- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #110.601
canımm hiiçç sıkma canını.iyi düşün iy olsun..rabbim ayırmaz eşinle sizi inşallahh..öyle bir durumda da zorla götüremezler..şimdiden kendini üzüp boş yere telaş yapma.herşeyin yolu bulunur..slm kızlar nasılsınız hemencik dalıverdim ortaya ne yapıyorsunuz
yazgımı geliyo
hasretcim sen taşındınmı cery hasta sanırımçoook geçmiş olsun
mert paşam ikinci kez mi ameliyata girecek allah yardımcınız olsun gülşancım
buluşma mı nerde ne zaman
bu sayfayı okudum sadece o yüzden atladıklarım kusuruma bakmasın lütfen
kızlar çok endişeliyim biliyorsunuz bizim tayinimiz var bu yıl cuma günü yada haftaya cuma belli olacak tek korkum eş götürülemeyen bir yer olması böyle bi şey olursa benim için çok zor bi süreç başlayacak eşimin ailesi yanlarına istiyo ozaman serhan la beni orda bi evi var eşimin orada oturacakmışız tabii ev çok yakın 1 sokak var yanı demek oluyorki kendi evimde bile yatamıycam benim ailem ist olduğu için ve evlendiğimizden beri biz burada olduğumuz için birde erkek tarafına yakın olmak yakışırmışmışş öle diyolar oraya gidecekmişim tabi araya gidersem dediğim gibi eşyalarım sadece ayrı evde yaşayacaklar ben değil ve ben kendimi de onlarıda çok iyi tanıyorum bu işin sonu hiç güzel bitmez bunu eşim de biliyor ama arsız ve yüssüz babasına laf anlatamıyor ben anlatmaya çalıştığımda da hep kavga ediyorum kp ile biliyorumki oraya gidersem dönüşüm hiç iyi olmayacak mutsuz olucam ne oluur bana dua edinde eşimle gidebiliyim
kıymet bende çok seviyordum oğlumun kıvırcık saçlarını,ama çok terliyodu ve rahatsız oluyodu, buraya yaz geldi çoktan,hava çok sıcakama pişman oldum kısacık kestirdiime, çok garip görünüyo gözüme minik sıpam, büyük erkek çocuklarına benzedi iyice
seyhancım yüreğini ferah tut, herşeyin hayırlısını dile ,inşallah istediğiniz gibi olur herşey
elin çocuğumu koptum resmencanımm hiiçç sıkma canını.iyi düşün iy olsun..rabbim ayırmaz eşinle sizi inşallahh..öyle bir durumda da zorla götüremezler..şimdiden kendini üzüp boş yere telaş yapma.herşeyin yolu bulunur..
gönlünüze göre olsun inşallahh
maşallah çok tatlı olmuş mertsıpası:)
bana da epey süre elin çocuğu gibi gelmişti.20 güne alışırsın
Eşinin ailesi nerde oturuyo ? Kv ile bir arada olmak zor evet, insanın eşiyle de arası bozuluyor, bütün huzuru kaçıyor..
İnşallah iyi bir yer çıkar tayininiz cnm.. Eşinin mesleği neydi bu arada?
Kıyamam kuzuma Gülşan... İnşallah kolay bi operasyon olur.. Ankara'ya mı gideceksiniz yine?
Fotoğrafında da çok şirin çıkmışAma rapunzel halini tercih ederdim ben
Eşim şu anda Bursa'da.. Görüşmeden yeni çıkmış...Bize dua edin.. Hakkımızda hayırlısı olsun..
canımm hiiçç sıkma canını.iyi düşün iy olsun..rabbim ayırmaz eşinle sizi inşallahh..öyle bir durumda da zorla götüremezler..şimdiden kendini üzüp boş yere telaş yapma.herşeyin yolu bulunur..
gönlünüze göre olsun inşallahh
maşallah çok tatlı olmuş mertsıpası:)
bana da epey süre elin çocuğu gibi gelmişti.20 güne alışırsın
çok hoşsun yasemin:))
iş geldi ..sinirlerimi bou birisi.ne diycem ne yapcam şaşırdım..
annemi aradım...
eşim kv yi mutfakta burnunu karıştırırken görmş yemek yaparkene..anneme demiş sen yap yemeği..zavallı annem hangi işe yetişsin??oğluş başkasında durmuyor..yemek onda..
Selam ediyorum ve çok önemli bişey sormak istiyorum..Çevrenizde eşi korunurken hamile kalan var mı? Ben kendimi bildim bileli hiç reglim gecikmedi ve hatta her ay 1-2 gün öne atar, şimdi 4 gün gecikti. Ben dodoya tek atışta hamile kaldım şimdi de yusuf yusuf atmaktayım..acele cevap
Selam ediyorum ve çok önemli bişey sormak istiyorum..Çevrenizde eşi korunurken hamile kalan var mı? Ben kendimi bildim bileli hiç reglim gecikmedi ve hatta her ay 1-2 gün öne atar, şimdi 4 gün gecikti. Ben dodoya tek atışta hamile kaldım şimdi de yusuf yusuf atmaktayım..acele cevap
kocan annesinimi görmüş burnunu karıştırırken??? Bunuda sanamı söyldi yani:))))çok hoşsun yasemin:))
iş geldi ..sinirlerimi bou birisi.ne diycem ne yapcam şaşırdım..
Annemi aradım...
Eşim kv yi mutfakta burnunu karıştırırken görmş yemek yaparkene..anneme demiş sen yap yemeği..zavallı annem hangi işe yetişsin??oğluş başkasında durmuyor..yemek onda..
ooo o zamn kötü inşallah olmaz canım:26:benle bir doğum yapan kızın eşini ırak'a yolladılar kız doğum yaptıktan 15 gün sonra kati geldi bu yıl eşime yani heryer olabilir buda yüksek ihtimallerden biri
ev var tatlım ama ailesine çok yakın zaten uzak da olsa farketmez onlar illa yanlarında olmamı isteyecekler beni geçtim serhan için en çok tabii bu arada olan bana olacak artık tımarhanelik olurum kesin 20 gün zor katlanıyorum 2 yıl ne yaparım bilemiyorum bu konuyu aslında konuşmak bile korkutuyor beni korktuğum başıma gelecek diye
lojman hakkınızmı doluyoooo kızım yeni taşınmadınızmı? Anlamadım wallacanım çok sağol rabbime sığındım o yüzümüze bakar inşallah biran önce belli olsun uykularım kaçar oldu
birde lojman sorunumzu var bu yetmezmiş gibi ayın 15 de lojman hakkımız doluyo eğer tayinler ondan sonra açıklanırsa iki kez taşınmak zorunda kalıcam ve 1 ay annemlerde kalmak zorundayız gerçi bizim daireyi alacak kişiyle konuşup bi süre zaman isteriz gideceğimiz yer belli olana kadar eşim gidip evi tutarım siz annenlerde kalırsınız eşyaları yollarız buradan ilişkimiz kesilince izmire geçeriz ordan da evimize gideriz diyo bu yaz çok yorucu olacak yani ve düzensiz bunların hiçbirini önemsemiyorum tek derdim eşimle gidebilmek
e annen yemekleri yapsın die söleyen kim o zamn:44:Hasret kocam söylemedi..annem söyledi..ikisi birden aynı anda mutfağa girmişler kurcalarken görmüşler ..kocam demez öyle bişey..saklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?