- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #111.481
Doruk tam tersi, bütün ev yemeklerini yiyor, ama ezilmiş olmasını istiyor. Köfte, tavuk, balık elimle verirsem yiyor, ama kaşıkla verdiğim yemeklerde tane olursa öğürüyor.
Heee evet, ben onları haşladım, sonra da kabuklarını ayıkladım, az ezerek yediriyorum şimdi. Bana kısaca bıncuklu deli burcu diyebilirsiniz
Ben her gün bir muz yediriyorum. Isıra ısıra yiyor, bayılıyor.
Benim cücük niye yemiyor ezmeden yaaa
kabız yapabilir..onun dışında zararı olacağını sanmıyorum:)bence de:))
fasulye nohut gibi tenli yemekleri eziyorum ama diğerlerini olduğu gibi veriyorum.patatese bayılıyor:))ben de muzu soracaktım.Nihan çok seviyor hergün versem yer ama zararlı olur mu diye korkuyorum.çok faydalı besin değeri olarak ama tedirginim yine de...yarım hatta açsa tam bir muz yiyor.
ben de 80 DD durum vahim.bence de kapatalım konuyu...
bi huylarını düzeltiyoruz öbürü bozuluyor..2 yaşına dek eşitlencez:)
Doruk tam tersi, bütün ev yemeklerini yiyor, ama ezilmiş olmasını istiyor. Köfte, tavuk, balık elimle verirsem yiyor, ama kaşıkla verdiğim yemeklerde tane olursa öğürüyor.
Heee evet, ben onları haşladım, sonra da kabuklarını ayıkladım, az ezerek yediriyorum şimdi. Bana kısaca bıncuklu deli burcu diyebilirsiniz
Pelin bile güldü Tanya:))))) Allah iyiliğini versin!!
Burcu, İklim patates, fasülye, nohut gibi yemekleri ezmeden yiyebiliyor, hatta nohutun kabuğunu tükürmeyi bile beceriyor, hiç ayıklamıyorum artık, geçen gün sabah bütün bir zeytini kaptığı gibi ağzına attı, çekirdeği boğazına takılacak diye ödüm koptu, aaa bir baktım zeytinin çekirdeğini ve dışındaki zarı tükürdü, içini yemiş, hergün daha fazla şaşırtıyor bu sıpa beni...
maşallah Doruk kuzuma
ezmeden de yer nasılsa yakındır önemli olan her şeyi yiyebilmesi...Nihan da o şekilde yiyor ve çok seviyor ama dokunur mu diye korktum...yesin madem:))
Burcu, İklim patates, fasülye, nohut gibi yemekleri ezmeden yiyebiliyor, hatta nohutun kabuğunu tükürmeyi bile beceriyor, hiç ayıklamıyorum artık, geçen gün sabah bütün bir zeytini kaptığı gibi ağzına attı, çekirdeği boğazına takılacak diye ödüm koptu, aaa bir baktım zeytinin çekirdeğini ve dışındaki zarı tükürdü, içini yemiş, hergün daha fazla şaşırtıyor bu sıpa beni...
Evet ya, evet, benim de eskisinden daha küçük... Sanki eskiden çok büyüktü de
kabız yapabilir..onun dışında zararı olacağını sanmıyorum:)
kaşığı eline verince de mi yemeye çalışmıyor..?
:))
Bu İklim öldürecek beni, akıllı bıdık ya, ben de onu yiyecem zeytin gibi, maaşallah
Sağol Hanife teyzesi :)
Yiyor evet, seçmiyor, yeter ki büyük taneler olmasın içinde... Geçen gün o yüzden kustu hatta.
Yesin yesin, gün içinde elma, armut, muz, kuru incir, kayısı, ne bulursam veriyorum, az da olsa yesin, tadlarına aşina olsun diye. Bi zararını görmedim henüz.
İklim de muzu çok seviyor, günde bir tane yer, son 1 aydır vermiyordum, kabız olmasın diye, şimdilerde azar azar tekrar vermeye başladım, zararı olmaz bence Hanifecim, kabız olmuyorsa yesin kuzu..
