2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydn..
yoğun bir güne başladım yine..burası hala mayıs sıcağı gibi değil..daire tıklım tıklım ..gürültü koşturmaca..kvler hala burda (bu gün giderler diye umutluydum) ne kadar kalacaklar belli değil..gece oğluş 1 gibi uyandı 3 gibi zor uyuttum.ara ara yine uyandı..toplam 3 saat uyumadım..
benden böyle..
herkes iyidir umarım..

Selam..
Bende sinir küpüyüm bugün, 2 gecedir uyumuyor yine bu çocuk, ne istiyor anlamıyorum, sersem gibi dolanıyorum ortada, üstelik proje teslimim var, üstelik müdürüm balayında, sorumluluk ağır geldi, gerginim..
Ayrıca dün akşam eşim olacak şahıs kızıma patlıcan yedirmiş, gece yüzü kızardı ve kabardı, çok sinirlendim, çocuk kaşındıkça saçımı başımı yoldum, sonrada eşimi yoldum, uyuyamadım çocuğu kontrol etmekten, zaten çocukta uyuyamadı, offfff offfff..

esin sakin ol canım benim
tanya burda hava sıcak ama güneş kayboldu yine bugün yağmur yağacak galiba kv inşallah gider bugün ardından iyi bir temizlik yapın
yasemin mertinde yüzü kıpkırmızı baldan sanırım:26: eşinede bravo yani
öznur verelim gazı ayline oda kestirsin keremciğin saçlarını
burcu nerde yine yaw,meralde yok iki gündür

kerocan ın saglıgı ıcın kestırsın tabı

bilincinde değildir eşin.sakin ol canım.

ben verdim patlıcan sorun olmadı
ama geçen emzirdim
eşimde üstüne tıktı yemeği bulgur pilavını çocuk mide fesatından istifra etti bende niye yedirdin diye kızdım zaten 40 yılda bir yedirdi artık yedirmez

Geçti sinirim, İklim in iyi olması, alerjinin geçmesi sakinleştirdi, eşim ''bişey olmaz artık yaşını geçti'' diye düşünmüş ama anladı hatasını, bir daha olmaz.
İklime yemek yedirmeye bayılıyor, İklim yedikçe çok hoşuna gidiyor eşimin ama birde ne yedirmesi ne yedirmemesi gerektiğini öğrenirse yada dikkat ederse diyeyim süper olacak :))
Benim üzerimdeki yük hafifliyor böylelikle, yoksa ben hiç bir şey yiyemeden sadece iklime yedirip kalkıyordum sofradan..

bugün güne sinirli başlayan sayısı çok bakıyorum da:))
yasemin çok kızma kocana..çok güzel bişey yaptığı bence.benim anadolu aslanı hayatta kendiliinden yedirmez yemek falan..hatta tersi olur ondan ister yemek:) gecen gün çocuğun elindeki simite sulanıyordu ver bana diye aldı hepsini lüpletti kıymetini bil yanee

esin için soğudu demi parasını harcayınca:))
çok zevkli bir de:)

Merhaba canlar
Eymen beyin saçını 1 numaraya vurduk haftasonu
kel tahir diye seviyorum oğlumu

hasta bebiklere geçmiş olsun

bizimde var olan iştahımız (çok vardı ya ) gitti bugünlerde

Senin bu ''anadolu aslanı'' benzetmene hastayım, gözümün önünde bir tipleme oluştu, çok güldüm valla.. Eşim alt-üst değiştirme, yemek yedirme, banyo yaptırma v.s. konularında çok yardımcıdır, hakkını yemeyeyim, eve gidince kıymetini bildiğimi göstereyim bari

Merhaba canlar
Eymen beyin saçını 1 numaraya vurduk haftasonu
kel tahir diye seviyorum oğlumu

hasta bebiklere geçmiş olsun

bizimde var olan iştahımız (çok vardı ya ) gitti bugünlerde

Sıhhatler olsun Eymen'e, bu aralar tüm bebekler saç revizyonuna uğradı sanırım, keltoşlar kervanına Eymen de katıldı demek :))
Yeni diş mi geliyor, yoksa daha iyileşemedi mi kuzu?

günaydıııınnnn
dün eşyalarımız nihayet yeni ewimize taşındı bugün cengiz kayseride maç için gitti yarın sabah gelecek ben annemdeyim şimdi çıkıp ewe geçicez yerleştrmeye başlamak için, ben igdaşa gideceğim doğalgazı açtıracağım bu gece ewde kalamam yine burda olurum.. yarın kahwaltıdan sonra artık hanımı olacağım ewin yolunu tutarım
yatak odası zor sığmış annem beşiğe yer yok diyor:18: bakalım ne yapmışlar

dün dr.a gidemedim çünkü sibel hanım rahatsızlanmış yokmuş, bugün fırsatım olursa gideceğim.
cery daha iyi geceyi rahat geçirdi öksürüğü dewam ediyor ara ara..
bizden bu kadar akşama doğru geleceğim tekrar görüşürüz:89:
ayrıca bu gün 36. haftamı doldrmuş bulunmaktayım tahminimce 3 haftaya doğururum:)))))

Sıhhatler olsun Eymen'e, bu aralar tüm bebekler saç revizyonuna uğradı sanırım, keltoşlar kervanına Eymen de katıldı demek :))
Yeni diş mi geliyor, yoksa daha iyileşemedi mi kuzu?

sağ ol canım iyi şükürler olsun 15 ve 16. dişler gelecek sanırım bizde diş hiç bitmiyor ki seri üretim

aynen canım cery ilk 40 gün çok eziyet etti bana uyku sıfırdı sonra çok uslu bi bebkti gaz problemsiz , emme problemsiz.. büyümeye başladıkça azdı felaket halde şimdi başedilemez halde
neyseki bu yaz azmaz benim oğlan herhalde emer yatar bnde kızımla bolca ilgilenirim yani öyle umuyorum((

gözün aydın canım sonunda anadolu yakalı oldun sende
bence 2 haftaya doğurursun sağlıkla inşallah
cery de geçmişler olsun sana da kolay gelsin tatlım

sağ ol canım iyi şükürler olsun 15 ve 16. dişler gelecek sanırım bizde diş hiç bitmiyor ki seri üretim
ne güzel işte kız bi kaç aya kurtulursun bizdede 10. diş gelecek bakalım...
bu arada nasılsın balım görüşemedik senlede ne zamndır neler yapıyosun, iyi kilo wermişsin:)))
eymen paşa nasıl azmanlıkta tawan yapmıştır:))

Maşallah Eymen'e, kolaylıkla çıkarır inşallah dişlerini..

Hasretcim, gözün aydın, güle güle otur, çok yorma kendini ev yerleştirirken, dikkatli ol..

inşallah kurtuluruz artık o da ben de

şükürler olsun çok hareketli bir adamla uğraşıyorum gece gündüz hayatım ondan ibaret tatlım
günden güne daha da azmanlaşıyor sınırı yok zannımca
he sorma çok kilo verdim vallahi spor ve yememe rağmen çok az veriyorum

kerocan ın saglıgı ıcın kestırsın tabı

Yaaa demeyin öyle,kızı olanlar kestirmiyor niye sadece oğlanları 1 ye 2 ye vurduruyoruz ki??? Çocuğumun saçları yeni yeni gürleşmeye başladı bi de altları lüle lüle telefon kablosu gibi,kestirirsem bi daha böyle güzel çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…