- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #110.581
bnce bozulmaz hemencecik bee.. ben kendime çıkarıyorum vazen 6,7 saat sonra yeme fırsatım oluyooo.. muz al yanına parça parca ağzına werirsin, çorba koy bi kawanoza yada muhallebi.. süt koy biberona bisküwili ballı falan.. seçenek çok canım mola yerinde bi tost alır werrsin parça parça ne bilemteşekkür ederiz yasemin teyzesi.
mola yerinde çorba falan yediririm diye düşündüm ama oda zor,birde nekadar temizki,orasıda var.meyve püresi,cicibebeli-meyveli yoğurt yapsam falan,ama merak ettiğim şuki yoğurt falan dışarda duracağı için bozulmaz mı?aaayada muavinden rica etsem,varsa tabi otobüsün dolabına koysa olmaz mı?olur bence.
yazgı yanına yiyebileceği çorba yemek vs alıp otobüsün dolabına koydurabilirsin canım
Kesinlikle olur, muavine ver dolaba koysun, ben sıcak suyu hep muavinden istemiştim, mama yapmak için, dolapta var sonuçta su koyuyorlar ya, oraya koyar yoğurdu-püreyi v.s.
Mola yerindeki çorba içinde fazla takılma, o kadardan bişey olmaz, sonuçta bir sürü insan içiyor o çorbalardan, bende içirdim dışarda İklime öyle çorbalar..
bnce bozulmaz hemencecik bee.. ben kendime çıkarıyorum vazen 6,7 saat sonra yeme fırsatım oluyooo.. muz al yanına parça parca ağzına werirsin, çorba koy bi kawanoza yada muhallebi.. süt koy biberona bisküwili ballı falan.. seçenek çok canım mola yerinde bi tost alır werrsin parça parça ne bilem
Poşetlerden değil de bildiğin adaçayı yaprağını atyorum bardağa veriyorum..balıklı çay diye de kandırıyorum:))seviyor..sağol canım ıhlamur verdim almadı adaçayı poşet çay vardı ama bayatlamıştır diye vermedim fırsatımda olmadı benim dışarıya çıkmak zaten bankamatik kartımı da kaybettim dün atm de kesin unuttum canım sıkkın kayıp olduğunu söyledim yenisi gelecek....Uykum var iş var Hilal hala uyuyor muş ateş yok Allahtan
hasret tempona hayranım..maşallahhgelişmeler war doruk paşada maşallah:) kilo iyi olmuş.. yürümeye başladı mı cnm?
mesajımı tek yorumlayan kişi olarak öncelkle teşekkür ediorum canım
değildir umarım üşütmüşte olabilir dün gece rahat uyudu bakalım bugünde dikkat ememiz sonucu umarım ilerlemeden atlatacak melekim:)
iwet iwet gelllll:) bahçeyle cek baya uğraşıyo sanırım keyifli bi hale dönüştürecek
çok geçmiş olsun canım..
ceryde öyle ancak süt içiriyorum uyuturken biberonla bide ıhlamur falan kaç gündür yemek yemiyo doğru düzgün zayıfladı kuzum
bu sıpalara belli olmuyor yazgıcım.bakarsın çok uslu olur bakarsın canına okur:) inşallah rahat olur yolculuğunuz..yemek işini de dert etme..ben oğluşa sokak köftecisinden köfte bile yedirdim..hiç bişey yemezken onu yedi:)) azcık pişsinler artık..nanemolla olmasınlar..günaydın
Allah nasip ederse perşembe günü istanbul uma gelmek için yola çıkıyorum Alpiş le.bukez gündüz yolculuğu yapmayı düşünüyorum,ancak şimdiden 8-9 saat ne yedirir ne içiririm diye düşünmeye başladım.o kavanoz yemekleri,çorbaları sevmiyor:44:bugün,yarın işim çok,nadiren uğrarım.bu arada dün kontrolü vardı Alp in sünnet sonrası,çok şükür bir problem yok.birde siz kızcaksınız belki ama ben şimdiden kocamı özlemeye başladım
ben kaçıyorum kızlar
tanyacım ve geçmiş olsun diyen arkadaşlarım sağolun dualarınızı esirgemeyin oğlumdan
Poşetlerden değil de bildiğin adaçayı yaprağını atyorum bardağa veriyorum..balıklı çay diye de kandırıyorum:))seviyor..
ateş olmasın zaten ..su içsin bolca da atar hastalığını..sen de dikkat et kendine canım..çok çalışıyorsun sanırım bu ara..
sorma canım halimi kendime bakamaz oldum iki firmanın laboratuvar işi de benim üstümde koşturup duruyorum ateşi 1,5 gün sürdü Allahtan iyi kuzum dünkü iştahını görünce ödül olarak ona çikolata verdim kuzuma:))
belki doğum kolay olur olcayın ki gibi:))))))Poşetlerden değil de bildiğin adaçayı yaprağını atyorum bardağa veriyorum..balıklı çay diye de kandırıyorum:))seviyor..
ateş olmasın zaten ..su içsin bolca da atar hastalığını..sen de dikkat et kendine canım..çok çalışıyorsun sanırım bu ara..
hasret tempona hayranım..maşallahh
umarım evinde dinlenme fırsatın olur..cery ye gecmiş olsun ..hemen iyileşsin kuzucuk..
bu sıpalara belli olmuyor yazgıcım.bakarsın çok uslu olur bakarsın canına okur:) inşallah rahat olur yolculuğunuz..yemek işini de dert etme..ben oğluşa sokak köftecisinden köfte bile yedirdim..hiç bişey yemezken onu yedi:)) azcık pişsinler artık..nanemolla olmasınlar..
ne demek canımm..dualarım sizle..