Şeymacım, fotolar zaten face de varolan fotolardı, Kıymet in face yok diye koydum, sen face den bakarsın..
hoşgeldin:)mrb herkese
2. bebişler doddu demek
hayırlı çocuklar olurlar inşallah,
yasemin kardeşin nasıl oldu
yer yer korkma:)Burcu, İklim patates, fasülye, nohut gibi yemekleri ezmeden yiyebiliyor, hatta nohutun kabuğunu tükürmeyi bile beceriyor, hiç ayıklamıyorum artık, geçen gün sabah bütün bir zeytini kaptığı gibi ağzına attı, çekirdeği boğazına takılacak diye ödüm koptu, aaa bir baktım zeytinin çekirdeğini ve dışındaki zarı tükürdü, içini yemiş, hergün daha fazla şaşırtıyor bu sıpa beni...
Hilal bu aralar çiğnemek istemiyor o yüzden yemekleri blenderdan geçiriyorum yemezse ağzından çıkarıyor sonra baş kafa sallanıyor yemeyecekmiş zilli....
Bisküvi ,ekmek,kek ,kraker bunları yerkende doyduğu zaman ufalamaya başlıyor ditti diyor .....
Ve eline kaşık verip yoğurdu kendisi yemek istiyor heryere bulaşıyor eline değdiği an Sil diye işaret yapıyor sonra yıkamaya gittiğimizde de önce ellerini uzatıyor sonra eliyle ağzına su götürmeye çalışıyor havluyla da kurulanıyor ayaklarını bile siliyor ...
Bu kız çok bitirim oldu çok taklitçi
kabız yapabilir..onun dışında zararı olacağını sanmıyorum:)
kaşığı eline verince de mi yemeye çalışmıyor..?
:))
Hilal bu aralar çiğnemek istemiyor o yüzden yemekleri blenderdan geçiriyorum yemezse ağzından çıkarıyor sonra baş kafa sallanıyor yemeyecekmiş zilli....
Bisküvi ,ekmek,kek ,kraker bunları yerkende doyduğu zaman ufalamaya başlıyor ditti diyor .....
Ve eline kaşık verip yoğurdu kendisi yemek istiyor heryere bulaşıyor eline değdiği an Sil diye işaret yapıyor sonra yıkamaya gittiğimizde de önce ellerini uzatıyor sonra eliyle ağzına su götürmeye çalışıyor havluyla da kurulanıyor ayaklarını bile siliyor ...
Bu kız çok bitirim oldu çok taklitçi
zeytine bayılıyor ve 1 tanede değil 2-3 tane eline alıp biri bitince diğerini alıyor ve çekirdeğini atıyor posasını da ....
küçülmesinler yaaaaa... zar zor 85 olmusum yinemi 75/80 e dönecem .. gidip slikon taktır diyo şeytan :))))
Pelin'in ısırarak yediği tek şey çilek(
bence de:))
fasulye nohut gibi tenli yemekleri eziyorum ama diğerlerini olduğu gibi veriyorum.patatese bayılıyor:))ben de muzu soracaktım.Nihan çok seviyor hergün versem yer ama zararlı olur mu diye korkuyorum.çok faydalı besin değeri olarak ama tedirginim yine de...yarım hatta açsa tam bir muz yiyor.
ben de 80 DD durum vahim.bence de kapatalım konuyu...
hoşgeldin:)
yer yer korkma:)
özgür bütün eriği ağzına atıp çekirdeğini çıkarıyor..yutma sakın ver çekirdeği diyorum çıkarıp veriyor..
ağzına soktuğu eriği görsen kapanmıyor ağzı
biz önce yemekle duş alıyoruz sonra suyla:))
yinede her yemekte servis koyuyorum ona da..
herkese iyi tatiller
Fulyacım, kardeşim iyi, eve çıktı, annem yanında, ana-kız beraberler, beni attılar bir kanera :))
oy birliğiyle yemesine karar verilmiştir:))
ben hergün armut yediriyorum bir de...o çözüyor kabız meselesini...güzel kayısılar çıksa da onlardan yese(k) :)))
ege yede ezmeden veriyorum ben herseyi ... erik bile yediriyorum bayılıyo ekşi ekşi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?