2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynı durum ben de var.emzirme bitince düzelir.zaten fark olması normal ama bu şekilde çok bariz oluyor(

evet şu anda karşıdan bakan bile anlıyor zaten
küçülsünler sorun değil bedenime göre iriler zaten..yeter ki aynı olsunlar:)

bu dediğin olursa göbek atarım valla...benimkiler fazla büyük nooolur küçülsünler......

Benimkiler normal boyutlarındaydı ama bu emzirme faslı yüzünden aldı başını gidiyolar...Eski günlerime dönmeyi hasretle bekliyorum..

Hasret demişken, az önce de sordum ama arada kaynadı galiba..
Hasret'ten haber alan oldu mu????

tanya boyum 169cm, çok uzun değil aslında eşimle resim çektirirken taşların kaldırımların tepesine çıkıyorum hep,sende dene
aylin resimleri sildim ben ama feysbıka koymuştum iki gün önce ordan bakabilirsin, tanyanın feysbıkı yok ondan koydum merak etmiştide
bırcııııııııı konuşun dedin sesin soluğun çıkmıyo aloooo ordamısın

bende görmek istiyorum pelin kuzuyuuuuu

ben direk tepesine çıkıyorum taşla tepeyle olcek gibi değil :)

benim göğüsler zaten büyüktü 90 takıyordum 95 takıyorum şuan, mert hala emiyor ve gerisini siz düşünün artık,küçülme falan hayal benim için
hasreti bende merak ediyorum:26:

Ayyy, bugün en iyisi artık çalışmayayım ben, online kadro süper (bazı eksikler var tabi)...

O zaman bana da bi deyiverin, bebelere kuru fasulye, patates yemeği falan gibi tencere yemeklerini ezmeden yedirebiliyor musunuz?

Son düzenleme:
tanya çok güldüm vallaaa
yasemin şaka yaptığını anlamıştım zaten:82: daha çok iltifat et diye yazdım

Meralcim, ortadaki foto daha yakından çekilmiş olduğu için iyi bak, saçımın önünde kahkül gibi duran saçlar yeni çıkan saçlarım işte :))

ben denizle boğuşurken gene kaçırdım fotoları faceden bakarım artık

ya noldu biliyomusunuz egoşu emzirirken genelde sag tarafı tercih etmem nedeniyle sol taraftaki biraz küçük kaldı bariz bi fark var ((

benim de biri daha sertti daha çok doluyor gibiydi bir süre o tarafı daha az emzirmeye çalıştım şimdi dengeli gibiler ama ben de eski hallerine dönmeleri için dua ediyorum şu anki ölçüsü 90-D ye denk geliyor kafamkadar oldular aynaya bakamıyorum, küçülmezlerse nolcak :18: of yaaaa geçende şöyle bir kontro ettim yatarken yumuş yumuş olmuşlar eskiden iriydiler ama hiç değilse serttiler şimdi iyice yayıldılar :84: yarama bastınız gene

yarın nasılsa calışıcam diye ben de bıraktım:))
ne zaandır aklımda..gülay, ebru (selkie), nerdeler?bir sorun yoktur inşallah..

ezmeden yiyebiliyor.hatta kaşık yerine çatalı tercih ediyor.taze fasülye falan olduu gibi ağzına atar.ama günlük yemeklere hala tam alışamadı..

patatesi,balığı ezmeden veriyorum ama kuru fasulye nohutun kabuğu boğazına yapışıyo diye eziyorum hatta bazen blerdırla püre yapıyorum

bence de:))
fasulye nohut gibi tenli yemekleri eziyorum ama diğerlerini olduğu gibi veriyorum.patatese bayılıyor:))ben de muzu soracaktım.Nihan çok seviyor hergün versem yer ama zararlı olur mu diye korkuyorum.çok faydalı besin değeri olarak ama tedirginim yine de...yarım hatta açsa tam bir muz yiyor.

ben de 80 DD durum vahim.bence de kapatalım konuyu...

Yasemin ve Ayfer bacılar:)
Pelinle ikimizin birlikte hiç yeni bi fotomuz olmadığını farkettim..
Haftasonu çekilip sizle paylaşıcam söz:)))

Doruk tam tersi, bütün ev yemeklerini yiyor, ama ezilmiş olmasını istiyor. Köfte, tavuk, balık elimle verirsem yiyor, ama kaşıkla verdiğim yemeklerde tane olursa öğürüyor.

patatesi,balığı ezmeden veriyorum ama kuru fasulye nohutun kabuğu boğazına yapışıyo diye eziyorum hatta bazen blerdırla püre yapıyorum

Heee evet, ben onları haşladım, sonra da kabuklarını ayıkladım, az ezerek yediriyorum şimdi. Bana kısaca bıncuklu deli burcu diyebilirsiniz

Ben her gün bir muz yediriyorum. Isıra ısıra yiyor, bayılıyor.
Benim cücük niye yemiyor ezmeden yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…