2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Burcu, İklim patates, fasülye, nohut gibi yemekleri ezmeden yiyebiliyor, hatta nohutun kabuğunu tükürmeyi bile beceriyor, hiç ayıklamıyorum artık, geçen gün sabah bütün bir zeytini kaptığı gibi ağzına attı, çekirdeği boğazına takılacak diye ödüm koptu, aaa bir baktım zeytinin çekirdeğini ve dışındaki zarı tükürdü, içini yemiş, hergün daha fazla şaşırtıyor bu sıpa beni...

maşallah Doruk kuzuma
ezmeden de yer nasılsa yakındır önemli olan her şeyi yiyebilmesi...Nihan da o şekilde yiyor ve çok seviyor ama dokunur mu diye korktum...yesin madem:))

kabız yapabilir..onun dışında zararı olacağını sanmıyorum:)
bi huylarını düzeltiyoruz öbürü bozuluyor..2 yaşına dek eşitlencez:)
kaşığı eline verince de mi yemeye çalışmıyor..?
Pelin bile güldü Tanya:))))) Allah iyiliğini versin!!

:))

Hilal bu aralar çiğnemek istemiyor o yüzden yemekleri blenderdan geçiriyorum yemezse ağzından çıkarıyor sonra baş kafa sallanıyor yemeyecekmiş zilli....
Bisküvi ,ekmek,kek ,kraker bunları yerkende doyduğu zaman ufalamaya başlıyor ditti diyor .....
Ve eline kaşık verip yoğurdu kendisi yemek istiyor heryere bulaşıyor eline değdiği an Sil diye işaret yapıyor sonra yıkamaya gittiğimizde de önce ellerini uzatıyor sonra eliyle ağzına su götürmeye çalışıyor havluyla da kurulanıyor ayaklarını bile siliyor ...
Bu kız çok bitirim oldu çok taklitçi

Bu İklim öldürecek beni, akıllı bıdık ya, ben de onu yiyecem zeytin gibi, maaşallah

maşallah Doruk kuzuma
ezmeden de yer nasılsa yakındır önemli olan her şeyi yiyebilmesi...Nihan da o şekilde yiyor ve çok seviyor ama dokunur mu diye korktum...yesin madem:))

Sağol Hanife teyzesi :)
Yiyor evet, seçmiyor, yeter ki büyük taneler olmasın içinde... Geçen gün o yüzden kustu hatta.
Yesin yesin, gün içinde elma, armut, muz, kuru incir, kayısı, ne bulursam veriyorum, az da olsa yesin, tadlarına aşina olsun diye. Bi zararını görmedim henüz.

Son düzenleme:
İklim de muzu çok seviyor, günde bir tane yer, son 1 aydır vermiyordum, kabız olmasın diye, şimdilerde azar azar tekrar vermeye başladım, zararı olmaz bence Hanifecim, kabız olmuyorsa yesin kuzu..

Şeymacım, fotolar zaten face de varolan fotolardı, Kıymet in face yok diye koydum, sen face den bakarsın..

zeytine bayılıyor ve 1 tanede değil 2-3 tane eline alıp biri bitince diğerini alıyor ve çekirdeğini atıyor posasını da ....

Nihan kronik kabız zaten..muz yemese de kabız çoğunlukla....kabızını çok azdırmadığı sürece muzunu yesin o zaman...

Pelin'in ısırarak yediği tek şey çilek(

Fulyacım, kardeşim iyi, eve çıktı, annem yanında, ana-kız beraberler, beni attılar bir kenara :))

Son düzenleme:

oy birliğiyle yemesine karar verilmiştir:))
ben hergün armut yediriyorum bir de...o çözüyor kabız meselesini...güzel kayısılar çıksa da onlardan yese(k) :)))

mrb herkese
2. bebişler doddu demek
hayırlı çocuklar olurlar inşallah,

yasemin kardeşin nasıl oldu
hoşgeldin:)
yer yer korkma:)
özgür bütün eriği ağzına atıp çekirdeğini çıkarıyor..yutma sakın ver çekirdeği diyorum çıkarıp veriyor..
ağzına soktuğu eriği görsen kapanmıyor ağzı

biz önce yemekle duş alıyoruz sonra suyla:))
yinede her yemekte servis koyuyorum ona da..

Kaşığı eline verince, yemesi gerektiğini biliyor, ağzına götürüyor 1-2 defa. Ama anası kılıklı üşengeç cüce, sonrra ııhh deyip elime veriyor kaşığı, ben yedirecekmişim.

zeytine bayılıyor ve 1 tanede değil 2-3 tane eline alıp biri bitince diğerini alıyor ve çekirdeğini atıyor posasını da ....

Çok tatlı yaaa

küçülmesinler yaaaaa... zar zor 85 olmusum yinemi 75/80 e dönecem .. gidip slikon taktır diyo şeytan :))))

Pelin'in ısırarak yediği tek şey çilek(

Hepsi bi cins işte...

benimkinin ne yiyeceği hiç belli olmuyor o yüzden yiyor diyemiyorum.
tam size msj yazarken yeni sütyenim geldi kargoyla beraber 53tl cik ve arkasındaki ölçü baremine bakınca yanlış numara aldığımı farkettim daha doğrusu kom unkilerde 90-c de bana olacakmış Allahım bu nasıl bir kabus yaaaaa kutusundan çıkarıp baktığımda gözüm korktu ben onun içine giriyorum :84: ay susayım bari artık bu arada aldığım model şunun bordosu

Kom Brunet Sütyen renkli arıyorum deli gibi bulursam daha da alcam kocam beni katletmezse 53 lira yaw

Hilale servis mi plastik tabak olduğunu anlıyor ve yere atıyor ses çıkarması lazım kaşıkla tabağa vuracak salataya dalacak eliyle yiyecek bardakta- ayran yada meyva suyunu kendisi içicek o yüzden genelde önce onu doyurmaya çalışıyorum en son ben yiyorum

herkese iyi tatiller

İyi tatiller

Fulyacım, kardeşim iyi, eve çıktı, annem yanında, ana-kız beraberler, beni attılar bir kanera :))

Kıskanç kadın
Sen annene el koymuşken iyiydi di mi :)

oy birliğiyle yemesine karar verilmiştir:))
ben hergün armut yediriyorum bir de...o çözüyor kabız meselesini...güzel kayısılar çıksa da onlardan yese(k) :)))

Kuru kayısı da iyi geliyor kabıza... Hatta kuru üzüm ve kuru erik de...

ege yede ezmeden veriyorum ben herseyi ... erik bile yediriyorum bayılıyo ekşi ekşi :))

Doruk da çok seviyor eriği. Onlarda problem yok, ısırıp yiyor. Kaşıkla verilen yemeklerin ezilmesini istiyor paşam.

oğlumu özledim 20 güne yakın regl olamadıgımdan sinirliyim biraz .. sabahda beni cok üzmüştü vızık vızık .. ben de ona bagırmıstım ..anneme bıraktım yüzüme bakmıyo küstü hergün arkamdan aglayan cocuk.. 8 e kadar da dersim var bugün ...yarın paso iş falan yapmadan oynayacagım onunla ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…