2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bnce bozulmaz hemencecik bee.. ben kendime çıkarıyorum vazen 6,7 saat sonra yeme fırsatım oluyooo.. muz al yanına parça parca ağzına werirsin, çorba koy bi kawanoza yada muhallebi.. süt koy biberona bisküwili ballı falan.. seçenek çok canım mola yerinde bi tost alır werrsin parça parça ne bilem

ben kaçıyorum kızlar
tanyacım ve geçmiş olsun diyen arkadaşlarım sağolun dualarınızı esirgemeyin oğlumdan

yazgı yanına yiyebileceği çorba yemek vs alıp otobüsün dolabına koydurabilirsin canım

tost falan yemez,süt içmezki benim oğlum,ama dediğim gibi meyveli-sütlü bir püre,birde bisküvili yoğurt,yada muhallebi alırım,mola yerindede biraz çorba içiririm,olur işte.aç kalmasında yeter.

buarada ben geçmişe bakmadım,hasta bebeklerimiz varmış,GEÇMİŞ olsun hepsine.
birde MERT i face te gördüm,sorunsuzca atlatmasını diLİYORUM.Allah beterinden korusun,birdaha yaşatmasın böyle şeyler.

Son düzenleme:
Hasret canım sizede geçmiş olsun aynen öyle çok hasta olunca yemeden içmeden kesildi yawrucaklar

Mert paşama tekrardan geçmiş olsun neden 2.ni ameliyatını olucak onu anlamadım canım ben...

Yazgı hayırlısı ile gel İstanbul'a yanına yoğurt al ,meyva Yaseminin dediği gibi muz filan güvenilir otobüs şirketi ile geleceksen tesislerinde ki yemekler güzel oluyor bence içir bişey olmaz....

Poşetlerden değil de bildiğin adaçayı yaprağını atyorum bardağa veriyorum..balıklı çay diye de kandırıyorum:))seviyor..
ateş olmasın zaten ..su içsin bolca da atar hastalığını..sen de dikkat et kendine canım..çok çalışıyorsun sanırım bu ara..
hasret tempona hayranım..maşallahh
umarım evinde dinlenme fırsatın olur..cery ye gecmiş olsun ..hemen iyileşsin kuzucuk..

bu sıpalara belli olmuyor yazgıcım.bakarsın çok uslu olur bakarsın canına okur:) inşallah rahat olur yolculuğunuz..yemek işini de dert etme..ben oğluşa sokak köftecisinden köfte bile yedirdim..hiç bişey yemezken onu yedi:)) azcık pişsinler artık..nanemolla olmasınlar..
ben kaçıyorum kızlar
tanyacım ve geçmiş olsun diyen arkadaşlarım sağolun dualarınızı esirgemeyin oğlumdan

ne demek canımm..dualarım sizle..

belki doğum kolay olur olcayın ki gibi:))))))
Eee yazgı da gelıyor bulusma olmayacak mı ?
hadi bana gelin bana gelin:)))) tabi yerleşbilirsem bir an önce

slm kızlar nasılsınız hemencik dalıverdim ortaya ne yapıyorsunuz
yazgımı geliyo
hasretcim sen taşındınmı cery hasta sanırımçoook geçmiş olsun
mert paşam ikinci kez mi ameliyata girecek allah yardımcınız olsun gülşancım
buluşma mı nerde ne zaman
bu sayfayı okudum sadece o yüzden atladıklarım kusuruma bakmasın lütfen

kızlar çok endişeliyim biliyorsunuz bizim tayinimiz var bu yıl cuma günü yada haftaya cuma belli olacak tek korkum eş götürülemeyen bir yer olması böyle bi şey olursa benim için çok zor bi süreç başlayacak eşimin ailesi yanlarına istiyo ozaman serhan la beni orda bi evi var eşimin orada oturacakmışız tabii ev çok yakın 1 sokak var yanı demek oluyorki kendi evimde bile yatamıycam benim ailem ist olduğu için ve evlendiğimizden beri biz burada olduğumuz için birde erkek tarafına yakın olmak yakışırmışmışş öle diyolar oraya gidecekmişim tabi araya gidersem dediğim gibi eşyalarım sadece ayrı evde yaşayacaklar ben değil ve ben kendimi de onlarıda çok iyi tanıyorum bu işin sonu hiç güzel bitmez bunu eşim de biliyor ama arsız ve yüssüz babasına laf anlatamıyor ben anlatmaya çalıştığımda da hep kavga ediyorum kp ile biliyorumki oraya gidersem dönüşüm hiç iyi olmayacak mutsuz olucam ne oluur bana dua edinde eşimle gidebiliyim

