- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #110.661
esin sakin ol canım benim
tanya burda hava sıcak ama güneş kayboldu yine bugün yağmur yağacak galibakv inşallah gider bugün ardından iyi bir temizlik yapın
yasemin mertinde yüzü kıpkırmızı baldan sanırım:26: eşinede bravo yani
öznur verelim gazı ayline oda kestirsin keremciğin saçlarını
burcu nerde yine yaw,meralde yok iki gündür
Selam..
Bende sinir küpüyüm bugün, 2 gecedir uyumuyor yine bu çocuk, ne istiyor anlamıyorum, sersem gibi dolanıyorum ortada, üstelik proje teslimim var, üstelik müdürüm balayında, sorumluluk ağır geldi, gerginim..
Ayrıca dün akşam eşim olacak şahıs kızıma patlıcan yedirmiş, gece yüzü kızardı ve kabardı, çok sinirlendim, çocuk kaşındıkça saçımı başımı yoldum, sonrada eşimi yoldum, uyuyamadım çocuğu kontrol etmekten, zaten çocukta uyuyamadı, offfff offfff..
bugün güne sinirli başlayan sayısı çok bakıyorum da:))
yasemin çok kızma kocana..çok güzel bişey yaptığı bence.benim anadolu aslanı hayatta kendiliinden yedirmez yemek falan..hatta tersi olur ondan ister yemek:) gecen gün çocuğun elindeki simite sulanıyordu ver bana diye aldı hepsini lüplettikıymetini bil yanee
esin için soğudu demi parasını harcayınca:))
çok zevkli bir de:)
Merhaba canlar
Eymen beyin saçını 1 numaraya vurduk haftasonu
kel tahir diye seviyorum oğlumu
hasta bebiklere geçmiş olsun
bizimde var olan iştahımız (çok vardı ya ) gitti bugünlerde
Sıhhatler olsun Eymen'e, bu aralar tüm bebekler saç revizyonuna uğradı sanırım, keltoşlar kervanına Eymen de katıldı demek :))
Yeni diş mi geliyor, yoksa daha iyileşemedi mi kuzu?
aynen canım cery ilk 40 gün çok eziyet etti bana uyku sıfırdı sonra çok uslu bi bebkti gaz problemsiz , emme problemsiz.. büyümeye başladıkça azdı felaket halde şimdi başedilemez haldeşaka yaptım zaten canım benim, inşallah bu cery den daha sakin olur, ama cery de bebekken çooook problemli değildi sanki :26: büyüdükçe haşarı oluyor bunlar. geçemlerde bir arkadaş 2 yaşındaki ikizleriyle bana geldi kızlar kaşla göz arasında benim fırını çalıştırmış biz farkına vardığımızda içindeki tepsiler tutulamayacak kadar sıcaktıyani daha yolun başındayız... daha neler yapacaklar kim bilir :18:
günaydıııınnnn
dün eşyalarımız nihayet yeni ewimize taşındıbugün cengiz kayseride maç için gitti yarın sabah gelecek ben annemdeyim şimdi çıkıp ewe geçicez yerleştrmeye başlamak için, ben igdaşa gideceğim doğalgazı açtıracağım bu gece ewde kalamam yine burda olurum.. yarın kahwaltıdan sonra artık hanımı olacağım ewin yolunu tutarım
yatak odası zor sığmış annem beşiğe yer yok diyor:18: bakalım ne yapmışlar
dün dr.a gidemedim çünkü sibel hanım rahatsızlanmış yokmuş, bugün fırsatım olursa gideceğim.
cery daha iyi geceyi rahat geçirdi öksürüğü dewam ediyor ara ara..
bizden bu kadar akşama doğru geleceğim tekrar görüşürüz:89:
ayrıca bu gün 36. haftamı doldrmuş bulunmaktayım tahminimce 3 haftaya doğururum:)))))
ne güzel işte kız bi kaç aya kurtulursun bizdede 10. diş gelecek bakalım...
sağ ol canım iyi şükürler olsun 15 ve 16. dişler gelecek sanırım bizde diş hiç bitmiyor ki seri üretim
ne güzel işte kız bi kaç aya kurtulursun bizdede 10. diş gelecek bakalım...
bu arada nasılsın balım görüşemedik senlede ne zamndır neler yapıyosun, iyi kilo wermişsin:)))
eymen paşa nasıl azmanlıkta tawan yapmıştır:))
Maşallah Eymen'e, kolaylıkla çıkarır inşallah dişlerini..
Hasretcim, gözün aydın, güle güle otur, çok yorma kendini ev yerleştirirken, dikkatli ol..
Kestir canım rahatlasın çocuk.Bende senin gibi inat ettim.Terledikçe terledi yavrum.Sonra ensesinde sivilceler çıktı.Aaaa ne göreyim o sivilceler patlamış hepsi yara olmuş.Babası tutturdu ben keserim diye.Neyse kıyamadı saçlara aldım makineyi 3 e vurdum.Yaralarda Elacon kremle 2 günde geçti.
Oğluşun lakapları; asker, elmer saftirik ve kelloş oldu
kerocan ın saglıgı ıcın kestırsın tabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?