hadi bana gelin bana gelin:)))) tabi yerleşbilirsem bir an önceEee yazgı da gelıyor bulusma olmayacak mı ?
kujum deli olmaaa ewli küçük bebekli adamı ne diye eş götrlmeyen yere yollasınlar bi sürü wardır herhalde serdara sıra gelene kadar, en kötüsünü düşünüyosun sende! olmicak öle bişey stres yapma kendine çiçeeeemslm kızlar nasılsınız hemencik dalıverdim ortaya ne yapıyorsunuz
yazgımı geliyo
hasretcim sen taşındınmı cery hasta sanırımçoook geçmiş olsun
mert paşam ikinci kez mi ameliyata girecek allah yardımcınız olsun gülşancım
buluşma mı nerde ne zaman
bu sayfayı okudum sadece o yüzden atladıklarım kusuruma bakmasın lütfen
kızlar çok endişeliyim biliyorsunuz bizim tayinimiz var bu yıl cuma günü yada haftaya cuma belli olacak tek korkum eş götürülemeyen bir yer olması böyle bi şey olursa benim için çok zor bi süreç başlayacak eşimin ailesi yanlarına istiyo ozaman serhan la beni orda bi evi var eşimin orada oturacakmışız tabii ev çok yakın 1 sokak var yanı demek oluyorki kendi evimde bile yatamıycam benim ailem ist olduğu için ve evlendiğimizden beri biz burada olduğumuz için birde erkek tarafına yakın olmak yakışırmışmışş öle diyolar oraya gidecekmişim tabi araya gidersem dediğim gibi eşyalarım sadece ayrı evde yaşayacaklar ben değil ve ben kendimi de onlarıda çok iyi tanıyorum bu işin sonu hiç güzel bitmez bunu eşim de biliyor ama arsız ve yüssüz babasına laf anlatamıyor ben anlatmaya çalıştığımda da hep kavga ediyorum kp ile biliyorumki oraya gidersem dönüşüm hiç iyi olmayacak mutsuz olucam ne oluur bana dua edinde eşimle gidebiliyim
slm kızlar nasılsınız hemencik dalıverdim ortaya ne yapıyorsunuz
yazgımı geliyo
kızlar çok endişeliyim biliyorsunuz bizim tayinimiz var bu yıl cuma günü yada haftaya cuma belli olacak tek korkum eş götürülemeyen bir yer olması böyle bi şey olursa benim için çok zor bi süreç başlayacak eşimin ailesi yanlarına istiyo ozaman serhan la beni orda bi evi var eşimin orada oturacakmışız tabii ev çok yakın 1 sokak var yanı demek oluyorki kendi evimde bile yatamıycam benim ailem ist olduğu için ve evlendiğimizden beri biz burada olduğumuz için birde erkek tarafına yakın olmak yakışırmışmışş öle diyolar oraya gidecekmişim tabi araya gidersem dediğim gibi eşyalarım sadece ayrı evde yaşayacaklar ben değil ve ben kendimi de onlarıda çok iyi tanıyorum bu işin sonu hiç güzel bitmez bunu eşim de biliyor ama arsız ve yüssüz babasına laf anlatamıyor ben anlatmaya çalıştığımda da hep kavga ediyorum kp ile biliyorumki oraya gidersem dönüşüm hiç iyi olmayacak mutsuz olucam ne oluur bana dua edinde eşimle gidebiliyim
kujum deli olmaaa ewli küçük bebekli adamı ne diye eş götrlmeyen yere yollasınlar bi sürü wardır herhalde serdara sıra gelene kadar, en kötüsünü düşünüyosun sende! olmicak öle bişey stres yapma kendine çiçeeeem
eşinin ailesi nerde yaşıyo?
e nie onlarla yaşıyasın madem ew war orda kalırsın en kötü şartlarda
canım benim inşallah eşinden ayrılmak zorunda olmazsın,dualarımız seninleinşallah mardine gelirsiniz birbirimize arkadaş oluruz
Seyhancım, iyi düşünelim iyi olsun, dualarım seninle olacak arkadaşım, inşallah eşinle gidebilceğin bir yer çıkarda sende tüm bu düşündüklerini yaşamazsın..
Evrene olumlu mesajlar yolla, kötüyü düşünme hiç..
canım çok sağol rabbime sığındım o yüzümüze bakar inşallah biran önce belli olsun uykularım kaçar oldu
birde lojman sorunumzu var bu yetmezmiş gibi ayın 15 de lojman hakkımız doluyo eğer tayinler ondan sonra açıklanırsa iki kez taşınmak zorunda kalıcam ve 1 ay annemlerde kalmak zorundayız gerçi bizim daireyi alacak kişiyle konuşup bi süre zaman isteriz gideceğimiz yer belli olana kadar eşim gidip evi tutarım siz annenlerde kalırsınız eşyaları yollarız buradan ilişkimiz kesilince izmire geçeriz ordan da evimize gideriz diyo bu yaz çok yorucu olacak yani ve düzensiz bunların hiçbirini önemsemiyorum tek derdim eşimle gidebilmek
Eşinin ailesi nerde oturuyo ? Kv ile bir arada olmak zor evet, insanın eşiyle de arası bozuluyor, bütün huzuru kaçıyor..slm kızlar nasılsınız hemencik dalıverdim ortaya ne yapıyorsunuz
yazgımı geliyo
Kıyamam kuzuma Gülşan... İnşallah kolay bi operasyon olur.. Ankara'ya mı gideceksiniz yine?sağolun teyzeleri
ayfercim böbrek taşını kırdıktan sonra böbrek zarar görmesin diye stend taktılar onu çıkarıcaklar şimdi, bide sünnet sonrası derisinde yapışma vardı onu açıcaklar tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?