sağolun teyzeleri
ayfercim böbrek taşını kırdıktan sonra böbrek zarar görmesin diye stend taktılar onu çıkarıcaklar şimdi, bide sünnet sonrası derisinde yapışma vardı onu açıcaklar tekrar

kujum deli olmaaa ewli küçük bebekli adamı ne diye eş götrlmeyen yere yollasınlar bi sürü wardır herhalde serdara sıra gelene kadar, en kötüsünü düşünüyosun sende! olmicak öle bişey stres yapma kendine çiçeeeem
eşinin ailesi nerde yaşıyo?
e nie onlarla yaşıyasın madem ew war orda kalırsın en kötü şartlarda

canım benim inşallah eşinden ayrılmak zorunda olmazsın,dualarımız seninle inşallah mardine gelirsiniz birbirimize arkadaş oluruz

benle bir doğum yapan kızın eşini ırak'a yolladılar kız doğum yaptıktan 15 gün sonra kati geldi bu yıl eşime yani heryer olabilir buda yüksek ihtimallerden biri
ev var tatlım ama ailesine çok yakın zaten uzak da olsa farketmez onlar illa yanlarında olmamı isteyecekler beni geçtim serhan için en çok tabii bu arada olan bana olacak artık tımarhanelik olurum kesin 20 gün zor katlanıyorum 2 yıl ne yaparım bilemiyorum bu konuyu aslında konuşmak bile korkutuyor beni korktuğum başıma gelecek diye

Seyhancım, iyi düşünelim iyi olsun, dualarım seninle olacak arkadaşım, inşallah eşinle gidebilceğin bir yer çıkarda sende tüm bu düşündüklerini yaşamazsın..
Evrene olumlu mesajlar yolla, kötüyü düşünme hiç..

canım çok sağol rabbime sığındım o yüzümüze bakar inşallah biran önce belli olsun uykularım kaçar oldu
birde lojman sorunumzu var bu yetmezmiş gibi ayın 15 de lojman hakkımız doluyo eğer tayinler ondan sonra açıklanırsa iki kez taşınmak zorunda kalıcam ve 1 ay annemlerde kalmak zorundayız gerçi bizim daireyi alacak kişiyle konuşup bi süre zaman isteriz gideceğimiz yer belli olana kadar eşim gidip evi tutarım siz annenlerde kalırsınız eşyaları yollarız buradan ilişkimiz kesilince izmire geçeriz ordan da evimize gideriz diyo bu yaz çok yorucu olacak yani ve düzensiz bunların hiçbirini önemsemiyorum tek derdim eşimle gidebilmek

Canım yaa, işiniz zor hakkaten, Rabbim yardımcın olacaktır, bizlere de dua etmek düşüyor, inşallah herşey gönlünce olur..

ben geldimmmm aslında uzuzn zamandır buradayım üye girişi yapmamısım misafir olarak gecmişi okudum artık ...
havalar ısınıyo artık arkadaslar şimdi baktım ama güneş yine yok yine yok (( florrrr falan diyosunuz kac gündr sölüyorum fosfo kalsiyum verdi benm deli dr bi sorun dr a gidenler bizden baska kullanan yok

Eşinin ailesi nerde oturuyo ? Kv ile bir arada olmak zor evet, insanın eşiyle de arası bozuluyor, bütün huzuru kaçıyor..
İnşallah iyi bir yer çıkar tayininiz cnm.. Eşinin mesleği neydi bu arada?
Kıyamam kuzuma Gülşan... İnşallah kolay bi operasyon olur.. Ankara'ya mı gideceksiniz yine?
Fotoğrafında da çok şirin çıkmış Ama rapunzel halini tercih ederdim ben

Eşim şu anda Bursa'da.. Görüşmeden yeni çıkmış...Bize dua edin.. Hakkımızda hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…