- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #110.641
eline sağlıkbugün ilk günaydın benden olsun...dün fırsat bulamayınca sabahın köründe kalkıp yemeğimi yaptım...bütün gün evde yokum nöbetçiyim bugün...Nihan kızım ve babası aç kalmasın di mi
gidip hazırlanayım şimdi:))
inşallah bol muhabbetli güzzel bir gün olur...öpüyorum hepinizi
konuyu toplam 1 üye sıfır ziyaretçi okuyor...laviebru dan sabahcılra günaydın şimdiden..
meerfee tam olarak beni anlatmışsın yine..giremiore..tuşları parçalıyor..yada iki ısırık alıyo bacaktan...
uyurkende temzlik yapmaya calışorum bahar temzliği diyelim..
kızımın teyzesi burdaydı..3 gün..dolu dolu gecti..
gecmişe bakabildiğim kadaryla....
gülşan amirim şimdiden geçmiş olsun..bunuda saglıcakla alatıcaksınız..
hilal ve kero ya gecmiş olsun..kero nun bronşit vakasına şaşırdım dogrusu..sanırım baketriyel bi durum olmadıgı için vermedi antibiotk..cünki bronşit vakalarında antibiotik tedavisi uygulanır diye bilirum..kan tahlili falan yaptımı dr?inşallah ilaçları iyi gelirdüzelir I'lin..
yazgı ve şebnemin pipicanları sünnet olmuşlar...gecmiş olsun zuzucuklara.. atladıgım önemli bi vaka varsa affola..
zabağanan görüşrz inş..
bugün ilk günaydın benden olsun...dün fırsat bulamayınca sabahın köründe kalkıp yemeğimi yaptım...bütün gün evde yokum nöbetçiyim bugün...Nihan kızım ve babası aç kalmasın di mi
gidip hazırlanayım şimdi:))
inşallah bol muhabbetli güzzel bir gün olur...öpüyorum hepinizi
aylin senin için tekrar rezil ediyorum kendimiresim deneme
aylin senin için tekrar rezil ediyorum kendimi
ayfer burası çok sıcak ve çok terliyodu, rahatsız oluyodu,eliyle saçlarını yolup duruyodu sinirden, mecburen kestirdik,ama çok pişman oldum çok garipsiyorum oğlumu iki gündüraslında ensesini ve kulak arkasını kısaltıp tepelerini bırakacaktık ama rahat durmayınca hepsi birden kesilmek zorunda kaldı
günaydın anneler sinirliyim asabiyim gerginim şişkoyum şimdi kocama bi sandwich yiycem gelmeyin üstümeeeeeeaynı zamanda malım benden adam olmaz zira bi mok olmaz
günaydın anneler sinirliyim asabiyim gerginim şişkoyum şimdi kocama bi sandwich yiycem gelmeyin üstümeeeeeeaynı zamanda malım benden adam olmaz zira bi mok olmaz
sağol teyzesiiyi yapmışsın çabuk uzar aslında canım hiç olmazsa terledikten sonra saçları ıslak kalmaz Hilalinde uzadı enseler önleri babası kestiricem hatta sıfıra vuralım diyor bende kıyamıyorum.Olsun yakışır oğluşuma benim herşey onun ve sizlerin yüzü gülsün yeter
İnsanın kendini bilmesi ne kadar güzel bişey
Hayırdır bebişim noldukine?
Gülşan ben bile garipsedimolsun önemli olan onun rahatlığı diycem ama bizde de aynı sorun var ve ben kestirmemekte ısrar ediyorum
İnsanın kendini bilmesi ne kadar güzel bişey
Hayırdır bebişim noldukine?
Gülşan ben bile garipsedimolsun önemli olan onun rahatlığı diycem ama bizde de aynı sorun var ve ben kestirmemekte ısrar ediyorum
yaaa sinirlisin yaaa somon ekmeğini sinirden yiyecem diye buraya yazmışsın bişeyler ama sinirden belli anlamadım kocan ne etti sana bacım:) İstediğini yap ama netice de sakinleşince kilo problemim var zayıflayacağım diye de dert yanma bacım bize alışverişi bak güzel şeyler al ama extra geldiğinde ne diyecen onu düşün bacım ^'' Sana kızdım alışveriş yaptım^^ O da sana aferin mi diyecek ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?