2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bugün ilk günaydın benden olsun...dün fırsat bulamayınca sabahın köründe kalkıp yemeğimi yaptım...bütün gün evde yokum nöbetçiyim bugün...Nihan kızım ve babası aç kalmasın di mi
gidip hazırlanayım şimdi:))

inşallah bol muhabbetli güzzel bir gün olur...öpüyorum hepinizi

Son düzenleme:
herkese günaydın
merve ve ebru aynen beni ve merti anlatmışsınız resmen
mert iyice memeye düştü,gece 4 kez emmek için kalktı son damlasına kadar çekti suyu kabuletmedi bile:26: bilgisayara el dokunduramıyoruz evde mertten dolayı
derya inşallah ikinci bebek gelmiyodur:18:
tanya kv olayına çok güldüm ama iğrenççççç
burcu seni sahalarda görmek istiyoruz artık
daha atladığım olabilir aklıma geldikçe yazarım artık

Son düzenleme:
eline sağlık bende nohut ısladım akşam için,eşim bir haftadır başımın etini yiyo biz niye hiç kuru baklagil yemiyoruz diye en sevdiği yemek nohut ve kurufasulyedir

Hepinize Günaydın;
Hilal kuzum daha iyi dün akşam çok güzel oyunlar oynadık kahkahalarıyla evi neşelendirdi kuzum..
Herkes iyidir umarım

evet yaptı kan tahlili Ebuş, bişey çıkmadı, ayrıca şuruplar da işe yaradı,öksürüğü azaldı ve iştahı eskisine dönmeye başladı.

vay vay vay hamaratlığa bak sabahın 6sında yemek yapmak için kalkan bir ev hanımı,gözlerim yaşardı valla

Herkesciklere günaydın. Oğluşum allah allah diyor,biz şoklardayız :) artık yavaş yavaş dilleri de çözülüyor bu bıdıkların yahuuu
Mert in fotosunu buraya mı koydun gülşan göremedim ben.

günaydın anneler sinirliyim asabiyim gerginim şişkoyum şimdi kocama bi sandwich yiycem gelmeyin üstümeeeeeeaynı zamanda malım benden adam olmaz zira bi mok olmaz

ayfer burası çok sıcak ve çok terliyodu, rahatsız oluyodu,eliyle saçlarını yolup duruyodu sinirden, mecburen kestirdik,ama çok pişman oldum çok garipsiyorum oğlumu iki gündür aslında ensesini ve kulak arkasını kısaltıp tepelerini bırakacaktık ama rahat durmayınca hepsi birden kesilmek zorunda kaldı

iyi yapmışsın çabuk uzar aslında canım hiç olmazsa terledikten sonra saçları ıslak kalmaz Hilalinde uzadı enseler önleri babası kestiricem hatta sıfıra vuralım diyor bende kıyamıyorum.Olsun yakışır oğluşuma benim herşey onun ve sizlerin yüzü gülsün yeter

günaydın anneler sinirliyim asabiyim gerginim şişkoyum şimdi kocama bi sandwich yiycem gelmeyin üstümeeeeeeaynı zamanda malım benden adam olmaz zira bi mok olmaz

İnsanın kendini bilmesi ne kadar güzel bişey
Hayırdır bebişim noldukine?

Gülşan ben bile garipsedim olsun önemli olan onun rahatlığı diycem ama bizde de aynı sorun var ve ben kestirmemekte ısrar ediyorum

kim kızdırdı seni, gelip döveyimmi

sağol teyzesi aminnn

Son düzenleme:
kocam olacak meşe gerdi sah sabah yine ben bi yerinden tutayım dedikçe adam buluyo parçalicak bişi daha telefonda konuşmayı bilmeyen bi adamla ne işim var benim neeeeeeeeulan ben o kadar sevgili oldum senle nasıl görmedim bu yüzünü nasıl

ahanda yarım somundan sandwich yiyorum ahanda nettende alışveriş yaptım hemde onun kartıyla bende unutmuş kartını daha naapsam naapsam

yaaa sinirlisin yaaa somon ekmeğini sinirden yiyecem diye buraya yazmışsın bişeyler ama sinirden belli anlamadım kocan ne etti sana bacım:) İstediğini yap ama netice de sakinleşince kilo problemim var zayıflayacağım diye de dert yanma bacım bize alışverişi bak güzel şeyler al ama extra geldiğinde ne diyecen onu düşün bacım ^'' Sana kızdım alışveriş yaptım^^ O da sana aferin mi diyecek ?

Kestir canım rahatlasın çocuk.Bende senin gibi inat ettim.Terledikçe terledi yavrum.Sonra ensesinde sivilceler çıktı.Aaaa ne göreyim o sivilceler patlamış hepsi yara olmuş.Babası tutturdu ben keserim diye.Neyse kıyamadı saçlara aldım makineyi 3 e vurdum.Yaralarda Elacon kremle 2 günde geçti.
Oğluşun lakapları; asker, elmer saftirik ve kelloş oldu

valla ekstre gelmeden heemn şu anda msj atıp kartını kullandım dedim oda bana canımlı bi mesaj çekti daha fazla kullanmiyim die bu dilden anlıyolar ben naapiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…