yaptım zaten canım benim, inşallah bu cery den daha sakin olur, ama cery de bebekken çooook problemli değildi sanki :26: büyüdükçe haşarı oluyor bunlar. geçemlerde bir arkadaş 2 yaşındaki ikizleriyle bana geldi kızlar kaşla göz arasında benim fırını çalıştırmış biz farkına vardığımızda içindeki tepsiler tutulamayacak kadar sıcaktı yani daha yolun başındayız... daha neler yapacaklar kim bilir :18:

mrb kızlar gündüz giriyorum ama iki kelime okyup cıkıyorum melike asla yazdırtmıo bişe laptopun başıan geldimmi kucagıma zıplıyor we bi o tuş bi bu tuş derken hiçbişey kalmıo ekranda. bhavalar ısınmıştı akşamüstü tekrar sogudu büde her gün kafaltıdansonra dışarı cıkıyoruz iştahı bu aralar iyi maş.
eme eme uyuma faslı geceyede taındı dün gece beni sinir etti emerek uyumak istedi direndimsede uyku sersemi o kazandı. napcam bilmiorm göğüslerim acıo artık ilk günlerdeki gibi sızlıo resmen. 2 saat emince hlliyle.. gündüz yatıo 30 dk sonra uyanıo geri odasına gidio yere yatıo beni beklio gel emecez dio yani resmen.. off böle işte. az biraz işim war onu yapıp yatıcam yoruo wala beni. umarım herkes iyidir. burcunun kamera bakıcı olayını merak ediyorum hepinize selamlarrr görüşürüzzzz

konuyu toplam 1 üye sıfır ziyaretçi okuyor...laviebru dan sabahcılra günaydın şimdiden..
meerfee tam olarak beni anlatmışsın yine..giremiore..tuşları parçalıyor..yada iki ısırık alıyo bacaktan...
uyurkende temzlik yapmaya calışorum bahar temzliği diyelim..
kızımın teyzesi burdaydı..3 gün..dolu dolu gecti..
gecmişe bakabildiğim kadaryla....
gülşan amirim şimdiden geçmiş olsun..bunuda saglıcakla alatıcaksınız..
hilal ve kero ya gecmiş olsun..kero nun bronşit vakasına şaşırdım dogrusu..sanırım baketriyel bi durum olmadıgı için vermedi antibiotk..cünki bronşit vakalarında antibiotik tedavisi uygulanır diye bilirum..kan tahlili falan yaptımı dr?inşallah ilaçları iyi gelirdüzelir I'lin..
yazgı ve şebnemin pipicanları sünnet olmuşlar...gecmiş olsun zuzucuklara.. atladıgım önemli bi vaka varsa affola..
zabağanan görüşrz inş..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…