2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kıymet bende çok seviyordum oğlumun kıvırcık saçlarını,ama çok terliyodu ve rahatsız oluyodu, buraya yaz geldi çoktan,hava çok sıcak ama pişman oldum kısacık kestirdiime, çok garip görünüyo gözüme minik sıpam, büyük erkek çocuklarına benzedi iyice
seyhancım yüreğini ferah tut, herşeyin hayırlısını dile ,inşallah istediğiniz gibi olur herşey

kıymet kısmetse perşembe akşamı ankaradayız yine
mert çekmeceleri boşaltıyo devamlı, fotoğrafı yükledikten sonra farkettim yerde ped varmış abooooow rezilliğin daniskası

canımm hiiçç sıkma canını.iyi düşün iy olsun..rabbim ayırmaz eşinle sizi inşallahh..öyle bir durumda da zorla götüremezler..şimdiden kendini üzüp boş yere telaş yapma.herşeyin yolu bulunur..
gönlünüze göre olsun inşallahh

maşallah çok tatlı olmuş mertsıpası:)
bana da epey süre elin çocuğu gibi gelmişti.20 güne alışırsın

elin çocuğumu koptum resmen

sağol canım eşim asker ailesi izmirde oturuyo benim derdim kv değil maalesef kayınpeder kaynanam o çünkü
neyse dediğiniz gibi iyi düşüneyim iyi olsun dualarınız içinde allah hepinizden razı olsun
inşallah sizin içinde herşeyin hayırlısı olur canım

gülşan ben göemedim mert paşanın fotosunu ilk günler garipsersin ama sonra sonra alışırsın bende serhanın saçını kestirecektim ama babası ve herkes kestirme diye baskı yaptı ve çocunluk kazandı şimdilikçümkü çok terliyo

amin canım inşallah iyidüşünmeye çalışıyorum hep hayırlısı olur hakkımızda inşallah

şimdi gördüm mert paşayı çok değişmiş gerçekten ama yine de çok tatlı bıdık:)

Gülşan, Mert in kıvırcık saçlı hali çok sevimliydi ama bence bu şekilde de çok tatlı olmuş, ben çok beğendim, seninde gözün alışır yakında..

Bende İkoş un saçlarının ön kısmını kestirdim yine hafta sonu, toka durdurmuyor saçında, gözünün içine giriyor sürekli saçlar haliyle, gözünü kaşımaktan kızartıyordu bende kestirdim, Aylin in deyimiyle ''Calimero'' gibi oldu ama ne yapayım, annemlerde ''besleme'' diye dalga geçiyorlar :)))

Son düzenleme:
çok hoşsun yasemin:))
iş geldi ..sinirlerimi bou birisi.ne diycem ne yapcam şaşırdım..
annemi aradım...
eşim kv yi mutfakta burnunu karıştırırken görmş yemek yaparkene..anneme demiş sen yap yemeği..zavallı annem hangi işe yetişsin??oğluş başkasında durmuyor..yemek onda..

Ayy şu yazdığınla güldürdün beni Tanya :))
Kv de az değilmiş haa, Allah tan eşin pis-temiz ayrımını yapabiliyor, benim eşim asla görmez annesinin pis yönlerini, onun gözünde annesi mükemmeldir, hiç eleştirmez-eleştiremez..
Akşam yemek yerken aklıma gelir artık bu :))
Yatağını toplamayan kızın annesi de ancak bu kadar olur işte diyecem ama diyeyim mi..?

Bitiremiyorum! Siz benden umudu kesin yine :)
Boğazımda gıcık bir yanma-çatallanma hissi var, hayırdır inşallah...
Geçmişe çok bakamadım, sanırsam geleceğe de çok bakamayacağım, böyle bütün gün çalış çalış, nereye kadar yafu :)

şimdilik çok öptüm canlarımm serhan beye ballı muzlu yoğurt yapıcam balı yeniden vermeye başladım iki günde bir veriyorum şimdilik görünürde bi kızarıklık yok bakalım neyse gidiyorum

Selam ediyorum ve çok önemli bişey sormak istiyorum..Çevrenizde eşi korunurken hamile kalan var mı? Ben kendimi bildim bileli hiç reglim gecikmedi ve hatta her ay 1-2 gün öne atar, şimdi 4 gün gecikti. Ben dodoya tek atışta hamile kaldım şimdi de yusuf yusuf atmaktayım..acele cevap

slm millet
deniz nefes aldırmıyor o yüzden hep okuyorum ama yazamıyorum. yazılılar yıl sonu işlemleri derken feleğim şaştı hiç bir şeye yetişemiyorum.

hastalara geçmiş olsun kıyamam ben kuzucuklara.

deniz 7. ve 8. dişleri patlattı, yürüme konusunda hızını aldı artık koşma denemelerinde, hiç durmak istemiyor.

burcu karıştırmadıysam iş görüşmesi senin eşinindi allah hayırlısını nasibetsin

seyhan allah gönlüne göre versin canım. bizim akrabalardan birinin eşi mardinin bir yerinde sürekli kamplarda uzmançavuş kadın çocuğuyla mardin merkezde av tuttu kocası 15 günde bir geliyor evine öyle bir şey yapma şansınız olmaz mı eşin destek çıksa yakınımda olsun ben ayda bir de olsa giderim yanlarına falan dese, gerçi yerine göre de değişir hakkari gibi bir yer olursa gidemezsin urfalılar bile ırkı ne olursa olsun oralarda duramıyor geri kaçıyorlar buralara. rabbim dualarını kabul etsin eşini evini dağıtmasın başka köşelere

hasreeeeet evin hayırlı olsun canım umarım kolaycacık biter taşınma işleriniz. dedikoduları bekliyoruz merakla.

gülşan mert çok değişmiş saçlar gidince yaaaaa gerçekten tam çocuk olmuş bebeklik gitmiş. benim oğlum kel olduğundan hala kestiremedik saçları, bakalım kesilince bizimki nasıl olacak

unuttuklarım kusuruma bakmasın ara ara okumaya çabaladığımdan alıntı yapamadım aklımda kalanlar da bu kadar

ilişki öncesi erkeklerden gelen hazırlık sıvısında da az miktarda sperm varmış ve hamilelik riski taşırmış canım. korkutmak istemem ama bir test almanı tavsiye ederim her ihtimale karşı
allah gönlüne göre versin, sıkıntıda bırakmasın

nasıl korunduğuna bağlı..:)) ben de gecen aylarda fena tırstım ..hiç düzensiz olmazdı..ama olabiliyormuş..2 ayda regl oldum canım..

kocan annesinimi görmüş burnunu karıştırırken??? Bunuda sanamı söyldi yani:))))
ooo o zamn kötü inşallah olmaz canım:26:
lojman hakkınızmı doluyoooo kızım yeni taşınmadınızmı? Anlamadım walla

Hasret kocam söylemedi..annem söyledi..ikisi birden aynı anda mutfağa girmişler kurcalarken görmüşler ..kocam demez öyle bişey..saklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…